שאלון לסופ"ש

שאלון לסופ"ש../images/Emo122.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22. הדיסק הראשון שקניתי: 23. הדיסק הבא שאקנה: 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: 39. הכי כיף מסביב למדורה: 40. לשיר או להקשיב? 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא? 50. זמרים או זמרות או להקות? 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:

יש לה עיניים הכי יפות בגן..

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:Eclipse/Pink Floyd 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: אבות ובנים/אביתר בנאי 4. השיר הכי משמח: חללית/גזוז או שיר בכיף/קורין אלאל 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:הניצוץ/שרון רוטר 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:הביצוע של נינט לקח אותי של היהודים. וגם כמה של סבלימינ3#@$#@%@ 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: נו איז שיר בגלגל"צ. לא זוכרת איך קוראים לו. 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אביתר בנאי 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:יהודית רביץ
10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: זה של בוטן מתוק בקרקס. משהו בו מעצבן אותי. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:נינט
12. כלי הנגינה הכי שווה: צ'לו
ופסנתר
(לא אחד מהם
) 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:אוף, יותר מדי. 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:קשר הירח/קורין אלאל תענה לי/היהודים לילה טוב/אפרת גוש לוט/יוני בלוך 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: כל מוזיקה! 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג::X 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג::X 18. מוזיקה או מוסיקה? תלוי מה שיוצא. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: אלאניס 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: תלוי באיזה שעות. בלילה רדיו דרום, גלגל"צ ובשעות אחדות רשת ג'. 22. הדיסק הראשון שקניתי: כי אני זוכרת? 23. הדיסק הבא שאקנה:ערן צור או פינקפלויד(עוד אחד
) 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:המוזיקה! 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:אביתר בנאי הראשון. 26. והאזנתי לו כמות פעמים:אתם לא רוצים לדעת. אבל ל4 שירים מסוימים. 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:לא נראה לי שיש כזה. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:אמ, אין? לאדעת. איזה דיסק ב9 ש"ח של טרנסים בשביל הקטע? או שקנו לי את האוספי להיטים בכיתה ד'. למרות שכשיש אלכוהול בדם זה נחמד לצרוח את השירים בקוליקולות. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:לא זוכרת 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין דבר כזה. 31. ווליום: גבוה או נמוך? תלוי מתי. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? איף, לא מבינה בשטויות האלו. מה שיש לי זה טוב
33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: כוורת, יהודית רביץ ועוד טובים 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:יש כל מיני. 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:אוהד חיטמן 38. הכי כיף לרקוד:לאדעת 39. הכי כיף מסביב למדורה: ישראלי 40. לשיר או להקשיב? גם וגם. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:לאדעת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: חחחחחחחחחחחחחח נדיה
43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:אוי, הכל. יש לי את התקליט, זה כה מושלם! 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: אמ, גם, כל הפסקול. 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: דיסק סנטר 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):סינגל נחשב? של הכנסייה. טוב נו אז נראה לי אחד מהדיסקים של פינקפלויד. או משהו. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? גם וגם. למרות שהמילים זה צד חזק, אבל הלחן
. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? קצת לדעת 49. קאברים: כן או לא? תלוי, אם הם טובים למה לא. למרות שלרוב המקור עדיף. 50. זמרים או זמרות או להקות?הכל. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?גם וגם. 52. זהבה בן או דקלה? זהבה בן(מושלמת!) 54. השיר הכי סקסי: לאדעת. 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? כל מי שרוצה לשיר שישיר. גם אביב גפן זייפן 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?
בכלל לא
(קורין אלאל, היהודים, אביב גפן, אביתר בנאי, רונה קינן, יהודית רביץ, רוק ישראלי, וואללה וYNET, דנה ברגר, ערן צור, אהוד בנאי, כנסיית השכל.. להמשיך?) 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? בד"כ לא. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:לא זוכרת את שמו. אבל המורה שלי כל הזמן מנגנת לי אותו. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: פינק פלויד!!! 64. שיר יומולדת מנצח:יומולדת של ברי סחרוף? אמ, לאדעת. תלוי מי האדם. 65. השיר עם המלים הכי דביליות:כאילו
של היהודונים
66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:יש כל מיני. 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי
68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? ואו, קשה.. בכל אחד יש את הצדדים הטובים. לאדעת להחליט. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?בריטי
70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:פזמון ליקינטון, כ"כ שיר ילדות
71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: של שמוליק קראוס, לזמר נוגה. 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:לאדעת. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? בוא אלי פרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?לא חייתי. או שכן. אבל עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: יש הרבה. אני מאמינה שמשהו של אהוד בנאי 79. כשאני במקלחת אני שר: כל מיני 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? כל שיר שתקוע לי בראש, אני תמיד שרה. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: נראה לי פחד מוות של היהודים או אביתר בנאי הראשון. 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? פנזטיה המקורי? כ"כ כן!!! פנטזיה 2000 כ"כ לא! 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? עם ההיפופוטמים 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:הילדה הכי יפה בגן ושיר לשירה (למרות שאין אותו בדיסק, רק בספר) וכמובן לילה טוב. 85. מוזיקה שנמאסת מהר: להיטים בגלגל"צ 86. קלטות: כן או לא ? ברור שכן
(שומעת בדיוק את מיטב הלהיטים של יהודיתבקלטת) 87. מוזיקה ששומעים באוטו: אביתר. נו, המון. כל מה שיש בתיק באותו היום. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:גלגל"צ 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: צלילי המוזיקה
אמ וכמובן אין על צומת וולקן!!! 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: יותר מדי. להתחיל? 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:די נו:\ 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? ואו, קשה לי לחשוב על זה. אני מאמינה שהייתי רוצה את הפסקול של קלרה הקדושה. 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:אמ, ואו. לא חשבתי על זה. 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:לא. 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:לאדעת. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: מיטב השירים של יהודית רביץ, cry of the celts ו Dark Side of the Moon.

i love עדי

New member
יאייי ../images/Emo9.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: מה שאת אוהבת 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: יש המון... יותר מידי 4. השיר הכי משמח: כנ"ל. 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: לרב שירים של טיפקס כי זה מזכיר לי תקופה בילדות שההורים היו שומעים המון והיא הייתה אחת התקופות היפות.. גם שירים ישנים של הלהקה שלי מעלים בי את הזכרונות ה-כ-י טובים. 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: מזרחי ! 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: טראנסים 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: דיוויד ברוזה 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: עדי.. אני משוחדת [כהן] 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אממממממ שניה חייב לעלות לי משהו. אה כן , שניה. איך קוראים לו.. אוהד אממ. נו , ההוא מכוכב נולד. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: יעל בר זוהר ! [למרות שהיא לא רק זמרת] 12. כלי הנגינה הכי שווה: סקסופון
ופסנתר
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: ג'אז 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: ללהקה שלי.. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: הלהקה שלי.. וגם גלי עטרי ויהודית רביץ
16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: לא יודעת. הייתי מנגנת בפסנתר. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: שירים עבריים ישנים וטובים. 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה
21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ 22. הדיסק הראשון שקניתי: אממ.. קטנטנות זה נקרא ? חחח 23. הדיסק הבא שאקנה: מה שיבוא לי. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: המוזיקה.. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: של הלהקה
אוי , יותר מידי פעמים 26. והאזנתי לו כמות פעמים: אממ 5 ? 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אין. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לא עולה לי.. אולי זיופים בלהקה
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: כלום. 31. ווליום: גבוה או נמוך? תלוי מתיי 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? עדיף ברמקולים אלא אם כן זה באמצע טיול ואני רוצה לשמוע לבד. 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: יהודית. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אפריקה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: ? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שירי חורף 38. הכי כיף לרקוד: סלואו ? 39. הכי כיף מסביב למדורה: שייר מדורה
40. לשיר או להקשיב? גם וגם. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: "לא אל תשחק איתי.." 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: דברים שעלי אהובים 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): מירי מסיקה 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת. 49. קאברים: כן או לא? כן 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? דקלה 54. השיר הכי סקסי: feaver 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר חחח 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כן. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא ממש. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: מירי מסיקה. 64. שיר יומולדת מנצח: היום יום הולדת
65. השיר עם המלים הכי דביליות: "לא אל תשחק איתי ..." 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: "התשמע קולי" 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? "....אז בוא אלי פרפר נחמד .." 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אמא שלי אוהבת המון. 79. כשאני במקלחת אני שר: להקה
80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט... 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: למה לקנות דיסק כמה פעמים ? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: הילדה הכי יפה בגן... 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? כן 87. מוזיקה ששומעים באוטו: הכל 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: גלגל"צ 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: צלילי המוזיקה 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: של הלהקה שלי. 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? וואו. אין לי מושג 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: כנ"ל 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: ברוררררר 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: מירי מסיקה , גלי עטרי , יהודית רביץ ודיסק עם כל השירים של הלהקה
[כן אני יודעת שזה 4..]

שאלון חמוד אך מתיש, הנה שלי:

התחלתי לענות אתמול, הותשתי, העתקתי לוורד והיום המשכתי ... אז הנה: 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: לא קופץ, יש מלא 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: "מלאך" של אביב 4. השיר הכי משמח: "שמש" של קליינשטיין 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: אין לי בשירים יש לי בדיסקים, כי זה עניין של תקופות, אז "יותר טוב כלום מכמעט" עברי לידר, השני מהמשולש של ארצי ו"ירח" של ארצי 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל שיר של רוני 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: כל שיר של רוני חחח 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: leonard cohen 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: יהודית, ברור 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: שלום חנוך 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: איינשטיין, חנוך, רביץ. אם זה משולב אז בכלל טוב 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק ישראלי 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: Damien Rice *המלצה* 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה ובהדרגתיות רועשת 21. תחנת הרדיו המועדפת: תלוי במצב רוח - גלגלצ, 88FM 22. הדיסק הראשון שקניתי: איפה הילד - זמן סוכר
בכיתה ד' 23. הדיסק הבא שאקנה: Leonard Cohen - Various Positions 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הכל ... אין משהו ספציפי 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: "ירח" של ארצי 26. והאזנתי לו כמות פעמים: הדיסק נשרט קניתי חדש, תבינו לבד 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה שלא אקשיב לו יותר. יש תקופת צינון כמו עם ההופעה של יזהר אשדות שחרשתי עליה ועכשיו אנחנו בהפסקה, שבטח תגמר עוד חודש ואז נחזור לחרישה. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא רוצה, אני מתביישת 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: שלמה ארצי חחחחחחח סתם סתם לא מתביישת, גאה 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? לא מבינה בזה 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: אריק איינשטיין,יהודית רביץ 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: מהעולם ?
36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:
37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: מאיר בנאי - אקוסטי 38. הכי כיף לרקוד: לא כיף לרקוד 39. הכי כיף מסביב למדורה: אהוד בנאי 40. לשיר או להקשיב? גם וגם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: לרוץ מהר לרוץ מהר
43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: דיסק סנטר 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): קניתי שלשום את O של Damien Rice 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שילוב מנצח 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? להקשיב, לפעמים לדעת הורס ... 49. קאברים: כן או לא? תלוי מי ומה 50. זמרים או זמרות או להקות? גם וגם וגם 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? גם וגם 52. זהבה בן או דקלה?
54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? בטח שלשיר, אבל לא מול כל העולם 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כל מיני פה ושם 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לאאאאאאאא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: כרגע יהודית 64. שיר יומולדת מנצח: יומולדת של ברי 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: מה עושות האיילות בלילות
71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: זמר נוגה (התשמע קולי) 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? זה לא נראה לי שיר אבל משפט חזק: "לא שמעת?! לא ידעת?! היום מטגנים במטבח לביבות!" 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? ירדנה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כל שיר של חווה אלברשטיין 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: "ירח" 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: "טוב, ליל מנוחה וחלום כבר מאוחר ומחר נקום ונראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה .."
85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? למה לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: הכל 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: כנסיית השכל
89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: dirty dancing, closer 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: מופיעה חנות דיסקים חחח 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? עברנו את פרעה נעבור גם את זה (מאיר אריאל)
93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: תמיד חשבתי על זה הרבה, כרגע לא עולה לי כלום 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: ברור 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: המיטב
98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שאלה מצויינת. למה להעמיד אותי בכזאת דילמה ? זה לא יפה ... אני מניחה שזה יהיה "ירח" של ארצי, "איזו מין ילדה" של יהודית ו"ערב ערב" של חנוך. אבל רק אם אתם ממש ממש מתעקשים על שלושה לא כולל אוספים כפולים משולשים ומחומשים למיניהם.

אני חושב שכדאי להכניס חוק האוסר

על שאלונים ארוכים. אני חושב שנסחפת. יותר אנשים יענו על שאלון אם הוא לא יהיה עם יותר מ10 שאלות. וככה יהיו לך יותר שאלונים לשאול. ולא תבזבזי את כולם בסופ"ש אחד.

../images/Emo6.gif

תאשימי את פורום סקרים ושאלונים
אמ, אני אשמח אם מישהו ירצה לקחת על עצמו את עניין השאלונים לסופ"ש. חוצמזה, כל העניין של השאלון הוא להעביר את הזמן כשמשעמם
חחח.. יום נפלא.

שוודה

New member
לדעתי את עושה עבודה נפלאה ../images/Emo39.gif

ואם לא הייתי עונה על השאלון הזה בפורום אחר והיה לי כוח גם הייתי עונה עליו!

למעלה