ותשובותיי...
שחקן השבוע- דיאגו, מה לעשות, גם בסצנות המועטות שלו הוא כובש אותי, ובכלל אני די מרחמת עליו, על זה שהוא צריך להקריב כ"כ הרבה רק כדי לא לסכן את הנישואים של שרון. שחקנית השבוע- דייאן, היא פשוט לא מתייאשת, לא מפספסת אף הזדמנות להכניס לפיליס ולהתחבב על ג'ק, קרבית מתמיד! סצנת השבוע- סצנת הבריכה אלא מה??! קודם כל פיליס מפנטזת על לזרוק את דייאן לבריכה, אח"כ דייאן מסכסכת קצת בין ג'ק ופיליס ונמרחת על ג'ק בכל הזדמנות, והתגובה של פיליס לא מאחרת לבוא והיא מורידה את החלוק ועומדת ערומה לגמרי מול ג'ק ודייאן... את מי לא סבלתם השבוע- לא זוכרת אם זה היה השבוע אבל אם כן אז לורן. עד כמה שאני אוהבת אותה, הפריע לי הקטע שהיא עצרה את כריס אצל ג'ינה כדי לחקור אותה למה היא נשארת בג'נואה. כאילו ראבק, את לורן פנמורס לא מרי וויליאמס, לך אמורים להיות חיים!! מה הייתם רוצים שיקרה ולא קרה- זוכרים כשויקטוריה אמרה לשרון "הדלת היתה פתוחה, ראיתי אותך ואת דיאגו"?, אז אם ויקטוריה היתה קצת יותר חכמה ממה שהיא, היא היתה מובילה את שרון כך ששרון תחשוב שויקטוריה שמעה את השיחה עם דיאגו ואז תתוודה בפניה על הכל. ואז בעצם ויקטוריה היתה צריכה להגיד "ראיתי ושמעתי הכל" שיר השבוע- שיר הנושא של הסדרה המעולה "מילואים" לשיר קוראים רוחות מילחמה ומבצע אותו לא אחר מרמי קליינשטיין תוכנית השבוע- התוכנית ששודרה אתמול וצימררה אותי! עובדה עם אילנה דיין, ואני לא מתכוונת לכתבה על רוברטו, אלא לכתבה על הילדה הערביה מאריא שנשארה משותקת אחרי שטיל נפל על ביתה והרג את אחיה ואמה. כואב הלב! תמונה- מה לעשות הגעגועים למקנזי הולכים וגוברים...