שאלון לעבודה באנגלית- שאלון בעברית

Stinki Winki

New member
שאלון לעבודה באנגלית- שאלון בעברית

שם: גיל: מקצוע/עיסוק: האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? מהו המשחק המועדף עליך? למה אתה אוהב את המשחק הזה? עם מי אתה משחק במשחק זה? מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? באיזו תדירות אתה משחק? האם אתה משחק באירועים מסויימים? עם מי אתה משחק בד"כ? כן כן עבודה מטופשת אבל זה מה שיש... בבקשה תענו זה חשוב]:

Blue Aura

New member
אני. ../images/Emo189.gif

שם: הילה. גיל: עוד 3 חודשים 17. מקצוע/עיסוק: תלמידה.
האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? סימס... מהו המשחק המועדף עליך? משחקים באש 2. למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי אני משחקת אותה חבלנית.
עם מי אתה משחק במשחק זה? עם עצמי. מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? כל שלושה ימים ככה. ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו:
האם אתה אוהב מונופול? מאוד. איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? או כלב או סוס ופרש. האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? לפעמים ככה ולפעמים ככה. באיזו תדירות אתה משחק? וואו, רק בחורף. האם אתה משחק באירועים מסויימים? בחורף. XD עם מי אתה משחק בד"כ? אמא, אחות, שכנים, ידידים...

Infinity AL

New member
אוקיי../images/Emo12.gif

שם: שיר
מקצוע/עיסוק: תלמידה
האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? לפעמים
מהו המשחק המועדף עליך? סימס במחשב..וטאקי בקלפים
למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי הוא מפיג שיעמום
עם מי אתה משחק במשחק זה?לבד בסימס, חברות בטאקי
מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה?בסימס פעמיים בשבוע ובטאקי פעם ב...מלא זמן ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו:
האם אתה אוהב מונופול? לא ממש
איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? כלב
האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? בד"כ אנחנו לא גומרים את המשחק
באיזו תדירות אתה משחק? פעם בשנה
האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא הבנתי את השאלה
עם מי אתה משחק בד"כ? חברים

Come Alive

New member
אללהלאהללהלהלה../images/Emo9.gif בהצלחה בעבודה!

שם: נעה
מקצוע/עיסוק: תלמידה
האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? לא ממש
מהו המשחק המועדף עליך? טוויסטר
למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי הוא מגנייייב חח ומצחיק אש
עם מי אתה משחק במשחק זה? חברות שלי וזה
מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? וואי לא שיחקתי בזה מאז היומולדת שלי לפני כמעט שנה
ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו:
האם אתה אוהב מונופול? כה
איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? מכונית
האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? מנצחת
באיזו תדירות אתה משחק? מזמן לא שיחקתי, אבל פעם כל איזה חודשיים
האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא
עם מי אתה משחק בד"כ? ילדים קטנים או חברים שלי אם משעמם לי אש

may0rw

New member
אני

שם: מאי גיל:16 מקצוע/עיסוק: תלמידה
האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? לא מהו המשחק המועדף עליך? חח שחמט נחשב? למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי זה מעניין עם מי אתה משחק במשחק זה? מי שיודע ובא לו מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? פעם ב.. ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול?כן איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?מכונית האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? מנצחת ^^ באיזו תדירות אתה משחק?וואי אולי פעם באיזה שנתיים האם אתה משחק באירועים מסויימים?לא סתם כזה עם מי אתה משחק בד"כ? אחים

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo9.gif

שם: ענבר גיל: 16 וחצי מקצוע/עיסוק: תלמידה האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? לא מהו המשחק המועדף עליך? - למה אתה אוהב את המשחק הזה? - עם מי אתה משחק במשחק זה? - מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? - ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? כן איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? סוס ופרש
האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? הממ לא יודעת, באמצע כזה באיזו תדירות אתה משחק? שנים לא שיחקתי האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא עם מי אתה משחק בד"כ? חברים

000יובל000

New member
____

שם:יובל גיל:16 מקצוע/עיסוק: אני בבית ספר תיכון. האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)?לפעמים מהו המשחק המועדף עליך?טאקי למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי זה משחק עם חוקים דיי פשוטים, אפשר לשחק איתו עם עוד הרבה אנשים וזה פשוט נחמד. עם מי אתה משחק במשחק זה?אחותי ובנות דודות. מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? בערך פעם בשלושה שבועות. ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול?לא כל כך. איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?כלב האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ?מפסידה באיזו תדירות אתה משחק?פעם בחודשים בערך. האם אתה משחק באירועים מסויימים?לא הבנתי את השאלה. עם מי אתה משחק בד"כ?בן דוד שלי.

LOL

שם: אושר גיל: 17 עוד מעט מקצוע/עיסוק: תלמידה?
האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? אה.. לא ממש חח מהו המשחק המועדף עליך? באינטרנט וזה? Bejeweled למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי הוא ממכר ברמות עם מי אתה משחק במשחק זה? עם עצמי
מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? כשממש משעמם לי ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? לא כ"כ איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?- אני לא בוחרת חיילים כי אני לא אוהבת מונופול :| האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? באיזו תדירות אתה משחק? אני לא משחקת. האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא עם מי אתה משחק בד"כ? עם אף אחד :|.

vered151

New member
עונה!

שם: גיל: 16 מקצוע/עיסוק:תלמידה האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)?לא מהו המשחק המועדף עליך? למה אתה אוהב את המשחק הזה? עם מי אתה משחק במשחק זה? מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול?כןןן חח איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? סוס האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? מנצחת באיזו תדירות אתה משחק?לעיתים נדירותתתת...ממש האם אתה משחק באירועים מסויימים?בבייביסיטר עם מי אתה משחק בד"כ? עם הילדים שאני שומרת עליהם

בהצלחה בעבודה ../images/Emo13.gif

שם: שקדגן גיל: עוד 6 ימים 16 D: מקצוע/עיסוק: תלמידה ברוב שעות היום. האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? כן. מהו המשחק המועדף עליך? ממ, משחקי מילים. למה אתה אוהב את המשחק הזה? אין סיבה מיוחדת. עם מי אתה משחק במשחק זה? אבאמא,חברות. מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? ימי שבת בד"כ. ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? כן. איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? אין לי את הגרסא המקורית, יש לי חיילים צבעוניים כאלה. האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? למי יש כוח לסיים את המשחק ): באיזו תדירות אתה משחק? מונופול? פעם ב. האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא. עם מי אתה משחק בד"כ? אמאבא, חברות.

למעלה