שאלון לפינק

natalyrst

New member
שאלון לפינק

טוב אנשים... כדי להחיות קצת את הפורום, אני שמה כאן שאלון, וכל אחד ממכם יענה איך שבא לו, כאילו הוא פינק. כלומר, איך פינק הייתה עונה על השאלון?? אתם קובעים! שם מלא: גיל: כתובת: תאריך לידה: התחלתי את הקריירה שלי לפני...: תחביב עיקרי: אוכל אהוב: תחביבים משניים: השאיפה שלי בחיים היא: צבע העיניים: הכי אהבתי את השיער שלי כשהוא היה...: לחבר שלי יש: לחבר שלי קוראים: אני הכי שונאת ש...: השיר האהוב עליי: טיילתי במדינות: לחברה הכי טובה שלי קוראים: לדעתי מה שכתוב בעיתון...: אני מאמינה ב...: הספורט האהוב עליי: זה או זה: קולה\מיץ חמוץ\מתוק ממתקים\אוכל בגדים מקומטים\מגוהצים מסיבה פרטית\מועדון פיצוחים\כוכבי ים יום\לילה צימחונית\אוכלת בשר

לא כל כך הבנתי ....

אני צריך לרשום את הפרטים שלי או של פינק ???? |אני חסר הבנה|

אור בייבי

כפינק, כאילו תחוש פינק שכמה דקות חיחיחי זה דבילי, סלילה אם אני פוגעת, כי אילו שאלות *לפחות הראשונות* בלי הרבה אופציות, כאילו כולנו יודעים את שמה, לא נכתוב "שילה שני.." או משהו כזה... השאלות צריכות להתשנות לשאלות פתוחות יותר... כאילו, זאת עיצה, כי זה מה שמנע ממני לענות על זה ואני שרוטה אתם יודעים,הייתי עונה בכיף שרוטה משועממת.. \:

natalyrst

New member
אני לא רוצה להישמע

רעה, אבל לפחות אני מנסה לפתוח טופיקים שיעוררו את הפורום, משהו שהרבה אחרים לא עושים.

יואו הוצאתם אותי מנייאקית...

אני לא התכוונתי לזה!! זה אחלה שאת מנסה להחיות את הפורום,באמת באמת אני לא באה לתת עלייך ביקורת רעה, רק ביקורת בונה.. \: סורי אם נפגעת או משהו,באמת , פשוט השאלות צריכות להבנות אחרת,אני כאן אם את רוצה שנבנה אותן יחד :)

yanivtr

New member
נו נו נו מורן

יא הורסת פורומים גוססים שבקושי כותבים בהם

חחחחח יו,אני באמת מנייאקית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אבל אבל אבל לא הכוונתי להרוס או משהו באמת שלא, רציתי רק לייעל... \: סליחה שיש לי כוונות טובות!! יודעים מה? רציתם להרוס לי את המצב רח.? לא הצלחתם, עדיין טוב לי לה לה לה לה לה פינק גדולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מווואה ..!!.. אל תשאלו אותי למי זה היה, בעצם,שאלו אני אענה זה היה לאור, כי הוא הכי חמוד כאן!!... חחחח חחחח * ואני לא פדו' *<---- המבין יבין לה לה לה חה חה חה פינק זו הצלחה ! יאללה ביי

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

טוב אחרי מה שמורן עשתה אפשר לסגור כבר את הפורום לא ?
גם את הכי חמודה כאן את נשמה רק חבל שאת קצת "זקנה" ויש לך חבר !!!!!!!

חחחחחחח נישמתייי

מאמי, למה את אמר שאני זקנה?!? זה פוגע רצח גיל זה רק מספר,אני ניראת 17-18 גג, אף אחד לא מאמין לי שאני בת 20 , נו אתם לא שמים לב לדפיקות שלי?!?!??!..חחחח א ו ר אני מתה מתה מתה עליך ילד מדהים שלי

למעלה