שאלון לפני הפניה לטפולים קוגניטיבים

katann

New member
שאלון לפני הפניה לטפולים קוגניטיבים

איך אפשר לדעת את השאלות ששאלה אותי רופא נוירולוגית בעקבות תלונות מצדי על הפרעות בזיכרון. הרופאה הנוירולוגית, לאחר שהתלוננתי על הפרעות בזיכרון, שאלה אותי שאלות מתוך שאלון . השאלות היו למשל :האם אתה מאשים את עצמך בדברים ? האם אתה אוצר בזכרונך זיכרונות מהעבר ? האם אתה ישן טוב ? האם מצב הרוח שלך משתנה מהבוקר לבין הערב ? ... ושאלות נוספות מהסוג הזה כשאפשר לענות רק כן או לא ואין באמצע . וזה מבלבל מאוד וצריך ריכוז כדי לחשוב מהי התשובה הנכונה ולא סתם לזרוק תשובה. והרגשתי שאני רוצה את השאלון הזה הביתה כדי לשבת עליו ולענות עליו כשיש לי זמן בבית להתרכז בשאלות ולא לענות בלחץ. האם ידוע לכם איך אני משיג שאלון דומה אבל בעברית ולא באנגלית . אתם יכולים לעזור לי ? ולמי שמתעניין בתהליך אז הרופאה במקביל נתנה לעשות בדיקת דם כדי לבדוק ויטמין B , כימיה , ספירת דם, שייצ(הכתב לא מובן), אלקטרוליטים, TSH, T3, T4 , FOARED(הכתב לא מובן) . וכתבה "הנ"ל מטופל במרפאתנו בשל ירידה בזכרון, ריכוז, קשב, מצבי חרדה ופחד, עייפות כרונית. מוזמן לטיפול קוגניטיבי במרפאתנו." ויש עוד שאלה לפורום : טפולים קוגניטיבים עולים כסף וזה לא בסל הבריאות . אין לי כסף ואצטרך לממן כל טיפול בנפרד לפי הכיס זאת אומרת אם עכשיו יש לי כסף אקבע תור ואם אין לי אז התור ידחה על למתי שיהיה לי . האם יש אפשרות לקבל טופס 17 לטיפולים האלה והאם יש מישהו שעוזר ? האם ביטוח לאומי יכול לעזור ?

למעלה