שאלון - לקוח מפורום ירמי קפלן

No¥a

New member
שאלון - לקוח מפורום ירמי קפלן

בתקופה האחרונה:
השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו?
השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו?
השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך?
השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה?
השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה?
הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים?
הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים?
שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו... ובכלליות עכשיו:
השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו?
השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה?
השיר שתמיד גורם לכם לחייך?
השיר שגורם לכם להזיל דמעה?
השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה?

LimiMimi

New member
אני.

השיר שאני הכי מתחברת - אין לי מושג.
השיר שהכי פחות - המ, עושה ביד?
השיר שגורם לי לשמוח/לחייך - דיילת באלעל.
השיר שגורם לי להזיל דמעה - קשה לי לחשוב.
השיר שהכי אהבתי לשמוע בהופעה - אינטרקום. בגלל הקהל גם. חחח.
הדיסק שאני הכי אוהבת - משקאות חריפים.
הדיסק שאני פחות אוהבת - משום מה ניו יורק רפיח...
אין לי מושג איזה שיר הייתי רוצה שיחדשו..
השיר לאחרונה שאני הכי מתחברת - אין לי כח
שיר שגורם לי לרצות לכבות ת'רדיו - אין כלכך הרבה שירים ברדיו, אבל יכול להיות שאינטרקום. ח-ר-ו-ש.

אניי!

השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו? אמ...ניו יורק רפיח! כי העולם הזה בתקופה האחרונה מאוד מאוד מסריח! השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? ממ ערוץ הילדים.. השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? משה מקנא(למרות שזה לא כ"כ של שייגעצ זה יותר של טיטי..) ובכלל כל השירים הקצביים שלהם!..XD השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה? את יפה! וכנ"ל על למעלה כל השירים השקטים יותר..כמו שזיף ואינטרקוםם...
השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? לא יודעת כי עדיין לא הייתי בהופעות שלהם...
אבל הייתי רוצה לשמוע את פרח נתתי לנורית בהופעה!.. הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים? את שני הדיסקים אני אוהבת!! שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו ממממ..הלב...השיר של מרקו!!!!!!!! השיר שגורם לי לרצות לכבות את הטלוויזיה\רדיו..אין אחד כזהה..

שלייי :)

בתקופה האחרונה: השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו? קשה לי לחשוב השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? ערוץ הילדים השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? את יודעת השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה? קשה לי לחשוב השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? קשה לי לחשוב הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים? משקאות חריפים הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים? פחות בקצת - אבל ניורק רפיח שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו... אמ.. רוצה ללכת נראה לי ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? שרון חזיז - קורא לי לחזור השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? מרגלית צנעני - השיר החדש שלה בערוץ 24 - זוועה!!!!!! זה פשוט סכנה לאנושות.. השיר שתמיד גורם לכם לחייך? מופע הארנבות של ד"ר קספר - השיר שלי השיר שגורם לכם להזיל דמעה? אביב גפן - מלאך השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? שייגעצ - אינטרקום

זונע

New member
גמאני...

שייגעצ- הכי מתחבר-ניו יורק רפיח הכי פחות-אינטרקום מעצבן קצת:\ לחייך-אבא עורך דין מצחיק בטירוף... להזיל דמעה-אף שיר...אבל אולי קשה לי לחשוב לשמוע בהופעה-משקאות חריפים הדיסק-אין לי את משקאות חריפים אבל הוא נראה הרבה יותר טוב מ'ניו יורק רפיח' הדיסק שפחות-אהם... שיחדשו-candyman של המכשפות. זה יהיה משעשע:) כללי- השיר לאחרונה שאני הכי מתחבר-מרדף לא ידוע/המכשפות לסגור את הרדיו/טל'-מרגלית צנעני, צ'ינו פרודקשן, מזרחית, שי גבסו...בעעעע לא יכול עם זה! לחייך-אבא עורך דין/שייגעצ להזיל דמעה-לא קל/היהודים בהופעה חיה-ג'קי/היהודים:) אחלה שרשור

No¥a

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo136.gif../images/Emo136.gif

בתקופה האחרונה:
השיר שאתם הכי מתחברים אליו? קשה לי לחשוב
השיר שאתם הכי פחות מתחברים אליו? אוי ואבוי
השיר שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? ערוץ הילדים
השיר שיגרום לכם להזיל דמעה? קשה לי לחשוב
השיר שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? פרח נתתי לנורית
הדיסק שאתם הכי אוהבים? ניו יורק רפיח
הדיסק שאתם פחות אוהבים? משקאות חריפים
שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו... אמ.. נפוליאון [?] ובכלליות עכשיו:
השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? שתיקה
השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? השיר של הפסטיגל :S
השיר שתמיד גורם לכם לחייך? smells like a tean spirit
השיר שגורם לכם להזיל דמעה? לא קל
השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? פרח נתתי לנורית

שטיצה

New member
תשובותיי. P:

בתקופה האחרונה:
השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו? שזיף.
השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? אבא עורך דין.
השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? ששת הימים.
השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה? :X
השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? את כולם. :p
הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים? אני אוהבת את שניהם.
הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים? אני אוהבת את שניהם.
שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו- לא יודעת:< ובכלליות עכשיו:
השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? Everybody's Fool.
השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? מזרחית:S
השיר שתמיד גורם לכם לחייך? הופ איזה תחת. D:
השיר שגורם לכם להזיל דמעה? כל מיני:X
השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? לא יודעת:$

Michali17

New member
אני :)

השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו? קשה לי לחשוב השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? אין השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? את דומה לכלב השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה? את יפה השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? ערוץ הילדים הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים? הראשון הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים? השני אבל הוא גם שווה ביותר שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו... אין לי מושג השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? השיר החדש של מרגלית צנעני השיר שתמיד גורם לכם לחייך: את דומה לכלב אין את דומה לפיתה וזה חבל הורג אותי כל פעם מחדש השיר שגורם לכם להזיל דמעה? ממ יש כמה

../images/Emo79.gif

השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו? קשה לי לחשוב השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? מרלין מונרו השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? פרח נתתי לנורית השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה? שזיף בימים האחרונים
השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? חייל של מאה שערים הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים? יש המון.. הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים? את דומה לכלב שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו... עוד ארון אחד של היהודים
ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? השיר שתמיד גורם לכם לחייך? השיר שגורם לכם להזיל דמעה? השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה?

אופס ../images/Emo163.gif

השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? אני צריך אותך- אלג'יר השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? מאיה בוסקילה למיניהן.. השיר שתמיד גורם לכם לחייך? דוד-דודי לוי השיר שגורם לכם להזיל דמעה? מלאך- אביב גפן
השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? סוף העולם- אביב גפן

Hezi The One

New member
אממ

בתקופה האחרונה: השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו?-לב מפלסטיק השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו?שזיף כאילו פאק מאיפה המילים האלה?! השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך?שגר פגררררר השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה?וואיי אממ נו הכי עצוב לי אממ |קשה לי לחשוב| השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה?משקאות חריפים הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים?משקאות חריפים הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים?ניו יורק רפיח שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו...עוד שיר של רוני:) ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו?עירומים-שא"צ השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה?נומה נומה יה-פסטיגל[?] השיר שתמיד גורם לכם לחייך?-הקונה מטטה-מלך האריון|לב השיר שגורם לכם להזיל דמעה?-אממ יש ליMy Immortal-Evanescence

מסטולית

New member
Me Me Me

בתקופה האחרונה: השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו? אלוף בלפשל השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? את יודעת... כמה זמן לא שמעתי אותו השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? אבא עורך דין, מקודם רקדתי לצליליו
השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה?קשה לי לחשוב השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? אלוף בלפשל הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים? משקאות חריפים הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים? מן הסתם, ניו יורק רפיח שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו... שום שיר. שונאת חידושים. ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? אהבה - דניאל סולומון השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? דיקלה - בונבוניירות
השיר שתמיד גורם לכם לחייך? איפה הילד - מה שעובר עליי השיר שגורם לכם להזיל דמעה? מאיה בוסקילה - סיפור מכור [מזה לא!] השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? מרי לנצח
רצוי עם אביב.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo138.gif תורי!

בתקופה האחרונה: השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו? "אינטרקום" השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? "שחק את המשחק" השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? "מרלין מונרו" ו"את תהיי דיילת בלא-על" השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה? "לב מפלסטיק" ו"שזיף" השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? "מרלין מונרו" ו"פרח נתתי לנורית" הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים? שניהם במידה שווה הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים?מחרימה את השאלה שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו... "גברת פלפלת"-אמור לצאת משו מצחיק... ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? "גשם חזק" השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? כל שיר מזרחי באשר הוא וגם שירים של רוני דואני... השיר שתמיד גורם לכם לחייך? "סאמר ג'אם" ו"ביוקוז דה נייט" השיר שגורם לכם להזיל דמעה? יש כל כך הרבה... השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? לאדעת

ME

השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו? ניו יורק רפיח השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? מרלין מונרו השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? משקאות חריפים השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה? הרבה........ השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? ניו יורק רפיח הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים? ניו יורק רפיח הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים? אהמ אין! שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו...כלום! יש להם את השירים שלהם שישאר ככה! ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? לויודע השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? כל דבר מזרחית/היפ הופ
השיר שתמיד גורם לכם לחייך? תראו אותי, השיר שלי השיר שגורם לכם להזיל דמעה? לויודע השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? הרבה מאוד

בצה17

New member
איך לא? ../images/Emo9.gif

של שייגעצ: השיר שאתם הכי מתחברים אליו? "אלוף בלפשל"(בדיכאוניות שלי) השיר שאתם הכי פחות מתחברים אליו? "שחק את המשחק","ששת הימים" השיר שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? "אוי ואבוי"
, "משה מקנא" השיר שיגרום לכם להזיל דמעה? "את יפה"
השיר שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? "עושה ביד"
הדיסק שאתם הכי אוהבים? "משקאות חריפים" (טוב אחרי הכל הפיק אותו שחר אבן צור..) הדיסק שאתם פחות אוהבים? נחשו.. (אבל עדיין דיסק מאוד טוב) שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו? הם עשו כבר חידוש ל"הבית של פיסטוק"? שמעתי משהו.. אבל בכל זאת השיר המושלם בשבילהם! בכלליות: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? לא של שייגעצ? "נעים בחוץ" - יוני בלוך השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? "מרלין מונרו"
השיר שתמיד גורם לכם לחייך? לא של שייגעצ? "המסיבה של הפיג'מות"(השיר שלי
), "נפוליאון"- יוני בלוך השיר שגורם לכם להזיל דמעה? לא של שייגעצ? "תני לזה ליפול" -יוני בלוך, משפט הכי רומנטי מהשיר: "תבואי לבקר, אני אקנה סירה, נשוט ללונדון ובחזרה ללונדון ובחזרה"
וגם "היינו עושים אהבה" של כנסיית השכל דיי מרגש
השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? לא של שייגעצ? "אלה" - היהודים, פשוט חוויה להיות בהופעה שהם שרים ת'שיר הזה אין בנאדם שלא מכיר ת'מילים אפילו כאלה שלא מעריצים מושבעים שלהם..

בצה17

New member
אממ תיקון קטן:

מרלין מונרו גורם לי לסגור ת'טלויזיה כדיי לשמוע אותו במערכת שלי =)

MiMoOsH

New member
אמ... ../images/Emo136.gif

בתקופה האחרונה: השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו? שגר פגר השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? משקאות חריפים השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? כמעט כל השירים שלהם השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה? לב מפלסטיק השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? ששת הימים הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים? אמ... קשה להחליט... הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים? קשה להחליט... שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו... אמ... לא יודעת...:S ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? "עצוב למות באמצע התמוז" (נויה מזכיר לך משו?) השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? דוד אוהב אותך השיר שתמיד גורם לכם לחייך? נוי יורק רפיח השיר שגורם לכם להזיל דמעה? כל החבר'ה השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? אמ.. העובדה שעוד לא הייתי בהופעה חיה :)':)':)':)':):):):):)':)':)':)'()אומרת משו?...

מיי אנסרז

השיר [של שייגעצ] שאתם הכי מתחברים אליו?אבא עורך דין
(ולא שיש לי חח ) השיר [של שייגעצ] שאתם הכי פחות מתחברים אליו?אממ לא יודעת השיר [של שייגעצ] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך?משקאות חריפים
השיר [של שייגעצ] שיגרום לכם להזיל דמעה?אינטרקום השיר [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה?כל השירים
הדיסק [של שייגעצ] שאתם הכי אוהבים?משקאות חריפים הדיסק [של שייגעצ] שאתם פחות אוהבים?נואו דיסק שיר שהכי הייתם רוצים ששייגעצ יחדשו...לא יודעת משו של להקה צבאית
ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו?כמה היא יפה של כלא 6
השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה?אממ לא יודעת זה של הרומנים השיר שתמיד גורם לכם לחייך?של דסטניז צ'יילד החדש השיר שגורם לכם להזיל דמעה?של אירוסמית' דונט וואנה קלוז מיי אייז
השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה?אם כבר של היהודים

למעלה