עוד שאלון..כולם לענות!!!
השאלון הזה היה מזמן אבל לא כולם ענו ואני רוצה שכולם יענו עליו! מתי נולדת ?29.11.94 באיזה בית חולים?לא בארץ... האם אתה זוכר את הרגע הזה ?לא! מה הזיכרון הראשון שלך ?כשאבא שלי ישן פעם אחת..אז ראיתי טלויזיה ולידי היה פטיש אמיתי,אז אבא שלי נחר ורציתי שיפסיק אז נתתי לו מכה עם הפשיט במצח!!!והוא צרח אז ואמא שלי לא הבינה מה קרה!
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]חשבתי שהטלויזיה זה משהו אמיתי..אז כל פעם שמישהו צרח באיזה תוכנית או קילל,אני צרחתי "עליו" והרבצתי לטלויזיה!D
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...לא זוכרת שהייתה אחת כזאת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :אני כשהייתי קטנה הייתי אנורקסית ולא סבלתי לאכול! אז הנה שלי כל הזמן האכילה אותי ולידה הייתה חגורה כדי לפחיד אותי שאם אני לא אוכל אז היא "תרביץ לי"!אז במיוחד שהיא האכילה אותי במרק..אני כל הזמן העברתי אותו מלחי ללחי וזה לקח איזה 3 דקות עד שהייתי בולעת כף אחת של מרק..וכל הזמן אמרתי שסיימתי למרות שלא ואז שאמא ביקשה שאני אפתח את הפה (כי הוא היה מלא מאיזה 5 כפות של מרק)והיא חשדה....הכל נזל...D
-: נ.ב גם פעם אחד לפני השינה אכלתי מרק והעברתי אותו מלחי ללחי ואבא שלי חשב שסיימתי אז הוא נתן לי ללכת לישון ובבוקר אמא ואבא לא הבינו למה הכרית מלאה במרק! פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :בגדים ומשהו שאתה כבר לא שומר..:את כל מה שאני לא שומרת
מה הכי אהבת לאכול כילד ?לא אהבתי לאכול האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?אממ..כה איך קראו להן ?מימי,מזל,דבורה,לילי היה להן עוזרות ?לא שידוע לי איך קראו להן ?^^ האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...היה סבבה ובאותו היום הכרתי חברה חדשה והלכנו אחרי הביה"ס לבד ברגל ואמרתי לה שהיא תיכנס אליי ל4 דקות ולבסוף זה היה ל4 שעות!המשטרה חיפשה אותה וכל הביה"ס היה מודאג!!!וגם היתקלחנו ביחד כי רצינו להיתגנדר אז בטעות חברה שלי פתחה על המים הכי רותחים שיש והיא אמרה לי שקודם אני אתרחץ ופתאום כולי אדומה כמו איזה אבטיח ופשוט נישרפתי!כולי הייתי אדומה איזה שלושה ימים..
וב' ?לא זוכרת באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?לא שהיה כזה...אני שונאת ביה"ס!! והכי שנאת ?את כולם! באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?^ ובאיזה הכי שנאת ?^^ מה הדבר האחרון שאכלת ?אממ..עכביש מגומי!(יואו אל תישאלו איזה קטעים היו לי ולהדסי!אנחנו היתכתבנו במסן ואמרתי לה שאני אוכלת עכביש והיא האמינה ואז כתבתי לה שזה מגומי ושתינו התפעקנו מצחוק!) שתית ?מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?הייתי בשירותים אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?מבחינה חברתית-כה!מבחינות אחרות-לא!!!! אוהב את עצמך ?לא!! איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?המיטה,הטלפון,וכל מה שקשור לאגם איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?אמממ...את כולו אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?^ מה המאכל האהוב עלייך ?שניצל!!וקבב אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?לא! אתה אוהב את האופי שלך כיום ?כה! דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.0.48775370520572075 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.את זה אחרים צריכים לעשות.. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?מסתכלת מה השעה ומתכוננת לצאת לדודה של אגם מה תעשה אחרי שתסיים ?אסרוק את מה שאגם העבירה לי איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?אמממ..רק הקדוש ברוך הוא יודע ובעוד 20 שנה ?^ ומחר ? רואה טלויזיה,משתעממת לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?11111111100000 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?90+ באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?26 בערך ולסב ?50 + אתה חושב שזה יקרה ?הקדוש ברוך הוא יודע אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?^ אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?בעזרת השם באיזה בית תרצה לגור ?חם,אוהב,מפואר,העיקר הוא שיהיה חם ואוהב באיזה ארץ ? תשאר פה ?כה!"אין לי ארץ אחרת,גם אם אדמתי בוערת.." ובאיזה עיר ?ת"א,הרצליה..לא יודעת נראה אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?הקדוש ברוך הוא יודע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?עם כל מה שארצה