שאלון-לקחתי את זה מסקרים ושאלונים..

מאשה

New member
שאלון-לקחתי את זה מסקרים ושאלונים..

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? "ראש גדול" או "השמיניה"? מאיה בוסקילה או שירי מימון? יעל בר זוהר או נינט טייב? מה קשור או פרוזאק? משחק מכור או ארץ נהדרת? אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אמנון לוי או כלבוטק? טומי או יאיר לפיד? לימוס אטיאס או מורן אטיאס? איה קורן או מאיה קורן? צרבת או הפיג'מות? חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? ערוץ הילדים או ניקאולודיון? לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?)

מאשה

New member
עונה..

רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני?דניאל סלומון "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?סוף העולם שמאלה "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"?לא רואה כי יש לי יס..אבל בכל זאת האלופה "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?גם וגם "ראש גדול" או "השמיניה"?יש לי יס....ולמרות הכל,השמיניה! מאיה בוסקילה או שירי מימון?שירי מימון יעל בר זוהר או נינט טייב?אגם רודברג
מה קשור או פרוזאק?מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת?גם וגם אורנה בנאי או עידן אלתרמן?עידן אלתרמן אמנון לוי או כלבוטק?שום דבר טומי או יאיר לפיד?יאיר לפיד לימוס אטיאס או מורן אטיאס?מורן אטיאס איה קורן או מאיה קורן?מאיה קורן צרבת או הפיג'מות?לא! חדשות ערוץ 10 או 22 או 11?22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון?ערוץ הילדים עדיף... לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..?אין לי וי או די וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?)אגם רודברג

../images/Emo205.gif

דניאל סלומון או דנה עדיני? מי הם
"למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? למראית עין
[למרות שאני לא מכירה] "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? שניהם
"ילדות רעות" או "השיר שלנו"? שניהם
"ראש גדול" או "השמיניה"? השמיניה
מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מימון
יעל בר זוהר או נינט טייב? יעל בר זוהר
מה קשור או פרוזאק? מה קשור
משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת
אורנה בנאי או עידן אלתרמן? עידן אלתמרמן
אמנון לוי או כלבוטק?
טומי או יאיר לפיד? יאיר
לימוס אטיאס או מורן אטיאס? לימור אטיאס
איה קורן או מאיה קורן? ברור שאיה קורןןןןןן
צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות
חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22
ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ערוץ הילדים

עונההההההההה

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? לא מכירהה "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?לא ראיתי את למראית העין רק שמעתי אבל סוף העולם שמאלה מ-ה-מ-ם!!!!! "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? ברורררררררר שהאלופה!! "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? השיר שלנו למרות שקשה לי להגיד את זה אני מתה על ילדות רעות אז שניהם וזהוו לא יודעתת "ראש גדול" או "השמיניה"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השאלה הכי מצחיקה בארץ ברור שהשמינייה!!! כופל את ראש גדולל מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מיימון למרות שאני אוהבת גם את מאיה בוסקילהה..... חחחחחחח שאלות קשותת יעל בר זוהר או נינט טייב? נינט טייב למרות שאני בכלל בכלל לא מתה על נינט פשוטט אני מעדיפה אותה על יעל בר זוהר מה קשור או פרוזאק?מה קשור! משחק מכור או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת! אורנה בנאי או עידן אלתרמן?אורנה בנאי! אמנון לוי או כלבוטק?אותו דברררר שניהם יפיםם אבל ניראה לי כלבוטק יותר טומי או יאיר לפיד?חחחחחחחחחחחחחחח אני שונאת את טומי לפיד ברור שיאיר! לימוס אטיאס או מורן אטיאס?לימורררררר
למרות שאני גם מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את מורן... כבר אמרתי שיש פה שאלות קשות? איה קורן או מאיה קורן?עוד אחת קשה.... אם הייתם שואלים אותי לפני חודש הייתי אומרת איה קורן אבל עעכשיו אני כבר לא יודעת כי גיליתי שמאיה קורן ממש ממש מתוקההה צרבת או הפיג'מות?אמממממ צרבת? מה זהה?? הפיג'מות זה יפהה.... חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22!! ערוץ הילדים או ניקאולודיון?ערוץ הילדים למרות שבניקאולודיון אני מתה על בצפר זה תכנית מהממת לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? חחחחחחחחחחחחחחחחח את שניהם הייתי מעיפהה חברה שלי שונאת את אפרת הזאת היא התקשרה להוט להגיד להם שהקול שלה מעצבן והיא שונאת להיכנס לוי או די אבלל שניהם לא משהוו אני אישית ניראה לי מעדיפה את הבת הזאת כי השדרן הזה לא בדיוק יודע להגיש!! וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) ברוררררררררררררררררררררררררררררררררררר ששירה וילנסקי טלי שרון גם פסדררר אבל שירה וילנסקי כופלת אותהה!!

זיוו2

New member
../images/Emo20.gif

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סלומוןן "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? "סוף העולם שמאלה" "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? "האלופה" "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? "ילדות רעות" "ראש גדול" או "השמיניה"? "השמינייה" מאיה בוסקילה או שירי מימון? "שירי מימון" יעל בר זוהר או נינט טייב? "יעל בר זוהר" מה קשור או פרוזאק? "מה קשור" משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרתת אורנה בנאי או עידן אלתרמן? עידן אלתרממן אמנון לוי או כלבוטק? כלבוטקק טומי או יאיר לפיד? יאיר לפידד לימוס אטיאס או מורן אטיאס? מורן אטיאס.. איה קורן או מאיה קורן? מאיה קורן צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22... ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ערוץ הילדיםם לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? אפרת השדרנית הישנהה
וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) טלי שרוןן...

טל ועדי1

New member
עונה...(עדי.. חח)

"למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? סוף העולם שמאלה. "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? אממ.. לא ראיתי עדיין את האלופה.. אז טלנובלה בע"מ. "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? ילדות רעות. "ראש גדול" או "השמיניה"? ראש גדול.. ברור! מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מימון! יעל בר זוהר או נינט טייב? יעל בר זוהר! מה קשור או פרוזאק? מה קשור. משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת. אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אורנה בנאי. אמנון לוי או כלבוטק? כלבוטק. טומי או יאיר לפיד? יאיר לפיד. לימוס אטיאס או מורן אטיאס? מורן אטיאס. איה קורן או מאיה קורן? איה קורן. צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות. חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ניקולודאיון.

coral lopilato

New member
שליי..

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני?דניאל סלומון "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?סוף העולם שמאלה "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"?אין לי הוט אבל שיהיה האלופה "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?השיר שלנו "ראש גדול" או "השמיניה"?ראש גדול מאיה בוסקילה או שירי מימון?שירי מימון יעל בר זוהר או נינט טייב?יעל בר זוהר מה קשור או פרוזאק?מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת אורנה בנאי או עידן אלתרמן?אורנה בנאי אמנון לוי או כלבוטק?כלבוטק טומי או יאיר לפיד?יאיר לפיד לימוס אטיאס או מורן אטיאס?מורן אטיאס איה קורן או מאיה קורן?איה קורן צרבת או הפיג'מות?הפיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11?22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון?ערוץ הילדים

עונהההההההההה

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סלומון "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?סוף העולם שמאלה "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"?האלופה "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?ילדות רעות "ראש גדול" או "השמיניה"?השמינייההההההההההההההההההה!!!!!!!
מאיה בוסקילה או שירי מימון?שירי מיימון יעל בר זוהר או נינט טייב?נינט טייב מה קשור או פרוזאק?מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת אורנה בנאי או עידן אלתרמן?עידן אלתרמן אמנון לוי או כלבוטק?כלוםם טומי או יאיר לפיד?יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס? לימור אטיאסססס! היא בשמינייה!!! איה קורן או מאיה קורן?מאיה קורן... היא בשמינייה!! צרבת או הפיג'מות?הפיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ערוץ הילדים לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..?הישנה!! החדש חופר!!
וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?)בארורררררררר ששירה וילנסקי!! בלי קשר לזה שהיא בשמינייה היא הרבה יותר יפה מטלי שרון!!

מאשה

New member
עוד שאלון..כולם לענות!!!

השאלון הזה היה מזמן אבל לא כולם ענו ואני רוצה שכולם יענו עליו! מתי נולדת ?29.11.94 באיזה בית חולים?לא בארץ... האם אתה זוכר את הרגע הזה ?לא! מה הזיכרון הראשון שלך ?כשאבא שלי ישן פעם אחת..אז ראיתי טלויזיה ולידי היה פטיש אמיתי,אז אבא שלי נחר ורציתי שיפסיק אז נתתי לו מכה עם הפשיט במצח!!!והוא צרח אז ואמא שלי לא הבינה מה קרה!
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]חשבתי שהטלויזיה זה משהו אמיתי..אז כל פעם שמישהו צרח באיזה תוכנית או קילל,אני צרחתי "עליו" והרבצתי לטלויזיה!D
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...לא זוכרת שהייתה אחת כזאת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :אני כשהייתי קטנה הייתי אנורקסית ולא סבלתי לאכול! אז הנה שלי כל הזמן האכילה אותי ולידה הייתה חגורה כדי לפחיד אותי שאם אני לא אוכל אז היא "תרביץ לי"!אז במיוחד שהיא האכילה אותי במרק..אני כל הזמן העברתי אותו מלחי ללחי וזה לקח איזה 3 דקות עד שהייתי בולעת כף אחת של מרק..וכל הזמן אמרתי שסיימתי למרות שלא ואז שאמא ביקשה שאני אפתח את הפה (כי הוא היה מלא מאיזה 5 כפות של מרק)והיא חשדה....הכל נזל...D
-: נ.ב גם פעם אחד לפני השינה אכלתי מרק והעברתי אותו מלחי ללחי ואבא שלי חשב שסיימתי אז הוא נתן לי ללכת לישון ובבוקר אמא ואבא לא הבינו למה הכרית מלאה במרק! פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :בגדים ומשהו שאתה כבר לא שומר..:את כל מה שאני לא שומרת
מה הכי אהבת לאכול כילד ?לא אהבתי לאכול האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?אממ..כה איך קראו להן ?מימי,מזל,דבורה,לילי היה להן עוזרות ?לא שידוע לי איך קראו להן ?^^ האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...היה סבבה ובאותו היום הכרתי חברה חדשה והלכנו אחרי הביה"ס לבד ברגל ואמרתי לה שהיא תיכנס אליי ל4 דקות ולבסוף זה היה ל4 שעות!המשטרה חיפשה אותה וכל הביה"ס היה מודאג!!!וגם היתקלחנו ביחד כי רצינו להיתגנדר אז בטעות חברה שלי פתחה על המים הכי רותחים שיש והיא אמרה לי שקודם אני אתרחץ ופתאום כולי אדומה כמו איזה אבטיח ופשוט נישרפתי!כולי הייתי אדומה איזה שלושה ימים..
וב' ?לא זוכרת באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?לא שהיה כזה...אני שונאת ביה"ס!! והכי שנאת ?את כולם! באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?^ ובאיזה הכי שנאת ?^^ מה הדבר האחרון שאכלת ?אממ..עכביש מגומי!(יואו אל תישאלו איזה קטעים היו לי ולהדסי!אנחנו היתכתבנו במסן ואמרתי לה שאני אוכלת עכביש והיא האמינה ואז כתבתי לה שזה מגומי ושתינו התפעקנו מצחוק!) שתית ?מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?הייתי בשירותים אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?מבחינה חברתית-כה!מבחינות אחרות-לא!!!! אוהב את עצמך ?לא!! איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?המיטה,הטלפון,וכל מה שקשור לאגם איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?אמממ...את כולו אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?^ מה המאכל האהוב עלייך ?שניצל!!וקבב אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?לא! אתה אוהב את האופי שלך כיום ?כה! דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.0.48775370520572075 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.את זה אחרים צריכים לעשות.. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?מסתכלת מה השעה ומתכוננת לצאת לדודה של אגם מה תעשה אחרי שתסיים ?אסרוק את מה שאגם העבירה לי איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?אמממ..רק הקדוש ברוך הוא יודע ובעוד 20 שנה ?^ ומחר ? רואה טלויזיה,משתעממת לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?11111111100000 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?90+ באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?26 בערך ולסב ?50 + אתה חושב שזה יקרה ?הקדוש ברוך הוא יודע אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?^ אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?בעזרת השם באיזה בית תרצה לגור ?חם,אוהב,מפואר,העיקר הוא שיהיה חם ואוהב באיזה ארץ ? תשאר פה ?כה!"אין לי ארץ אחרת,גם אם אדמתי בוערת.." ובאיזה עיר ?ת"א,הרצליה..לא יודעת נראה אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?הקדוש ברוך הוא יודע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?עם כל מה שארצה

מאשה:]]../images/Emo26.gif כמה דברים../images/Emo13.gif

א. הייתי צריכה לתת את השאלון עצמו ולא את מה שענית עליו (או מישו חאר ענה)
ב. היית משרשרת לשאלון הקודם:]] אבל לא נורא
חחחחחחחחחחח אני תכף יענהה

למעלה