שאלון לשבוע החדש... כנסווווו

orit a3at

New member
שאלון לשבוע החדש... כנסווווו

מה אתם צופים לאינקיובוס בעתיד??? כמה שנים (לא שאני מאחלת משהו- אגב מייק אמר שהם לא מתכוונים להתפרק או משהו כזה)?? אתם חושבים שהם ימשיכו להתקדם בכיוון המיינסטרים (להלן love hurts) ??? והאם אתם חושבים שהם יחזרו לארץ (מייק אמר לי שכן, אבל לכו תדעו...)?? תכלס, סתם שאלון מעפן, אבל צריך משהו כדי לעורר את הפורום... שבוע טוב אנשים!!!!

itzikch

New member
אני משער :

אחרי שייסמו את סיבוב ההופעות שחוזר בעוד 15 יום !!! הם יחזרו לארץ בסוף השנה אני מקווה שיהיה 2 הופעות בארץ !!! מקווה שייצאו עוד 2 סינגלים מלייט גרנדס ובטח יוציאו עוד סינגלים לאיזה פסקול חח

orit a3at

New member
עונה

לדעתי אינקיובוס ימשיכו לכיוון המיינסטרים עם כמה הבלחות בסגנון Pendulous Threads ו- Rogues, אבל אחותי צועקת לי ברקע שאי אפשר לדעת כי זה אינקיובוס וזה מה שיפה בהם הסגנון תמיד משתנה... אני רוצה שהם יחזרו לארץ אם לא אז אני ארדוף אותם.... אם מוחמד לא בא אל ההר, ההר יבוא למוחמד (אפילו אם מוחמד נמצא כרגע בקליפורניה). פיס אווט

nameless 0

New member
ואו...

אני ממש מקווה שהם יחזרו לארץ..... הם חייבים- במיוחד כי לא יצא לי ללכת להופעה שלהם.... ומתפרקיםםםםםםםםםםם- אין מצב.......... אני לא אתן לזה לקרות... הם יחיו עוד הרבה זמן. ביחד אחד בתחת של השני- זה עושה להם טוב..... אין מצב שהם מתפרקים לי ... לא בזמן הקרוב.. אולי כשאני אהיה ממש זקנה.. אז אני מרשה להם.... אבל לא עכשיו ישלהם עוד תקופה ארוכה.... אני מאחלת להם אריכות חיים ושימשיכו להיות איכותיים וייחודים כמו שהם.. =)

AeroFan

New member
אוקי

להתפרק אין מצב, הם עדיין יחסית בתחילת הדרך אבל הם יהפכו לאגדה! אני מאמין שהסגנון שלהם ישתנה עוד בשנים הקרובות אבל לא משו כ``כ שונה ממה שהם עושים כיום. ולדעתי אחרי ההופעה פה והקבלת פנים האדירה שהקהל פה עשה להם הם יחזרו להופיע פה... (רק צריך לקוות שתהיה פה הפקה קצת יותר מקצועית ושהסאונד יהיה יותר טוב מהפלאפון שלי)

Rock Bottom

New member
תחילת הדרך?

כבר למעלה מעשור שהשם Incubus קיים בעולם המוסיקה וזה נחשב אצלך לתחילת הדרך? בשביל להיקרא להקה ותיקה לא צריך להיות הרכב של 4532 שנה. לא כולם זקנים כמו סטיבן טיילר.

AeroFan

New member
לא לזה התכוונתי

אמרתי שהם יחסית בתחילת הדרך, הם הוציאו 6 אלבומים עד היום ולדעתי פשוט זאת להקה שתהיה להם עוד המון שנים להתקיים, במיוחד שהם מצליחים מאוד מאלבום לאלבום (במיוחד במכירות), לא אמרתי שהם רק התחילו את דרכם במוזיקה...

arTT916

New member
לי יש תחושה..

לי יש תחושה שהם יופיעו כאן שוב..(אם לא בשנה הקרובה אז באלבום הבא בטוח)מין תחושה כזו.בדרך כלל התחושות שלי דיי צודקות..בואו נחזיק אצבעות! וגם בוי אי פי אז בן אמר לי ששאלתי אותו איך ישראל אז הוא אמר לי שהוא לא הספיק לראות כל כך הרבה ואוליי בפעם הבאה.אז אוליי זה רמז. הם בכיף יכולים לבוא לכאן ולהופיע במקום אפילו יותר גדול מההאנגר והכרטיסים ימכרו במהירות.כמו בפעם האחרונה. בקשר לעתיד של הלהקה.אני דווקא נותנת להם כמה שנים טובות. נקווה לטוב

AurelieG

New member
אני חושבת שהם ימשיכו עוד הרבה..

ולהתפרק? זה לא ניראה ככה.. זה הגיוני שהם יעשו כמה שירים שהם מיינסטרים כי אחרי הכל - צריך לרצות מעריצים ולהתפרנס איכשהו לא? חוצמזה ש Love Hurts זה אחלה שיר... הלוואי שיחזרו.. רק שנקווה שהבצא לא ידפוק אותי כשהם יבואו בפעם הבאה (בעע עוד חודשיים צבא.. :( )

Incubus Creep

New member
../images/Emo168.gif

לדעתי זאת להקה שנועדה לגדולות, יש הלם עוד כמה שנים טובות בעסק.. מה שכן, כולם שם כבר בסביבות שנות השלושים לחייהם ואני מניחה, לצערי הרב, שמשהו כמו עוד עשור הם עושים הפסקה או מתפרקים כדי להקים משפחה... לדעתי יש סיכוי טוב שהם יבואו לארץ בשנתיים הקרובות, אני מאוד מקווה.. אבל ההורים שלי אמרו לי אתמול ששנה הבאה אנחנו טסים בסביבות סוכות לארה"ב לחופשה.. אז אם הם יופיעו אני בטוח אלך לראות הופעה שלהם ובטח של עוד שלל להקות מוכרות ומוכרות פחותD: בקשר לסגנון, לדעתי הוא עוד ישתנה.. ואני לא חושבת שהם נהפכו ליותר 'מיינסטרים' בגלל שהם רוצים יותר מעריצים.. לדעתי הם רק התבגרו והטעם שלהם השתנה. הם עדיין איכותיים^.^ אני חושבת שאינקיובס עוד יפתיעו אותנו לגמרי באלבום הבא. אבל נחכה ונראה. אין לי בעיה שהם יתפרקו כשברנדון יהיה בעלי ויעשה לי הופעה פרטיתXD (כן בטח-_-) נממ קיצר, העתיד עוד לפני הלהקה הזאת..

למעלה