שאלון לשבת....

just adiki

New member
שאלון לשבת....../images/Emo23.gif

נלקח מסקרים ושאלונים....
שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

CarmitF

New member
עונהה

שם: כרמית האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: מרכז האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ירין או רואי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 7.6 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 21 כיתה: י"א מצבך החברתי: טוב גובה: בפעם האחרונה 166 צבע עיניים: חום אוהב אותו? הוא בסדר צבע שער: חום כהה אוהב אותו? האמת שכן..הייתי רוצה שהוא יהיה טיפה יותר כהה צבע אהוב: ירוק,כחול,לבן ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלב וחתול מה העבודה שלך? אני לא עובדת יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות:יש איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית וטיפה ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: יש לי ספר שלם עם כלמיני ציטוטים יפים.. האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? נחשים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כלמיני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא נראה לי.. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? יש כמה.. מה החוזק הכי גדול שלך? אני לא כ"כ יודעת איך להסביר.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לפעמים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ספרות. חחח סתם. לא להשוות בין אחרים.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סימבה. האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כשאין ברירה נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? פעם עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? ביסודי חחח ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא באמת.. בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. זה היה באותו לילה וזה מציק.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל?לפעמים.. באהבה ממבט ראשון?לפעמים ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הביתה מי החבר הכי טוב שלך? לא יודעת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אח שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? תירס. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת מי מקשיב לבעיות שלך? יש כמה.. עם מי אתה רב הכי הרבה? הורים חח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? תלוי מי.. האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן,אבל עדיין יש דברים שהם לא יודעים.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שיהיה.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מישהי מהבצפר אבל לא באמת.. שצחקת עליו? בנדוד שלי. צחקנו כולם ביחד שהלכת איתו לקניות? זה היה מזמן.. ששבר את הלב שלך? לא יודעת שאיכזב אותך? ההורים שגרם לך לבכות? לא יודעת ששימח אותך? חברה שראית איתו סרט? לא יודעת שדיברת איתו בטלפון? אח שלי שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור הנס וחולצה אדומה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני רואה סרט והפסקתי קצת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

CarmitF

New member
עוד שאלון..על בצפר חח

באיזו כיתה אתם לומדים? הבי"ס שלכם קרוב לבית? אתם לומדים בגמה? איזו? אם אתם לפני תיכון- לאיזו מגמה הייתם רוצים ללכת? אם אתם בתיכון- אתם אוהבים את המגמה שלכם? מה המקצוע המועדף עליכם? והשנוא? איפה אתם בהפסקות? מי המורה האהוב/ה עליכם? והשנוא/ה? אתם אוהבים ללמוד בבי"ס שלכם? הייתם רוצים לעבור לבי"ס אחר? איך הציונים שלכם? מה יש לכם יותר בכיתה, ערסים ופרחות או פריקים? ובכלל בבי"ס? אתם אוהבים את הכיתה שלכם? ואת המחנך/ת? כמה שעות אתם לומדים בשבוע? מה היום הכי ארוך שלכם? מה אתם אוהבים לעשות אחרי הלימודים? יש לכם תלבושת בי"ס? אם כן מה דעתכם עליה? מה דעתכם בכלל על תלבושת בי"ס (בעד/נגד)? יש לכם שעות אפס? נרדמתם פעם בשיעור? מה דעתכם על מחויבות אישית? ולסיום... אתם רוצים ללמוד באוניברסיטה/מכללה? אם כן, איזה מקצוע? אם לא, למה?

CarmitF

New member
תענו גם אתם!

באיזו כיתה אתם לומדים? י"א הבי"ס שלכם קרוב לבית? לא אתם לומדים במגמה? כן איזו? פסיכולוגיה-סוציולוגיה אם אתם לפני תיכון- לאיזו מגמה הייתם רוצים ללכת? אם אתם בתיכון- אתם אוהבים את המגמה שלכם? זה חופש כזה.. מה המקצוע המועדף עליכם? נראה לי שפסיכולוגיה והשנוא? אנגלית והיסטוריה איפה אתם בהפסקות? עם חברות. כל פעם במקום אחר.. מי המורה האהוב/ה עליכם? המורה לפסיכולוגיה ולספרות והשנוא/ה? לאנגלית אתם אוהבים ללמוד בבי"ס שלכם? לא הייתם רוצים לעבור לבי"ס אחר? כן אבל גם ככה נשארה לי עוד שנה.. איך הציונים שלכם? תלוי.. מה יש לכם יותר בכיתה, ערסים ופרחות או פריקים? אנחנו מגוונים. ובכלל בבי"ס?לא יודעת אתם אוהבים את הכיתה שלכם? כן ואת המחנך/ת?לא כמה שעות אתם לומדים בשבוע? לא כ"כ הרבה.. מה היום הכי ארוך שלכם? ראשון וחמישי מה אתם אוהבים לעשות אחרי הלימודים? לאכול יש לכם תלבושת בי"ס? כן אם כן מה דעתכם עליה? כשיש אפשרות לשים משהו מעל-שמים. מה דעתכם בכלל על תלבושת בי"ס (בעד/נגד)? אני לא אוהבת את זה. יש לכם שעות אפס? כבר לא!
נרדמתם פעם בשיעור? ממש היום. התחלנו לקרוא שיר ארוך בספרות והתעוררתי לקראת הסוף. מה דעתכם על מחויבות אישית? אין את זה אצלנו ולסיום... אתם רוצים ללמוד באוניברסיטה/מכללה? נראה לי שכן אם כן, איזה מקצוע? אם לא, למה?

just adiki

New member
במקום ללמוד למבחן בג"ג../images/Emo5.gif

באיזו כיתה אתם לומדים?יב הבי"ס שלכם קרוב לבית?ממ.. 20-30 דק' הליכה... אתם לומדים בגמה?כן
איזו?ג"ג וספרות אם אתם לפני תיכון- לאיזו מגמה הייתם רוצים ללכת? אם אתם בתיכון- אתם אוהבים את המגמה שלכם?ספרות מאוד, ג"ג פחות... מה המקצוע המועדף עליכם?אנגלית
והשנוא?מתמטיקה
איפה אתם בהפסקות?בחצר מי המורה האהוב/ה עליכם?אפרתיייייייייייייייייייייייייייייי
[מורה לאנגלית בי' ובי"א] והשנוא/ה?הדרה!
המורה המעצבנת למתמטיקה
אתם אוהבים ללמוד בבי"ס שלכם?כן
הייתם רוצים לעבור לבי"ס אחר?ממש לא
אני כ"כ נהנת שם. איך הציונים שלכם?אחלה
מה יש לכם יותר בכיתה, ערסים ופרחות או פריקים?רובם נורמלים
אבל א צריך אז פריקים אין לנו פרחות וערסים, הבצפר שלי גם מזוהה עם פריקים
ובכלל בבי"ס?פריקים אתם אוהבים את הכיתה שלכם?כן, יש לי אחלה כיתה
למרות שאני אוהבת את אחת המקבילות יותר
ואת המחנך/ת?הא גם בסדר, חמודה
כמה שעות אתם לומדים בשבוע?ברר..
אני צריכה לחשוב חח.. אממ.. 35+- מה היום הכי ארוך שלכם?רביעי וחמישי מה אתם אוהבים לעשות אחרי הלימודים?לישון
יש לכם תלבושת בי"ס?כן אם כן מה דעתכם עליה?היא אחלה חח.. חולצה טי רגילה עם סמל.. או חולצת קנגרו
אני אוהבת. מה דעתכם בכלל על תלבושת בי"ס (בעד/נגד)?לא מפריע לי יש לכם שעות אפס?לא, תודה לאל. נרדמתם פעם בשיעור?בחטיבה
שיעור מחשבים. מה דעתכם על מחויבות אישית?שזה אחלה של דבר וטוב שמעודדים אותנו לעשות את זה, יכולים להווצר קשרים נפלאים וזה נותן לתורם המון. ולסיום... אתם רוצים ללמוד באוניברסיטה/מכללה?אחרי צבא נראה, תלוי במקצוע ואיפה יהיה עדיף ללמוד אם כן, איזה מקצוע?אני רוצה לעסוק בעיסוי אם לא, למה?

NITSAN6

New member
ספרות זה לא מקצוע חובה../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

just adiki

New member
אענה גם על זה:../images/Emo119.gif

שם: עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? שילוב של אותיות מהסבים וסתבות שנפטרו מיקום: כפ"ס האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? השם שלי מתאים לשני המינים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא הבנתי למה הכוונה
מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? מן הסתם... אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 2 במאי גיל: עוד חודש בול 18 גיל שהיית רוצה להיות: 16
כיתה: יב' מצבך החברתי: ברוך השם הוא טוב
גובה: 1.61! צבע עיניים: ירוק/כחול אוהב אותו? כן
צבע שער: שטני כהה אוהב אותו? כן
צבע אהוב: אדום!
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חשבתי בהתחלה דעה פוליטית
עד שראיתי את השלישי... ימני חיות מחמד? יש
, כלבה
. מה העבודה שלך? בייביסיטר
יש / אין - פירסינג:
קעקועים:
אובססיות:
התמכרויות:
אני בנאדם של אובססיות והתמכרויות
איזה שפות אתה דובר? עברית.. יודעת אנגלית 5 יח' אבל לא דוברת מהבית ציטוט מועדף/ מוטו: אל תדחה למחר מה שאפשר לדחות למחרתיים האם... אתה חי את הרגע? לפעמים, יש רגעים... יש לך סודות? אני חושבת שלכולנו יש אתה שונא את עצמך? ממש לא
אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן
יש לך הרגלים רעים? ממ... כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? יוון 2001
סתם... מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? אוהבת לא יודעת אם יודעת
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממ.. לא. אין לי סיבה לשקר לעצמי ולסובבים אותי, חברים אמיתיים בסה"כ הם אלה שיקבלו אותך כמו שאתה האם אתה מתבודד? לא אבל גם אני אוהבת לפעמים את השקט שלי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אם הייתי מישהו אחר אני לא יודעת איזה אופי היה לי ולאיזה סוג אנשים הייתי מתחברת חח... אבל עקרונית אני בנאדם חברותי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים.. פועלת בלהט הרגע האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? צריכה לחשוב על זה... האם אתה פסיבי או פעיל?
כמה כחול...
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד!
מה החוזק הכי גדול שלך? שאני עקשנית ודברים שאני חושבת שהם נכונים ואני רוצה מספיק, אני אאבק ואמשיך ולא יוכלו להסיט אותי מהדרך ברגע שאני מחליטה משהו אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יותר בטחון עצמי בתקופת החטיבה.. אני חושבת שזה פגם לי בכיף ב-3 השנים האלה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא חח... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ממ.. לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא תמיד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ללכת עם האמת הפנימית שלך ולא לחשוב יותר מידי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אין משו ספציפי ומה הכי פחות אוהב? השטות השמנה בצד הבטן
אתה חושב שאתה נראה טוב? נקסט... יש לך ביטחון עצמי? לא תמיד לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן?
סמים?
קורא עיתון?
! מתפלל? כשצריך... הולך לבית כנסת? בחגים לפעמים מדבר עם זרים? ששאולים מה השעה
ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא יצא לי... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? קורה כן... אני לא יכולה להתעלם לגמרי. אבל אני לא מפתחת איתם שיחה מעבר למה שצריך. נוהג?
אוהב לנסוע מהר? חיחי אוהב את הקול שלך?
וואו
זה ארוך
. האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי? לא שזכור לי.. חח עברת ניתוח?
ברחת מהבית? לשעה
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
כיפור. דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
אוי ווי.!
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
תודה לאל
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ממ.. לא חושבת גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך... אני נותנת לזה חשיבות. בקסם?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות? ממ... במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? עוד לא משמ חשבתי על זה... במכשפות?
אבל משום מה זה מפחיד אותי עכשיו
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? פףף.. שאלה גדולה. מי החבר הכי טוב שלך? מישהי חחח מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אותה חברה טובה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "רוצי אחריה" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברה אחרת שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אותה חברה של האון ליין חח על מי אתה סומך הכי הרבה? החברה הכי טובה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? חברה הכי טובה שלי [כמובן שהמשפחה גם נכללת אבל אני לא מכניסה את זה כי זה ברור] עם מי אתה

למעלה