שאלון לשישי

שאלון לשישי

קודם כל שבת שלום!! ועכשיו עוד שאלון חננות קצר הפעם הנושא הוא יצאות בשישי או בכללי (אבל אני בטוחה שרובנו יוצאים בשישי לא
) אז
לאן אתם הכי אוהבים לצאת? (במקרה שיש מספיק כסף) לאיזה מקומות? (מועדונים/דאנס בר/מסעדות/חברים/סרטים/אנא ערף...) אם זה מקומות עם מוזיקה אז איזה סוג של מוזיקה? (שחורה/פופ/רוק..) מה אתם לובשים בדרך כלל ?
בחורף
בקיץ שותים בדרך כלל? באיזה תדירות אתם יוצאים בימי שישי ? אוהבים בכלל לצאת בשישי? תם מוזמנים להוסיף עוד דברים שבת שלום

../images/Emo217.gif../images/Emo111.gif../images/Emo217.gif../images/Emo111.gif../images/Emo217.gif

:לאן אתם הכי אוהבים לצאת? (במקרה שיש מספיק כסף)
:
מסיבות טבע זה נחמד תלוי במצב רוח תמיד יותר נחמד שאין קירות ככה המוזיקה לא קורעת לי את האוזניים,והופעות תלוי של מי וכמה עולה.
:לאיזה מקומות? (מועדונים/דאנס בר/מסעדות/חברים/סרטים/אנא ערף...)
:
מועדונים זה פוי!, דאנס ברים כבר יותר סבבה,תלוי במוזיקה ובאנשים. מסעדות סושי תמיד טוב(!)תלוי בחברה שלי מי, גלידה זה אוכל מנחם.(רק חבל שהוא משמין
) חברים זה לא לצאת.
סרטים וקולנוע
,
:אם זה מקומות עם מוזיקה אז איזה סוג של מוזיקה? (שחורה/פופ/רוק..)
:
שחורה רק רגאי פופ רק גוטי או 80'S ורוק בדרך כלל חיובי.
:מה אתם לובשים בדרך כלל ?
:
תחתונים
:בחורף
:
מעילים ג'ינסים וסוודרים
:בקיץ
:
לא סובל בגדים קצרים!!!
:שותים בדרך כלל?
:
.......
:באיזה תדירות אתם יוצאים בימי שישי ?
:
פעם בחודשיים, פעם בחודש. חוץ לבר המקומי וגם זה לא קבוע.
:אוהבים בכלל לצאת בשישי?
:
לא אוהב לצאת בכוח,תלוי אם באמת יש משהו ששווה להתלבש בשבילו.

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif עונה../images/Emo9.gif

לאן אתם הכי אוהבים לצאת? לבתים של חברים או לבתי קפה
מה אתם לובשים בדרך כלל? מה שאני מוצא בארון, בד"כ פריטים יפים יותר מבד"כ. שותים בדרך כלל? קולה או מיץ תפוזים [?] באיזה תדירות אתם יוצאים בימי שישי? זה משתנה, לפעמים שבועות רבים ברציפות יוצא ולפעמים שבועות רבים ברציפות בבית. אוהבים בכלל לצאת בשישי? למה לא?
תמיר.

תשובות

* לאן אתם הכי אוהבים לצאת? (במקרה שיש מספיק כסף) גם אם יש המון המון כסף תמיד עדיף ללכת לבית של מישהו או לטייל, יותר כיף. אבל אם כבר אז פאב/בית קפה עם מוזיקה משובחת. אם אני במצברוח הנדיר שמאפשר את זה. * לאיזה מקומות? (מועדונים/דאנס בר/מסעדות/חברים/סרטים/אנא ערף...) אמרתי, חברים, טיול, גם קומזיץ בחוץ ככה זה נחמד אני קצת סולדת מתרבות הבילויים וכל זה כי זה עניין שמערב אנשים עם הרבה מאוד פוזה מעצבנת, בין אם אלה מלצרים סנובים מגעילים או ילדים "מאגניבים" בני 15 במועדון הרוק הקרוב שמסתכלים עליי כאילו אני איזו מורה בטיול שנתי שבאה לחפש אם הם מחביאים וודקה. נכון שכשאתה יוצא הרעיון המרכזי הוא להיות עם חברים שלך ולהינות איתם, אבל אם האווירה במקום היא מגעילה וזרה והאנשים שם מעקמים עליך את האף, אז לעזאזל, אני לא צריכה לסבול את זה, נכון? ויש מקומות שמצאתי שהתבררו כחביבים ביותר, אבל זה תמיד תלוי בלאן האנשים האחרים שאיתי רוצים ללכת (כי אם לא הם שהתכוונו ללכת למקום ספציפי אז בכלל לא הייתי בעניין של לצאת) וזה מגביל. * אם זה מקומות עם מוזיקה אז איזה סוג של מוזיקה? (שחורה/פופ/רוק..) רוק'נ'רול, תינוק * מה אתם לובשים בדרך כלל? בגדים רגילים רק שאני מנסה שהם לא יהיו מהסוג הבלתי מחמיא * שותים בדרך כלל? כשאצל חברים ומשעמם לפעמים כן. כשיוצאים זה בקטנה כי לא הולכים למקומות כאלה (לפחות אני) כדי באמת להשתכר, אני עוד בשלב שאני יוצאת לשם רק כדי לחקור עולמות חדשים וכאלה. וזה גם עולה הרבה יותר :X * באיזה תדירות אתם יוצאים בימי שישי? כמעט כל שישי חוץ מבתקופות עייפות, או עמוסות במיוחד מבחינה חרישתית אוהבים בכלל לצאת בשישי? כן. למרות שאני בד"כ הרוגה מעייפות עד שמגיעה שעת היציאה. יש ביום שישי בערב אווירה חגיגית כזאת. * אתם מוזמנים להוסיף עוד דברים שבת שלום שבת שלום נשמה.

ran412986

New member
תשובות...

לאן אני הכי אוהב לצאת? : באולינג, קולנוע, מסעדות, בתי קפה, טיולים, חברים, אירועים משפחתיים, החוג המשפחתי הרחב יותר. מה אני לובש בחורף ובקיץ? : בחורף אני לובש לרוב סוודרים עם ג'ינס ומעיל פליז או חולצה עם הדפס עם ג'ינס. בקיץ אני לובש לרוב חולצה עם הדפס או בלי וג'ינס. באיזה תדירות אתם יוצאים בימי שישי? : לא קבוע. תלוי מה אני וחברים שלי מתכננים. לפעמים גם יוצאים בשבתות.

Wing Chan

New member
כי אני חצי שיכור כרגע

כי קודם הייתי שיכור מלא עכשיו רק חצי לאן אתם הכי אוהבים לצאת? (במקרה שיש מספיק כסף) הופעות לאיזה מקומות? (מועדונים/דאנס בר/מסעדות/חברים/סרטים/אנא ערף...) מועדונים חברים סרטים אם זה מקומות עם מוזיקה אז איזה סוג של מוזיקה? (שחורה/פופ/רוק..) מטאל מה אתם לובשים בדרך כלל ? בגדים, וגם תחתונים בחורף גם בגדים בקיץ קצריחם שותים בדרך כלל? כן באיזה תדירות אתם יוצאים בימי שישי ? זה ל קבוע אוהבים בכלל לצאת בשישי? למה לא אם יש לאן אם יש עםמ י תם מוזמנים להוסיף עוד דברים אני צריך בחורה לזיין

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהנני.

לאן אתם הכי אוהבים לצאת? (במקרה שיש מספיק כסף) לאיזה מקומות? (מועדונים/דאנס בר/מסעדות/חברים/סרטים/אנא ערף...)פאבים קטנים עם מוזיקה טובה,אר...מקס ברנר
,רוקי לעיתים,טיולים (נו, בשטח..)מסיבות רוק, הדגש|אם זה מקומות עם מוזיקה אז איזה סוג של מוזיקה? רוק.. שותים בדרך כלל? כן, בעיקר בירה. באיזה תדירות אתם יוצאים בימי שישי ?כמעט.. תמיד.מוזר, לא שמתי לב לזה. אוהבים בכלל לצאת בשישי? לא תמיד, לפעמים מציק. מה לובשים... חורף וקיץ, חצאיות/שמלות קצרות מעל מכנסיים... הומ,חורף.. צעיפים
.

Julian Delphiki

New member
../images/Emo9.gif

אן אתם הכי אוהבים לצאת? בית, בית קפה או סרט
מה אתם לובשים בדרך כלל? לא מושקע מאוד, אבל לרוב דברים שאני לא לובש הרבה לבצפר. שותים בדרך כלל? ספרייט או מים. באיזה תדירות אתם יוצאים בימי שישי? לפעמים הרבה, לפעמים בכלל לא. אוהבים בכלל לצאת בשישי? זה נחמד

למעלה