שאלון לשישי

nitzangro2

New member
שאלון לשישי

שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: מה לובש עכשיו? וביום יום? ובבוקר ?ובערב? אחרי ולפני מקלחת:? בוקסר או טנגה? גינס או מכנס 3/4? סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: בע"ח אהוב: בע"ח שנוא? יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? מה אתה עושה?עם מי אתה? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מעציב שעשית? הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: שבת שלום3>

nitzangro2

New member
עונה כיי.. בא ליי..[[;

שם:ניצן כינוי:ניצוש או משו כזה.. תאריך לידה:23\7 מזל:אריה!! סגנון לבוש:ג'ינס וחולצה.. מה לובש עכשיו?פיג'מה..[; וביום יום?גי'נס וסווצ'ר בצפרר כמו ילדה טובה.. ובבוקר ?ובערב?נוו מה שיוצא אחרי ולפני מקלחת:פיג'מה אחרי.. בוקסר או טנגה?חוטיני.. סתם.. תחתוני סבתא.. גינס או מכנס 3/4?גי'נס סטייל כללי:סבבה- פירסינג:הלוואי סיידליפ..אבל סבא+ליטל לא מרשים.. קעקועים:לא בע"ח אהוב:נולי.. בע"ח שנוא?אין כזה! יש בע"ח?כן..נולי.. דהה מקום בילוי מועדף:"צוף על המים" והבית של ליטל.. מוטו:אין לי סרט:"לרכב על לוויטן" שיר:שיר השבוע שלי הוא "שתי כוכבים" סורי מאיוש.. זמר:הראל סקעת זמרת:נינט! דהה! סתאםםםםםםםםאיכס שונאת אותה בדם!! בארור שמאיהה!!! להקה:בלאק אייד פיז או משו.. סטייה:לשמאל.. שריטה:בפנים..חוט טייל פגש אותי..S: רוצים לראות?? חולשה:לטו וה רה של מאיה.. מפחיד:אמא שלי עצבנית.. משמח:לראות את מאיה בטלויזיה ומוזיקה שחורה מכעיס:אנשים שקרנים מעציב:אמא כועסת עלי..:( מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: טוב אז אהה........ נכון ליטלי?!? ו..כאילו.. אני אומרת הרבה כאילו במשפט..ועוד כמה.. שיר שעושה מצב רוח טוב:השיר החדש של גואן סטפאני בנאדם שעושה מצב רוח טוב:ברור שליטלל.. ביה"ס:מה איתו? כיתה :י' עיר מגורים:אלעק עיר.. גובה:1.60 יש למישו בעייה?! מוצא:אתיופית אופטימי \ פסימי:פסימי העדפה מינית:בעיקרון בנים..אבל ליטל זה גם בסדר.. סתם לא להיבהל.. טלויזיה:הכול מהכול רדיו:100FM וגלגל"צ דיסק:2 הדיסקים של... הכי אוהב בגוף שלך:שפה תחתונה הכי שונא בגוף שלך:שפה עליונה, לחיים, רגליים, מרפקים וכו'.. תכונה שנואה בעצמך:חוסר ביטחון תכונה שנואה באחרים:שחצנות לוקח לכל מקום:תחתונים.. בעצם לא..S: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:מממ מה שיוצא.. בחיים לא יתפסו אותך עם:שיער אסוף 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:את נוש,סירה ואת ליטלי למתנות..[; איפה אתה עכשיו?בחדר דהה מה אתה עושה?עם מי אתה?סודי ביותר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?הבנתם כבר.. למה אתה לא שם?כייי זה רחוק לי..\= עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?הבנתם כבר.. רוצה אבל לא יכול?כן! את מי אתה הכי אוהב בעולם? את נולי שלי.. ועוד כמה ברורים..[; את מי אתה הכי שונא בעולם?אתם לא מכירים.. וטוב שכך.. לא יכול בלי:אוכל מתגעגע ל:ליטלי שלי אהובתי גורם לך לבכות:המתנות שלה.. ו.. שנולי בוכה.. מצחיק אותך:הכול! בחיים לא:אכלתי ארנבים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:טיפשה טיפשה טיפשה מתנה שהיית רוצה לקבל:טיסה לירח כישרון:דיבור אינסופי תחביבים:להתכרבל במיטה אוסף:נרות ציטוט אהוב:"זה לא הגיל זה התרגיל" חחח מקלחת או אמבטיה:אמבטיה.. אבל אין..אז מקלחת.. ים או בריכה:ים! אופי או יופי:אופי&יופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:וואי יש לי חלום שחוזר עליו כל הזמןן..שאני מטפסת על הר.. ואז נופלת כזה.. ובעצם עפה לאוקינוס וזה.. פחדד חלום שהיית רוצה שיתגשם:לגור על ליטלי או בת"א או בNY הדבר הכי נועז שעשית:לא עניינכם חבובים! הדבר הכי טיפשי שעשית:כתבתי את זה שאלון קודם אבלל.. שיחקתי את עצמי אוטיסטית בל"ג בעומר שיביאו לנו קרשים הדבר הכי מצחיק שעשית:כנ"ל הדבר הכי מעציב שעשית?לא רוצה לספר.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך:וואי יש כל כך הרבההה הדבר הכי מפדח שקרה לך:כנ"ל עם הקרשים.. מקרה הכי טוב שקרה לך:הכרתי את ליטלי מקרה הכי רע שקרה לך:לא זוכרת..:S וזהווווו

LindZiv Cohan

New member
החוט טייל../images/Emo6.gif

פאק זה היה כל כך מזמן
יא אתיופית!

nitzangro2

New member
אפשר לעשות גם את זה..אהבתי..

לא קשורה..מותר לי נכון?? 1-ליטלי 2-מעין 3-נאור 4-אסף 5-שני 6-אור 7-דניאל 8-שיר 9-חן 10-דורין 11-רוני 12-ניר 13-אילן 14-ליאור 15-מיקה 16-מורן 17-לין 18-בר 19-איזבל 20-דורי האם 9 בת או בן?בת האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד?לא חחח מה לגבי 18 ו-4?יש מצב באיזה כיתה נמצא\ת 17?י' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12?אתמול מהי הלהקה האהובה על 6?אין לי שצץץ האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות?כן..2 האם אי-פעם תצא עם 3?אולי... האם אי-פעם תצא עם 7?לא האם 16 רווק\ה?לא.. היום יש לה שנה עם חבר שלה.. מהו שם משפחתו\ה של 15?גרינדפלד משו כזה.. מהו שמו\ה האמצעי של 10?O: מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות?לשיר האם 13 אוהב\ת שוקולד?לא יודעת.. האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-9?לא לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת?"דרור" ספר עובדה אקראית על 11:אוהבת את הראל סקעת ועל 1:החברה הכי טובה שיכולה להיות בעולם!! ועל 9: עובדה?אדישה האם אי פעם היית דלוק על 15?לא איפה 3 גר/ה?פרדסיה מהו הצבע האהוב על 4?לא יודעת.. האם תתמזמז עם 14?לאא! האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות?בכלל לא האם 7 אוהב\ת את 20?לא נראה לי.. האם 8 אוהב\ת את 19?לא מכירה אותה האם פגשת את 2?אמאלה לא! איך פגשת את 18?בבצפר.. האם ל-10 יש חיות-מחמד?נראה לי שלא.. האם 12 מבוגר\ת ממך?כן האם 17 היא\הוא האדם הכי שקסי שקיים?לא!

sapiroooosh

New member
עונה

שם: ספיר כינוי: ספירונת סאפוש ספירו'ש יש הרבה.. תאריך לידה: 14.7.90 מזל: סרטן סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה. מה לובש עכשיו? מכנס וסווצ'רט של הינס וביום יום? ג'ינס חולצה / סווצ'ט ובבוקר ?ובערב? כנ"ל אחרי ולפני מקלחת:? כנ"ל או פיג'מה בוקסר או טנגה? מכנסון (מכנס שהוא תחתון או איך שלא תקראו לזה) גינס או מכנס 3/4? תלוי מתי ולאן הולכים סטייל כללי: רגיל :) פירסינג: הלווווואיי רוצה בטבור ובלשון קעקועים: אין ורוצה בשיכמה הימנית בע"ח אהוב: חתולים ודולפינים :) בע"ח שנוא? לא יודעת. יש בע"ח? כן חתולה אבל היא בחוץ מקום בילוי מועדף: "צוף על המים" ומאק ברנר מוטו: להשיג כל מטרה בדרך ישרה סרט: יש הרבה שיר: טו ורה של מאיה והשיר של CASCADA זמר: הראל סקעת אולי... זמרת: נחשו!! בארור שמאיה להקה: בית הבובות סטייה: שריטה: חולשה: לעניים כחולות מפחיד: אנסים משמח: לפגוש את מאיוש מכעיס: שקרים ואנשים צבועים מעציב: שמישהו מת מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "איזה מאמייייייי" שיר שעושה מצב רוח טוב: בלעדיך והשיר של CASCADA בנאדם שעושה מצב רוח טוב: הילה - אתם לא מכירים ביה"ס: "רבין" כיתה : י"א עיר מגורים: פחח עלאק עיר גובה: 154 יש למישו בעיהההה???????????? מוצא: חצי מרוקאית רבע תוניזאית רבע אשכנזיה אופטימי \ פסימי: תלוי מתי.. העדפה מינית: מה לא ברור שבנות??? סתם נו מה זה השאלה הטיפשית הזאת? ברור שבניםםםםםםםםםםםםםםםם טלויזיה: לא רואה כמעט בכלל ואם כבר אז נולד לרקוד רדיו: 90FM ו100FM דיסק: סיפור מכור וימים של אהבה הכי אוהב בגוף שלך: עיניים הכי שונא בגוף שלך: בירקיים תכונה שנואה בעצמך: פחדנית תכונה שנואה באחרים: צבועים ומתנשאים לוקח לכל מקום: פלאפוןןןןןןן שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: "היה לי מקום" "רוצהלחזור לנעוריי" בחיים לא יתפסו אותך עם: בלי חזיה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: את הילה את הפלאפון ואת הMP4 איפה אתה עכשיו? בחדר מחשב מה אתה עושה?עם מי אתה? עונה על השאלון יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן למה אתה לא שם? כי אני לא יכולה עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם יונתן למרות שיש לו חברה או עם עומר :) רוצה אבל לא יכול? לאלאלאלא את מי אתה הכי אוהב בעולם?מאיה והילה את מי אתה הכי שונא בעולם? אתם לא מכירים לא יכול בלי: פלאפון מתגעגע ל: הילה הילה הילה גורם לך לבכות: שלאחרים לא טוב מצחיק אותך: המון דברים בחיים לא: שיקרתי שקר גדול מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: שמאיה תבוא ליומולדת שליייייי כישרון: ריקוד תחביבים: לרקוד אוסף: פחח תמונות של מאיה ציטוט אהוב: "כל אחד מת אבל לא כל אחד חיי" מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: יםםםםםםםםםם אופי או יופי: גם וגם כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: מממ לא משנה חלום שהיית רוצה שיתגשם: שנוכל להיפגש עם מאיה כמה שבא לנו הדבר הכי נועז שעשית: מממ חברה שלי ואני אמרנו למישהו שהציק לנו במסיבה שאנחנו לסביות הדבר הכי טיפשי שעשית: ממ לא משנה הדבר הכי מצחיק שעשית: חחח לא משנה הדבר הכי מעציב שעשית? הדבר הכי מצחיק שקרה לך: וווואייי השבוע היינו במאקס ברנר איזה 10 בנות (ישבנו בחוץ) ופיתאום מישהי אומרת משו ואז כולנו ביחד אומרות שלוש ארבע ו... "אוהבים אותך יעל" ואז הם עשו גם לי והמלצרית שלנו עברה ואמרה גמני אוהבת אותך ספיר הדבר הכי מפדח שקרה לך: ממ שלחתי תמונה שלי למישהי שלא הייתה אמורה לקבל אותה מקרה הכי טוב שקרה לך: המפגש עם מאיה ושהכרתי את הילה מקרה הכי רע שקרה לך: מממ לא משנה שבת שלום3> וחג שמייח

sapiroooosh

New member
חח טוב...

מה אתרוצה שאני אגיד לך? אולי זה בגלל המקום מגורים? זה עושה משו בסגנון חיים חח לא יודעת למה זה..

../images/Emo23.gifעוונה../images/Emo23.gif

שם:ירדן כינוי:ירדנוש חולה על מאיה [: תאריך לידה:21.5.1993 מזל:תאומים
סגנון לבוש: מה לובש עכשיו?חולצה ארוכה תכלת ומכנס תכלת וביום יום?חולצת בצפר וגי'נס או מכנס טריקו ובבוקר ?ובערב?בוקר גם כי יש בצפר ובערב מחליפה לחולצה וגי'נס אחרי ולפני מקלחת:?לפני מקלחת את החולצה והגי'נס אחרכך את הפיג'מה [: בוקסר או טנגה?בוקסר גינס או מכנס 3/4?גי'נס סטייל כללי: פירסינג:אין אבל אני רוצה [בפופיק
] קעקועים:איין ולא רוצה בע"ח אהוב: בע"ח שנוא?גו'ק יש בע"ח?לא הלוואי כלב :) מקום בילוי מועדף:קניון או מסעדה מוטו:אייין סרט:"ארמון של סורגים" עצווב בסוף בכיתי ואחיות שלי צחקו עליי ): שיר:רואה אותך בלילות - אביטל זמר:הראל סקעת ועידן יניב
זמרת:מאייייייייה
להקה: לא ממש שומעת להקות :| סטייה:יווווווווווודה לוי שריטה:בראש =] חולשה:ששווקלללד יאאאאאאמ :) מפחיד:לראאות את המורה בעצביים ! משמח:לקבל צייון טוווב מכעיס:שחבר טוב משקר לך מעציב:להכשל במבחן מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:שבעי ניילללה
שיר שעושה מצב רוח טוב:נאמ... בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אההווב ליבי =] ביה"ס:עתידים כיתה :ח'1 עיר מגורים:חולון גובה:1.52 מוצא:עראקית - פרסית אופטימי \ פסימי:אופטימי העדפה מינית:בניייייים והלסבאיות שלי חעחע סתאם לא להלחץ טלויזיה:ממוועדון לילה האלופה השמיניה
רדיו:100fm רדיווווווווווס דיסק:ימים של אהבה הכי אהבתי אותו הכי אוהב בגוף שלך:בטן =] הכי שונא בגוף שלך:חזה
תכונה שנואה בעצמך:יש לי פה גדול ! תכונה שנואה באחרים:נצלניים לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:כול כך לבד -אביטל בחיים לא יתפסו אותך עם:סגריות :\ 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:MP4 , פלאפון , מחשב איפה אתה עכשיו?פה במחשב מה אתה עושה?עם מי אתה?עונה על השאלוון ואחיות שלי פה בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?אאם אהוווווובי (; למה אתה לא שם?:\ לאדעת מה יש לי איתו התרחקנו חעחע עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?אםם דורייני שללי ואאם אהווווווובי רוצה אבל לא יכול?נאממ..כןן
את מי אתה הכי אוהב בעולם?אותתתתתתו
את מי אתה הכי שונא בעולם?מניאק אחד מהשכבה לא יכול בלי:המחשבב מתגעגע ל:אליוו חעחע אני חוולה פשוט עליו איין גורם לך לבכות:סרט עצוב או שיר עצוב נוסטלגיה עצובה מצחיק אותך:ארץ נהדרת D: בחיים לא:יעשששששן בללע מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:מה יש לו איתי ?! :-O מתנה שהיית רוצה לקבל:נעלייייייייי נייק מששווווו' בנזונה =] כישרון:ריקוד שירה תחביבים:להצטלםםם
אוסף:כלוום :| ציטוט אהוב:אין לי עכשיו כזה בראש :\ מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכה אופי או יופי:אוופי כמות או איכות:איככות קור או חום:חחוום חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם:אני - ?! דוגמנית אממן הדבר הכי נועז שעשית:שיייקרתי להורים שלי סתאם לא זוכרת הדבר הכי טיפשי שעשית:חעחע שמעתי שירים באמפי בשיעור ספורט שהמורה לא הייתה והמורה המחליף צועק לי וכולם צועקים ואנלא שומעת אז הוא קרא לי אליו ורעדתי
הדבר הכי מצחיק שעשית:לא זוכרת הדבר הכי מעציב שעשית?אולי פגעתי במישהו חשוב לי מאוד הדבר הכי מצחיק שקרה לך:לא זוכרת הדבר הכי מפדח שקרה לך:שהמווורה לספורט שאלה אותי למה כואבת לי הבטן היא אמרה לי קיבלת מחזור ?! ובכלל לא קיבלתי :D מקרה הכי טוב שקרה לך:נשיקה ראשונה מקרה הכי רע שקרה לך:ריכללו עליי וששמעתי את זה הזדעזעתי :\

עניתיי:)

שם:ליטל כינוי:טולי(למרות שניצי לא אוהבת) תאריך לידה:24.3.90 מזל:טלה סגנון לבוש:אמממ לפי המצב רוח יום אחד ג'ינס וחולצה ויום אחר אני יקום עם שיגעון של חצאיות. מה לובש עכשיו?פיג'מה וביום יום?ג'ינס וחולצת בצפר ובבוקר ?ובערב?אופפפ מה אתם נדחפים??? אחרי ולפני מקלחת:?פיג'מה בוקסר או טנגה?לא עניינכם גינס או מכנס 3/4?ג'ינס סטייל כללי: פירסינג:אין קעקועים:אין בע"ח אהוב:סוס דולפין וכלב בע"ח שנוא?חתול יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:ת"א במובינג דההה מוטו:אממ יש לי אחד טוב אבל אני לא ממש זוכרת אותו שאני ייזכר אני יגיד לכם:) סרט:אמממ יש הרבה.... שיר:Almost Here שיר נדיר זמר:הראל סקעת זמרת:מה נראה לכם???ברור שמאיה אין עליההה להקה:נראה לי שהשחקים להקה קטלניתת:) סטייה: שריטה:חייבת לקום רק עם מזגן לחימום ואם לא אני עצבנים כל היום חולשה:שירים של מאיה מפחיד:חושך משמח:לראות את ניצוש ולחבק אותה כל כך חזקק מכעיס:שקריםםםםםםםם אולי מספיק כבר עם זה???? מעציב:שלאנשים היקרים לי עצוב מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:נראה לי שהשם ירחם שיר שעושה מצב רוח טוב:שירים שקטים בנאדם שעושה מצב רוח טוב:ניצן חנוש ואמא ביה"ס:קוגל כיתה :יא עיר מגורים:זה יישוב "אזור"(ומאיה היתה פה מלאא איזה כיףףף חחח) גובה:1.65 נראה ליי מוצא:חחח ניצן הרגה אותי שהיא אמרה שהיא אתיופית אז אם היא אתיופית אני רוסיה אופטימי \ פסימי:תלוי העדפה מינית:גברים!!אבל גברים!!! טלויזיה:אממממ נראה לי שהכל רדיו:גלגל"צ ברורר!!!!!!אבל גם לפעמים 100 FM דיסק:של שירים שקטים שאח שלי עשה לי כפרה עליו הכי אוהב בגוף שלך:אממ נראה לי עיניים הכי שונא בגוף שלך:נראה לי שכמעט הכל חחח תכונה שנואה בעצמך:יותא מדיי נאמנה לאנשים שלא מגיע להם תכונה שנואה באחרים:שקרים!!!!!!!!אמרתי כבררר לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:לא עולה לי שיר מיוחד אבל בכלליות אני תמיד שומעת שירים שקטים וזה מרגיע:) בחיים לא יתפסו אותך עם:אתיופי 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:אממ את חן את ניצי ואת אמא ונחביא איתנו את אורי ובכלל יהיה קטלניי איפה אתה עכשיו?בחדר מה אתה עושה?עם מי אתה?אממ אני לבדד רוצים לבוא???פליזז יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?בבית של מאיה עם ניצי למה אתה לא שם?אממ כי לא נראה לי שאפשר עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?ניצוש:( רוצה אבל לא יכול?לטוס לארצות הברית ולראות לפחות הופעה אחת של מאיה הייתי עושה בשביל זה הכלל את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא(ניצוש לא לקנאות את יודעת שגם אותך אני אוהבת) את מי אתה הכי שונא בעולם?היטלר! לא יכול בלי:שירים שקטים! מתגעגע ל:שוב אני יגיד לכם??????מה לא ברור??? גורם לך לבכות:שוב????שירים שקטים! מצחיק אותך:עדי אשכנזי:) בחיים לא:יצחק על בן אדם שונה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:איך שמאיה בכתה שנתנו לה את התהילים מתנה שהיית רוצה לקבל:כרטיס טיסה לארצות הברית לראות את מאיההה פליזז תקנו ליי כישרון:יש הרבה אבל אני לא מראה אותם! תחביבים:לאכול לשמוע שירים ולרקוד... אוסף:היה לי אבל זרקתיי היה לי אוסף של כל העטים הכחולים שלי חחחח ציטוט אהוב:"אם הייתם מאמינים בעצמכם הייתם מגיעים רחוק" מקלחת או אמבטיה:שניה ים או בריכה:ברור שים אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:חוםםםםםםםםםםםםםם חלום שאתה זוכר:לא חשוב חלום שהיית רוצה שיתגשם:שאני וניצי נעבור לארה"ב הדבר הכי נועז שעשית:אמממ לא זוכרת דבר כזה הדבר הכי טיפשי שעשית:ניצן את זוכרת מה עשינו בת"א(מתוקה של***פרטי) הדבר הכי מצחיק שעשית:לא זוכרת הדבר הכי מעציב שעשית?לא זוכרת חחחחחח טוב מה יש לי??נהייתי סנילית הדבר הכי מצחיק שקרה לך:הדבר הכי מפדח שקרה לך:יאווווו זה היה בבריכת גלים עזבו אני ממש לא רוצה לספר מה היה שם וגם אתם לא רוצים לדעת! מקרה הכי טוב שקרה לך:אותו דבר מקרה הכי רע שקרה לך:מישהי שחשובה לי הייתי כמו אמא שלי עזבה את הארץ ואני יותר אף פעם לא יראה אותה

למעלה