שאלון מבדר..

Z A M i

New member
שאלון מבדר..

ומוזר.
[לקוח מפורום היהודים בלה בלה בלה] : 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

|כותרת|

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? מה אתם הייתם עושים אחרי טיסה כזו? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אחת מאלה שהספקתי לשכוח מאז כיתה י'. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? את הסוג הטעים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? פעם הצלחתי 16. 5. באיזה צבע הפוני שלך? באיזה צבע שלכם? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזז סטנדרטי לחלוטין. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? ספיד עוף סאונד. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סלחני. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סקוטשים
חפשנות עולם. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אקדח צמוד לרקה\סכין על הצוואר. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא, אבל יצא לי לשבור דלת!
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? צה"ל החרים לי אותם. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אין כבר נייר חום בסופרמרקטים. 14. יש לך כרטיס תלמיד? יש לי חוגר, יותר שווה. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חוגר רבאק! 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדון. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? מישמיש. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? *ספלעך*
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 1:1. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? טשי! 21. באיזה צבע הגלימה שלך? ירוק. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? בטח הייתן בשיעור פיזיקה כשהכנתן ת'שאלון הזה. ורגע רגע, אל תגידו לי, קומה שלישית. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם משחקים כדור-אף! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? אסור להם. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר. [ולא בגלל שאני בצבא. גם בתיכון לא היה] 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? הפניתי את עצמי... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את הבית שלי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? תחנה מטאורולוגית! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בפינלנד, כי קר שם וכולן בלונדיניות! ומראה מזרחי בטח עושה להן את זה, כי כל מה שהן רואות מהרגע שהן נולדות זה לבקנים ועוד לבקנים ועוד לבקנים... 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "היי! יש לך גולה בנחיר!" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? אחושרמוטה. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מצטער, לא מסוגל לענות על שאלה רצינית אחרי 31 שאלות כאלה. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? הנה, חזרנו לעצמנו. הוא בטח מגרגר. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "כוח- 48 החוקים" 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? בהחלט! בכת-קטים. 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא, בכת-קטים. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שלושה בלונים קשורים בחוט. 38. האם אתה אלוהים? צחוקים 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא, אלוהים לא יכול לסבול ממחלות כאלה. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא עשוי מעלים. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט כחול כהה. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן
באמת! 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? הייתי בן 10 אז הוא בטח היה אחד כזה. 44. האם ננשכת ע"י עז? כן. עז מה? 45. מה מעיר אותך בבוקר? העז שנשכה אותי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? הסקאי שלי איז אין דה צבע אוף בלו. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? למען המטאל!!!!!!!!!!!!!1111111 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כמה פורום יהודים מצדכן. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כשאני קולט שאני רק בשאלה ה-50 אני מתחיל לפקפק בזה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול. היה. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? קטן.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? צה"ל 54. על מה אתה חושב כרגע? צה"ל 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לשלוח אותה לצה"ל! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? סמדר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? צועק לו שיחזור לרוסיה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג ממולא בחסה משומרת ואפרסק מלוח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? חחחחחחחח
שברתם אותי עכשיו 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? סביר מאוד להניח שנודיסט.. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו כשאני קם בערב. 62. מה עושה לך את זה? את
63. מה זה היפי? ה-4 אותיות הראשונות של "היפים והאמיצים" 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? מה, עוד 36 שאלות?
65. מה היית בגלגול הקודם? חישוק 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? חישוק, כי הייתי ממש טוב בזה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מאוורר לייד הכונן של המחשב. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא, כי אני לא מאגניב. 69. האם אתה בעד אונס דובים? ע"י דובים אחרים בלבד. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? משתנה מדקה לדקה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בסוף פברואר האחרון, ועד היום לא יודעים מה זה היה. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא הומו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? אלפים 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי- מספיק ודיי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? עוד 25. נעבור את זה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגיע לתחנת משטרה ואבקש יפה. אם המנאייק יגיד לא אני אפתח לו ת'תחת 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אלך לרופא, לבדוק שאני לא בהריון 78. על מה תקבל פרס נובל? על כוח סיבולת. שנה וחודשיים להעביר קווים.. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא, אני עושה את זה בזמן עבודה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? ההוא 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את השפיץ של המטבח 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? עוד 18. יהיה טוב 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 17 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? עבור 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? האנימנייאקס 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא מתחלק, אבל אז נדפקתם עם שארית 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יש עליהם ת'לכלוך של הגלגל 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? כיסא 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה שיעור ספורט? כאילו דההה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? בעיטה בביצים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אבוקדו קדוש!!! 92. מה חי בעליית הגג? חי חפץ. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? פסוקו של יום. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כולן לא תואמות. מצד שני, כולן צבאיות.. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? מבקש ממישהו כפתור ואז לוחץ עליו. 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא תתפוס אותן משטרה צבאית ותדפוק להן דו"ח 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אחורי זה, אחורי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. יש לי הרגשה שאתן יותר טובות בזה 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי טשי שם! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אין לי משהו יותר טוב לעשות ב-12 בלילה עשיתי זאת!!!!!!!!!111

../images/Emo47.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? "איטי פון הום!" 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד צדפות שקונים בדיוטיפרי בד"כ 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?יותר מ-24 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? "ניו ניו ניו ניו" 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? הפלאפון שלי לא מצלצל מאז שהוא נפל לאסלה, נפל בריכה, נפל למקחלת, נשפכה עליו וודקה ונפל מאות פעמים על סלעים ומכבישים 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?אני לא אוהבת תחתונים עם ציורים 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם יבקשו ממני יפה ואם יתחשק לי 11. האם יצא לך לשבור קיר?כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני מעבירה זרמים חשמליים וכתוצאה מכך נהרסים מכשירי חשמל. אני לא מרגישה כאבים פיזיים ואני יכולה לטפס על קירות כמו ספיידרמןולהפוך לאיזה דמות שאני רוצה. הייתי רוצה גם לעבור ממקום למקום בכוח המחשבה אבל אין לי את הכוח הזה
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?אני שונאת שקיות 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא. ולך? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?יררררררוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? קולונל טבינגטון 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? פיראט. ארררר
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).אין לי גלימה. זה אף פעם לא מועיל. זה רק מכביד. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי אין להם כפות ידיים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם יכולים. הם פשוט לא מתאמצים מספיק. "אם קצת רצון וקצת יכולת גם סוס יכול לזיין תרנגולת" 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?כן 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? טלויזיה, כרית וחביות בירה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את הסינמה סיטי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בספינת פיראטים. פירטא יכול לעשות מה שהוא רוצה, הוא לא צריך כסף, לא צריך רישיון, לא צריך רשות מאף אחד, כל הזמן עובר הרפתקאה חדשה, לא מתחשבן עם אף אחד, שותה רום כל הזמן ומגיע למקומות חדשים כל יום
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?היייי לקחתם את זה מ"יום בהיר אחד"
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?אם היית חי בעולם דמיוני? אני חושבת שאין בנאדם שלא חי בעולם דמיוני. לא ברור איך קוראים לעולם שלי. באמת שלא ברור 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?כלום 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? תלוי איזה ספר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? נרניה: האריה המכשפה וארון הבגדים ועכשיו אני קוראת ספר על היצ'קוק וטריפו
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת נוסעים לסינמה סיטי כל שבועיים 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?דגל 38. האם אתה אלוהים? כן

המשך../images/Emo26.gif

39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הובה בובה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? הטרידו אותי בטלפון מלא פעמים. סביר להניח שאחד מהם היה הטרדה מינית 45. מה מעיר אותך בבוקר? זהו, שאני אף פעם לא מבינה מה מעיר אותי... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?באביב לקראת הערב ובזריחה זה ורוד מסטיק לעוס אבל בד"כ לא רואים את השמיים כי העצים מסתירים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?"הצוואה שם ושם,תקברו אותי עם הכרית שלי" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה. אחר כך כואב לי הלב לזרוק את הקולה שנשארה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 אבל רק אחת מיוחדת במינה
50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? יש 100 שאלות??????????????????? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?אסטרונאוטית למרות שפחדתי מזה 54. על מה אתה חושב כרגע?שאני צריכה ללמוד לבוחן בתנ"ך 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום:| 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ביל 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום!!!!!!!! חלאס עם זה כבר! 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?לפרוס עלה של חסה, עליו שמים את הדג המלוח, את השומר מפזרים בצדדים וסוחטים את האפרסק על השומר והדגים ועוטפים הכל על העלה חסה ומבשלים בתנור 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא נסיכה, אני לא לוחמת. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אוסטפלד 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?כמו שהוא נראה שאני הולכת לישון
חרא
62. מה עושה לך את זה?בון ג'ובים למיניהם. אנשי שנות ה-80 עם הג'ינסים הצמודים, מגפי בוקרים, מעילי עור מסקפי טייסים! סטייל איירון מידן, גאנס&רוסס, ובון ג'ובי
63. מה זה היפי? כל הצמחונים האלה שלא אוכלים עגבניות 65. מה היית בגלגול הקודם? הייתי מלחית במאה ה-17 בערך.. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?את זה אני לא יודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? בקבוק מים שאסף הביא לי לפני שנה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא. כי אני לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? חחחח זה הדבר היחיד שהצחיק אותי
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סטייק ברוטב שמנת עם פטריות 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו אני די חולה|חבול 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?אין לו פאה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? היה לי בכיתה ח' סטוקר 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?אנגלית 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?מה אני צריכה לעשות כדי להכנס רק לשנה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? טיפול בלייזר 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זכור לי שקרה לי משהו מפדח 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?שיש אנשים שלא מכירים אותי בכלל והם פשוט מרשים לעצמם להגיד עליי דברים כאילו זה עובדות מדעיות וכשאני אומרת להם שזה לא נכון הם מתווכחים איתי!!! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? מה שכתבתי למעלה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני או יוגב 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? גם אני שואלת את זה כל פעם מחדש 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?שום דבר! 92. מה חי בעליית הגג? אמא'לה!!!
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?חושבת צעד אחד קדימה אבל בכל זאת עושה את זה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "נווו עומר תתבגר כבררר!!
"
99. למה ג'ורג' הלך לפארק??יש לו משהו יותר טוב לעשות? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? בעקרון אני שונאת שאלונים אבל אני חייבת לענות

DredLox

New member
אני זורם : )

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? חחחח, לא ברור...קרוב לוודאי שיחטוף כמה פרות ויכניס להם מדידים אנאליים... : ) 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אהה זאת מילת קישור? : ) 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אגוזים וצימוקים : ) 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא שלי הוא 12 אחרי יום רגיל, לא אחרי איזה לילה חסר שינה או משהו. 5. באיזה צבע הפוני שלך? נניח ששחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? טררררר, טררררר, טרררר : ) 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יחסים של שלום קר. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? לי יש ריץ' רץ', אבל אני איש של שרוכים במקור : ) 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? חחחח, לא יודע, חום? 11. האם יצא לך לשבור קיר? חחחח, קירות גבס שמצאנו בשכרותינו ליד הפח : ) 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אההה...לא ברור, אני עוד מנסה לגלות. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום הכי טוב 14. יש לך כרטיס תלמיד? כרטיס סטודנט לפנים : ) 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא, לא ממש... 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? חחחח, אין לי מושג מה זה אומר, אבל נגיד ירוק : ) 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? crusifier : ))) 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אוקי : ) 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אני מעדיף שלא יקרה. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? חחחח, לא יודע...בנזיר הזמן, שמסוגל לשלוט בזמן, כלומר להאריך ולקצר אותו כרצונו, מה שמכיל יתרונות אדירים ובלתי צפויים...בקרוב בסטימצקי : )) 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי. ואם הייתה לי, אני חושב שמשהו שלךא מושך תשומת לב : ) אפור כזה. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נוחת למטה, אם אני לא טועה, אבל מזמן לא למדתי פיזיקה תיכונית... 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? קשה להם לקפוץ? ת'כלס הם היונק היחיד שלא מסוגל לקפוץ... : ) 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין מחלה כזאת. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 אפס : ) 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? פעם הלכתי ליועצת והיא אמרה לי שאני גאון על : ) אחרי שעשיתי איזה מבדקים או משהו : ) ופעם גם הלכתי לפסיכולוג אבל לא כי הפנו אותי, כי רציתי : ) 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אוכל משומר : ) מי יודע לצוד ולדוג בכלל? : ) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? ממש שאלה קשה : \ לא יודע, מחשב אימתני אני מניח : ) או גיטרה אימתנית : ) 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ג'מאייקה, פינלנד או זכרון יעקב : ) להיות איכר עובד אדמה, לשתות מי באר, ולהתרוצץ בשדה בלי תחתונים : ) 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מוריד תחתונים בבקשה! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם הדיסק!!! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אההה...לא יודע, אני אוהב את עצמי ככה... : ) 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? חחחח, קחחחששש 34. מה היה הספר האחרון שקראת? בדיוק סיימתי את סלמון הספק של דאגלאס אדאמס, שזה אוסף סיפורים שלו שלו ראו אור, וגם אוסף של טורים שלו מכל מיני מגזינים וכו'... 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא, לא יכול להגיד שכן. 36. האם אתה חבר בכת השטן? חס וחלילה : ) 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אההה...לא יודע...ארנב : \ 38. האם אתה אלוהים? קטונתי. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא יכול להגיד שכן : ) 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? מי אמר שהוא אקזוטי, אבל אם כבר אז אולי כי לא גדל תה בארץ? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? חחחח, מסטיק אורביט פירות יער, משהו כזה, לא יודע אם זה קים בכלל : ) 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא שאני זוכר...אבל במציאות כן, יותר מידי פעמים...הגוף שלי הוא רק שלי : ) 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא, חס ושלום. 44. האם ננשכת ע"י עז? חחח, לא, אבל חמור דרך לי על הרגל פעם בספארי : ), ועוד הייתי עם סנדלים, וזה לא כל כך כאב, אז אני גבר על : ) 45. מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? חחח, כחול, עם עננים :) 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מי זה מאחוריכם? כולם יסתובבו, ואני אמות...ואז אני אצחק מהעולם הבא : ) 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בוודאי : ) 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת.

DredLox

New member
מטאל : )

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בטח, אני תותח : ) 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? הא? אין לי רשיון אז אף אחד לא עבר לפני... 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? הנשיא של ישראל : ) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חחחחחחחח, לא זוכר : ) 54. על מה אתה חושב כרגע? על לסיים את הסקר וללכת לאכול : ) 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום, מה אכפת לי : ) 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחחחחחחחחחח, גדול : ) יש מישהי כזאת, אבל השתיקה יפה למקרה הזה : )) 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי ממשיך ללכת, מה אכפת לי מהחתולה הזאת? : ) אם היא שחורה זה רק יותר מטאאל : ))) 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? קוקטיל מטאאאל : ) 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? חחחחח, לא יודע, אין לי תשובה: \ 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? חחחחח, גדול : ) לא יודע, את...את גרג, כי הוא אוהב להתערטל : )))) 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? פחחחח, שלא נדע..קשה לתאר, מעוך בצד מסוים, פרוע בצד אחר..., הכל מתובל במיטב התלתלים שהראש שלי מסוגל לגדל : ) 62. מה עושה לך את זה? כמה פעמים כבר כתבתי: בנות נמוכות עם כרס מטאל, חולצות של הנוער העובד והלומד, בסנדלים, שיודעות לגדל כרוב, ויש להן סרט בשיער : )) 63. מה זה היפי? ראו סעיף קודם : ) 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא, קשה לי להגיד שאני סוגד למישהו/משהו... : ) 65. מה היית בגלגול הקודם? יונה! 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? בחורה שמנה עם אופי מהתחת... : ) ולא יודע למה, זאת חוויה : ) 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חחחח, אם לא להחשיב את מה שהולך מאחורי המיטה וזה, אז אני מניח שזה הקופסא המלאה במקלונים לניקוי אוזניים : ) 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? רשע? להה, אני כלי שה תמים : ) 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא, אונס זה לא טוב. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? עוגיות...וקורנפלקס עם בירה : ))) 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכר, אני מצונן באופן תמידי : ) 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לו פאה, זה טבעי : ) 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? מי ירצה לעקוס אחרי קופיף כמוני? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה...הוא לא בעל חיים : ) 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? חחחח...זרימה דחיסה...בעעע : \ וכל מה שקשור לחשמל... : ) 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? חחחח, לא יודע...אשדוד בנק : ) 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? הוא כבר צומח...ואני לא עושה כלום בנידון...מקצר אותו לעיתים וזהו : ) 78. על מה תקבל פרס נובל? חחחח, על הטיל הבליסטי שאני אפתח שיכול להגיע לכל מקום בעלם בדיוק של מטרים : )) 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא, אני לא מספיק צמח בשביל זה... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? ההוא עם הדילדו על הראש? : ) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חחחח, המיטה? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר...המרצה העיר אותי באמצע שיעור, אבל זה לא כזה מפדח : ) 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? חחחח, לא זוכר גם : ) לעשות מעבדות עם איליה : ) 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא יודע, אין משהו כזה. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? חחחח, לא יודע, טיילר דירדן : ) 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 3 הוא מספר ראשוני : ) וגם אי זוגי : ) 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כל הגומי והלכלוך מהכביש זה לא בריא. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חחחח, דברי םלא אכילים...גוש חרא לא הייתי מכניס לסנדוויץ' : ) 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה בריא לגוף ולנפש : ) 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חחחחח, משימה באמת או חובה? : )))) 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אפשר איזה פיסה לנייר גלגול? : 92. מה חי בעליית הגג? אבק ומחלות...תתרחקו משם : ) 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? חחחחח...לא יודע : ) סמים קלים בעד ונגד : ) 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 1? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור? 96. למה מגלחים כבשים? כדי להשתמש בצמר : ) 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא יודע לרקוד בשביל להציל את החיים שלי. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אין לי מושג מזה, אבל נרא הלי זה משהו כמו..אצ'ום זה הצ'בע שלי? : ) מה אתם אומרים? : ) 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? י אמר שהוא הלך לפארק, הוא לכוד אצלי במרתף : ) 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני יכול!

DredLox

New member
חום שמש..

אם יהיה חם לי אני אלבש גופיה...שתהיה ורודה, מה אכפת לי : ) אינ מספיק בטוח בגבריות שלי : )))

המ.

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל? ;\ 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא יודעת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד רגיל /מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 24+ 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני \: 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? סיגפו \: שלחו לי בחינם 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לא משהו 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לא יודעת ;\ 11. האם יצא לך לשבור קיר? בטח 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? הא? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא ;\ 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? שניהם ;\ 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? נור XD 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? \: 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). לבן 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מתפחלץ 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? ככה 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם כלבים ;\ 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי מרקרים 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?כן 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? הרבה דברים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בדרום , כי יש שם אנשים נחמדים 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? כבשן הנשמה /מרגרט וייס 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? בטח..שוחטים חתולים ושותים את דמם.. לא. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? שדיים. לא יודעת$^@%! 38. האם אתה אלוהים? כן 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? כן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? ככה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? נענע X: 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כככככככככככן. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? צעקות \: 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? O_____O 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? היה שלום חבר ;\ 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ברור ! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מכונית?? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא זוכרת..הזיכרון שלי דפוק 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? סוללהX: 54. על מה אתה חושב כרגע? לא יודעת 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ידיד \: 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? ממשיכה ללכת? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? בעע 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו שיער \: 62. מה עושה לך את זה? הרבה 63. מה זה היפי? בן אדם 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? חילזון 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אמממממ אין לי מושג 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמ.. לא יודעת 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? תלוי איזה דובים 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ספגטי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכרת X: 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא זקן ;\ 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? עאאאאאאאאאא? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי אמ.. השפן של פלייבוי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אזרחות 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אאנוס כלבה?! \: 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני רוצה זקן זה מגניב ;\ 78. על מה תקבל פרס נובל? הילדה הכי משועממת שיש 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? יש מצב 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הסגול 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מטבח 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? הממ לא זוכרת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני? |: 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא מתחלק ב3 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חציל / טונה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה כיף 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? קצת דברים ;\ 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אפשר לזיין אותך? \: 92. מה חי בעליית הגג? ארנבים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אני לא ממש רואה תוכניות טלויזיה..אין לי מושג 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור 96. למה מגלחים כבשים? כי חם להם ;\ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? שתוק 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני משועממת :\

maya metal

New member
תשובות לשאלון המבדר

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתפש ע"י מדענים. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? "יאללה כוסע'ומו". 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא שלי הוא 32 5. באיזה צבע הפוני שלך? סגול 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של צב 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? כל מני. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? הם מצחיקים אותי. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? הכל ביחד. יאללה בלגאן.. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? העובדה שאני לא רוצה לצאת עירומה.. [דהה..?!?!] 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. אבל שרפתי שטיח. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לא מגלה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא. ולך? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? מה?!?!? סתמו טוב? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? רמי - ההיפופוטם מצ'רנוביל או מיסטר באטנס. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? כן? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זה עצוב. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ביוגב. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). סגול עם נצנצים וחלקים בירוק בקבוק וכחול מטאלי. [ואדום עיניים של עכבר מעבדה] 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כואב לו. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מה?!!? מי אמר לכם שהם לא?!?! זיני שכל! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? למה שכן?! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כן 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? ספרים, אוכל, סיגריות ,מציט, קולה וטלויזה ודי וי די, וסרטים, ואת טשי ומור ויוגב ואת רונלד מקדונד. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? ארוחת ראנץ' 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? איפשהו.. מזה פה הק.ג.ב?!?! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תפסיקי לדחוף גולות לנחיר.. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם דמיוני 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? זה מתחיל לרדת פה לרבדים אישיים ואני לא בעד. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? "שובי דו באפ וואוו יאווו" 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "עליסה בארץ הפלאות" ועכשיו את "הוביט". 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? השטן.. דה?!?!?! 36. האם אתה חבר בכת השטן?כן!! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את השטן!!! 38. האם אתה אלוהים? לא. אני השטן!!! 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא.. אני השטן!!! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?למי אכפת מאקזוטיות.. אני השטן!!! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? שטן!!!! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא.. אני השטן!!! 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אם לפדופיל תקראו ה'... אני השטן!!1 44. האם ננשכת ע"י עז? לא.. אני לא ננשכת אני נושכת. אני השטן!! 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול ים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "למה זה היה טוב?!?!" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 ודובי 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ניתן לזה סיכוי.. למרות שלא נעים לי.. יודב פה והוא לבד.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? יונתן ונטו 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עזבו.. זה מביך מידי.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע? על מה הדבר האחרון שנפל לי על הראש 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרביץ לה אני פריקית. די כבר פורום היהודים.. אתם חייבים להפסיק ליהיות פריקים! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת. אבל יוגב צבט לי בציצי בבוקר. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? שוחט אותו. אני בפורום יהיודים. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא יודעת. תגלו לי.. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? יסתכל על מיקי במבט מהופנט. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו חרא של רקון. 62. מה עושה לך את זה? חרא של רקון 63. מה זה היפי? צחי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לאורית מהיהודים. היא כזו פריקית! 65. מה היית בגלגול הקודם? יוגב אומר שתולעת. [אני משתפת אותו בשאלון שלא יהיה בודד] 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? יוגב אומר שתולעת. ולמה.. כי יוגב אומר! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? שקית מלאה בשערות של יוגב. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? אני לא רשעית! ככה! 69. האם אתה בעד אונס דובים? רק דובי נמלים. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? חרא של רקון. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו. בסטרפטוקוקוס. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קרח. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן וכן. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, סתמו טוב. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? עריכה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אבקש להיכנס. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אאמץ אותו בשמחה לחיי. 78. על מה תקבל פרס נובל? לא יודעת. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? אני נראת לכם כמו שמש!?!? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי וינקי.. אני אוהבת אותם גדולים [ועם אנטנות על הראש..] 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? יוגב אומר שעשיתי את הפוני האידיוטי הזה. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מה שיוגב אמר עכשיו! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אמא:"מאיה.. בואי נדבר קצת.." 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? ככה! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא כשר 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שני שפנים דרוסים. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי צחי אמר. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? ריצה בספורט. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? Im your papa 92. מה חי בעליית הגג? עכבר 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא יודעת. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא יודעת. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? קראו לי משוגעת.. אבל לוחצת על כפתור.. 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה צמר. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה. אני במחזור וכואב לי הכל. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "מי שכתב את זה הוא פריק כ"כ מגניב. היהודים שולטים! - צכלת" 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הוא פול 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אתן פריקיות מגניבות ואני רוצה ליהיות חלק מכן!!!

Z A M i

New member
יויו..../images/Emo3.gif

מי שכתב ת'שאלון זה לא אנשים מהפורום של היהודים.
למה את סתם? יאללללללללללה.

Z A M i

New member
../images/Emo7.gif עוד מעט כל פורום גבסו עלייך.

'תזהרי במילותייך כפרע.
ואגבבבב...סתם לידע כללי, אנשים שם ממש לא איך שתיארת אותם. אפילו ההפך
כולם הומואים. [תרתי משמע
]

למעלה