שאלון מגניב כזה

Rioter

New member
שאלון מגניב כזה ../images/Emo163.gif

כללי שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם כי פעם.. עישנת? שתית אלכוהול? לקחת סמים? עברת על החוק? נשבר לך הלב? עשית משהו שלא רצית לעשות? הצטערת על משהו שעשית? בכית על מישהו? בכית על מישהי? שברת למישהו את הלב? אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? שיקרת? הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב-24 שעות האחרונות... בכית? צחקת? חיבקת מישהו? עשית שטויות? רבת עם מישהו? קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: אתה חושב שאתה.. יפה? צבועה? קנאית? קרצייה? עקשנית? עצמך? בזבזן או חסכן? הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אתה רוצה להיות זמר? את רוצה להיות שחקן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאתה אומר "אני אוהב אותך" - אתה מתכוון לזה? איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? זהו.
וזה המדגישומטיק.

אני ראשונה???

כללי שם:שירלי שוט תאריך לידה:28.11.89 מקום מגורים:ראשון מערב שיר אהוב:שיר בעיפרון סרט אהוב:יעד סופי 3 תוכנית טלוויזיה אהובה:לא יודעת זמר אהוב:הראל מויאל זמרת אהובה:שאקירה יום אהוב בשבוע:חמישי-תחילת סופ"ש דיסק אהוב:את הדיסק הצרוב של משינה תאריך אהוב:6.6.06 או יום שישי ה-13....בקיצור כל תאריך עם אקשן האם כי פעם.. עישנת?אממממממ שתית אלכוהול?אממממממ לקחת סמים?לא!!!!! עברת על החוק?לא! נשבר לך הלב?אמממ לא שזכור לי... עשית משהו שלא רצית לעשות?כה הצטערת על משהו שעשית?כה בכית על מישהו?כה בכית על מישהי?יכול להיות.. שברת למישהו את הלב?כה אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן שיקרת?כן הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?חחחחחחח כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כהה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נראלי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לילך מה שהיה באוטו של אמא שלי נחשב???? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא,אני עוד צעירה היית בחקירה משטרתית?גם לא.... יש\אין חבר:אין גובה:1:56,נשארתי אותו הדבר מכיתה ו' מידת נעלים:37,מכיתה ה' נראלי פריסינג:לא קעקועים:לא ב-24 שעות האחרונות... בכית?לא...וזה השיא! צחקת?כההה חיבקת מישהו?את לילך:) עשית שטויות?כל החיים שלי זה שטויות...חחחח רבת עם מישהו?לא קנית משהו?פחית מנגו בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:שלא מקשיבים לי... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?עצמ בעוד 20 שנה...ממש מעניין אותי מה יהיה... האדם האחרון שהתקשר אלי-יוסי הרכז:) האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:שני-אתם לא מכירים...רק לילך מכירה המקום האחרון שהייתי בו:בית? הסטיה שלי היא:יש יותר מדי.... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-חברות... תכונה טובה שלי:תגידו אתם...ואני באמת מחכה לתשובות תכונה רעה שלי:תגידו אתם...ואני באמת מחכה לתשובות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?אוויייי לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא,אני דווקא מתחברת איתם...המבין יבין האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אמממ לא אבל קראתי למורה כפרה... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?אממ לא אבל הצעתי...לזקנה תרמת פעם לקבצן? כה האם גנבת משהו במכולת?בקיוסק...אבל חמצוץ זה לא נחשב יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של אנשים אחרים אכלת משהו לא כשר? כה אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא בכוונה הפרת הבטחה שהבטחת? אמממ כה אבל בלי כוונה השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן,ובקרוב יהיה ורוד...כן כן לילך...תיתכונני באיזה בושם אתה משתמש? אמור אמור אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני אבליג על השאלה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?קורס העשרה :) חיבקת מישהו/י? אתמול...את לילך מישהו/י חיבק/ה אותך? לילך עישנת?לא יודעת שתית משקה אלכוהולי?ל"ג בעומר השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון? אף פעם לבשת חצאית? חחחחחחחח ראש השנה קנית בגד? שאח שלי יצא לחמשוש...הוא קנה לי ג'ינס מפוקס אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת...זה קורה הרבה הקדישו לך שיר?אמממממ שיפרו לך את המצברוח?כל הזמן זה קורה היום: באיזו שעה התעוררת?7 ושלוש דקות :) מה/מי העיר אותך?אחותי דיגדגה אותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? דיי!!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? שאקירה שאקירה מה אכלת?קינמונים עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?למה אני פאקינג הולכת לבית ספר היום....?? איזה כיתה את: י' עולה לי'א הבנאדם הכי יפה שראית:לא דעת... אתה חושב שאתה.. יפה? תגידו אתם...מחכה לתשובות צבועה? כנ"ל קנאית? לילך......???. קרצייה? אולי קצת עקשנית? כשצריך עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן?חסכנית...בונקרית הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת: את כל הערסים... אוהב/ת:את כל השאר מתגעגע/ת אליו:לכל הארצי חסר לך:ארצי עושה לך טוב להיות איתו:ארצי הכי מצחיק: יוסי הרכז..ולילך הכי דפוק: אמממ אני....ויש לזה הוכחות הכי מוזר:יכול להיות שאני? הכי כיף לדבר איתו: לילך ושני יש לך פלאפון?כה... למי אתה מתקשר הכי הרבה?יוסי הרכז...ואמא איזה צלצול יש לך? צ'ורי צ'ורי הקול הכי יפה ששמעת? את הקול של אמא:) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? היה לי עד לא מזמן את הסמל של מכבי...עכשיו יש לי איזה אחד מצרי אתה רוצה להיות זמר?לא חושבת את רוצה להיות שחקן?לא חושבת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?נראלי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאתה אומר "אני אוהב אותך" - אתה מתכוון לזה?לפעמים...לרוב כן איפה אתה רוצה פירסינג? בשפה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת את רובו...וקונה לי ג'ינס פורום אהוב:מכבי צעיר... באיזה פורומים את כותבת:הפורום הזה... יש לך חברים בפורומים? לא.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? שני מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ושומעת יומולדת של להקת עדן.... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?עניתי כבר למעלה מה את/ה שומע/ת? עניתי מה הסרט האחרון שראית?המסור מה התוכנית האחרונה שראית? ארתור מה הדיסק האחרון ששמעת? של חניך שהביא למכבי מה החלום שלך?להיות רכזת...ולהיות כבר בת 20

רחלונה

New member
חחח לא להאמין שעניתי

שם:רחל תאריך לידה:25.7 מקום מגורים:רמת גן שיר אהוב:לינקין הכל ! סרט אהוב:אפקט הפרפר תוכנית טלוויזיה אהובה:אפקט הפחד זמר אהוב:איברי לידר. זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע:ראשון דיסק אהוב: תאריך אהוב:25.7 האם כי פעם.. עישנת?כן שתית אלכוהול?כן לקחת סמים?לא עברת על החוק?כן נשבר לך הלב?כן עשית משהו שלא רצית לעשות?כן הצטערת על משהו שעשית?כן בכית על מישהו?כן בכית על מישהי?כן שברת למישהו את הלב?לא אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן שיקרת?כן הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא... שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן היית בחקירה משטרתית? לא יש\אין חבר:אין גובה:1.70 מידת נעלים:42 פריסינג:בקרוב. קעקועים:חינה אמיתי בקרוב ב-24 שעות האחרונות... בכית?כן צחקת?כן חיבקת מישהו?לא עשית שטויות?כן רבת עם מישהו?לא קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?אכן הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי-רז מהעבודה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:הגר המקום האחרון שהייתי בו:שירותים חחח סתםםםםםםםם חדר... הסטיה שלי היא:אוהוווווווו הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי:מסטוליות תכונה רעה שלי: מסטוליות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?כן ואני לא גאה בזה ... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ניראה לי עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לזקנה שחבתי לה את הסכיות עד הבית תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? בחיים לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? פעם אחת מה צבע החדר שלך? יאפפפפפפ באיזה בושם אתה משתמש? fcuk אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא זוכת אבל יש משהו באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שרוצים אבל עם הבנדם הנכון מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?אפ פעם:| חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי? ממזמן השתכרת?ממזמן שכבת עם מישהו/י?אפ פעם היית במועדון? ממזמן לבשת חצאית? לא מזמן קנית בגד? ממזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ממזמן הקדישו לך שיר?אפ פעם שיפרו לך את המצברוח? אויייי כל כך הרבה פעמים חחח היום: באיזו שעה התעוררת? 7 20 מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טובבב מה היה הדבר הראשון ששמעת? ציפור מעצבנתתת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? קונפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?היוםם העבודה ... איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית:אותו אתה חושב שאתה.. יפה? לא צבועה? לא קנאית? כן קרצייה? כן עקשנית? לא עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזן [בגמילה חחח ] הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת: אין אוהב/ת:אותו כל כךךך מתגעגע/ת אליו:מנדו ועליו חסר לך:אהבל גדול כי היום זה לא כמו פעם עושה לך טוב להיות איתו: אהבל גדול הכי כיף איתו :] הכי מצחיק: אהבל גדול הכי דפוק: יש הרבה הכי מוזר:יובל מהכיתה הכי כיף לדבר איתו: אהבל גדול יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נועה ...הדס אמא איזה צלצול יש לך? animal הקול הכי יפה ששמעת? אממממממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של טורכיה אתה רוצה להיות זמר?לא את רוצה להיות שחקן?אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? לא כשאתה אומר "אני אוהב אותך" - אתה מתכוון לזה? תמיד איפה אתה רוצה פירסינג? באוזן ופופיק ובשפה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? סיבוב בעולם פורום אהוב:מכבי באיזה פורומים את כותבת:מכבי יש לך חברים בפורומים? לא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אהבל גדול חחח מה את עושה עכשיו? כותבת את זה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? כלום מה הסרט האחרון שראית? מדגסקר מה התוכנית האחרונה שראית? לרדת בגדול מה הדיסק האחרון ששמעת? לינקין פארק מה החלום שלך?להצליח מה ניגמר ?!?!!? חחח

anat135

New member
אני!!=]

חייבת לציין, בשלב מסוים של השאלון, חשבתי אני לא אגיע לעולם לסוף..ואני כותבת את זה אחרי שסיימתי את זההה ישששששששששששששש כללי שם:
ענת תאריך לידה:
23.10.91 מקום מגורים:
זכרון יעקב.. שיר אהוב:
יש המון... סרט אהוב:
כל סרט ישראלי. שונאאאת אנגלית!!!!!! תוכנית טלוויזיה אהובה:
יש המון.. מה שיוצא לראות.. רואים.. זמר אהוב:
עברי לידר, שלמה ארצי, מוקי! ולהקה כוורת. זמרת אהובה:
אאאאאאאאאאייייןןןןןןן יום אהוב בשבוע:
שישי-מכבי.. חח אבל גם ראשון.. דיסק אהוב:
אין תאריך אהוב:
עזבו. האם כי פעם.. עישנת?
לאא שתית אלכוהול?
לאא לקחת סמים?
לאאא עברת על החוק?
לא, לא נראה לי.. לפחות.. נשבר לך הלב?
עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה.. כן.. עשית משהו שלא רצית לעשות?
בוודאי.. מי לא עושה.? הצטערת על משהו שעשית?
כן. בכית על מישהו?
לא חושבת בכית על מישהי?
לאאא!!!! שברת למישהו את הלב?
אאףף פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
אכן כן שיקרת?
בטוח שבקטנות כן. שקר גדול. אפילו של אי הכנת שיעורי בית.. לא.. הרגשת שאתה עומד למות?
לאא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
כןןן בנית טירה מחול?
ניסיתי.. לא תמיד הצלחתי.. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
לא.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
לאא יש זמן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
ברמה של לאבד חיים.? אני לא חושבת.. לא יצא לי.. היית בחקירה משטרתית?
בערך.. אי אפשר לקרוא לזה ככה. יש\אין חבר:
אין גובה:
1.63 מידת נעלים:
38 פריסינג:
אין קעקועים:
אין ב-24 שעות האחרונות... בכית?
לא צחקת?
בווודאי! אני עושה את זה כל דקה ודקה פנויה חיבקת מישהו?
כן עשית שטויות?
לאא רבת עם מישהו?
לא קנית משהו?
פיצה עם חברים.. חחח בימים אלו אתה מאוהב?
אפשר לקרוא לזה ככה הדבר שהכי קשה לך איתו:
עזבו. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
עזבו.. האדם האחרון שהתקשר אלי-
חברההה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
חחח אותה בן אדם שהתשובה הייתה מקודם.. עזבו.. המקום האחרון שהייתי בו:
בביביסיטרר.. הסטיה שלי היא:
עזבו. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-
לא עולה כרגע תכונה טובה שלי:
וואו, אני לא יכולה.. תכונה רעה שלי:
כנ"ל האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
לא.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
לאאאאאא האם צחקת על מישהו בעל מום?
לאאאאאאאא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
חחח לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
אכן כן תרמת פעם לקבצן?
כן, וואו האם גנבת משהו במכולת?
אף פעם לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
ממאולי אכלת משהו לא כשר?
לאאאאאא אתה שומר כשרות?
קשה להגדיר את זה. בגדול כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
לא הפרת הבטחה שהבטחת?
לא השתכרת עד אבדן חושים?
לא מה צבע החדר שלך?
ורוד. אבל זה יפהה.. זה כזה אפרקטים באיזה בושם אתה משתמש?
לא יודעת מה שמו.. חח איזה בורה אני אתה אוהב לענוד תכשיטים?
במידה מסוימת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
קיללתי מישהו.. חחח איזו הגזמה זה היה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?
מה אכפת לי? או לכם? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
----- חיבקת מישהו/י?
לפני כ-שעתיים מישהו/י חיבק/ה אותך?
לפני כשעתיים עישנת?
אף פעם לא שתית משקה אלכוהולי?
כנ"ל השתכרת?
כנ"ל שכבת עם מישהו/י?
כנ"ל היית במועדון?
יום שלישי הקודם לבשת חצאית?
חצי שנה קנית בגד?
שבוע אולי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
חצי שנה הקדישו לך שיר?
חצי שנה שיפרו לך את המצברוח?
יום שבת. היום: באיזו שעה התעוררת?
7:14 מה/מי העיר אותך?
אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת?
" כן" .. חח תשובה לשאלה "ענתת קמת?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? חחח "ענת קמת? מה היה השיר הראשון ששמעת?
לא זוכרת מה אכלת?
קורנפלקס עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
עזבו איזה כיתה את:
ט' הבנאדם הכי יפה שראית:
אממממ לא יודעת אתה חושב שאתה.. יפה?
לא עד כדי כך כדי להצהיר זאת.. צבועה?
בכלל לא. קנאית?
לדעתי כלונו קנאים.. עד מידה מסוימת. אני בערך הכי פחות... לדעתי.. קרצייה?
עד מידה מסוימת עקשנית?
מאוד.. מזל עקרב או לא? עצמך?
בוודאייי תמיד בזבזן או חסכן?
חסכן הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת:
פיי.. יש שבעה ילדים. בלהתחשב

anat135

New member
המשך-

הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת:
יש שבעה ילדים. בלהתחשב בזה שעד לפני חצי שנה לא שנאתי אף אחד.. מתוך עקרון.. זה דיי הרבה.. היה מקרה קיצוני! אוהב/ת:
אני מתביישת.. מתגעגע/ת אליו:
כנ"ל... חסר לך:
כנ"ל.. עושה לך טוב להיות איתו:
כנ"ל.. הכי מצחיק:
חחח באמת עכשיו...כנ"ל.. הכי דפוק:
אמממ הילדים שאני שונאת.. הכי מוזר:
ממממ לא עולה כרגגע. הכי כיף לדבר איתו:
זוכרים את התשובה שהיה אני מתביישת? ואז כנ"ל.. אז זהו הוא... יש לך פלאפון?
אכן כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?
כולם באותה מידה+- איזה צלצול יש לך?
בעיקר- מכבי ת"א.. הקול הכי יפה ששמעת?
אממממממממממ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
הרגיל. זה שמחשב מגיע איתו.. כולנו עצלנים.. אתה רוצה להיות זמר?
לאא אין לי עתיד. את רוצה להיות שחקן?
חח כןן.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?
לא נראה לי.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כן.. כשאתה אומר "אני אוהב אותך" - אתה מתכוון לזה?
כןן תמיד איפה אתה רוצה פירסינג?
רציתי בלמעלה של האוזן. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?
הרוב תורמת. השאר... מה שארצה.. פורום אהוב:
מכבי צעירררררררר באיזה פורומים את כותבת:
מכבי צעיר... האלופה.. ויש עוד כמה.. יש לך חברים בפורומים?
כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?
אמממ מה את עושה עכשיו?
עונה על החידון הזה.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
לא מה את/ה שומע/ת?
לא שומעת מה הסרט האחרון שראית?
לא זוכתרת מה התוכנית האחרונה שראית?
האלופה מה הדיסק האחרון ששמעת?
שירים במחשב מה החלום שלך?
להיות מאאאאאאאאגניבה.. חחח סתםם

ואוו איזה כיף:)

כללי שם:טל פלג תאריך לידה:5/3 מקום מגורים:ראשון לציון שיר אהוב:74-75 או שמעון גרשון שנכתב והולחן ע"י עזרא החיים סרט אהוב:אממ..לא יודעתת..הרבה..יורוטריפ?ירח דבש מטורף? כמעט כל סרט קומדיה.. תוכנית טלוויזיה אהובה:אממ..אני בקושי רואה טלוויזיה זמר אהוב:--- זמרת אהובה:--- יום אהוב בשבוע:שישבת דיסק אהוב:רשימת הפליליסט שעל המחשב:) תאריך אהוב:5/3..כי יומולדת יש רק פעם בשננה האם כי פעם.. עישנת?שכטה נחשב? שתית אלכוהול?אממ לגימה מהיין של אמא? לקחת סמים?לא עברת על החוק?לקחתי גומי מהקופסאות הפתוחות האלה שהיה פעם בסופר..כשהייתי קטנה נשבר לך הלב?למי לא? עשית משהו שלא רצית לעשות? מבחנים.. הצטערת על משהו שעשית?בטח..הרבה.. בכית על מישהו?כן בכית על מישהי?כן במובן האפלטוני כן??!?! שברת למישהו את הלב?נראה לי שכן..אבל לא בכוונה.. אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?בטח שיקרת?אממ..כן.. הרגשת שאתה עומד למות?לא..אבל חשבתי על זה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן..הפתעה לאמא:) בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא יצא היית בחקירה משטרתית?לא יש\אין חבר:אין גובה:1.70 מידת נעלים:39 פריסינג:אין קעקועים:אין ב-24 שעות האחרונות... בכית?אחרי מבחן שהיה היום בבר אילן..שלא הלך משהו צחקת?אממ לא זכור לי חיבקת מישהו?גם לא עשית שטויות?ללמוד מתשע וחצי בבוקר עד שמונה בערב מתמטיקה זה שויות? רבת עם מישהו?לא קנית משהו?שוקולד למבחן בימים אלו אתה מאוהב?מאוהבת=גדול מדיי בשבילי..אולי דלוקה הדבר שהכי קשה לך איתו:לא יודעת.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?מאושרת ממי שאני האדם האחרון שהתקשר אלי-חני האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:emonimo המקום האחרון שהייתי בו:בבית? הסטיה שלי היא:אממ..אין לי כאלה.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-משפחה חברים חברות לישון עד מאוחר תכונה טובה שלי: סבלנית..אוהבת לעזור למי שצריך תכונה רעה שלי:מאחרת לכל מקום האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא(רק גומי מהסופר וזה לא גניבה..זה טעימה חח) יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא שזכור לי השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך? לבן-אמא לא מרשה צבע אחר באיזה בושם אתה משתמש? היפנוטיק,אמור אמור,ראלף לורן, אנג'ל אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא עשיתי דברים רשעים באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?כשמוכנים נפשית ופיזית מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?שבוע בערך.. חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת?אפעם שתית משקה אלכוהולי? בשבועות עם המשפחה השתכרת?אפעם שכבת עם מישהו/י?אפעם היית במועדון? חודש בערך לבשת חצאית? היום:) קנית בגד? לפני יומיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני יומיים הקדישו לך שיר?היום=)איזה מגניייב שיפרו לך את המצברוח? עכשיו..השאלון הזה היום: באיזו שעה התעוררת? 9 ורבע מה/מי העיר אותך?שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?OMG איזה חלום! מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? breatheless מה אכלת? קוקמן איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?המבחן איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית:צ'אד מייקל מורי,בר רפאלי אתה חושב שאתה.. יפה? לא נותנת לעצמי ציונים צבועה? לא קנאית? לפעמים קרצייה? לפעמים עקשנית? מאוד עצמך? תמיד בזבזן או חסכן? בזבזן הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת: לא שונאת..לא בריא אוהב/ת:אמא אבא חן הדר הילה בולי אסתי המוןן מתגעגע/ת אליו:אמממ..חסוי חסר לך:סבא.. עושה לך טוב להיות איתו: המון הכי מצחיק: לא יודעת הכי דפוק: לא יודעת הכי מוזר:לא יודעת הכי כיף לדבר איתו: המון יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חן איזה צלצול יש לך? ובלילות הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע מדהים שאתם לא מבינים כמה זה 3 צבעים כחול צהוב וירוק עם נצנצים ופרחים ועצים וקשת בענן פשוט מדהיים אתה רוצה להיות זמר?לא את רוצה להיות שחקן?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?בכיף..למהלא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאתה אומר "אני אוהב אותך" - אתה מתכוון לזה? רק אז אני אומרת את זה איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? בגדים..והמון וטיול מסביב לעולם כזה פורום אהוב:אטרף באיזה פורומים את כותבת:אטרף ומכבי צעיר יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? חן מה את עושה עכשיו? ממלאת את השאלון הזה ושומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? snow(hey ho)/red hotchilly pepprs מה הסרט האחרון שראית? ירח דבש מטורף מה התוכנית האחרונה שראית? האלופה מה הדיסק האחרון ששמעת? הראל מויאל מה החלום שלך?להנות מכל רגע בחיים..לחלום לאהוב לשמוח ולהיות מאושרת היה כיף למלא את זה.. על בטוח יותר כיף מאשר לקרוא

Rioter

New member
דווקא היה נחמד מאוד לקרוא D=

(קראתי את של כולכם, אגב, אני עצלנית מדי לענות כרגע - אז בהזדמנות)

zapboy

New member
טוב גם אני יענה.. זה ייקח קצת זמן:)

כללי שם: בן כהן תאריך לידה: 18.12.90 (כן, אני קטן יחסית) מקום מגורים: נתניההה שיר אהוב: כל שיר של דיסני, קצת מטאליקה, הרבה מוניקה סקס (אני מגוון) סרט אהוב: כל סרט שקיים של דיסני, כל יעד סופי, ואפקט הפרפר וסרט המוטו שלי - שרק תוכנית טלוויזיה אהובה: שנות ה70, יוגיהו( ::) ) זמר אהוב: יוני בלוך זמרת אהובה: אין=\ יום אהוב בשבוע: חמישי דיסק אהוב: פצעים ונשיקות, ופסקולי דיסני ושרק בפרט תאריך אהוב: 26.7 (מחנה::)))) האם כי פעם.. עישנת? לא שתית אלכוהול? יאפ, אבל רק פעם ב.. ורק איכותי! יגר, אפטרשוק וכאלה, לא וודקה מעפנה או בירה של רוסים לקחת סמים? נופ עברת על החוק? חחח אם זה חוק בפרולוג אז כן(עזבו.. שפת תיכנות) נשבר לך הלב? אלפי פעמים עשית משהו שלא רצית לעשות? המון הצטערת על משהו שעשית? המון, אבל בסוף תמיד יוצא שזה היה לטובה בכית על מישהו? לא בכית על מישהי? כן (..) שברת למישהו את הלב? הממ לא אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן שיקרת? כנראה.. מתישהו הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? ברור היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חחח נהגתי בבימבה צעצוע של אחיין שלי סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן.. היית בחקירה משטרתית? לא יש\אין חברה: לא גובה: 1.75 מידת נעלים: 45 פריסינג: לא אוהב קעקועים: לא אוהב ב-24 שעות האחרונות... בכית? כן, ואני מתבייש להגיד ממה.. טוב נו(פדיחות) ראינו בסניף מלך האריות, תבינו את ההמשך צחקת? ברור!! חיבקת מישהו? ככןן!! עשית שטויות? בוודאאיי רבת עם מישהו? גם כןן חח קנית משהו? הממ שוקו ולחמניה בימים אלו אתה מאוהב? ללא.. הדבר שהכי קשה לך איתו: הריב עם ידידה טובה שלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא כ"כ האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא(צפוי) האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא אוהב איסי, אז במסנג'ר - חן שלו המקום האחרון שהייתי בו: בסניף הסטיה שלי היא: הממ אני מתאהב מהר מדי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- דיסני בסניף תכונה טובה שלי: מצחיק ברמות, מי שמכיר אותי כאן יכול להעיד:) תכונה רעה שלי: לוקח דברים ללב האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח כן אבל יצאתי מהר כי זה לא היה בסדר! האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא! האם צחקת על מישהו בעל מום? הממ כן, אבל לא כהעלבה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן חח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של האנשים שאני אוהב, בלעדיהם אין לי חיים אז זה דיי מתקזז חח אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן חח הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא, בחיים לא השתכרתי מה צבע החדר שלך? כחול עמוק באיזה בושם אתה משתמש? הממ שניה.. פאי אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? פתחתי את הראש לחבר שלי (לא בכוונהה..!) באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? יא' מינימום מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? כיתה ח' חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? נבר שתית משקה אלכוהולי? ואי.. מזמן חצי שנה ככה השתכרת? נבר שכבת עם מישהו/י? נבר :O היית במועדון? הממ לפני איזה חודשיים לבשת חצאית? חחחח בוייסגל האחרון הייתי הקמע של הסניף - סימה קנית בגד? קניתי נעליים לפני שבועיים נחשב? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? 4 חודשים בערך הקדישו לך שיר? נבר שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 10:00 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר בפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקרררר מצוייןן! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הפלאפון.. מה היה השיר הראשון ששמעת? בתוך הים (דיסני) מה אכלת? דגנים עם שוקו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המממ מתי להתחיל ללמוד למגן מחר בלשון איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: אחת, שיצאנו, ואני לא מכיר, לפני שבועיים אתה חושב שאתה.. יפה? כולם יפים צבוע? לא קנאי? מדי פעם קרצייה? חחח חופשי עקשן? כן עצמך? כן! בזבזן או חסכן? בזבזן וחסכן ביחד הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת: אין כזה אוהב/ת: המממ לא יודע נראה לי צ'נצ'ו! מתגעגע/ת אליו: מירי.. חסר לך: מירי.. עושה לך טוב להיות איתו: צ'נצ'ו הכי מצחיק: אני! הכי דפוק: אסנת הכי מוזר: לא יודע הכי כיף לדבר איתו: צ'נצ'ו יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? לצ'נצ'ו איזה צלצול יש לך? SMASH MOUTH _ ALL STAR (מהפסקול של שרק) הקול הכי יפה ששמעת? הממ של הדס מנעלה:) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ואיי של המשחק הכי מדהים בעולם KINGDOM HEARTS.. אתה רוצה להיות זמר? כן את רוצה להיות שחקן? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? ברוררר!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? לא כשאתה אומר "אני אוהב אותך" - אתה מתכוון לזה? כן איפה אתה רוצה פירסינג? שומקום אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? דבר ראשון- מכסה מינוסים של הורים חח (אם יש) , ואחרי זה - גיבסון:) פורום אהוב: זה באיזה פורומים אתה כותב: זה וקקטוס יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? צ'נצ'ו מה את עושה עכשיו? מדבר עם צ'נצ'ו:O את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? רצף דיסני מה הסרט האחרון שראית? מלך האריות מה התוכנית האחרונה שראית? יוגיהו מה הדיסק האחרון ששמעת? של רד הוט צ'ילי פפרס מה החלום שלך? להיות מאושר ושכל מי שסביבי יהיה גם זה הכול בעצם:)

Rioter

New member
אתה בא למחנה?

או שזה התאריך של מחנה שהיית בו?

assafein

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הקול הכי יפה ששמעת? הממ של הדס מנעלה
זה גם הקול הכי מצחיק!!! מהסניף שלי, רק שהיא לא רוצה להיות פעמונית
בקשר לשאלון... אני עצלן
אין לי כוח לענות

5may5

New member
עניתי=]

שם: מאי חנינא תאריך לידה:5.5.90 מקום מגורים: רמת עמידר, רמת גן שיר אהוב:this i promise you סרט אהוב:סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית טלוויזיה אהובה:האלופה זמר אהוב:דור כחילה! מפעמונ"ש חחח זמרת אהובה:בת דודה שלי זמרת מפורסמת בקנדה =] Ana Gamliel יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב:אין תאריך אהוב:5.5 =] האם כי פעם.. עישנת?לא שתית אלכוהול?לא לקחת סמים?לא עברת על החוק?לא נשבר לך הלב?כן.. עשית משהו שלא רצית לעשות?כן הצטערת על משהו שעשית?כן בכית על מישהו?כן בכית על מישהי?כן שברת למישהו את הלב?לא נראה לי... אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?בטח... שיקרת?כן הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן חח בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא יש\אין חבר:אין =\ גובה:1.62 מידת נעלים:37-38 פריסינג:לא תודה קעקועים:לא תודה ב-24 שעות האחרונות... בכית?כן צחקת?כן חיבקת מישהו?כן עשית שטויות?קצת.. רבת עם מישהו?לא קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא בידיוק הדבר שהכי קשה לך איתו:כשמדברים ולא מבצעים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא קיים האדם האחרון שהתקשר אלי-גל הרכז האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:מעיין המקום האחרון שהייתי בו:בגיוסים הסטיה שלי היא:לא עולה לי כרגע... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-מכבי! תכונה טובה שלי:מסודרת =] תכונה רעה שלי:עקשנית מאוד...אבל לא תמיד זה רע! האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת?כן...לא בכוונה השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך?צהוב בננה P-: באיזה בושם אתה משתמש? ULTRAVIOLET אתה אוהב לענוד תכשיטים?בערך.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לאדעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?18 בערך מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני חודש... חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?אף פעם השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון?ואוו ממזמן... לבשת חצאית? מזמן קנית בגד?לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום הקדישו לך שיר?לא זכור לי שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת?10 ומשהו מה/מי העיר אותך?עדי מה היה הדבר הראשון שאמרת?הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? את עדי מה היה השיר הראשון ששמעת? פרח השכונות מה אכלת? שתיתי שוקו =] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?טקס סיום..!!!!!!!!! איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית:יש הרבה... אתה חושב שאתה.. יפה?האמת שכן.. צבועה?לא קנאית?קצת... קרצייה?לא נראה לי עקשנית?מאוד עצמך?אכן בזבזן או חסכן?חסכן! הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת:לא קיים אוהב/ת:יש כמה... מתגעגע/ת אליו:ענבר חסר לך:ענבר עושה לך טוב להיות איתו:אח שלי =] הכי מצחיק:אח שלי הכי דפוק: אח שלי הכי מוזר:מישהו שראיתי היום ברחוב... הכי כיף לדבר איתו:עדי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?עדי איזה צלצול יש לך?פרח השכונות הקול הכי יפה ששמעת?של דור...פעמונ"ש איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שלי ושל עדי אתה רוצה להיות זמר?לא את רוצה להיות שחקן?לא נראה לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן =] כשאתה אומר "אני אוהב אותך" - אתה מתכוון לזה?תמיד! איפה אתה רוצה פירסינג?לא תודה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?תורמת בעיקר...וחלק להנאתי פורום אהוב:מכבי...אלא מה!?? באיזה פורומים את כותבת:מכבי יש לך חברים בפורומים?כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?מעיין מה את עושה עכשיו?עונה על זה..ומיוזיק את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?ואת... מה הסרט האחרון שראית? סיפור אהבה בלתי נשכח מה התוכנית האחרונה שראית? האלופה מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך?להיות מאושרת.. אוווווו זה היה ארוך וכיף=]

../images/Emo178.gif

כללי שם: אסיף שרתוק דרור תאריך לידה: 31 לינואר, 1994. מקום מגורים: כרמי יוסיף. שיר אהוב: crazy little thing called love של קווין. סרט אהוב: 'המפיקים' של מל ברוקס. תוכנית טלוויזיה אהובה: מעורב ירושלמי. זמר אהוב: פרדי מרקיורי
זמרת אהובה: אה. אמ. חווה אלברשטיין?
יום אהוב בשבוע: חמישי. דיסק אהוב: דיסק? זה הדבר העגול הזה... תאריך אהוב: הראשון ליולי. האם כי פעם.. עישנת? לא. שתית אלכוהול? יין, בפסח. לקחת סמים? לא. עברת על החוק? גנבתי קלפי פוקימון!
נשבר לך הלב? אה. לא. עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. הצטערת על משהו שעשית? כן! בכית על מישהו? כן. בכית על מישהי? לא. שברת למישהו את הלב? ייתכן? אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן! שיקרת? כן! הרגשת שאתה עומד למות? כן! כן! כן! רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אני לא עד כדי כך מחונכת? בנית טירה מחול? הכי הרבה - הפכתי דלי עם בוץ. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. אבל על הברכיים של אבא - לא מעט פעמים. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא. [מה זה השאלון הזה? מה אתם רוצים ממני?] יש\אין חבר: אין. גובה: 1.54
מידת נעלים: על גבול ה-40. פירסינג: לא. קעקועים: בעתיד, הפנתר הורוד על הזרוע.
ב-24 שעות האחרונות... בכית? לא. צחקת? כן. חיבקת מישהו? כן. עשית שטויות? ובאותה מידה נשמתי. רבת עם מישהו? לא. קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: סוף הלימודים, לחץ. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אברהם לינוקלן. האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא. אתמול
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: וואו... אין לי מושג. המקום האחרון שהייתי בו: בית ספר. הסטיה שלי היא: לדקור את עצמי בפופיק תו"כ שיחות ארוכות וכו'. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- שעון. תכונה טובה שלי: אני אדם מצחיק. ככה אומרים. תכונה רעה שלי: אני צועקת המון. וקוראת לכולם 'כפרה'. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? כמו שאני מכירה את ההומור הגרוע שלי? כן. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אה... אפשר להגיד. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? כן! חצי שקל! כי היא נגנה יפה. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אבל אני לא אפרט. אכלת משהו לא כשר? כל החיים שלי בערך. אתה שומר כשרות? עכשיו אתם מביאים את השאלה הזאת? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? בחיים, לא, נגעתי, באלכוהול! ואת השאר - בהמשך.

assafein

New member
טוב, נוו... ידעתי שזה יגיע...

השיעמום גובר אצלי, אז אני אענה לשאלות
כללי שם: אסף אינהורן תאריך לידה: 9.5.91 מקום מגורים:נעלה
שיר אהוב: שיר למעלות-מוש בן ארי סרט אהוב: שרק! ומשפחת סופר על
תוכנית טלוויזיה אהובה: אני נדלקתי על מועדון לילה! תוכנית טובה
זמר אהוב: יש הרבה זמרת אהובה: כנ"ל יום אהוב בשבוע: יום שבת
דיסק אהוב: שירים במחשב
תאריך אהוב: 9.5.91
האם כי פעם.. עישנת? לא, ולא נראה לי שזה יקרה... שתית אלכוהול? יין של קידוש נחשב? לקחת סמים? לא, אני מסטול טבעית
עברת על החוק? בטוח שכן.. רק לא זוכר מה. נשבר לך הלב? לא עשית משהו שלא רצית לעשות? כן
שברתי את הרגל, ואני לא רציתי שזה יהיה
הצטערת על משהו שעשית? על הנסיון לגליץ' בקורס העשרה
בכית על מישהו?לא שזכור לי בכית על מישהי?כנ"ל שברת למישהו את הלב? לא יודע... אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא... שיקרת? ברור... כמו כולם
הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
קשה לי לזכור את הפעם האחרונה ששאבתי אבק... בחודשיים האחרונים זה בטוח לא היה
בנית טירה מחול?
בחיים שלי לא הצלחתי בלי שזה יתפרק
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא.. עם אבא כמו שלי בחיים אי אפשר לשכנע אותו לנהוג בלי רשיון
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שזכור לי... היית בחקירה משטרתית? לא! יש\אין חבר: אין גובה: 172.5 בפעם האחרונה. מידת נעלים: 46(בנתיים הכי גדול
) פריסינג:לא קעקועים:לא, אבל אולי בעתיד של מכבי ת"א
ב-24 שעות האחרונות... בכית?לא צחקת?כל הזמן!!
חיבקת מישהו? לא עשית שטויות? כל הזמן!!!
רבת עם מישהו? לא שזכור לי קנית משהו? אמממ, לאכול ולשתות נחשב? בימים אלו אתה מאוהב? אני לא בטוח
("וזה בסדר, חסכו ממני את "אתה מוזר
"
) הדבר שהכי קשה לך איתו: שאני לא יכול לרוץ
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישהו, לא שאני חושב עליו... האדם האחרון שהתקשר אלי- שבי, בקשר למבנים במחנה
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: דניאל, מהסניף... המקום האחרון שהייתי בו: ביה"ס
הסטיה שלי היא: לא הייתי קורא לזה סטייה אבל, שאני צריך לסבול כדי להבין(ראה רגל שבורה
) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- על הכלבה שלי
תכונה טובה שלי: לא יודע... אולי אתם יודים
תכונה רעה שלי: שאני יכול להיות הקרצייה הכי גדולה בעולם!!!! האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לאחי
זה נחשב
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי, פעם כשהייתי קטן.. אבל עכשיו לא
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא נראה לי שהתעצבנתי כל כך כדי לצעוק על משהו מול קהל אנשים... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? נראה לי שכן... אבל אני טיפה סנילי! תרמת פעם לקבצן? לא, אבל אני תורם בקופות צדקה שיש תמיד בסופרים... האם גנבת משהו במכולת? אולי סוכריה כשהייתי קטן
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה החברים והכלבה
אכלת משהו לא כשר? לא במודע. אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן
כסא פלסטיק
הפרת הבטחה שהבטחת? יכול מאוד להיות שכן... השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? הצבע הכי מקורי!!! לבן
באיזה בושם אתה משתמש? טיטאניום משהו... אין לי כוח ללכת לראות מה השם. אתה אוהב לענוד תכשיטים? פעם הייתה לי שרשרת שתמיד הלכתי איתה, אבל היום לא... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרבה
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? נראה לי שתלוי בבן אדם.. אין דבר כזה גיל מינימום... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא יודע... חיבקת מישהו/י? לא יודע מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? אף פעם!!!!!!
!|
!
|
|
שתית משקה אלכוהולי? בקידוש באחד מערבי השבת
השתכרת? אף פעם! שכבת עם מישהו/י? לא. היית במועדון? פעמים ספורות! לבשת חצאית?
בטקס יום העצמאות בנעלה
... אחחח, הימים הטובים
קנית בגד? מזמן... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודע. הקדישו לך שיר? לא נראה לי שזה קרה
שיפרו לך את המצברוח? תמיד עם החברים... היום: באיזו שעה התעוררת? 06:50 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוף!! תמיד אתה מעיר אותי ביוק כשאני נרדם
" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אסף!! קום!! אתה תאחר להסעה!!!" מה היה השיר הראשון ששמעת? עוד לא שמעתי היום שיר
.. נעבוד על זה
מה אכלת? כריות תלמה(אין כאן פרסומת בכלל!!!!
) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אחרי שהשתחררתי לפזיוטרפיה, "כמה שעורים אני אפסיד
"... איזה כיתה את: ט', בקרוב י'... הבנאדם הכי יפה שראית: היו הרבה! לא יודע לבחור
אתה חושב שאתה.. יפה? לא צבועה? לא קנאית? לא קרצייה? כן
עקשנית? כן עצמך? כן בזבזן או חסכן? "המכבי הצעיר חסכן ואינו קמצן
"
הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת: את מי שאני לא אוהב
בעיקר כאלה שמעשנים בשביל הפוזה! אוהב/ת: את מי שאני לא שונא! בעיקר את מי שנחמד אלי... ובמיוחד את הכלבה שלי
מתגעגע/ת אליו: חברים ממכבי, שלא פגשתי הרבה זמן... חסר לך: רגל אחת בריאה עושה לך טוב להיות איתו: חברים! הכי מצחיק: ניסים! הכי דפוק: ניסים
הכי מוזר:ניסים
.... ואלישב
(אסור להשאיר ילדים מקופחים
) הכי כיף לדבר איתו: חבר טוב
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא
איזה צלצול יש לך? עירומים-שחר אבן צור. הקול הכי יפה ששמעת? של הדס מהסניף! איזה רקע יש לך בש

מתגעגע אליי אסף../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

חחחח... חסר לך אתה עונה שלא.
אני אענה מאוחר יותר לשאלון, אינלי כוח עכשיו.

אורודה

New member
מה שיעמום גורם לאנשים לעשות..

כללי שם: טל בנימין תאריך לידה: 4 למרץ מקום מגורים: אור יהודה שיר אהוב: MICHEL סרט אהוב: שודדי הקארביים (בקרוב יוצא השני!!!!...=)) תוכנית טלוויזיה אהובה: יש לי רק ערוץ 2 בבית. ארץ נהדרת..? זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה:אין ממש.. יום אהוב בשבוע:רביעי דיסק אהוב:ריקוד מושחת 2 תאריך אהוב: 20 ליוני!! האם אי פעם.. עישנת? כן שתית אלכוהול? כן לקחת סמים? לא.. עברת על החוק? לברוח מבצפר נחשב..? נשבר לך הלב? כן.. עשית משהו שלא רצית לעשות? כן הצטערת על משהו שעשית? כן.. בכית על מישהו? כן בכית על מישהי? כן שברת למישהו את הלב? יכול להיות... =\ אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן.. שיקרת? ברור הרגשת שאתה עומד למות? כן... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא.. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? שאבתי אבק??.. לא.. בנית טירה מחול? ענקיתת!!.. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אממ.. אולי לא 1000 אבל סכום נכבד.. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא.. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא היית בחקירה משטרתית? שוטר נוער..? יש\אין חבר: אין גובה: 160 מידת נעלים: 39 פריסינג: בקרוב מאוד קעקועים: שונאת! ב-24 שעות האחרונות... בכית? לא צחקת? כן חיבקת מישהו? כן עשית שטויות? לא יותר מדיי.. רבת עם מישהו? לא קנית משהו? לא שזכור לי.. בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: מחשבות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? שועל האדם האחרון שהתקשר אלי- הפלאפון מקולקל.. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עומרי כפרות =)בן זוגי להדרכה.. המקום האחרון שהייתי בו: סניף.. הסטיה שלי היא: יש יותר מאחת.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חברים שלי!! תכונה טובה שלי: איפתיות.. (כמה פלצנות?!) תכונה רעה שלי: קנאה? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אממ.. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחח כן.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? בטוח מתי שהוא.. השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? קיר ירוק.. באיזה בושם אתה משתמש? DEEP RED אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני לא בן אדם רע! (אני חושבת..) באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול.. חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני חודש שתית משקה אלכוהולי? חודש.. השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעםם היית במועדון? מזמן.. לבשת חצאית? מזמןןןןן.. קנית בגד? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? היום שיפרו לך את המצברוח? שלשום.. היום: באיזו שעה התעוררת? שבע וחצי.. מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "טוב טוב אני קמה.." מה היה הדבר הראשון ששמעת? מוניקה סקס מה היה השיר הראשון ששמעת? מספיק בן אדם מה אכלת? שתיתי שוקו.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מחנה קיץץ.. איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: אממ.. לא זוכרת.. אתה חושב שאתה.. יפה? לא.. צבועה? לא קנאית? כן קרצייה? לא עקשנית? כן עצמך? כן בזבזן או חסכן? באמצע.. הבנאדם שאתה הכי.. שונא/ת: לא שונאת.. אוהב/ת:חברים.. מתגעגע/ת אליו: חברה שעזבה.. חסר לך: חברה שעזבה.. עושה לך טוב להיות איתו: חברים.. הכי מצחיק: הסניף הטמבל שלי.. הכי דפוק: הסניףף.. הכי מוזר: הסניףף.. הכי כיף לדבר איתו: חברים שלי.. יש לך פלאפון? כן (כרגע לא, אבל באופן כללי..) למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה.. איזה צלצול יש לך? עידן רייכל הקול הכי יפה ששמעת? שקט.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג'וני דפ אתה רוצה להיות זמר? לא את רוצה להיות שחקן? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאתה אומר "אני אוהב אותך" - אתה מתכוון לזה? בדרך כלל איפה אתה רוצה פירסינג? בלשוןן.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? בית על הים.. פורום אהוב: ג'וני דפ עולמי... =)) באיזה פורומים את כותבת: מכבי צעיר, מחנה קיץ 2006- אור יהודה, וגו'ני דפ עולמי יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? מי שמדריך איתי.. מה את עושה עכשיו? מדבר עם חברים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? מספיק בנאדם.. מוניקה סקס מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקארביים אני חושבת.. מה התוכנית האחרונה שראית? פייייי... מלא זמן לא פתחתי טלוויזיה.. שוב- יש לי רק ערוץ 2.. מה הדיסק האחרון ששמעת? מזמן לא שמעתי דיסקים.. מה החלום שלך? למצות את החיים.. עד הטיפה האחרונה =)

למעלה