שאלון מגניב שמצאתי..

Robin Sparkles

New member
שאלון מגניב שמצאתי..

משעמם לי
בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? יש אנשים בבית? או שאתם לבד? מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מכינים לבד? או שמכינים לכם? יש לכם חוגים? איזה? ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם: מתי אתם הולכים לישון? קל/קשה לכם להרדם? אתם עושים מקלחת לפני השינה?

Robin Sparkles

New member
להלהלה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מפעילה מחשב ובינתיים מצחצחת שיניים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שעון מעורר קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?ברור כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?לא יודעת.. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?בקיץ..למי יש כוח בחורף אתם אוכלים ארוחת בוקר?משהו קטן אם כן, מה? עוגיות וכאלה..היום אכלתי muller
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?אוכלת יש אנשים בבית? או שאתם לבד?לבד. אני ילדת מפתח
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?איכשהו זה תמיד יוצא שניצל תירס עם פתיתים מכינים לבד? או שמכינים לכם?תלוי מתי אני חוזרת. לפעמים אני חוזרת אחרי אמא אז היא מכינה לי. אני לא ממש אוהבת שמכינים לי אוכל
יש לכם חוגים? איזה? ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מחשב-טלויזיה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?אני אוכלת כל היום. נראה לי עליתי איזה 10 קילו מיום ראשון חחח יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?כן בעיקר במחשב לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לפעמים (הארוחה הכי טעימה) אתם שומעים מוזיקה בלילה?כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] חחח אני סתם במחשב סתם: מתי אתם הולכים לישון?בימים של בצפר 12-1 ובחופשים 3-5 קל/קשה לכם להרדם?ככה ככה אתם עושים מקלחת לפני השינה?כן

linoy7

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פוקחת עיניים!
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שעון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?אכן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?חצי שעה+- אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?תלוי.. אתם אוכלים ארוחת בוקר?יאפ אם כן, מה? קורנפלקס עם חלב
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]-- צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?הולכת לשירותים
יש אנשים בבית? או שאתם לבד?בדר"כ לבד מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?אוכל שאמא הכינה, ואם אין אז מסתדרת איכשהו
מכינים לבד? או שמכינים לכם?^^ יש לכם חוגים? איזה?-- ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מה זה שיעורים?
אממ.. יוצאת, רואה טלוויזיה, מחשב.. מה שבא לי חח אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?כן לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לא אתם שומעים מוזיקה בלילה?לפעמים איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]
סתם: מתי אתם הולכים לישון?תלוי מתי אני צריכה לקום יום אחרי
קל/קשה לכם להרדם?קשההה! לפעמים לוקח לי מעל לשעתיים להירדם! אתם עושים מקלחת לפני השינה?אם לא הספקתי במשך היום אז מן הסתם כן.. אבל מקלחת במיוחד לפני השינה- ממש לא חח

Galuush

New member
עונה../images/Emo3.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה את השעון המעורר ומנסה למשוך עוד קצת זמן בשינה
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר ומישהי בחדר
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן! ואני מתה לעשות את זה בצבא, אבל זה לא יסתיים טוב כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? לא יודעת. אני עושה את זה מהר כי אני צריכה להגיע לח' המחורבנת הזו אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? חובה עלינו
אם כן, מה? את הסרח שמגישים בבסיס... חחח סתם סתם אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי לא תמיד אני מוצאת מה לאכול צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אני לא חוזרת הביתה ביומיום. אבל בדר"כ זה שלום לכולם, לכלבתי האהובה ולהוריד את המדים ולהתקלח
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? בטח יש. אבאל'ה מחזיר אותי מהבסיס מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אוכל של אמא כשאני בבית או את מה שיש בבסיס... מכינים לבד? או שמכינים לכם? לדאבוני, מכינים בבסיס. לא תמיד יוצא משהו
... יש לכם חוגים? איזה? שיעורי מגירה, זה החוג היחיד שיש לי
ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] לומדת/שיעורי השערה/אוכלת/ערבים של חבר'ה מהמחלקה שהם אחראים על משהו אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? אין לי איך לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] בשעת ט"ש. חחח אני מרגישה ממש מורעבת כשאני בבסיס אתם שומעים מוזיקה בלילה? לפעמים איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר. אם אני לא אהיה בחדר ייתנו לי עבירת משמעת מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנה!!! סתם: מתי אתם הולכים לישון? בין 22:30 ל-23:00. תלוי מתי אנחנו יוצאים לשעת ט"ש וכמה זמן לוקח לי להתקלח וכמה העייפות גוברת קל/קשה לכם להרדם? יחסית קל. אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן!!

adi dion

New member
עונה!

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מתעצבנת שהבוקר הגיע כל כך מהר
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] בד"כ אמא, לפעמים אני שמה שעון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כע אבל לא באמצע השבוע
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? משהו כמו 20 דקות בערך אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא. אני הולכת לישון מאוחר וקמה באיחור מטורף, אז עוד מקלחת? XD אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? - אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] יודעת. אני פשוט לא מסוגלת לאכול ישר כשאני קמה, אלא אם כן זה בסופ"שים או חופשים.. צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מעיפה ממני את המדים.. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? יש מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שיש חח מכינים לבד? או שמכינים לכם? אם הכינו משהו אני אוכלת, אם לא אז אני מארגנת לי איזה משהו.. יש לכם חוגים? איזה? כן, טניס ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מחשב, טלויזיה, מוזיקה, מנגנת בגיטרה החדשה שלי
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? משתדלת לראות אם יש משהו שאני אוהבת אבל לא תמיד יוצא לי.. לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה? כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנה
סתם: מתי אתם הולכים לישון? 1-2 חחח אני משוגעת.. קל/קשה לכם להרדם? קל אם אני הולכת לישון בשעות האלה. אם אני אנסה ללכת לישון מוקדם יהיה לי קשה.. אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן

למעלה