שאלון מהארכיון של הפורום:

שאלון מהארכיון של הפורום:

הסתכלתי קצת על הארכיון..היה לי מעניין לראות מה כולם אמרו אז
אז הנה שאלון של >"ש ו ק ו ב ש ק י ת" פירסמה!!אז כל הזכויות שמורות לה:-\
כללי: שם: זכר/נקבה: גיל: גובה: משקל: מידת נעלים: כמה סוכר בקפה/תה? מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? מהו מספר המזל שלכם? כמה חברים טובים יש לכם? מוזיקה: מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מי הזמר המועדף עליך? מי הזמרת המועדפת עליך? מי הלהקה המועדפת עליך? מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? מה השיר המועדף עליך בכלל? איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? כמה דיסקים (צרובים) יש לך? זה או זה: סופגניה או לביבה? ספגטי או מקרוני? גלידה או ארטיק? מגנום או מגנום לבן? תותים או דובדבנים? עוגת שוקולד או עוגת גבינה? בשר או עוף? עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אורז או פתיתים? מלווח או ג'חנון? חמאה או גבינה? סלט ירקות או סלט פירות? מסטיק או סוכריה על מקל? רוק או פופ? רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? בריטני ספירס או גוון סטפני? מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? משינה או כוורת? קולד פליי או דה קולינג? בלינק 182 או סאם 41? רוק כבד או רוק רגיל? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ביונסה או אלישיה קיז? אשר או אמינם? המומינים או דרדסים? טלנבלות או מדע בדיוני? בידור או דרמה? אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? מכושפות או באפי? האם אי פעם...: שברת פעם שן? עשית טיפול שיניים? הקאת במקום ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? פגשת אי פעם את מתי אטלס? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? רצית שיהיה לך זנב? ראית סרט כחול? הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בלעת כפתור? תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? התאהב פעם במורה? באבא\אמא של חבר\ה? בדמות מספר\סרט? במישהו מאותו מין? חווית אהבה חד צדדית? וסתם: יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? ואחת אהובה שפשטה רגל? צבע שיש לכם סלידה ממנו: יש לך חיית מחמד? דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) הורים גרושים? יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מרגיש רע כשמרכל על אחרים? חוטיני זה סקסי? כן\לא מה סקסי בעיניך? איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? זכית בהגרלה כלשהי? שומע עכשו מוסיקה? היום שצריך למחוק מהשבוע- אוכל ארוחת בוקר בקביעות? האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? עכשיו: צריך לשירותים? שומע מוסיקה? מלטף חיה? חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? על מי אתה חושב עכשו? מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?

רחלי הכריחה אותי וביקשה יפה אז...

כללי: שם: לירן זכר/נקבה: בפעם האחרונה שבדקתי, זכר. גיל: 14 גובה: 1.70 בערך משקל: 45קילו בערך מידת נעלים: לאדע(אמא קונה לי נעליים) כמה סוכר בקפה/תה? 3! מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 מהו מספר המזל שלכם? 7 כמה חברים טובים יש לכם? 3 מוזיקה: מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הכל, הכל ,הכל!!! חוץ ממזרחית מי הזמר המועדף עליך? עברי לידר. מי הזמרת המועדפת עליך? מירי מסיקה מי הלהקה המועדפת עליך? מרון 5 מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? מירי מסיקה - לשם. מה השיר המועדף עליך בכלל? שירים של מרון 5, אפעם לא נימאסים. איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית. כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לאדע כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לאדע זה או זה: סופגניה או לביבה? סופגניה ספגטי או מקרוני? לא משנה, אותו דבר גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? שונא מגנום תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? שונא את שניהם חמאה או גבינה? שונא את שניהם סלט ירקות או סלט פירות? סלט פירות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל עם מסטיק בתוכו
רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין טימברלייק בריטני ספירס או גוון סטפני? שניהם לא. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? לא זה ולא זה. קולד פליי או דה קולינג? לא מכיר בכלל בלינק 182 או סאם 41? בלינק 182 רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? דרדסים שולטים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנבולות בידור או דרמה? אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי? לא זה ולא זה האם אי פעם...: שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר): לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן, השוקולד הכי BEST שיש(הסגול!). אם כן,מהו המועדף עלייך? הסגול פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח): לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? אממממ...
חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? טיסן חיפה. ואחת אהובה שפשטה רגל? תחביב צפוני צבע שיש לכם סלידה ממנו: ירוק יש לך חיית מחמד? כן דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא הורים גרושים? לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הטיסן שלי פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...): כלום מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא חוטיני זה סקסי? כן\לא לא מה סקסי בעיניך? לאדע איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? הפנטר הורוד
מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? גוף זכית בהגרלה כלשהי? לא שומע עכשו מוסיקה? כן היום שצריך למחוק מהשבוע- חמישי אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? כן! חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן על מי אתה חושב עכשו? על מי שהכריחה אותי לכתוב תשאלון... מה אתה חושב על אותו אדם? מת עליה. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא ביי.

והתשובות שלי../images/Emo3.gif

כללי: שם:רחלי זכר/נקבה:נקבה גיל:13.5 גובה:לא יודעת:-\ משקל:חסוי
מידת נעלים:42-41 >
כמה סוכר בקפה/תה? 1 מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?1 מהו מספר המזל שלכם?10 כמה חברים טובים יש לכם?4 מוזיקה: מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?מה שיש
בנתיים לא מתלוננת מי הזמר המועדף עליך? מי הזמרת המועדפת עליך?מיקה קרני&אפרת כהן! מי הלהקה המועדפת עליך?מרון 5 מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?קח מה השיר המועדף עליך בכלל?מגדלור איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?5 אולי כמה דיסקים (צרובים) יש לך?הרבהההה זה או זה: סופגניה או לביבה?סופגניה ספגטי או מקרוני?מקרוני גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?מגנום לבן תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?עוגת שוקולד בשר או עוף?עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?עוגיות שוקולד אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?מלווח חמאה או גבינה?חמאה סלט ירקות או סלט פירות?ירקות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?ג'סטיןןן!! בריטני ספירס או גוון סטפני?בריטני
מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?נראה לי שחורה משינה או כוורת?משינה קולד פליי או דה קולינג?:-\ בלינק 182 או סאם 41?לא זה ולא זה רוק כבד או רוק רגיל?רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?ביונסה אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים?הדרדסים טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלותת!! בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן?MTV ערוץ 3 או סטאר וורלדז?ערוץ 3!!!!(הוט 3) מכושפות או באפי?לא רואה האם אי פעם...: שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?כן הרבה:-\ הקאת במקום ציבורי?עדיין לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לא שאני זוכרת היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?כן בערך (דויד
) עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)?עדיין לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?קראתי 2 דפים ראשונים ופרשתי
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) יום הולדת
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? טעמת קליק XL?יאפ
אם כן,מהו המועדף עלייך?הלבןןן!!! פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לאאלאלא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)בערך רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן:-\ רצית שיהיה לך זנב?לללאאא!! ראית סרט כחול?לא.. הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?כן בלעת כפתור? לא אבל בלעתי מסטיק
יאמיי תיקנת מורה על שגיאה?כן חח נתקעת במגלשה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כןן!!! התאהב פעם במורה?לא באבא\אמא של חבר\ה?לא> בע בדמות מספר\סרט?לא שאני זוכרת במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?כן וסתם: יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?קינלי אולי
יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?בגדים ואחת אהובה שפשטה רגל? צבע שיש לכם סלידה ממנו:לבן
יש לך חיית מחמד? לא דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לומדת ערבית
הורים גרושים?לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?לא פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)?גבהים מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לפעמים חוטיני זה סקסי? כן\לא?לא יודעת מה סקסי בעיניך? איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?
זכית בהגרלה כלשהי?לא שומע עכשו מוסיקה?אממ כן היום שצריך למחוק מהשבוע-ראשון אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא ממש האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?בערך עכשיו: צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?כן מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?
על מי אתה חושב עכשו?סוד מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא ממש

עונים ../images/Emo11.gif

כללי: שם: טל
זכר/נקבה: נקבה מוצהרת. גיל: 14 גובה: 1.73 נראה לי משקל: חסוי מידת-נעליים: 39 כמה סוכר בקפה/תה? 2
מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6
מהו מספר המזל שלכם? אין כמה חברים טובים יש לכם? 2 מוזיקה: מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי מי הזמר המועדף עליך? הרבה מי הזמרת המועדפת עליך? הרבה מי הלהקה המועדפת עליך? הרבה מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? הרבה מה השיר המועדף עליך בכלל? הרבה איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? קלאסית כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? קרוב ל-200 כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 3 האם אי-פעם...: שברת פעם שן? לא בטוחה עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העברי? בטח היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חס וגראס חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) הרבה יותר משנה. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? לא פגשת אי-פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי-פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן
רצית שיהיה לך זנב? לא
ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן
בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? אני מניחה נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסויים בגלל מישהו? וגם מישהו בגלל השם שלו
התאהב פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא
בדמות מספר\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד-צדדית? כן
וסתם: יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?לא ואחת אהובה שפשטה רגל?לא צבע שיש לכם סלידה ממנו: חום! איכס
יש לך חיית מחמד? מה עשיתי רע? דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)לא הורים גרושים? כן
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? אני מניחה פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך ובדידות מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא
חוטיני זה סקסי? לא
מה סקסי בעיניך? הרבה איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? הרבה מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? ידיים
זכית בהגרלה כלשהי? כן שומע עכשו מוסיקה? כן.. אלג'יר
היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון ורביעי.. ואם אפשר אז גם שלישי אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך? תמיד. עכשיו: צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? אלג'ירררר
מלטף חיה? בחיים לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן
תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו? על דנה מה אתה חושב על אותו אדם? שזה לא פסדר שהיא גרה רחוק האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן

../images/Emo9.gif

כללי: שם: חן . זכר/נקבה: נקבה
מידת נעלים: 38-39 כמה סוכר בקפה/תה? 2 מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם? לא מאמינה כמה חברים טובים יש לכם? 3 מוזיקה: מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק מי הזמר המועדף עליך?
מי הזמרת המועדפת עליך?
מי הלהקה המועדפת עליך?
מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? היהודים - מלחמה שקטה מה השיר המועדף עליך בכלל? לא ברור . מתחלף . איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? ראפ .. בעיקר . כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 6 כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא יצא לי לספור
זה או זה: סופגניה או לביבה? סופגניה . ספגטי או מקרוני? אותו דבר מבחינתי
גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד צ'יפס
אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון
חמאה או גבינה? לא זה ולא זה סלט ירקות או סלט פירות? לא זה ולא זה מסטיק או סוכריה על מקל? עדיף אף אחד מהם
רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי , אני מניחה בריטני ספירס או גוון סטפני? לא היא ולא היא מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?
משינה או כוורת? משינה . קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג .. בלינק 182 או סאם 41? אף אחד מהשניים
רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית
ביונסה או אלישיה קיז? לא היא ולא היא . אבל אם חייב , אלישיה . אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? המומינים
טלנבלות או מדע בדיוני? דרמה בידור או דרמה? דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן? אל תשאלו שאלות מסובכות . ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות . האם אי פעם...: שברת פעם שן? כן . עשית טיפול שיניים? כן
הקאת במקום ציבורי? לא . שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יאפ
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) המ . עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא . טעמת קליק XL? לא .. אם כן,מהו המועדף עלייך? ^ פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? עוד לא
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא . רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן
רצית שיהיה לך זנב? לא
ראית סרט כחול? לא . הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? נופ בלעת כפתור? לא . תיקנת מורה על שגיאה? קרה
נתקעת במגלשה? לא . שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא
התאהב פעם במורה? לא
באבא\\אמא של חבר\\ה? מזה השאלות האלה. בדמות מספר\\סרט? לא . במישהו מאותו מין? חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא
ואחת אהובה שפשטה רגל? לא . צבע שיש לכם סלידה ממנו: הלורדים הזוהרים האלה
יש לך חיית מחמד? לא
דובר עוד שפה? אנגלית [?] הורים גרושים? לא . יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא נראה לי .. פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן מרגיש רע כשמרכל על אחרים? במידה מסוימת
חוטיני זה סקסי? כן\\לא . לא
מה סקסי בעיניך? מה שלא סקסי בענייכם איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?
מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים
זכית בהגרלה כלשהי? לא. שומע עכשו מוסיקה? אכן
היום שצריך למחוק מהשבוע ? יום רביעי אוכל ארוחת בוקר בקביעות? אף פעם . האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים
עכשיו: צריך לשירותים? לא .. שומע מוסיקה? אכן . מלטף חיה? לא
חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא . תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? ממש לא . על מי אתה חושב עכשיו? חברה
מה אתה חושב על אותו אדם? עזבו
האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא *סטיגידיש
*

noa08128

New member
שלי.. :)

נו בגלל שיום שישי וכל כך משעמם לי אז אני יענה על זה חח.. ואיפלו אני ישים מיקה ברקע... כללי: שם: נועה זכר/נקבה: נקבה גיל: 16 גובה: מטר 60 משקל: נוותר מידת נעלים:39-40 כמה סוכר בקפה/תה? 1 וחצי מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?8 מהו מספר המזל שלכם? קשת כמה חברים טובים יש לכם?3 מוזיקה: מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ישראלי וראגיי מי הזמר המועדף עליך? אביתר בנאי אהוד בנאי בוב מארלי אחד מבניהם מי הזמרת המועדפת עליך? רונה קינן מי הלהקה המועדפת עליך? אין כל כך פינק פלויד שוטי הנבואה ביטלס.. מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? עיר מקלט אוהד בנאי מה השיר המועדף עליך בכלל? אין אחד כזה איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? אני מעדיפה לסבול הכל אבל בעיקר אני לא סובלת מזרחית פופית כזאת סטייל מושיק עפייה כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מממ המון :) כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי "קנית דיסק מזויף מיממנת את טרור" זה או זה: סופגניה או לביבה? סופגניה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? שניהם! מגנום או מגנום לבן? ממ מגנום עם אגוזים תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת גבינה בשר או עוף? בעע בשר זה רצח- צימחונית :) עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות חמאה יאאמי אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? מלוואח -אבל זה דיי קשה כי אני תמניה את שניהם אני אוהבת! חמאה או גבינה? קוטג' סלט ירקות או סלט פירות? תלוי מתי מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל עם מסטיק.. רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? ראגיי שזה סוג של מוזיקה שחורה וגם קצת גנגסטא ראפ למי שמכיר.. משינה או כוורת? יו קשה שניהם.. קולד פליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? בעעע רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? מוסיקה ישראלית רולז!! ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה ברור... אשר או אמינם? אמנים אם כבר המומינים או דרדסים? מומינים דרדסים סתם אנטישמים טלנבלות או מדע בדיוני? לא זה ולה זה שניהם חרא בידור או דרמה? שניהם! אמטיוי או וי אייג' ואן?אם טיוי למרות שלפעמים אם רוצים קצת נוסטלגיה אז ויי אייג' ואן... ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי? מכושפות האם אי פעם...: שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן על מסלול טיול שאני וכמה חברים עשינו מלא פעמים מהתנועת נוער שלנו ורצו לעשות אותו גם הפעם בבצפר רצינו לגרום שישנו אותו בסוף לא הוציאו את הטיול לפועל.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא משו מיוחד עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי סגריות כי רצתי באמת והפסקתי כבר חודשיים!! טעמת קליק XL? כן טעים אחושרמוטה.. אם כן,מהו המועדף עלייך? לא יודעת לקחתי למישו מהיד אני חושבת שזה היה האדום.. פגשת אי פעם את מתי אטלס? מוכר לי השם מיזה? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא.. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן דחפתי מישו מכביש.. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן כמה פעמים חח רצית שיהיה לך זנב? לא?! ראית סרט כחול? כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אולי? בלעת כפתור? יש מצב.. תיקנת מורה על שגיאה? כן המורות אצלנו ממש סתומות במיוחד הרוסיות..(סליחה אם העלבתי מישו*) נתקעת במגלשה? כן חח שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהבת פעם במורה? כן באבא\אמא של חבר\ה? לא איכ זה חולני... בדמות מספר\סרט?כן במישהו מאותו מין? כן :):) חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן , מילקי עם קצפת וורוד למטה.. ויש בטח עוד אבל אני לא זוכרת עכשיו.. יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן חנויות דיסקים.. ואחת אהובה שפשטה רגל? לא.. צבע שיש לכם סלידה ממנו: ממ אין משו מיוחד אולי ורוד זועק .. בבגדים בלבד.. יש לך חיית מחמד? אח שלי נחשב? דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)- לא במיוחד אבל אני מבינה ספרדית מאבא הוא ואמא למדה מאבא הם מדברים ואני מבינה.. הורים גרושים? לא.. יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן הגיטרה שלי.. פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) -הפחד מלהיות לבד לגמרי בעולם מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא.. חוטיני זה סקסי? כן\לא לא בעע זה מגעיל בעיני.. מה סקסי בעיניך? עיניים ופנים איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? בלוז ג'אז ברים מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים פנים זכית בהגרלה כלשהי? כן שומע עכשו מוסיקה? כן היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: צריך לשירותים ? לא שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן דיי על מי אתה חושב עכשו? על -נחמיה 17 :) מה אתה חושב על אותו אדם? ממ מעניין איפה וזה? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לאסתם משעמם כי יום שישי.. G ראבקק זה לא נגמר..

למעלה