שאלון מה עשית היום?..

שאלון מה עשית היום?..../images/Emo87.gif

מה עשית היום
האם היום... שתית מיץ? שתית קפה? אכלת עוגה? אכלת סנוויץ'? נפגשת עם חברים? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת אס אמ אס? היית במסנגר\איסיקיו? הרגשת עצוב? הרגשת שמח? אכלת במבה? התקלחת? ראית טלוויזיה? חשבת על קופים? חשבת כובע? שמעת מוזיקה? התאכזבת? התעצבנת? שרת? רקדת? ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לבשת חולצה אדומה? לבשת חולצה ירוקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? לקוח מתוך פורום טב"ע!

עונה!../images/Emo87.gif

האם היום... שתית מיץ?
שתית קפה?
אכלת עוגה?
אכלת סנוויץ'?
נפגשת עם חברים?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב?
הרגשת שמח?
אכלת במבה?
התקלחת?
עוד מעט.. ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים?
חשבת כובע?
שמעת מוזיקה?
התאכזבת?
התעצבנת?
שרת?
רקדת?
ציירת?
היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?
לבשת חולצה אדומה?
לבשת חולצה ירוקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?

Stephenie

New member
עונה=) ../images/Emo210.gif

שתית מיץ?לא שתית קפה? לא אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?כןP: נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כןן
שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?כן ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? כן
סתםם לא
חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?כן התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?לא ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא
לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?כן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא
עשית שיעורי בית?כן רבת עם מישהו?כן

../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

האם היום... שתית מיץ?
שתית קפה?
אכלת עוגה?
אכלת סנוויץ'?
נפגשת עם חברים?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב?
הרגשת שמח?
אכלת במבה?
התקלחת?
ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים?
חשבת כובע?
שמעת מוזיקה?
התאכזבת?
התעצבנת?
שרת?
P: רקדת?
ציירת?
לבשת חולצה אדומה?
לבשת חולצה ירוקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?

עונהה../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

האם היום... שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? בבצפר דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? לא ראית טלוויזיה? לא אבל אני תכף הולכת לראות:) חשבת על קופים? יוו בדיוק היום כן! כי באנגלית דיברנו על זה שאתה ביער אז אתה צריך לשים את האוכל שלך על העץ כדי שהדובים לא יאכלו אותו ואז אמרתי שעל העצים הקופים יכולים לאכול את זה
(זה קשור לאנגלית כי זה היה קטע באנגלית...) חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? לא התאכזבת? כן התעצבנת?כן שרת? כן רקדת? כן ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? כן לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא אני אעשה אחרי הטלוויזיה
רבת עם מישהו? לא

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifטוף

האם היום... שתית מיץ? לא שתית קפה? לא..איכ! אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?לא נפגשת עם חברים?כע דיברת בטלפון?כע דיברת בפלאפון?כע שלחת אס אמ אס?כע היית במסנגר\איסיקיו?כע הרגשת עצוב?כן.. הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?עוד מעט ראית טלוויזיה? כע חשבת על קופים? חח לא חשבת כובע?אה? שמעת מוזיקה?כע התאכזבת?כן התעצבנת?כע שרת?לא רקדת?לא ציירת?כע היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?חח לא... אבל לנועם יש מחר
לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כע עישנת?לא צרחת?כע נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?כע עשית שיעורי בית?עזרתי לילד בכיתה א' בשיעורי בית, נחשב? רבת עם מישהו?לא

משעמם לי נענה גם :)

שתית מיץ? לא שתית קפה? כן אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא ..ארוחה רגילה נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? לא הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן אכלת במבה? חח עכשיו אני אוכל פרפר התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? כןן שרת? כן רקדת? כן ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? כן צרחת? קצת נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד?חח לא חשבת מחשבות פילוסופיות? ממ לא חושב עשית שיעורי בית? פחח רבת עם מישהו? כן

עונהההה../images/Emo9.gif

שתית מיץ?
שתית קפה?
אכלת עוגה?
אכלת סנוויץ'?
נפגשת עם חברים?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת אס אמ אס?
היית במסנגר\איסיקיו?
הרגשת עצוב?
הרגשת שמח?
אכלת במבה?
התקלחת?
ראית טלוויזיה?
חשבת על קופים?
חשבת כובע?
שמעת מוזיקה?
התאכזבת?
התעצבנת?
שרת?
רקדת?
ציירת?
לבשת חולצה אדומה?
לבשת חולצה ירוקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת? בטח סמים בהפסקת עשר צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?
היה לי יום מלא בלא...

פלורותם

New member
עונהה! ../images/Emo9.gif

שתית מיץ? כן שתית קפה? לא אכלת עוגה?משו דומה..מאפין אכלת סנוויץ'?לא נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?לא שלחת אס אמ אס?כן היית במסנגר\איסיקיו?כן הרגשת עצוב?כן הרגשת שמח?כן אכלת במבה?לא התקלחת?עוד לא....חעחעח ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? האמת שכן..חעח..הראו לנו היום סרט על קופים בבצפר..
חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן..בדיוק עכשיו.. התאכזבת?לא התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?כן ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?היה ביום ראשון לחברה הכי טובה שלי..אבל היום לא.. לבשת חולצה אדומה?לא..תלבושת=/ לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?כן
נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לאאא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?כן..בדיוק סיימתי הרגע רבת עם מישהו?לא!

ש ק ד וש

New member
עונה../images/Emo9.gif

שתית מיץ? לא.. שתית קפה? לא. אכלת עוגה? לא.. אכלת סנוויץ'? כן.. נפגשת עם חברים? כן.. דיברת בטלפון?כן... דיברת בפלאפון?כן.. שלחת אס אמ אס? לא.. היית במסנגר\איסיקיו? לא.. הרגשת עצוב? קצת.. הרגשת שמח?כן.. אכלת במבה? לא.. התקלחת? עוד מעט.. ראית טלוויזיה? כן.. חשבת על קופים? למראה הפלא כן.. חשבת כובע? לא.. שמעת מוזיקה? כן.. התאכזבת? כן.. התעצבנת? לא . שרת? כן!
רקדת?כן..:) ציירת?כן.. היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא.. לבשת חולצה אדומה? לא.. לבשת חולצה ירוקה? כן.. שתית אלכוהול? לא!! שתית מים? כן.. עישנת? לא! בחיים לא! צרחת? כן.. נסעת מחוץ לעיר? לא.. חשבת להתאבד? לא.. חשבת מחשבות פילוסופיות? לא.. עשית שיעורי בית? לא היה.. רבת עם מישהו? כן - ואחר כך השלמתי
היה כיף

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo28.gif

שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? כן נפגשת עם חברים? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת אס אמ אס? לא היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? עוד מעט כשאני אראה חיים שלי אני אחשוב חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן התעצבנת? כן שרת? כן רקדת? לא ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? כן לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? יו!! אם הייתי ירוקה הייתי יכולה להגיד כן!!! שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? כן חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא

yulo

New member
אני

מה עשית היום האם היום... שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? כן שוקולד
אכלת סנוויץ'? אכן נפגשת עם חברים? אכן דיברת בטלפון?אכן דיברת בפלאפון?אכן שלחת אס אמ אס?אכן היית במסנגר\איסיקיו? טיפה הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? לא חשבת על קופים? לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן התעצבנת?כן שרת?כן רקדת?לא ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לא לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא

למעלה