שאלון מוזיקה ארוך

Hosh17

New member
שאלון מוזיקה ארוך

שיהיה בהנאה ירמי קפלן או חמי רודנר? רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? גיטרה אקוסטית או חשמלית? הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? שלום חנוך או שלמה ארצי? בן ארצי או שלמה ארצי? שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? פיטר רוט או יהלי סובול? כנסיית השכל או שייגעצ? אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? אלג'יר - טובים או סתם פארשים? אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? אריק אינשטיין או גידי גוב? יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? ערן צור או שחר אבן צור? רמי פורטיס או ברי סחרוף? יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אביתר בנאי או מאיר בנאי? קורין אלאל או דנה ברגר? המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? דודו טסה או אריק ברמן? החלונות הגבוהים או תמוז? משינה או היהודים? אבטיפוס - מדברים אליכם? הג'ירפות או ד"ר קספר? הקליק - יצא לכם לשמוע? נורית גלרון או יהודית רביץ? מאור כהן או דן תורן? הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? יציאת חירום - טובים או לא? עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? אואזיס או מטאליקה? הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? דפש מוד או הסקורפיונז? פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - "ולא לוותר על החלומות..." - "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - "אנחנו דור מזויין" - "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - "איש זקן בגוף של ילד" - "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - שיהיה שבוע מוזיקאלי במיוחד

InnocenceLost

New member
עונה :)

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידהה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר מאוד פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר רוט כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? בוודאי :) אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים מאוד אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף בוודאי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות =] דודו טסה או אריק ברמן? אף אחד החלונות הגבוהים או תמוז? אף אחד משינה או היהודים? שניהם אבטיפוס - מדברים אליכם? לא הג'ירפות או ד"ר קספר? נוטה לג'ירפות אבל שניהם הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית מאור כהן או דן תורן? דן תורן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? הבילויים יציאת חירום - טובים או לא? לא מכירה עמיר לב או שלומי שבן? לא סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? ימשיכו וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? בלר גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? גרין דיי דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונס פרינס או ג'נסיס? אף אחד דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 4 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 1 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 1

מעיין51

New member
עונה

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר [אבל גם ירמי טוב] רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה שנכנס לדרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? אי אפשר להשוות.... לפעמים זה לפעמים זה שלום חנוך או שלמה ארצי? ארצי בן ארצי או שלמה ארצי? ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר פיטר רוט או יהלי סובול? ? כנסיית השכל או שייגעצ? ממממממממממממממממממממממממממממ שאלה קשה אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? אכן אלג'יר - טובים או סתם פארשים? פארשים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה... אריק אינשטיין או גידי גוב? אואה גידי גוב ממש חמוד... אבל נראה לי אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? .? רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? ממממממ אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר -אני חושבת קורין אלאל או דנה ברגר? נעעע המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא מדברות... דודו טסה או אריק ברמן? שו? החלונות הגבוהים או תמוז? שו בשנייה? משינה או היהודים? חצי חצי אבטיפוס - מדברים אליכם? לוחשים הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר! הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? נעע מאור כהן או דן תורן? מאור! יאללה זקני צפת! הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? לא מכירה עמיר לב או שלומי שבן? ? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? מיני אחלה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיחזרו לאכול עוגיות וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? יאו... אחת השאלות הקשות... באמת לא יכולה לענות על זה.. שניהם מעולים אואזיס או מטאליקה? מטאליקה [רק בגלל שאני לא מכירה את אואזיס] הקיור או בלר? קיור! כי בויסס דונט כראי... גאנס אנ רוזס או קווין? ? ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? אואה...הנדריקה רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? צ'ילי פפרס! דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד... כי אני לא מכירה את הסקופו בלה בלה פרינס או ג'נסיס? מממ דה דורס או לד זפלין? דה דורס! ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 2 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - ?! "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 2 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - נעע "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - לשמחתי לא מזדהה.. אבל שיר מדהים "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 1 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - ....................................... "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - ...........................1 מה זהו?!

Hosh17

New member
יאללה עכשיו אני

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? גם וגם אבל נראה לי עמידה יותר שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מלך פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר רוט כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? בטח אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים מאוד מאוד אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה סקס אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? יהודה פוליקר ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסףףףףףףףףףף
אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? שתיהן המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז? שניהם משינה או היהודים? היהודים יותר בטיפה אבטיפוס - מדברים אליכם? בטח הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? כן אחלה נורית גלרון או יהודית רביץ? נורית גלרון מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? טובים עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה מונית עלי דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? הפינק פלויד אואזיס או מטאליקה? מטאליקה אבל גם אואזיס הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין? אני חיברתי תשאלון ודפקתי את עצמי. אין ספק גם וגם ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? גרין דיי דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס דה דורס או לד זפלין? דה דורס ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 4 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 4 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 4 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 55555 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 4 חח אין ספק שהתחברתי לרוב

אלכסהה

New member
עונה ../images/Emo13.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? איפשהו באמצע גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית לאחרונה הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה! שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום בן ארצי או שלמה ארצי? בן שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ פיטר רוט או יהלי סובול? פיט! כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ... למרות שאני גם אוהבת את כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לחלוטין אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים, לא אוהבת אותם אבל טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק אינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? כנל ערן צור או שחר אבן צור? שא"צ :) רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך חח אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא נוגעות דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן החלונות הגבוהים או תמוז? תמווז!!! משינה או היהודים? לא זה ולא זה, כאילו בקטנה. עדיף היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? לא מכירה הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור!! סטלן משו פחדדדדד הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת חח יציאת חירום - טובים או לא? טובים עמיר לב או שלומי שבן? מי? חח סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? שיהנו להם אני יודעת דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא שמעתי אפעם וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? בטילס אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? לא ולא גאנס אנ רוזס או קווין? ווא. לא יודעת להחליט. נראה לי גאנס. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? RHCP דפש מוד או הסקורפיונז? לא ולא פרינס או ג'נסיס? פרינס דה דורס או לד זפלין? אותו דבר!! איף זה קשה ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 0 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 0 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 4 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 0 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4 "ולא לוותר על החלומות..." - 2 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5 שיהיה שבוע מוזיקאלי במיוחד

\=

שיהיה בהנאה ירמי קפלן או חמי רודנר? א' רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? ב' גיטרה אקוסטית או חשמלית? א' הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? לפי מצב רוח שלום חנוך או שלמה ארצי? א' בן ארצי או שלמה ארצי? ב' שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? א' פיטר רוט או יהלי סובול? ב' כנסיית השכל או שייגעצ? א' אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? בהחלט לא. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? חביבים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב? וואו... אי אפשר. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? כנ"ל ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ב' יוני בלוך או אסף אמדורסקי? א' אביתר בנאי או מאיר בנאי? ב' קורין אלאל או דנה ברגר? א' המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? א' דודו טסה או אריק ברמן? לא ולא. החלונות הגבוהים או תמוז? שניהם. משינה או היהודים? משינה. אבטיפוס - מדברים אליכם? כן. הג'ירפות או ד"ר קספר? ב' הקליק - יצא לכם לשמוע? לא. נורית גלרון או יהודית רביץ? ב' מאור כהן או דן תורן? טובים באותו אופן. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? ב' יציאת חירום - טובים או לא? מעולים. עמיר לב או שלומי שבן? א' סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? Go home! דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? מי אלה?! וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? שניהם. אואזיס או מטאליקה? שניהם, סאמק, סגנונות שונים! אי אפשר להשוות!! הקיור או בלר? כנ"ל גאנס אנ רוזס או קווין? כנ"ל ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? כנ"ל רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? דיי גרועים שניהם... רד הוט. דפש מוד או הסקורפיונז? סגנונות שונים. פרינס או ג'נסיס? ממ.. דה דורס או לד זפלין? לד זפלין אהבת חיי. ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -1 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 :) "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 1 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - אוקיי?! איך זה אמור להיות קשור אליי? "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." -4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 1 "איש זקן בגוף של ילד" - 1 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -1 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 3

bobit marely

New member
יאללה../images/Emo3.gif

שיהיה בהנאה ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית?אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?אממ תלוי במצב רוח שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום =)) בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר ממייסדי הרוק פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר רוט
כנסיית השכל או שייגעצ?קשה...שניהם? =/ אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? יאפ אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק אינשטיין...הוא גם דוד של חברה שלי חח יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? שחר אבן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברייי
יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני
אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתררר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא נוגעות בי דודו טסה או אריק ברמן?דוד טסה החלונות הגבוהים או תמוז?לא זה ולא זה משינה או היהודים?היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם?לא הג'ירפות או ד"ר קספר?הג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן?מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא?לא מכירה עמיר לב או שלומי שבן? אפ'חד סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שימשיכו לאכול עוגיות וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?אואזיס הקיור או בלר? לא מכירה גאנס אנ רוזס או קווין?גאנס אנ רוזס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ימי הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?הסקורפיונס פרינס או ג'נסיס?לא מכירה דה דורס או לד זפלין?לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -3 "ולא לוותר על החלומות..." - 3 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -1 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -1 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -3 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 כ"כ אני! "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -3 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -1 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 1

Take a sad song

New member
אההה

ירמי קפלן או חמי רודנר?אממ.. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?סגנון מוזיקה. גיטרה אקוסטית או חשמלית?תלוי מתי הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?פרועה בעמידה שלום חנוך או שלמה ארצי?חנוך בן ארצי או שלמה ארצי?ממ.. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר. פיטר רוט או יהלי סובול? כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?לא. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מדהימים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק ערן צור או שחר אבן צור?ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר[!] קורין אלאל או דנה ברגר?מממ המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? להקה טובה, אבל לא הייתי אומרת שהיא נוגעת בי. דודו טסה או אריק ברמן? הא? החלונות הגבוהים או תמוז?תמוז משינה או היהודים? היהודים[!] אבטיפוס - מדברים אליכם?לא הג'ירפות או ד"ר קספר?קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?גלרון מאור כהן או דן תורן? הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא?לא מכירה מספיק. עמיר לב או שלומי שבן?הא? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?הביתה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שיחזרו לאכול וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פ"פ אואזיס או מטאליקה?אין לי דעה הקיור או בלר? כנ"ל גאנס אנ רוזס או קווין?גאנז ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?ממ..רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?אין לי דיעה פרינס או ג'נסיס?כנ"ל דה דורס או לד זפלין?לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -1 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 3 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 1 "ולא לוותר על החלומות..." - 1 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 3 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 2 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 1 "איש זקן בגוף של ילד" - 2 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 1

TairAtias

New member
אני

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר נגיד רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית?אמ... קשה נגיד חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?ישיבה:) שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר בטירוף פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?יאפ אלג'יר - טובים או סתם פארשים?לא מכיר אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב?גידי גוב יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק איינשטיין ערן צור או שחר אבן צור?S: רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי?S: קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?לא התעמקתי בהם ממש דודו טסה או אריק ברמן?אריק ברמן החלונות הגבוהים או תמוז?את שניהם לא שמעתי משינה או היהודים?אממ שתיהם מעוליםםםםםםם אבטיפוס - מדברים אליכם?לא הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"'ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן?מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?בית הבובות:) יציאת חירום - טובים או לא?לא שמעתי עמיר לב או שלומי שבן?לא מכיר סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?לא מכיר וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?מטאליקה הקיור או בלר? לא מכיר גאנס אנ רוזס או קווין?גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?לא מכיר רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?אין פה שאלהS: ברור שרהצ'פ דפש מוד או הסקורפיונז?לא שמעתי את שתיהם פרינס או ג'נסיס?לא מכיר דה דורס או לד זפלין?לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 1 "ולא לוותר על החלומות..." - 1 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 2 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

עדן גפן

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif|פיס|

ירמי קפלן או חמי רודנר? שניהם רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה.. מזתומרת רוק-דרך חיים?.. גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית
הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? תלוי במצברוח שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך
בן ארצי או שלמה ארצי? אממ.. שניהם.. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ
פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? אכן
אלג'יר - טובים או סתם פארשים? לא אכפת לי כ"כ.. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? אה? מה זה בונא? בכל אופן, מוניקה, מכה אפורה. אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק
יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריקקקקקקקקקקק ערן צור או שחר אבן צור? קצת הוא וקצת הוא.. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? לא זה ולא זה אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? לא זו ולא זו המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא מכירה כ"כ דודו טסה או אריק ברמן?
החלונות הגבוהים או תמוז? קצת פה קצת שם.. משינה או היהודים? אממ שניהם אבטיפוס - מדברים אליכם? לא הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר
הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? נורית מאור כהן או דן תורן? גם וגם הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת וקצת בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא? כן.. עמיר לב או שלומי שבן?
סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? תלוי בשיר דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא מכירה וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? קשה
אבל.. הביטלס..
אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר?
גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס אנד רוזס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ים מוריסון
רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? גרין דיי
דפש מוד או הסקורפיונז?הסקורפיונז
פרינס או ג'נסיס?
דה דורס או לד זפלין? דה דורס
ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." -5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -4 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -3 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

jenngirl

New member
אחלה שאלון.../images/Emo82.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?זה דיי משתלב גיטרה אקוסטית או חשמלית?חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?אך ורק עמידה! שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר ללא ספק. פיטר רוט או יהלי סובול?יהלי. כנסיית השכל או שייגעצ?הא.שייגעצ. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?כן!!!
אלג'יר - טובים או סתם פארשים?חביבים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה. אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק. ערן צור או שחר אבן צור?שחר אבן צור. רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי. יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני בלוך!
אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר. קורין אלאל או דנה ברגר?דנה. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?מדברות. דודו טסה או אריק ברמן?אריק. החלונות הגבוהים או תמוז?תמוז משינה או היהודים?איי איי.קשה.משינה. אבטיפוס - מדברים אליכם?+- הג'ירפות או ד"ר קספר?ד"ר קספר. הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן?דן תורן. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?בית הבובות. יציאת חירום - טובים או לא?לא אוהבת. עמיר לב או שלומי שבן?שלומי שבן. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?נחמד לשמוע אותם מידיי פעם רק שאני לא מסוגלת לסבול את "תראי זה אני". דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?אפשר לשלב? וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?ביטלס. אואזיס או מטאליקה?אואזיס. הקיור או בלר? הקיור. גאנס אנ רוזס או קווין?גאנז
ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?RHCP דפש מוד או הסקורפיונז?הסקורפיונז. פרינס או ג'נסיס?ג'נסיס. דה דורס או לד זפלין?לד זפלין. ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -2 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 3 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 2 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 2 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 1 הודגש באמצעות מדגישומטיק

inbalori

New member
עונהההה

חמי רודנר סגנון מוזיקה גיטרה הופעה פרועה שלום חנוך שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ פיטר רוט שייגעצ אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?כן אלג'יר -פארשים מכה אפורה גידי גוב יהודה פוליקר שחר אבן צור ברי סחרוף יוני בלוך אביתר בנאי דנה ברגר המכשפות - מדברות אלי דודו טסה תמוז משינה אבטיפוס - מדברים אליכם?כן ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא יהודית רביץ מאור כהן בית הבובות יציאת חירום - טובים או לא?לא מכירה עמיר לב סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות וקצת מחו"ל: הביטלס מטאליקה בלר גאנס אנ רוזס ג'ימי הנדריקס גרין דיי דפש מוד פרינס לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 4 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4 "ולא לוותר על החלומות..." - 4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות..5 שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. 4 ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים,3 שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -5 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

פחיחצה

New member
ויוה לה רבצולוציונה לופ לופ לופ

ירמי קפלן או חמי רודנר?ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? אנערף גיטרה אקוסטית או חשמלית? הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום בן ארצי או שלמה ארצי? ביחד שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר וכו' פיטר רוט או יהלי סובול?פיטר כנסיית השכל או שייגעצ?אף אחד אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?כן אלג'יר - טובים או סתם פארשים?גועל נפש אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? קשה..אממ..אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק ערן צור או שחר אבן צור? שחר אבן צור אבל רק בגלל מוניקה סקס רמי פורטיס או ברי סחרוף? פורטיס בגלל טול יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסק אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? תלוי המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?מדברות דודו טסה או אריק ברמן? אף אחד החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? אם השירים הישנים של משינה אז משינה אבטיפוס - מדברים אליכם? הם סבבה הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? כן נורית גלרון או יהודית רביץ? אממ..יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? הבילויים יציאת חירום - טובים או לא? עמיר לב או שלומי שבן?שלומי שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? חרא דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?טל זובלסקי
וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? הפינק פלויד אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין? קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? לא יודעת רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? גרין די דפש מוד או הסקורפיונז? הסקורפיונז פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? דה דורס ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5
"לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -3 "ולא לוותר על החלומות..." -5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -5 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 4 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

alwayschen

New member
גם אני עונה :)

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי
רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים!
גיטרה אקוסטית או חשמלית? קלאסית
הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? פרועה בעמידה
שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך! בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ(!) פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול. כנסיית השכל או שייגעצ? החלטה קשה.. :/ נראה לי כנסיית השכל... אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לגמרי. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה. אריק אינשטיין או גידי גוב? איינשטיין. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אינשטיין (גדלתי עליו
) ערן צור או שחר אבן צור? שחר אבן צור
רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי. יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני
אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר. קורין אלאל או דנה ברגר? שתיהן באותה מידה. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות וגם נוגעות. דודו טסה או אריק ברמן? אף אחד. החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז. משינה או היהודים? היהודים! אבטיפוס - מדברים אליכם? אה? הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר
הקליק - יצא לכם לשמוע? לא... נורית גלרון או יהודית רביץ? נורית גלרון. מאור כהן או דן תורן? מאור כהן. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? אם חייבים אז בית הבובות... יציאת חירום - טובים או לא? לא יודעת. עמיר לב או שלומי שבן? אף אחד. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? נחמדים. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיחזרו לאכול עוגיות. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד. אואזיס או מטאליקה? אואזיס
הקיור או בלר? קיור. גאנס אנ רוזס או קווין? קווין(!) ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? שניהם. רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? גריין דיי!
דפש מוד או הסקורפיונז? דפש. פרינס או ג'נסיס? אף אחד. דה דורס או לד זפלין? לד זפלין. ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 1 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 1 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5 שיהיה שבוע מוזיקאלי במיוחד אמן! :)

עונה במקום ללמוד לבגרות מחר...!

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? גם וגם. תלוי אצל מי! גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית. יותר מרגשת. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? תלו במצב רוח. כשבא לי להירגע, בישיבה. כשבא לי להנות ולרקוד- בעמידה. שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך! פויה שלמה. בן ארצי או שלמה ארצי? אף אחד מהנוכחים הנ"ל. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מממ... לא מכירה אותו מספיק בשביל להחליט פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר, סמל מין! [וגם המוסיקה שלו יותר טובה, לדעתי] כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל. הלהקה הישראלית הכי טובה לדעתי. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא, אבל במקום חשוב. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים, טובים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק לנצח! ערן צור או שחר אבן צור? שחר אבן צור. ערן צור... מוזר... רמי פורטיס או ברי סחרוף? פורטיסחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? לא מכירה אותם מספיק אביתר בנאי או מאיר בנאי? כנ"ל קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא ממש דודו טסה או אריק ברמן? אני צריכה לשמוע מי זה האריק הזה החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות הגבוהים משינה או היהודים? היהודים, לגמרי אבטיפוס - מדברים אליכם? מממ... ככה הג'ירפות או ד"ר קספר? הג'ירפות, אבל רק הדיסק החדש הקליק - יצא לכם לשמוע? הא? נורית גלרון או יהודית רביץ? מממ... אף אחת מאור כהן או דן תורן? דן תורן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? לויודעת יציאת חירום - טובים או לא? לא סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא מכירה! [מה יש לי?!] וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד, למרות שביטלס הרבה יותר חמודים והרבה פחות מפחידים אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? לא מכירה כמעט גאנס אנ רוזס או קווין? קוויןןןןןןןןןןןן שליטה אימפריה! ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי הנדריקס [אני בדיוק שומעת אותו :)] רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? צ'ילי פפרס דפש מוד או הסקורפיונז? non of the above פרינס או ג'נסיס? כנ"ל דה דורס או לד זפלין? לד זפליןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!! ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 1 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 3
"לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 [למה רק ציטוטים על מוות, למה??] "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 3 "ולא לוותר על החלומות..." - 4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 2 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 1 "אנחנו דור מזויין" - 3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5++++++ "איש זקן בגוף של ילד" - 1 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 1 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 2 אוי. השאלון הכניס אותי להרבה דיכאון. מי המציא אותו? אוף.

vnskhe

New member
עונה..

ירמי קפלן או חמי רודנר?ירמי קפלן (המלך.........) רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים "אני ברוקנ'רול חי" גיטרה אקוסטית או חשמלית?גם וגם הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי?בן ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? שלום חנוף מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ פיטר רוט או יהלי סובול?שניהם כנסיית השכל או שייגעצ?שייגעצ אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?ברור אלג'יר - טובים או סתם פארשים?נחמד, לדעתי יותר מידי מסתבכים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה.- רוק ישראלי אימפריה! אריק אינשטיין או גידי גוב?זה קשה אני אוהב את שניהם אבל נלך על גידי יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק ערן צור או שחר אבן צור?שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי?אסף אביתר בנאי או מאיר בנאי?מאיר קורין אלאל או דנה ברגר?דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?כן נחמד אני חושב שצריכה להיות איזה להקות רוק נשית שליידי די יתחילו לזוז כבר דודו טסה או אריק ברמן?דודו החלונות הגבוהים או תמוז?תלוי מתי בעיקרון שניהם משינה או היהודים?משינה אבטיפוס - מדברים אליכם?לא כלכך אני לא מתחבר הג'ירפות או ד"ר קספר?קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן?מאור. דן תורן מעצבן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא?עלוב עמיר לב או שלומי שבן?שלומי סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?התקליט הראשון טוב השני יאללה הבייתה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?לא יודע הם לא מפריעים לי וגם לא ממש מוסיפים וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?ביטלס אואזיס או מטאליקה?אף אחד הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין?גאנס נ'רוזס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?סקורפיונז פרינס או ג'נסיס?ג'נסיס של שנות השבעים המוקדמות דה דורס או לד זפלין?ברור שזפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -2 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -2 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -3 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 10! "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 2 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 2 שמע.. שיחקת אותה כל הכבוד!

Forever NemeSh

New member
../images/Emo79.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? גם וגם שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי כנסיית השכל או שייגעצ? כנסייה אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? יכול להיות אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה של מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב? שניהם
יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? שניהם (וואו זה קשה..) ערן צור או שחר אבן צור? ערן רמי פורטיס או ברי סחרוף? אין מצב. שניהם
יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? תלוי.. דודו טסה או אריק ברמן? ברמן החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? משינה אבטיפוס - מדברים אליכם? למה לא? הג'ירפות או ד"ר קספר? תלוי במצב רוח
הקליק - יצא לכם לשמוע? NOP נורית גלרון או יהודית רביץ? רביץ מאור כהן או דן תורן? דן תורן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות. יציאת חירום - טובים או לא? לא מכירה מספיק טוב עמיר לב או שלומי שבן? אפאחד
סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה שבעולם. ממש אוהבת אותם
דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? אנערפא.. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? שניהם
אי אפשר לבחור. אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? קיור גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונס פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס בארור
דה דורס או לד זפלין? THE DOORS ובקשר לציטוטים... באמת לא בא לי על זה..

יאלההה

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? האמת שישיבה כי אין לי כוח לעמוד. הייתי רוצה הופעה חשמלית בישיבה שלום חנוך או שלמה ארצי? חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? אממ בןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל אין על שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדי הרוק בארץץץ פיטר רוט או יהלי סובול? וואי אי אפשר כנסיית השכל או שייגעצ? ברור שהכנסייה! אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? הוא יוצר גדול אבל אין לי מספר 1 אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים. מזה טובים? הדבר הכי טוב! אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? של מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי גוב יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אינשטיין ערן צור או שחר אבן צור? שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? קורין אלאל אבל גם את דנה אני מאוד אוהבת המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן החלונות הגבוהים או תמוז? תמוזזז אבל גם החלונות משינה או היהודים? אממ לא כל כך שומעת את שניהם האמת אבל אין לי בעיה איתם אבטיפוס - מדברים אליכם? לא הכי מכירה האמת הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת!!! יציאת חירום - טובים או לא? הם סבבה לגמרי עמיר לב או שלומי שבן? לא ממש יודעת סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הם בסדר. לא פוסלת דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא מכירה וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? הפלויד אואזיס או מטאליקה? אממ לא מתה על שניהם הקיור או בלר? לא יודעת גאנס אנ רוזס או קווין? קווין!!!! ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? מוריסון!!! רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? לא ממש שומעת את שניהם אבל נגיד שהפפרס דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס דה דורס או לד זפלין? וואי וואי קשה. כבר אמרתי מוריסון אז נלך על זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 4 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 100000 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 2 "ולא לוותר על החלומות..." -2 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 2 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.."- שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 10000 "אנחנו דור מזויין" - 3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 4 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

...

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה מוצלח במיוחד. גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? תלוי מאוד במצברוח. שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום. בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מלך! פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר! כנסיית השכל או שייגעצ? שייגעצ. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? כן. לא רק הישראלי. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? ממה ששמעתי הם טובים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה. אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק, ללא ספק. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק. ערן צור או שחר אבן צור? שחר. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי. יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי. אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר. קורין אלאל או דנה ברגר? קורין. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא שמעתי נראה לי. דודו טסה או אריק ברמן? לא מכירה את אריק ברמן. החלונות הגבוהים או תמוז? אוהבת מאוד את שניהם. משינה או היהודים? משינה.. אבטיפוס - מדברים אליכם? לא. הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר. הקליק - יצא לכם לשמוע? לא. נורית גלרון או יהודית רביץ? ואוו, לא יודעת. מאור כהן או דן תורן? מאור כהן. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? לא אוהבת. יציאת חירום - טובים או לא? לא מכירה. עמיר לב או שלומי שבן? לא אוהבת. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אני לא אוהבת אבל הם בסדר. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? חח לא מכירה. וקצת מחו"ל: (בקושי שומעת- סתם לידע כללי) הביטלס או הפינק פלויד? ביטלס, יותר קליל. אואזיס או מטאליקה? אואזיס. הקיור או בלר? .. גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ... רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט. דפש מוד או הסקורפיונז? .. פרינס או ג'נסיס? ... דה דורס או לד זפלין? לד זפלין. ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 4 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4 "ולא לוותר על החלומות..." - 2 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 2 "אנחנו דור מזויין" - 2 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 1 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5 שיהיה שבוע מוזיקאלי במיוחד .

תסתכלו עלינו ותראו אנו מתים משיעמום

ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית .. ואם אפשר עם דיסטרוושן אז זה יהיה נחמד מצדכם הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?פרועה בעמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום עכשיו בן ארצי או שלמה ארצי? לא לא ולא שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? זאת עובדה לא שאלה פיטר רוט או יהלי סובול? אינפקציה כנסיית השכל או שייגעצ? בעעעע... אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?בטח אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים מאוד התאהבתי בהם אחרי שהתפרקו וזה מבאס עד מאוד.. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? הקליפ של בונא מיוזיק אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? איינשטיין ערן צור או שחר אבן צור? לא מכיר טוב את המוזיקה של שתיהם.. רמי פורטיס או ברי סחרוף? פורטיסחרוף או מוות אל תנסו להפריד יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? מאיר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר? ק-ו-ר-י-ן א-ל-א-ל המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? נוגעות דודו טסה או אריק ברמן? לא ולא החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? לא.. הג'ירפות או ד"ר קספר? הג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע? לא... נורית גלרון או יהודית רביץ? נורית גלרון מאור כהן או דן תורן? מאור כהןןןן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? ממש לא עמיר לב או שלומי שבן? לא ולא סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? נשעממים ומאוסים אחרי שניה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו הידד לסקסופון!! וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? הביטלס אואזיס או מטאליקה? metallica!!!! הקיור או בלר? לא מכיר גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? לא ולא פרינס או ג'נסיס? לא ולא דה דורס או לד זפלין? לד זפלין

למעלה