שאלון מוזיקה ארוך

../images/Emo85.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר?ירמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? גיטרה אקוסטית או חשמלית?תלוי מתי הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר פיטר רוט או יהלי סובול?יהלי כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?כן אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק נראה לי יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אוו מממ אריק ערן צור או שחר אבן צור?ערן רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?ממ בדרך כלל מדברות דודו טסה או אריק ברמן?אריק..חחח החלונות הגבוהים או תמוז?תמוז משינה או היהודים?קשה אבטיפוס - מדברים אליכם?לא ממש הג'ירפות או ד"ר קספר?ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?אה?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?לא לא מאור כהן או דן תורן?מאור נראה לי הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא?יש להם כמה שירים נחמדים עמיר לב או שלומי שבן?לא סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?לא שמעתי וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?אואזיס הקיור או בלר? קיור גאנס אנ רוזס או קווין?גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ימי רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?סקורפיונז פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין?לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 2 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 וחצי "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 2 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 4

LightbuIb sun

New member
אחלה שאלון

ירמי קפלן או חמי רודנר? שניהם נחמדים רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה..שמשפיע על החיים. גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? פרועה... שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך. בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מייסד רוק חפרן ומוכשר. סתם סתם, הוא מצויין. פיטר רוט או יהלי סובול? שניהם טובים מאוד כנסיית השכל או שייגעצ? אוף לא יודע. לשניהם יש את היתרונות. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא:) אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מצויינים, על טבעיים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה. מה זה בונא מיוזיק? אריק אינשטיין או גידי גוב? שניהם
יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק איינשטיין. ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף. יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך. אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? קורין אלאל. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא נחשפתי להמון דברים שלהן... דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן
החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז... משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? לא ממש מכיר הרבה שלהם הג'ירפות או ד"ר קספר? הקספרים הקליק - יצא לכם לשמוע? כן קצת. זה מוזר.:) נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? דן תורן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? לא מכיר. עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? מוזיקה בסדר דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? עוגיות:\ וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק אואזיס או מטאליקה? מטאליקה ואואזיס. הקיור או בלר? קיור גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס.. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? Hendrix רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט.. דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס..למרות שאני לא אוהב דה דורס או לד זפלין? הזפלין מעופרת ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 2 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 4 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4 "ולא לוותר על החלומות..." - 3 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - אלג'יר
, דבר אלי..
5 "אנחנו דור מזויין" - 3 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 1 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 3 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5 שאלון יפה.

fcuo

New member
עונה

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? תלוי במצב רוח שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? כישרון אמיתי ונטול כל פוזה פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? אכן כן אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מעולים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה של מוניקע אריק אינשטיין או גידי גוב? לא אוהבת את שניהם יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? יהודה פוליקר ערן צור או שחר אבן צור? אח קשה קשה רמי פורטיס או ברי סחרוף? סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? כרגע..אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? קורין אלאל המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא ממש דודו טסה או אריק ברמן? לא ולא החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות הגבוהים משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? לא ממש הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? וודאי! גאונים:] נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודיץ רביץ מאור כהן או דן תורן?לא ולא הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? הבילויים יציאת חירום - טובים או לא? סבירים עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הלחנים בסדר טקסטים על הפנים דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שמעתי רק שיר אחד. פסדר לא יותר וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? קשה קשה אואזיס או מטאליקה? כנ"ל הקיור או בלר? כנ"ל גאנס אנ רוזס או קווין? כנ"ל ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? כנ"ל רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס דה דורס או לד זפלין? לא יכולה להחליט ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 0 לא פוחדת "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -4 "ולא לוותר על החלומות..." - 1 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 3 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 2 [אחלה שאלון]

.

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי אהובי!!
. האומן מספר 1 בארץ. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? איכס דרך חיים? יא פלצנים גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? לא יודעת שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום בן ארצי או שלמה ארצי? בן שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר.. אולי קצת חפרן עכשיו.. פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיה.. שייגעצ מעפנים אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? אולי.. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מעולים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? לא מכירה את אהבה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי נראה לי יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? לא יודעת שניהם ערן צור או שחר אבן צור? שחר, סתם כי אנלא סובלת את ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני אביתר בנאי או מאיר בנאי? מאיר קורין אלאל או דנה ברגר? מממ לא דעת המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא מכירה מספיק דודו טסה או אריק ברמן? לאאוהבת החלונות הגבוהים או תמוז? לא מכירה מספיק משינה או היהודים? חחחח.. אממ לא ולא?.. טוב ואלי היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? כה אחלה הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית מאור כהן או דן תורן? מאוררר הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? לא יודעת עמיר לב או שלומי שבן? שלומי סינרגיה - הביתה או אחלה מוזי קה? הביתה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא יודעת ולא אכפת לי וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד, לא אוהבת ביטלס אואזיס או מטאליקה? אואזיס אולי הקיור או בלר? לא יודעת גאנס אנ רוזס או קווין? גאנז דהה ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? צילי פפרס דפש מוד או הסקורפיונז? פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה..5" - "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" 1- "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" 3- "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" 4- "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" 4 - "ולא לוותר על החלומות..." - 3 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" 1 - "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 2 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" 0 - "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" 3 - "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 3

../images/Emo10.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? שניהם:) הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? שניהם.. אבל ישיבה יותר שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום :) בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי P: שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? רק שמישהו יעז לשאור לו זקן חפרן!! פיטר רוט או יהלי סובול? הממ.. יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? אכן אלג'יר - טובים או סתם פארשים? נחמדים... הכנר שלהם הוא איש מקסים :) אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? לא מכירה את בונא מיוזיק |: אריק אינשטיין או גידי גוב? אינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אינשטיין ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר קורין אלאל או דנה ברגר? דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות :) דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז? הממ....... החלונות הגבוהים משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? לא הג'ירפות או ד"ר קספר? הג'ירפות הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? דן תורן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? לא זוכרת ששמעתי... עמיר לב או שלומי שבן? עמיר לב מרדים... את שלומי שבן אני לא חושבת ששמעתי סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? למעצר בית!!!!!!!!!!!! דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיעשו מה שבא להם :) חח לא אוהבת אותם וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד! אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? בלר גאנס אנ רוזס או קווין? הממ... קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? אאא!! קשה! רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? גרין דיי דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס! דה דורס או לד זפלין? :S דה דורס "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 2 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 2 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 3 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 2 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 1 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את השיר הראשון בחיי"*****- 2

Inbarush91

New member
עונה

ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית?חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי?שניהם בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ איזה שאלה... פיטר רוט או יהלי סובול?פיטר כנסיית השכל או שייגעצ?שייגעצ אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?ברור!
אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב?גידי גוב יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק אינשטיין ערן צור או שחר אבן צור?שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי?שניהם אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?לא מדברות אליי דודו טסה או אריק ברמן?דודו טסה אם כבר.. החלונות הגבוהים או תמוז?תמוז משינה או היהודים?שניהם אבטיפוס - מדברים אליכם?לא הג'ירפות או ד"ר קספר?ד"ר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?נורית גלרון מאור כהן או דן תורן?שניהם הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא?טובים עמיר לב או שלומי שבן?לא יודעת סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? אחלה מוזיקה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שימשיכו וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?אואזיס הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין?גאנס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ים
רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?שניהם פרינס או ג'נסיס?פרינס דה דורס או לד זפלין?דה דורס ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -3 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 1 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 1 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 1 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5 דכאתם...

מעכבת

New member
../images/Emo115.gif

ירמי קפלן או חמי רודנר? ח-מ-י רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? לרוב פרועה בעמידה,למרות שלפעמים מתחשק גם אינטימית.. שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? בן ארצי!
שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממייסדי הרוק בארץ פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ? ממ..לא זה ולא זה..אבל שיהיה שייגעצ אביב גפן - היוצר הישראלי מס' 1 שלכם ? לגמרי אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מעולים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק איינשטיין ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר? מממ..קשה.נראה לי דנה ברגר. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? מדברות גם מדברות דודו טסה או אריק ברמן? שיהיה אריק ברמן החלונות הגבוהים או תמוז? החלונות הגבוהים משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? לא ממש הג'ירפות או ד"ר קספר? לא סגורה על זה הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ מאור כהן או דן תורן? מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? נחמדים עמיר לב או שלומי שבן? עמיר לב סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא אכפת לי וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? ביטלס אואזיס או מטאליקה? הקיור או בלר? גאנס אנ רוזס או קווין? קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? ג'ימי הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? דפש מוד או הסקורפיונז? פרינס או ג'נסיס? דה דורס או לד זפלין? ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 4 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 5 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 4 "ולא לוותר על החלומות..." - 2 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 4 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 4 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 2 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 3 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

Henn122

New member
עונה גם:) אפילו שבטח אפחד לא יקרא:]

ירמי קפלן או חמי רודנר? כמובן שחמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה. גיטרה אקוסטית או חשמלית?שאלה די קשה..אני חושבת שאקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? פרועה!!!$@@$$%#$# שלום חנוך או שלמה ארצי? שלמה ארצי.. בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה ארצי!! שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? לא זה ולא זה. סתם אחלה זמר/יוצר/מלחין בלה בלה בלה פיטר רוט או יהלי סובול? יהלייי סובול יהההההההההלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ?שייגעצ:) אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? ל ל א ס פ ק אלג'יר - טובים או סתם פארשים?לא מכירה לעומק..אבל ממה שהספקתי לשמוע הם אכן טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? לא מכירה את הראשון אז מכה אפורה:) אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק אינשטיין! יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? יהודה פוליקר. ערן צור או שחר אבן צור? מממ נראלי ששחר אבן צור. רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף! רמי פורטיס מפחיד:/ יוני בלוך או אסף אמדורסקי?אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי כמובן קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר. למרות שגם אותה אני לא כ"כ אוהבת המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? קצת מדברות דודו טסה או אריק ברמן? אריק ברמן! החלונות הגבוהים או תמוז?ממממ.. משינה או היהודים? היהודים!!!!!!!!!!!!! אבטיפוס - מדברים אליכם? לפעמים.. הג'ירפות או ד"ר קספר? קספר כאילו שיהו דהה!11 הקליק - יצא לכם לשמוע? מצלצל לי השם.. נורית גלרון או יהודית רביץ?נורית גלרון.. מאור כהן או דן תורן? מי אלו?(סליחה על הבורות) הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?בית הבובות:) יציאת חירום - טובים או לא? מעולים!!! עמיר לב או שלומי שבן?אה? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?אחלה מוזיקה שיש! דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שמעתי רק שיר אחד..והוא חמדמד כזה וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?אואזיס:) הוא מדהים הקיור או בלר? לא יודעת.. גאנס אנ רוזס או קווין? גאנססססססססססססססססססס ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? :/ רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט!! שונאת את גרין דיי/: דפש מוד או הסקורפיונז? הכל רק לא דפש מוד פרינס או ג'נסיס? פרינס דה דורס או לד זפלין?דה דורס:) ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -555555 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 3 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 4 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 5 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 3 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 555555555555555 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 5555 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 555 אני מתה על המשפט הזה:) "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 10!! "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 3 אחלה שאלון:)

bazmaster

New member
נכון את יודעת...

ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית?אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?פרועה שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר וגאון הרוקרים פיטר רוט או יהלי סובול?הא.... כנסיית השכל או שייגעצ?הכנסייה אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?לא..אבל בין הטובים אלג'יר - טובים או סתם פארשים?מעולים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?האמ...אני אוהב מאוד את love song של the cure שעליו מבוסס אהבה אופרה...אבל המקור שולט אריק אינשטיין או גידי גוב?הא...אריק יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק ערן צור או שחר אבן צור?שחר רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי?יוני אביתר בנאי או מאיר בנאי?מאיר קורין אלאל או דנה ברגר?דנה המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?לא יותר מידי דודו טסה או אריק ברמן?דודו החלונות הגבוהים או תמוז?תמוז משינה או היהודים?לא מסכים לענות על זה! אבטיפוס - מדברים אליכם?כן הג'ירפות או ד"ר קספר?קספר הקליק - יצא לכם לשמוע?לא נורית גלרון או יהודית רביץ?יהודית מאור כהן או דן תורן?מאור הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?האמ...הבילויים וזקני צפר יציאת חירום - טובים או לא?טובים עמיר לב או שלומי שבן?הא? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?אהבתי יותר את הראשון דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?לא מכיר וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?הוורודים אואזיס או מטאליקה?מטאליקה הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין?קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?הגרמנים פרינס או ג'נסיס?ג'נסיס דה דורס או לד זפלין?הוו!!!! מה אתם דפוקים????לא עונה על זה!! ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -2 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 2 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 3 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 4 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 4 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 4 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 3 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 5 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 5 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

עונה

ירמי קפלן או חמי רודנר?חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?בין לבין גיטרה אקוסטית או חשמלית?חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?תלוי בשירים שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי?ממממ....אולי בן ארצי... שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?זקן מוכשר ממיסדי הרוק בארץ שפג תוקפו פיטר רוט או יהלי סובול?יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ?שניהם בינונים.... אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?כן אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים מינוס אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב?גידי גוב יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?יהודה פוליקר ערן צור או שחר אבן צור?ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי?אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? קורין אלאל או דנה ברגר? המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?מדברות אליי דודו טסה או אריק ברמן? החלונות הגבוהים או תמוז?אממממממ נראה לי שתמוז משינה או היהודים?משינה אבטיפוס - מדברים אליכם?ככה ככה הג'ירפות או ד"ר קספר?ד"ר קספר... הקליק - יצא לכם לשמוע?כן נורית גלרון או יהודית רביץ?נורית גלרון מאור כהן או דן תורן?מאור כהן הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? עמיר לב או שלומי שבן? סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?לא הכי אוהבת.. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה?שימשיכו לעשות מוזיקה וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלויד אואזיס או מטאליקה?אממממ מטאליקה אולי הקיור או בלר?אממממ קיור אולי גאנס אנ רוזס או קווין?קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?ג'ימי הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?הסקורפיונס פרינס או ג'נסיס?ממממ אותו דבר דה דורס או לד זפלין?אממממממ לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 4 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" -5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -0 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - חחחחחחחחחחחחח 5!!!!!!!!זה של פוליקר לא? "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - חחחחחחחחחח 0 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 0 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 0 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 0 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -0 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 0 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 2 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 5 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 2 "איש זקן בגוף של ילד" - 1 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 1 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 1 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 1 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 0

shmuelr

New member
מאיזה שיר הציטוט הזה? שכחתייי

"לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר"

Hosh17

New member
לא צריך שתדליקו לי נר

אבל אותו הדבר חחח אחלה שיר!

למעלה