שאלון מוזיקה ארוך

יאא ביאץ'...הקץ לשאלוני הפוצי שמוצי

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה?דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית?לפי מצבי רוח,אבל בעיקר חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה?פרועה שלום חנוך או שלמה ארצי?שלום בן ארצי או שלמה ארצי?שלמה ארצי... שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו?מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ...גבר גבר תאמינו לי! פיטר רוט או יהלי סובול?יהלי סובול,ברור כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל איזו שאלה...שיובל מנדלסון יעשה הסווה מקצועית לתחום המשחק הקולנועי,מתאים לו לסטלן הקטן...שייצא מעולם המוזיקה ושיסגור אחריו את הדלת אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ?כן... והוא גם לנצח יהיה כי יוצרים ישראלים טובים לא נראים בשטח. אלג'יר - טובים או סתם פארשים?טובים מאוד,במיוחד גבריאל בלחסן-יוצר מצויין ,אביב גדש שר יפה...אם כי יש להם כמה שירים פארשים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק?מכה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב?אריק איינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין?אריק איינשטיין ערן צור או שחר אבן צור?ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי?אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר?דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם?מדברות...אבל יש הרגשה של מוות באוויר כשהן מושמעות דודו טסה או אריק ברמן?אריק ברמן אבל זה כי הוא חתיך...שניהם פשוט לא עושים לי את זה החלונות הגבוהים או תמוז?תמוז משינה או היהודים?משינה אבטיפוס - מדברים אליכם?נוסטלגיה בעיקר הג'ירפות או ד"ר קספר?ד"ר קספר... הקליק - יצא לכם לשמוע? בין השאר נורית גלרון או יהודית רביץ?אני שונאת את שתיהן...רביץ אבל יותר מוכשרת מאור כהן או דן תורן?מאור כהן...סטטטלנות הבילויים, זקני צפת או בית הבובות?הזקנים הזקנים... יציאת חירום - טובים או לא?נה.. עמיר לב או שלומי שבן?שלומי שבן וגם קצת עמיר לב... סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה?סינגריה יכולים לעשות מה שנקרא לאב מטאל טוב...יש להם פוטנציאל לזה..הסולן שר בצורה מיוחדת,יש לו קול מתכתי במרקם נוגט,חסר לי קצת רעש...קצת טראש עם הגיטרות בבתים עצמם של השירים... דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? מהר לפח האשפה הקרוב... וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד?פינק פלויד אם כי אלו שני ז'אנרים נפרדים ...הבחירה היא קשה מאוד! אואזיס או מטאליקה?מטאליקה..סורי אואזיס הקיור או בלר? הקיור גאנס אנ רוזס או קווין?קווין...סורי אקסל אהובי ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון?גי'מוריסון......סורי ג'ימי.......יש כבוד יש כבוד רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי?רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז?דפש מוד לוקחים ובגדול. פרינס או ג'נסיס?ג'נסיס חח דה דורס או לד זפלין? אממ אממ דה דורס...או לד זפלין?! הגזמתם...קשה לבחור...היי זה לא הוגן!!!! ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." -5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" 4- "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." -2 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 2 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" -4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" -3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" -5 "ולא לוותר על החלומות..." - 4 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" -5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -5 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" -3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" -5 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" -2 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" -3 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

מווורקי

New member
מה?!

"כנסיית השכל או שייגעצ?כנסיית השכל איזו שאלה...שיובל מנדלסון יעשה הסווה מקצועית לתחום המשחק הקולנועי,מתאים לו לסטלן הקטן...שייצא מעולם המוזיקה ושיסגור אחריו את הדלת" סליחה? על את מדברת יא כאפות?! ברגע שיובל מנדלסון ייצא מעולם המוזיקה, כבר לא ישארו להקות פאנק רוק מצליחות בארץ! אם יש פה מישהו שמצליח להחזיק בכבוד <יש לציין!> את רמת הפאנק רוק בארץ מאז שנות ה80 זה יובל! אז בבקשה.. מלבד כישרונות המוזיקה שלו, הוא גם שחקן חובבן מלידה, פשוט בנאדם מוכשר! צריך להצדיע לאנשים כאלו, בעיקר בארץ הלוקה שלנו. מצטערת על הבוטות, לא יכלתי להבליג מהמשפט הצורם הזה.

MooKuSh

New member
הלוואי

שלא ישארו להקות פאנק רוק מצליחות בארץ אם זאת הרמה שהן מצליחות להחזיק שייגעצ זוועתיים.

תכלס

וואיי את חייבת לשנות ת'חתימה לכולן זה הכי מציק בעולם (ולא אני לא יודניקית שמושפעת מהבגרות בלשון)

מווורקי

New member
לפחות יש צחוקים:)

ויובל זה אלוהים, אם כבר. סתם לא, אבל יש בו מין האליליות...חחחח

shmuelr

New member
חחחחח בית נבנה הרבה יותר טוב.שלא

נדבר על כמה הלחן לא שווה ערך. בשיר הזה אני מעריך שהשיר נע על שתי אקורדים בסיסיים ומלודיה מחורבנת. בבית נבנה יש מלודיה מיוחדת ולחן בנזונה.

עזבי את זה

שאין מה להכנס להשוואה בין אביב לשייגעצ כי גם את יודעת שאת טועה.. בואי תחשבי כמה רצינות עומדת מאחורי בית נבנה-וכמה מאחורי אוי ואבוי וכמה בית נבנה מאפיין את אביב גפן -וכמה אוי ואבוי מאפיין את שייגעצ

LightbuIb sun

New member
"יא כאפות" ?

אני לא מאמין כמה הסלנג הפך להיות זבלי, אידיוטי, ופתטי. הפעם ברצינות

הג'ובניקית הכי קרבית בצה"ל

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי קפלן רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? הממ...גם וגם, תלוי במצב רוח גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? עמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך
בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מלך!!!!!!!!!!!!!! פיטר רוט או יהלי סובול? לא ולא כנסיית השכל או שייגעצ? לא ולא אולי קצת שייגעצ אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? סתם.. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מוניקה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק אינשטיין הודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק אינשטיין ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? מאיר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? אוהבתתתתתתתתת!!!!! דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז!!!! משינה או היהודים? משינה!!! אבטיפוס - מדברים אליכם? לא ממש הג'ירפות או ד"ר קספר? ד"ר קספר!!! הקליק - יצא לכם לשמוע? לא נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ פשוט גדולה מהחיים!! מאור כהן או דן תורן? לא ולא הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? בית הבובות!!!! יציאת חירום - טובים או לא? מי? עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה!!!!!!!!!! דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיאכלו עוגיות ויעזבו אותי וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? ביטלס! אואזיס או מטאליקה? לא ולא הקיור או בלר? לא ולא גאנס אנ רוזס או קווין? המממ..שניהם!! ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? לא ולא דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונז פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 2 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 2 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 4 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 3 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 5 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 1 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 1 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 4 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. 3 שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. 3 ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." -2 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 3 "איש זקן בגוף של ילד" - 4 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 3 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5 נחמד מאוד

MENTER

New member
.....

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר ברור רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? בישיבה....אני זקנה מבחינה התנהגותית...
שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? איח לא שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? במילה אחת: פנומנלי פיטר רוט או יהלי סובול? פיטר רוט חבל שלא מספיק אנשים נחשפים לאומן המקסים הזה כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? מכה אפורה כי אין טיול שנתי בלי שאיזה חבוב תופס גיטרה ומתלהב שהוא יודע מכה אפורה...
אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק אינשטיין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק אינשטיין..ועדיין אני זועמת שאיפהשהו בשנות ה90 גנבו לנו תוידיאו כשבתוכו הקלטת הנפלאה של אריק אינשטיין..
ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי מדהים קורין אלאל או דנה ברגר? לא איכפת לי המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא נוגעות דודו טסה או אריק ברמן? לא ממש איכפת החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? היהודים אבטיפוס - מדברים אליכם? לא הג'ירפות או ד"ר קספר? קספרים הקליק - יצא לכם לשמוע? לשמוע עליהם כן אבל לשמוע תמוזיקה לא נורית גלרון או יהודית רביץ? נורית גלרון נראה לי מאור כהן או דן תורן? ואו שני יוצרים מצויינים..לא יודעת... הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? מצויינים!!!!!! חבל שלא מספיק אנשים נחשפים אליהם עמיר לב או שלומי שבן? עמיר לב....מצוין סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הבייתה דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? לא איכפת לי וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? אואזיס הקיור או בלר? לא איכפת לי גאנס אנ רוזס או קווין? גאנז בהחלט ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? מוריסון רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? ברור שרד הוט צילי פפרז...גרין דיי זה פשוט בדיחה דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד למרות שדפקו ברז פרינס או ג'נסיס? פרינס דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 5 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 5 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 1 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 4 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 1 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 1 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 4 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 3 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 5 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 5 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 5 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 5 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 5 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 2 "אנחנו דור מזויין" - 5 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 3 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 5 "איש זקן בגוף של ילד" - 5 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 4 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 5 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 5 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

משעמם אז אני עונה למרות שלא יקראו

ירמי קפלן או חמי רודנר? חמי רודנר רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? דרך חיים לשעבר גיטרה אקוסטית או חשמלית? חשמלית הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? פרועה בעמידה שלום חנוך או שלמה ארצי? שלום חנוך בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? מוכשר וממיסדי הרוק בארץ פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי סובול כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? לא אלג'יר - טובים או סתם פארשים? טובים!! אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? אהבה אפורה אריק אינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטין יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? אריק ערן צור או שחר אבן צור? ערן צור רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי יוני בלוך או אסף אמדורסקי? יוני בלוך אביתר בנאי או מאיר בנאי? מאיר בנאי קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? אמממ לא החלטתי לדביי זה דודו טסה או אריק ברמן? דודו טסה החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז משינה או היהודים? משינה אבטיפוס - מדברים אליכם? בטח הג'ירפות או ד"ר קספר? דר קספר הקליק - יצא לכם לשמוע? כן נורית גלרון או יהודית רביץ? נורית גלרון מאור כהן או דן תורן? מאור כהן ברור!! הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת יציאת חירום - טובים או לא? לא עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? הביתה זריזזזז דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שימשיכו לעשות מוזיקה וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד אואזיס או מטאליקה? מטאליקה הקיור או בלר? בלר גאנס אנ רוזס או קווין? קווין ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט דפש מוד או הסקורפיונז? סקורפיונז פרינס או ג'נסיס? ג'נסיס דה דורס או לד זפלין? לד זפלין ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - 4 "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - 3 "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - 5 "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - 5 "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - 5 "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - 3 "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - 3 "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - 4 "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - 3 "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - 5 "ולא לוותר על החלומות..." - 1 "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - 1 "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - 4 "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - 3 "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - 2 "אנחנו דור מזויין" - 4 "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - 4 "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - 4 "איש זקן בגוף של ילד" - 3 "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - 3 "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - 4 "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - 4 "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" - 5

shmuelr

New member
רק רוצה להגיד שבציטוט מהשיר של

בן ארצי זה: "בכל עת שמשהו חוגג משהו אחר מתאבל" לא מתאבד. בן ארצי. אחד הגאונים בביצה המוסיקלית הישראלית. חבל שנעלם.

S h A b i T

New member
קצת לפני הבגרות.. :(

ירמי קפלן או חמי רודנר? ירמי. רוק - דרך חיים או סגנון מוזיקה? סגנון מוזיקה. גיטרה אקוסטית או חשמלית? אקוסטית. הופעה פרועה בעמידה או הופעה בישיבה? ישיבה. שלום חנוך או שלמה ארצי? שלמה ארצי. בן ארצי או שלמה ארצי? שלמה ארצי. שלום חנוך - מוכשר וממייסדיי הרוק בארץ או זקן חפרן שפג תוקפו? הוא קצת חופר, אבל לא בצורה מעיקה. :) פיטר רוט או יהלי סובול? יהלי. כנסיית השכל או שייגעצ? כנסיית השכל. אביב גפן - היוצר הישרלי מס' 1 שלכם ? מממ.. אלג'יר - טובים או סתם פארשים? מצויינים. אהבה אפורה/מכה אפורה - של מוניקה או בונא מיוזיק? אהבה אפורה זה אחד הנוראיים. אריק אינשטיין או גידי גוב? גידי גוב. יהודה פוליקר או אריק אינשטיין? יהודה פוליקר. ערן צור או שחר אבן צור? כל דבר, רק לא ערן צור. רמי פורטיס או ברי סחרוף? ברי סחרוף. דה. יוני בלוך או אסף אמדורסקי? אסף אמודרסקי. אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר בנאי. קורין אלאל או דנה ברגר? דנה ברגר. המכשפות - מדברות אליכם או לא נוגעות בכם? לא נוגע בי בכלל. דודו טסה או אריק ברמן? טסה. :) החלונות הגבוהים או תמוז? תמוז. משינה או היהודים? היהודים. אבטיפוס - מדברים אליכם? אני לא מכירה הרבה שירים שלהם. הג'ירפות או ד"ר קספר? הג'ירפות. הקליק - יצא לכם לשמוע? ודאי. נורית גלרון או יהודית רביץ? יהודית רביץ. מאור כהן או דן תורן? מאור כהן. הבילויים, זקני צפת או בית הבובות? זקני צפת. יציאת חירום - טובים או לא? אה. עמיר לב או שלומי שבן? שלומי שבן כמובן. סינרגיה - הביתה או אחלה מוזיקה? איכ. דפנה והעוגיות - שיחזרו לאכול עוגיות ועכשיו או שימשיכו לעשות מוזיקה? שיחזרו לאכול עוגיות. וקצת מחו"ל: הביטלס או הפינק פלויד? פינק פלויד. אואזיס או מטאליקה? אואזיס. הקיור או בלר? קיור. גאנס אנ רוזס או קווין? גאנס. ג'ימי הנדריקס או ג'ים מוריסון? הנדריקס. רד הוט צ'ילי פפרס או גרין דיי? רד הוט צ'ילי פפרס. דפש מוד או הסקורפיונז? דפש מוד. פרינס או ג'נסיס? פרינס. דה דורס או לד זפלין? זפלין. עד כאן יאללה לבגרות. ציטוטים מאחד עד 5: 5- מתחבר מאוד 1- לא מתחבר כלל כל האמצע לפי ראות ענייכם - "אני פוחד מהמוות, החיים מה השאירו בי? הו כמה צלקות בצד..." - "תמשיך להתפלל, החרש למעלה - אומרים שהוא שומע כל אחד" - "ואלוהים שם מחייך כשאתה סובל.. שולח מלאכים.. ואמא - אני נופל!" - "שירים יפים שמתנגנים בסוף הלילה, מחממים כמו שמיכת נוצות טובה.." - "לך הביתה, עזוב את בית הספר, אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר" - "רוצה לשכב איתך.. אבל לא יוצא כל כך" - "לא חשבתי שאמות צעיר כל כך, שאהיה לבד כל כך, הם הרגו אותך לאט לאט" - "לא צריך שתכתבו הספדים, אין לאן ללכת אל תכינו בגדים, את הזר שקניתם תנו לאחר, לא צריך שתדליקו לי נר" - "אהבה.. למה עזבת אותנו?" - "בכל עת שמישהו חוגג, מישהו אחר מתאבד" - "ולא לוותר על החלומות..." - "שנים חסומות, שנים בלי רגש, שנים מהצד. מנותק" - "אתה כאן, אתה שם, ובכל זאת אתה פה חסר לי..." - "כמה צלקות זה כל מה שנשאר" - "פעם ראשונה שהוא אהב כמו ילד, שנרדם בלי חלומות.. שבלע כדורים, זריקות הרגעה.. ועכשיו הוא ישן. שחיכה לך שעות, שחיכה לך שבועיים, שחיכה לך שנה, שהסתמם עד שנפל על הריצפה..." - "אנחנו דור מזויין" - "את כל כך יפה, זה לא ייתואר, איך אני חושש מה יהיה מחר" - "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיני אהובתי" - "איש זקן בגוף של ילד" - "לא צריך לשתות בשביל לראות שאת יפה, לא צריך מפה בשביל לראות שאין מוצא" - "וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס" - "הולך בדרך הזו המטורפת, כל כך הרבה לילות, כל כך הרבה ימים" - "מנגנן ושר , מדמה לי שאת שומעת.. את היית אהבת נעוריי" -

למעלה