שאלון מוזיקה! ותשתדלו שלא כל התשובות יהיו

Peeeach

New member
שאלון מוזיקה! ותשתדלו שלא כל התשובות יהיו

עם איגי חח לא שאני מזלזלת חלילה אבל מעט מקוריות!:) השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש[ השיר עם הזכרונות הכי טובים שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: שיר שעושה לי כאב ראש: הזמר עם הקול הכי מלטף הזמרת עם הקול הכי מלטף: הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: מוזיקה שנותנת לי כוח: אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תחנת הרדיו המועדפת: הדיסק הראשון שקניתי: הדיסק הבא שאקנה: כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הדיסק הכי חרוש שלי: הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: פדיחה שקשורה במוזיקה: מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: ווליום: גבוה או נמוך? אקולייזר: פשוט או משוכלל? מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? המוזיקה הכי ישראלית שיש: מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכי כיף לרקוד: הכי כיף מסביב למדורה: לשיר או להקשיב? השיר הכי מעפן מהאייטיז: השיר הכי שולט מהאייטיז: השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? קאברים: כן או לא? זמרים,זמרות או להקות? אינסטרומנטלי או עם שירה? ]זהבה בן או דקלה? זייפנים: לשיר או לשתוק? גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שיר יומולדת מנצח: השיר עם המלים הכי דביליות: רוק: בריטי או אמריקאי? ג`אז: אמריקאי או צרפתי? פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? קלטות: כן או לא ? מוזיקה ששומעים באוטו: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: []לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? שיר שיתנגן בדרך לחופה: שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:

Peeeach

New member
דוגמא אישית כי ממש באלי!_:)

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש] - wouldn't it be nice השיר עם הזכרונות הכי טובים: אממ.. "אל תטוסי רחוק מדיי.." שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: אממ.. מירי מסיקה שיר שעושה לי כאב ראש:ואי קרן פלס שתהיה בריאה עד 120 הזמר עם הקול הכי מלטף: חחח מלטף D: אמ.. אולי אממ.. ג'ים מוריסון הזמרת עם הקול הכי מלטף: חח.. שריל קרואו הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אממ.. יוני בלוך.. סליחה אחי אבל יש לך קול מעצבן הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: אורית שחף כאילו.. בשביל מה לך? כלי הנגינה הכי שווה: טרומבון הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק לא כבד.. כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: חחחחחח מה? D: מוזיקה שנותנת לי כוח: תומר יוסף ואלה.. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני מנגנת ואני מנגנת הכל חוץ ממזרחית חח כי זה מעצבן אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: אני מלחינה חח ואני מלחינה בסגנון שלי.. כל פעם סגנון אחר מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה חח.. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: אלניס מוריסט ונטלי איברוגליה על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: באמצע חחח.. תחנת הרדיו המועדפת:לא שומעת כ"כ רדיו אבל אם כבר אז גלגל"צ.. יש משהו אחר?חח הדיסק הראשון שקניתי: בריטני ספירס בכיתה אולי ה'
הדיסק הבא שאקנה: אממ.. פירל ג'ם אם טאוור יחליטו להחליף את המלאיי של הפירל ג'ם .. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: פירל ג'ם הדיסק הכי חרוש שלי: של אלניס חח הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אממ...אין לי ניראה לי חח פדיחה שקשורה במוזיקה: שאני מחרבשת מילים במקום שירים באנגלית.. יש לי שפה מיוחדת לזה מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: לא מתביישת במוזיקה שלי ווליום: גבוה או נמוך? חחח תלוי.. אבל אני מעדיפה גבוה עד שאמא "תנמיכיייייייייי!!!!!!!!!!!!!!" אקולייזר: פשוט או משוכלל? חח.. עזבו אותי מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים אבל רוב הזמן אני עם אוזניות ברחוב המוזיקה הכי ישראלית שיש: אהוד בנאי מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: נו.. קשה לי להיות לא ציונית אבל כל הדורס והביטלס אין תחליף המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: אדום סגול חחח מה? הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: נטליייי הכי כיף לרקוד: ביטלס חח הכי כיף מסביב למדורה: ברי סחרוף לשיר או להקשיב? לשיר ולהקשיב חח השיר הכי מעפן מהאייטיז: חחחח לא יודעת.. לא שלטתי השיר הכי שולט מהאייטיז: ליק אברג'ן חחחח השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: כלמיני שירים של מירי מסיקה ומזרחים הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): מוניקה סקס נדמה לי - חיות מחמד מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? אני אוהבת לחנים יפים יותר מאשר מילים רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? חחח זה לא באמת מעניין.. רק אם זה שיר ממש מיוחד קאברים: כן או לא? תלוי איך הביצוע למשל האמברלה נמאס.. יותר מעצבן מהמקור זמרים,זמרות או להקות? להקות אינסטרומנטלי או עם שירה? שירה ]זהבה בן או דקלה? חחח לא זהבה בן... מיזו דיקלה? זייפנים: לשיר או לשתוק? למה לשתוק? גם זייפנים הם אנשים גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? חח כאן.. וברוק ישראלי שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא כלכך ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: של פירל ג'ם אומגדדדדדדדדדדד כןןן ואם משהו קצת יותר שיקרה אז ברי סחרוף אמן ואמן שיר יומולדת מנצח: יומולדת יומולדת יומולדת הינה בא ואני שמחה רוקדת כי גדלתי בשנה השיר עם המלים הכי דביליות: "כושי כלב קט, נשארת לבד...... " רוק: בריטי או אמריקאי? אמ....... בריטי קצת יותר ג`אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקקי פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? לא מתה על פופ כ"כ הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: "אוווהווו שמח!" השיר שאמא שלך הכי אוהבת: ניראלי ארז לב ארי "לאן אלך אנא אפנההההה..." שיר יפה יפה וגם שירים של שלמה ארצי כשאני במקלחת אני שר: הכל.. חחח אבל לרוב נתקע לי יומן מסע חחח ואני בחיים לא שומעת אותו כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט חחח.. פה זה ב"ש יכניסו אותי למוסד קלטות: כן או לא ? למה לא חח.. אבל וידאו מוזיקה ששומעים באוטו: רדיו בעיקר הסרט עם המוזיקה הכי שווה: אממ... כל מיני.. הסרט של הדורס חח []לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? "היא הייתה 100% היא הייתה 100% " שיר שיתנגן בדרך לחופה:wouldn't it be nice שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: אממ.. אלניס, ג'ון באטלר, פירל ג'ם

A m 0 s

New member
אם כך....

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש[ - הראשונים שעלו לראש הם גן מאיר ועד הקצה
השיר עם הזכרונות הכי טובים - במיוחד כל האלבום "יום יום" שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: הדבר הדוחה ביותר שעולה לי בראש זה קובי אפללו בעעעעע בחיים לא שמעתי דבר דוחה כזה אני חושב! שיר שעושה לי כאב ראש: יש כמה.. הזמר עם הקול הכי מלטף.. קול מלטף?! לא יודע... הזמרת עם הקול הכי מלטף: אוי סיון שביט... כמה שהיא מלטפת בקול שלה...
הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אם אני אתחיל אני לא אסיים.. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כנ"ל... כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה כמובן
הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק - פופ?! כשכל האנשים הקרובים לי,רחוקים ממני אני אקשיב ל: דנה ברגר מוזיקה שנותנת לי כוח: הכי הרב כוח נותנת לי דנה ברגר אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני מנגן.. ורוק.. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק... מוזיקה או מוסיקה? פעם זה היה מוסיקה... היום זה התחלף לי למוזיקה בעיקר.. אבל זה דבר שבא והולך... מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: פתאום ביורק קפצה לי לראש... על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תלוי איך קמים... תחנת הרדיו המועדפת: אה?! הדיסק הראשון שקניתי: אהה.. הדיסק הראשון שממנו אני זוכר שהתחילו כל הקניות המטורפות שלי הוא |יום יום של דנה'לה!! הדיסק הבא שאקנה: אהה אין יל מושג... מה שמזכיר יל שנאי צריך להזמין 2 תקליטים של תמר גלעדי... כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: אין דבר כזה לא שומע מוזיקה מלא זמן! הדיסק הכי חרוש שלי: אני חושב שהכי חרשתי בכל חיי הארוכים על יום יום למרות שבשנה האחרונה אני ממעט לשמוע אותו כי אני מת מפחד שהוא ימאס עליי ביום מן הימים - - - אבל אין סיכוי כי הוא של אהובתי
אהה אבל הדיסק שהכי חרתי עליו בזמן האחרון הוא "סוג של ורוד" של תמר גלעדי המקסימה... הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: יש לי אולי 20 דיסקים שקניתי ואפילו לא שמעתי אותם או שפשוט הצטערתי על כך מאוד.. למשל: לאה שבת האלבום האחרון שהוציאה, איתמר רוטשילד... עוד מלא אבל הם לא עולים לראש... פדיחה שקשורה במוזיקה: אה?!
מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: לא מתבייש!! ווליום: גבוה או נמוך? גבוההההההההההההההההההההההההההה הגעתי השנה למסקנה שבווליום גבוה המוזיקה נשמעת הרבה יותר טוב!!! - - אבל ברמקולים איכותיים (כמו שיש לי
) אקולייזר: פשוט או משוכלל? גם פשוט עושה ת'עבודה... מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? תלוי... המוזיקה הכי ישראלית שיש: לא יודע למה שלמה ארצי קפץ לי לראש פתאום - כי אני ממש לא חושב שהוא עושה "מוזיקה ישראלית" אהה.. מוזיקה ישראלית לדעתי?!! "ים השיבולים" אולי?!
חחח פההההה.....
מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: לא יודע... המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:
הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: את פשוט להיות - אהובתי
ואת הכחול האפור הזה - סיון שביט... הכי כיף לרקוד: בשבוע האחרון; ג'קט של עברי... הכי כיף מסביב למדורה: אה?! לשיר או להקשיב? גם וגם... השיר הכי מעפן מהאייטיז: אה?! השיר הכי שולט מהאייטיז:אה?! השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: "השמש ידום בין עזה לרפיח..." הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): אהה.. קניתי את הדיוידי של מיקה ואת "פניי" של לאה שבת... מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? לרוב; המילים! רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? יש אצלי שריטה שאין דבר כזה שאני שומע מישהו ולא ישר קופץ לקרוא את הביוגרפיה והדיסקוגרפיה שלו - - או יותר נכון שלה..
קאברים: כן או לא? תלוי בשיר ובזמר/ת זמרים,זמרות או להקות? זמרות שולטותתתתתתתתת!!!
אינסטרומנטלי או עם שירה? כמובן שעם שירה! ]זהבה בן או דקלה? שתנוחנה שתיהן! זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק ולהיות אילמים אם אפשר בבקשה!! גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? בפורומים של
שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא! ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: דנה ברגר - ה9.1.09 ת' תמונע ת"א יאלה שיגיע!! שיר יומולדת מנצח: "היום יומולדת היום יומולדת... חג לו שמח וזר לו פורח..." השיר עם המלים הכי דביליות: אהההההההה המון המון והמון! רוק: בריטי או אמריקאי? הבריטים חתיכים שזה כואב... ג`אז: אמריקאי או צרפתי? צרפתי! פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקקי-בריטי הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: שמייח של פינג פונג זה היה פשוט גועל נפש בהתגלמותו!! השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אין יל מושג.. כשאני במקלחת אני שר: בדר"כ לא שר שם... כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? תלוי.. למשל אתמול הלכתי ברחובות ירושלים ושרתי בקולי קולות את "מחכה לו"
... קלטות: כן או לא ? לא בחזקת 2! מוזיקה ששומעים באוטו: אוליביה ניוטון ג'ון במיוחד
הסרט עם המוזיקה הכי שווה: גריז?! חח לא! לא יודע?! - - ללתכ על המים?! בגלל "נשקי אותי"? חח... []לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? הייתי רוצה לשמוע את דנה ברגר וזהו. שיר שיתנגן בדרך לחופה: אני לא מתחתן
שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: בלתי אפשרי.. אבל מה שכן; אני פשוט חוטף את דנה ברגר עם הגיטרה שלה ועף לשם...
- - מוזיקה מוזיקה מוזיקה....

Peeeach

New member
אולי שמישהו ישקיע ויענה לשאלון?

אחרי זה אתם טוענים שהפורום מת

למעלה