שאלון מוזיקה ממש נחמד:)

just טלוש

New member
שאלון מוזיקה ממש נחמד:)

פשוט תפעילו את הפלייליסט במדיה פלייר על Shuffle[שהשירים יתנגנו במעורבב] ותענו על כל שאלה בשיר:) זה יוצא ממש מצחיק לפעמים. מהו שיר הנושא שלי? מה השיר שאני הכי שונא מכל הפלייליסט שלי? איזה שיר יהיה סלואו בחתונה שלי? איזה שיר החברים שלי ממש אוהבים? ואיזה שיר החברים שלי ממש שונאים? באיזה שיר מתאים לאמא שלי לקפץ ולרקוד? איזה שיר יהיה הדואט שלי עם האמן שמבצע אותו? באיזה שיר אני אעשה סטרפטיז? מה השיר הכי עצוב בעולם? מה השיר שתמיד יעודד אותי? איזה שיר גורם לי לבכות? איזה שיר יהיה הרינגטון הבא שלי? איזה שיר ינוגן בהלוויה שלי? ובחתונה? באיזה שיר אני יכול פשוט לקום ולרקוד? איזה שיר הכי מתאים לתקופה הזו? איזה שיר יתקע לי בראש עכשיו? איזה שיר התחרטתי שיש לי? מה אנשים חושבים עלי? איזה שיר ילווה אותי כשאגיע לגן עדן[או גיהנום]?

just טלוש

New member
יצא נחמד../images/Emo6.gif

מהו שיר הנושא שלי?Window in the sky- U2 מה השיר שאני הכי שונא מכל הפלייליסט שלי?Enjoy the silence- דפש מוד,לאלאלאלאלא! מתה על השיר הזה:) איזה שיר יהיה סלואו בחתונה שלי?angie- רולינג סטונס
איזה שיר החברים שלי ממש אוהבים?U2 -Unchainged melody ואיזה שיר החברים שלי ממש שונאים?ככה זה לאהוב אותך-בריסחרוף באיזה שיר מתאים לאמא שלי לקפץ ולרקוד?Desire-U2
יותר מתאים לי לקפץ ולרקוד בשיר הזה:} איזה שיר יהיה הדואט שלי עם האמן שמבצע אותו?מוש בן ארי-ברית עולם
באיזה שיר אני אעשה סטרפטיז?Just the two of us
מה השיר הכי עצוב בעולם?Here without you-3 doors down מה השיר שתמיד יעודד אותי?Here you me- jimmy eat world איזה שיר גורם לי לבכות?שוברת לבבות קטנה- ירמי קפלן.
איזה שיר יהיה הרינגטון הבא שלי?In my place-coldplay איזה שיר ינוגן בהלוויה שלי?הזונה והכלב- ירמי קפלן
טוב שלא בכיתי מצחוק חחח ובחתונה?ארקדי דוכין-היא לא דומה
באיזה שיר אני יכול פשוט לקום ולרקוד?perfect day לו ריד. איזה שיר הכי מתאים לתקופה הזו?Wild world איזה שיר יתקע לי בראש עכשיו?שנים חסומות-מוניקה סקס. איזה שיר התחרטתי שיש לי?היהודים-הימים שלנו
לא. מה אנשים חושבים עלי?Gloria-U2
איזה שיר ילווה אותי כשאגיע לגן עדן[או גיהנום]?הכוכבים דולקים על אש קטנה-משינה. שיר יפה..

just טלוש

New member
../images/Emo13.gif בהחלט שניים מצויינים

את אינג'וי אני אוהבת יותר בגרסה "המתקדמת" של 2004

אני רוצההה... ../images/Emo13.gif

מהו שיר הנושא שלי? special needs - placebo מה השיר שאני הכי שונא מכל הפלייליסט שלי? until i got high - afroman איזה שיר יהיה סלואו בחתונה שלי? centrefolds - placebo איזה שיר החברים שלי ממש אוהבים? boten anna - basshunter ואיזה שיר החברים שלי ממש שונאים? וואלה לא יודע באיזה שיר מתאים לאמא שלי לקפץ ולרקוד? יידישע מאמא חחחחחח איזה שיר יהיה הדואט שלי עם האמן שמבצע אותו? this picture - placebo באיזה שיר אני אעשה סטרפטיז? candy shop - 50 cent / drop it like it's hot - snoop dog מה השיר הכי עצוב בעולם? knocking on heavens door - avril lavigne מה השיר שתמיד יעודד אותי? mr. boombastic - shaggy איזה שיר גורם לי לבכות? boulevard of broken dreams - green day איזה שיר יהיה הרינגטון הבא שלי? stuck in a moment you can't get out of - U2 איזה שיר ינוגן בהלוויה שלי? sleeping with ghosts - placebo ובחתונה? centrefolds - placebo באיזה שיר אני יכול פשוט לקום ולרקוד? drop it like it's hot - snoop dog איזה שיר הכי מתאים לתקופה הזו? wake me up when september ends - green day איזה שיר יתקע לי בראש עכשיו? cold war kids - hang me up to drive איזה שיר התחרטתי שיש לי? אין כזה מה אנשים חושבים עלי? תלוי מי... כל אחד חושב משהו אחר... "אנשים" זה כללי מידי... איזה שיר ילווה אותי כשאגיע לגן עדן[או גיהנום]? וואלה לא יודע... אולי "זכיתי לאהוב" של עברי לידר... או "זה קורה" של אריק לביא...

just טלוש

New member
יהיה לך רינגטון יפה../images/Emo8.gif אבל מיש,

מה זה "וואלה לא יודע" חחחחחחחחח זה לא אתה בוחר את השירים!!! כל שאלה אחרת אתה פשוט מעביר שיר ומה שיוצא אני מרוצה.

כן אבל...

יש שאלות ששום שיר מהפלייליסט שלי לא מתאים בגרוש... ממש אבל... אז מה אני סתם ארשום?! זה אידיוטי לחלוטין...

just טלוש

New member
אמ,זה כל הקטע,שזה יצא מצחיק ולא קשור../images/Emo122.gif

צריך לכתוב עליך ספר מיכאל

פלאסיבו ../images/Emo99.gif

רק חבל שהם קצת כמו מיוז- יש להם כמה שירים טובים, וכמה הזויים במיוחד
.

../images/Emo13.gif להקה מדהימה

בשבילי נדיר מאוד למצוא אצלהם שיר לא טוב... כל שיר אצלהם מיוחד בדרכו שלו... מה שאני אוהב בהם שאין להם סגנון קבוע... הוא כל הזמן משתנה... זה מין רוק אלטרנטיבי כזה, אינדי רוק... הם מדהימים פשוט... אין מילים... כל שיר שלהם זה ממש יצירת אומנות... את לא יודעת פשוט כמה הם אהודים באירופה, ממש אבל... בארץ לא הרבה מכירים אותם...

א = נ = י ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif|

מהו שיר הנושא שלי? James Blunt - You Are Beautiful
מה השיר שאני הכי שונא מכל הפלייליסט שלי? Radiohead - Fitter Happier
איזה שיר יהיה סלואו בחתונה שלי? פרוייקט Y - מישל מישל
איזה שיר החברים שלי ממש אוהבים? דבק - אל תלכי
ואיזה שיר החברים שלי ממש שונאים? שראל - לילות קסומים
באיזה שיר מתאים לאמא שלי לקפץ ולרקוד? אלון חסון - חלומות {חחח איזה מצחיק יצא השיר הכי דכאוני בעולללם חחחחח שוב חוק מרפי :D}
איזה שיר יהיה הדואט שלי עם האמן שמבצע אותו? אייל גולן - לוחמת
באיזה שיר אני אעשה סטרפטיז? A Reggae Tribute to the Beatles - Yesterday - Dandy Livingstone
מה השיר הכי עצוב בעולם? רון שובל - כשאת נוגעת בי {וואלה באמת עצוב}
מה השיר שתמיד יעודד אותי? רז חדד - תודה לך {ושוב יצא נכון, שיר שמעלה בי המון זכרונות מתוקים}
איזה שיר גורם לי לבכות? plain white t's - here there delilah {ה' שוב יצא נכון והכל בפוקס ... זה השיר שאני שמה שאני בדכאון חחח הוא גורם לי להיות עוד יותר ...}
איזה שיר יהיה הרינגטון הבא שלי? גיא גמזו - אוהב לנצח
איזה שיר ינוגן בהלוויה שלי? רונית ראסטה -קיץ רוצה מזגן חובבי ציון רמיקס {פשי מתאים לי שיר כזה בהלוויה לפחות יזכרו אותי בתור מישל הילדה ההיפרקטיבית הקופצנית חחחחח}
ובחתונה? 027 - The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down [Torrent-Tatty] (™ Virgin) {שיר טווווווווב ררר}
באיזה שיר אני יכול פשוט לקום ולרקוד? Avril Lavigne - Tomorrow (Acoustic) {שיר יפה יאוו}
איזה שיר הכי מתאים לתקופה הזו? DJ_Khaled-We_Takin_Over_(Feat._Akon__T.I.__Rick_Ross__Fat_Joe__Baby_and_Lil_Wayne) {וואלה כן הוא מתאייים מאווווד !!}
איזה שיר יתקע לי בראש עכשיו? mandy moore - only hope {נכון שיר מדבק והכי יפה שיש}
איזה שיר התחרטתי שיש לי? דניאל סלמן - אבינו שבשמיים רמיקס מועדונים {חחח באמת התחרטתי...אני משאירה רק כי ידיד שלי שיגע אותי שאני בכלל יוריד אותו ... עזבו הוא חולה נפש חחחח}
מה אנשים חושבים עלי? משה פרץ-האישה שלי {אם זה מה שחושבים עליי אז זה מעלה בי-
}
איזה שיר ילווה אותי כשאגיע לגן עדן[או גיהנום]? 116_sven_vaeth_feat._miss_kittin_-_je_taime___moi_non_plus {וואלה מתאים לי שיר מאגגגניב P:} *אני מקווה שהבנתי נכון איך עושים ... שפותחים נגיד כמה שירים וכל דבר כותבים לפי השיר שבא לפי הסדר כאילו שזה לא באמת השיר שאני הכי אוהבת וכאלה אלא שזה לפי מה שיוצא כה (?) כי אם לא אז יצאתי בלונדינית |בלונדינית|

just טלוש

New member
כן חחח,

את רושמת בשאלה הראשונה את השיר שיצא לך,ואז מעבירה שיר ורושמת אותו בשאלה השניה וכך הלאה
ואת לא מחליטה אם בא לך על השיר או לא,פשוט רושמת חח ויוצא מה שיוצא.לפעמים זה יוצא מגניב:)

עונה

מהו שיר הנושא שלי? hinder- get stoned מה השיר שאני הכי שונא מכל הפלייליסט שלי? ruby איזה שיר יהיה סלואו בחתונה שלי? celine dion - power of love איזה שיר החברים שלי ממש אוהבים? rihanna - shut up and drive ואיזה שיר החברים שלי ממש שונאים? ironic באיזה שיר מתאים לאמא שלי לקפץ ולרקוד? do it well איזה שיר יהיה הדואט שלי עם האמן שמבצע אותו? salif keita - yamore באיזה שיר אני אעשה סטרפטיז? you make me fever חחחח גדול מה השיר הכי עצוב בעולם? ריקי גל - נערת רוק מה השיר שתמיד יעודד אותי? אביתר בנאי - יש לי סיכוי איזה שיר גורם לי לבכות? hilary duff- someone watching over me איזה שיר יהיה הרינגטון הבא שלי? rock you like a hourican איזה שיר ינוגן בהלוויה שלי? bob sincler - rock this party ובחתונה? oasis - wonderwall באיזה שיר אני יכול פשוט לקום ולרקוד? שוטי הנבואה- מה קרה לך איזה שיר הכי מתאים לתקופה הזו? משינה - אהובתי איזה שיר יתקע לי בראש עכשיו? nelly furtado - do it איזה שיר התחרטתי שיש לי? fergie - london bridge מה אנשים חושבים עלי? aerosmith - dont wanna miss a thing איזה שיר ילווה אותי כשאגיע לגן עדן[או גיהנום]? how deep is your love יצא ממש נחמד חחחחחחחח יש כאלה שלא נכונים אפילו קצת הרבה אבל נחמד : )

DanaLior

New member
עונה.. קצת באיחור.. =]

מהו שיר הנושא שלי? Sean Kingston - Beautiful Girls [
] מה השיר שאני הכי שונא מכל הפלייליסט שלי? fergie- clumsy [דווקא לא!...] איזה שיר יהיה סלואו בחתונה שלי? Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me [גם לא.....] איזה שיר החברים שלי ממש אוהבים? ליאור פרחי- תיזהר ממנה [ההההכי לא!!!] ואיזה שיר החברים שלי ממש שונאים? הראל מויאל- ואז תבואי [הא?.. נראה לי שהם שחכו ממזמן מהשיר הזה...] באיזה שיר מתאים לאמא שלי לקפץ ולרקוד? דורון רוקח- צרות טובות [לקפוץ ולרקוד...? מזה? לא.. אבל לשיר כן
] איזה שיר יהיה הדואט שלי עם האמן שמבצע אותו? קובי פרץ- באש ובמים [בכיף לגמרי.. בקלילות זה יקרה עם הקשרים
] באיזה שיר אני אעשה סטרפטיז? צביקה פיק- מרי לו [WTF?!?] מה השיר הכי עצוב בעולם? דנה אינטרנשיונל ועידן יניב- חיים בסרט הודי [עצוב??? זה שמח!!] מה השיר שתמיד יעודד אותי? שיר הפסטיגל- זמן זה כוח [מה לעשות, יש אחות קטנה... וכן, זה שיר מעודד וכיפי!] איזה שיר גורם לי לבכות? The Pussicat Dolls - Sway [מה לבכות מה????] איזה שיר יהיה הרינגטון הבא שלי? בועז מעודה- מזמור לילה [בחיים לא יהיה הרינגטון שלי- בזבוז!!!] איזה שיר ינוגן בהלוויה שלי? חובבות ציון- רוצה בנים [חחחחח ענק!!
] ובחתונה? Christina Aguilera - candyman [אההה..לא] באיזה שיר אני יכול פשוט לקום ולרקוד? דורון רוקח- בית קפה קטן [זיכרונות מתאילנד.... בכיף לקום ולרקוד!] איזה שיר הכי מתאים לתקופה הזו? סאבלימינל ואיציק שמלי-יותר מזה אנחנו לא צריכים [לגמרי...!!
] איזה שיר יתקע לי בראש עכשיו? Fergie - Big Girls Dont Cry [היה תקוע לי הרבה זמן בראש- זה נכון... אבל עכשיו?..] איזה שיר התחרטתי שיש לי? Goleo Vi & Pachanga - Hip Hop Hooray 06 (Reggaeton Remix) - 2006 [ממש לא... להיפך! זה מזכיר את החבר!
] מה אנשים חושבים עלי? קובי פרץ- אני זקוק לך [אם זה מה שאנשים חושבים עליי אז כולי אושר
] איזה שיר ילווה אותי כשאגיע לגן עדן[או גיהנום]? שראל- את מספר אחת שלי [בכיףףףף!!!] נ.ב אלוהים יודע למה, אבל יצאו לי כל השירים הבנאליים האלו והשטחיים.. יצאתי, אמממ איך לומר? נערה ממוצעת ודיי אהבלה.. חייבת להדגיש- ככה יצא
מישהו קרא?....

דינדש

New member
אני עונה!

מהו שיר הנושא שלי? Celine Dion- New Day Has Come מה השיר שאני הכי שונא מכל הפלייליסט שלי? Hillary Duff- Anywhere But Here איזה שיר יהיה סלואו בחתונה שלי? Aladin- A Whole New World איזה שיר החברים שלי ממש אוהבים? Mark Ronson feat. Lily Allen- Oh My God ואיזה שיר החברים שלי ממש שונאים? Amy Diamond- If I Aint Got You באיזה שיר מתאים לאמא שלי לקפץ ולרקוד? The Faders- No Sleep Tonight איזה שיר יהיה הדואט שלי עם האמן שמבצע אותו? Daniel Pewter- Bad Day באיזה שיר אני אעשה סטרפטיז? Jet- Are You Gonna Be My Girl מה השיר הכי עצוב בעולם? Gazebo- I Like Chopin מה השיר שתמיד יעודד אותי? Hillary Duff- What Dreams Are Made Of איזה שיר גורם לי לבכות? Michael Buble- Home איזה שיר יהיה הרינגטון הבא שלי? Amy Diamond- Whats In It For Me איזה שיר ינוגן בהלוויה שלי? Christina Aguilera- Beautiful איזה כיף לי ^^ ובחתונה? DJ Otzi- Hey Baby באיזה שיר אני יכול פשוט לקום ולרקוד? Phill Collins (Tarzan)- Stranger Like Me איזה שיר הכי מתאים לתקופה הזו? Bob Sinclar- World Hold On איזה שיר יתקע לי בראש עכשיו? Avril Lavigne- Hot איזה שיר התחרטתי שיש לי? Coolio- Space Jam Theme מה אנשים חושבים עלי? Drake Bell- It's Only Time איזה שיר ילווה אותי כשאגיע לגן עדן[או גיהנום]? Fool's Garden- Lemon Tree הודגש באמצעות מדגישומטיק

Nataly B

New member
../images/Emo79.gif

מהו שיר הנושא שלי?Gnarls Barkley - Smiley Faces
מה השיר שאני הכי שונא מכל הפלייליסט שלי?Aaliyha - Try Agian - דווקא לא נכון חח איזה שיר יהיה סלואו בחתונה שלי?The Fray - How to Save a Life איזה שיר החברים שלי ממש אוהבים?Gnarls Barkley - Online ואיזה שיר החברים שלי ממש שונאים?Beyonce & Shakira - Beautiful Liar באיזה שיר מתאים לאמא שלי לקפץ ולרקוד?Christina Aguilera- Aint No Other Man חח סבבה איזה שיר יהיה הדואט שלי עם האמן שמבצע אותו?Gnarls Barkley - The Boogie Monster
באיזה שיר אני אעשה סטרפטיז?Gnarls Barkley - Gone Daddy Gone
מה השיר הכי עצוב בעולם?Oi va voi- Refugee לא עצוב אבל ממש יפה! מה השיר שתמיד יעודד אותי?Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give it to me כנראה חח איזה שיר גורם לי לבכות?יזהר אשדות - בכל פעם שאני מתאהב - זה לא עצוב חח איזה שיר יהיה הרינגטון הבא שלי?Justin Timberlake - Cry Me A River - זה היה הרינגטון הראשון שלי (ממש בפלאפון הראשון היה לי חחחחח). איזה שיר ינוגן בהלוויה שלי? Gnarls Barkley - St. Elsewhere ובחתונה?Oi Va Voi - Yesterday's Mistakes - השיר הזה תמיד יוצא לי במקום הכי מצחיק חח באיזה שיר אני יכול פשוט לקום ולרקוד?Pink - U Ur Hands איזה שיר הכי מתאים לתקופה הזו?Evanescence - Call Me When Your're Sober איזה שיר יתקע לי בראש עכשיו?Green Day - Minority איזה שיר התחרטתי שיש לי?Green_Day_-_American_Idiot מה אנשים חושבים עלי?Gnarls Barkley - Transformer איזה שיר ילווה אותי כשאגיע לגן עדן[או גיהנום]?Mosaic Project - Rhythm By Rhythm יצא יותר מדי Gnarls Barkley :S

למעלה