שאלון מוסיקה..

שאלון מוסיקה..

5 שמות של השירים ששמעת הכי הרבה השבוע.. 1. 2. 3. 4. 5. שלושה דיסקים אחרונים שקנית.. 1. 2. 3. שלושה זמרים אהובים: 1. 2. 3. שלושה זמרות אהובות: 1. 2. 3. שלושה להקות אהובות: 1. 2. 3. אתה יודע לנגן על כלי מוסיקה? אם כן איזה? שלושת השירים שאתה הכי מתחברת למילים שלהם כרגע: 1. 2. 3. שלושת השירים שאתה הכי מתחבר ללחן שלהם כרגע: 1. 2. 3. שלושת השירים של קורין ששמעת הכי הרבה לאחרונה: 1. 2. 3. שלושת האלבומים המוצלחים ביותר שקנית: 1. 2. 3. ה=אלבום של קורין? הרוק הישראלי מת או שהוא חי ובועט? בעד או נגד הורדת שירים מהאינטרנט? מתנגן עכשיו? היה שאלון קצר מדי?

clyps

New member
../images/Emo79.gif

5 שמות של השירים ששמעת הכי הרבה השבוע.. 1.אנני אוקלי 2.זרעי קיץ 3.יונק הדבש 4.נורית 5.יוצאת אל החיים שלושה דיסקים אחרונים שקנית.. 1.פאנסט 2.שפת אימי 3.פירות אסורים שלושה זמרים אהובים: 1.ערן צור 2.אביתר בנאי 3.פרדי מרקורי שלושה זמרות אהובות: 1.קורין אלאל!!!!!!!!!!!!!!!
2.רונית שחר
3.יהודית רביץ שלושה להקות אהובות: 1.QUEEN 2.דפנה והעוגיות 3.המכשפות אתה יודע לנגן על כלי מוסיקה? יא! אם כן איזה?
ושליש
שלושת השירים שאתה הכי מתחברת למילים שלהם כרגע: 1.נורית 2.יוצאת אל החיים 3.under pressure שלושת השירים שאתה הכי מתחבר ללחן שלהם כרגע: 1.נורית 2.יונק הדבש 3.תחרות כלבים שלושת השירים של קורין ששמעת הכי הרבה לאחרונה: 1.יוצאת אל החיים 2.יונק הדבש 3.אנני אוקלי שלושת האלבומים המוצלחים ביותר שקנית: 1.queen-greatest hits-3 2.קורין אלאל-זן נדיר 3.קורין אלאל-המיטב יש עוד המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון ה=אלבום של קורין? כשזה עמוק תנינענק הרוק הישראלי מת או שהוא חי ובועט? מתעורר בעד או נגד הורדת שירים מהאינטרנט? בעד חלקית מתנגן עכשיו? מאיר בנאי עם קורין-אהבה קצרה היה שאלון קצר מדי? להפך

נייי

5 שמות של השירים ששמעת הכי הרבה השבוע.. 1.רק לנו-שילה פרבר 2.מה שקרה-אפרת גוש 3.כשבאתי לקחת אותה מהעננים-ערן צור 4.תיאטרון רוסי-אביתר בנאי 5.אל תלך-קורין אלאל שלושה דיסקים אחרונים שקנית.. 1.ללא שם-לד זפליין (אין לי כוח לכתוב באנגלית) 2.לה וול -פינק פלויד 3.רונה קינן-לנשום בספירה לאחור שלושה זמרים אהובים: 1.אביתר בנאי 2.אביב גפן 3.פיטר רוט שלושה זמרות אהובות: 1.ענבל פרלמוטר 2.קורין אלאל 3.רונה קינן שלושה להקות אהובות: 1.המכשפות 2.לד זפליין 3.היהודים אתה יודע לנגן על כלי מוסיקה?יאפ אם כן איזה?תופים,גיטרה,מנדולינה חליל ועכשיו מתחילה ללמוד פסנתר שלושת השירים שאתה הכי מתחברת למילים שלהם כרגע: 1.רק לנו-שילה פרבר 2.המון אנשים-אביתר בנאי 3.לא יכולי לעשות כלום (מילים גאוניות של יונה וולך) שלושת השירים שאתה הכי מתחבר ללחן שלהם כרגע: 1.סקוטי דאזנט נו.. 2.מלחמה שקטה-היהודים 3.תתחנני אלי-אביתר בנאי שלושת השירים של קורין ששמעת הכי הרבה לאחרונה: 1.יוצאת אל החיים 2.את יפה 3.אל תלך שלושת האלבומים המוצלחים ביותר שקנית: 1.כשזה עמוק 2.זמנים מוזרים 3.אביתר בנאי ה=אלבום של קורין? כשזה עמוק,ללא ספקות בכלל הרוק הישראלי מת או שהוא חי ובועט?לא,הוא מסוגל להרבה יותר בעד או נגד הורדת שירים מהאינטרנט?בעד,יש בעד ויש נגד.. מתנגן עכשיו?מתי נתנשק-אביתר בנאי היה שאלון קצר מדי?היה סבבה גמור..:)

שלמונזה

New member
טוב ננסה ../images/Emo168.gif

שמות של השירים ששמעת הכי הרבה השבוע.. 1. לילות של ירח מלא - ערן צור 2. days of Hunger - גבע אלון 3. Pain to give - The flaying baby 4. Rape me Niravana 5. מחבואים - טאטו שלושה דיסקים אחרונים שקנית.. 1. Geva Alon - Days of hunger 2. The flying baby - Ineer world 3. Useless Id - Redemption שלושה זמרים אהובים: 1.ערן צור 2.חמי רודנר 3. האממ גבע? שלושה זמרות אהובות: 1.קורין אלאל 2. רונה קינן 3. איגי וקסמן שלושה להקות אהובות: 1. משינה 2. פליינג בייבי 3. יוסלס אתה יודע לנגן על כלי מוסיקה? לא שלושת השירים שאתה הכי מתחברת למילים שלהם כרגע: 1. סיכוי קלוש - שרון הולצמן 2. ליפול על גן עדן - תופעת דופלט 3. פרפרי תעתוע - ערן צור שלושת השירים שאתה הכי מתחבר ללחן שלהם כרגע: 1. יובל בנאי - נשאר במקום pain to give - The flying baby 2. 3. משינה - שלמונזה שלושת השירים של קורין ששמעת הכי הרבה לאחרונה: 1. כשזה עמוק 2. מותק 3.הטבעת נפלה שלושת האלבומים המוצלחים ביותר שקנית: 1. הו נו שוב הפליינג בייבי 2 האלבומים 2. כל דיסק של משינה שקניתי 3. יובל בנאי - השאר במקום ה=אלבום של קורין? לא יודעת יש לי רק אחד בבית
הרוק הישראלי מת או שהוא חי ובועט? חי ובועט!!!! בעד או נגד הורדת שירים מהאינטרנט? נגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מתנגן עכשיו? נירוונה
היה שאלון קצר מדי? ארוך מידי ואי סיימתי לא מאמינה. תמצתו את התשובות שלי, פליינג בייבי, משינה, ערן צור. זה בערך.

../images/Emo192.gif כמה שגיאות ומשפטים מסובכים

5 שמות של השירים ששמעת הכי הרבה השבוע.. 1.דמעות של מלאכים 2.באה מאהבה 3.עולם מושלם 4.כשהכל יעבור 5.שיר קדמשנתי(סקס אחר) שלושה דיסקים אחרונים שקנית.. 1.אביב גפן החדש 2.פינקפלויד 3.נירוונה שלושה זמרים אהובים: 1.עברי לידר 2.יוני בלוך 3.בק שלוש זמרות אהובות: 1.יהודית רביץ 2.קורין אלאל 3.אלאניס שלוש להקות אהובות: 1.פינקפלויד 2.כוורת 3.ביטלס אתה יודע לנגן על כלי מוסיקה?נגיד אם כן איזה?בקושי גיטרה שלושת השירים שאתה הכי מתחברת למילים שלהם כרגע: 1.כשהכל יעבור 2.מה שקרה 3.כשזה עמוק שלושת השירים שאתה הכי מתחבר ללחן שלהם כרגע: 1.אני מאמין 2.שיין און יו 3. שלושת השירים של קורין ששמעת הכי הרבה לאחרונה: 1.עולם מושלם 2.דומינו 3.כשזה עמוק שלושת האלבומים המוצלחים ביותר שקנית: 1.קשה מדי 2.קשה מדי 3.פינקפלויד - DARK SIDE ו WISH YOU ה=אלבום של קורין? נכון לחודש האחרון - הכחול של השמיים הרוק הישראלי מת או שהוא חי ובועט? חצי בעד או נגד הורדת שירים מהאינטרנט?נגד מתנגן עכשיו?נערות רוק|גומרת| (לומדת לעוף) היה שאלון קצר מדי?לא

shlook

New member
שאלון המוסיקה שלי! :)

5 שמות של השירים ששמעת הכי הרבה השבוע.. 1. מאיר בנאי - אביתר 2. מיקה קרני - אצלי הכל בסדר 3. דוד דאור ואהוד בנאי - זמן אהבה 4. סיון שביט - כרטיס טיסה 5. קורין אלאל - כשהים חזר שלושה דיסקים אחרונים שקנית.. 1. מור שטייגל - עד המבול הבא 2. סיון שביט - וניל 3. פורטיסחרוף - על המשמרת שלושה זמרים אהובים: 1. אביתר בנאי 2. יזהר אשדות 3. מאיר בנאי שלוש זמרות אהובות: 1. קורין אלאל 2. סיון שביט 3. אפרת גוש שלוש להקות אהובות: 1. לא עולה לי כרגע...אין. אתה יודע לנגן על כלי מוסיקה? כן! אם כן איזה? פסנתר שלושת השירים שאתה הכי מתחבר למילים שלהם כרגע: 1. מיקה קרני - אצלי הכל בסדר 2. יהודית רביץ - לבד על הגג 3. סיון שביט - כרטיס טיסה שלושת השירים שאתה הכי מתחבר ללחן שלהם כרגע: 1. אביתר בנאי - יש לי סיכוי 2. סיון שביט - כרטיס טיסה 3. קורין אלאל - הוא כאן שלושת השירים של קורין ששמעת הכי הרבה לאחרונה: 1. כשהים חזר 2. הוא כאן 3. זה בא אליי שלושת האלבומים המוצלחים ביותר שקנית: 1. קורין אלאל - הכחול של השמיים 2. קורין אלאל - זן נדיר 3. מאיר בנאי - כמה אהבה האלבום של קורין? הכחול של השמיים הרוק הישראלי מת או שהוא חי ובועט? חי ובועט. אני מאד מרוצה מהמוסיקה הישראלית היום בעד או נגד הורדת שירים מהאינטרנט? בעד מתנגן עכשיו? דנה ברגר - חרותי היה שאלון קצר מדי? אחלה שאלון!!!

clyps

New member
../images/Emo99.gif יא...

עשית לי חשק עז לשמוע את הכחול של השמיים....

למעלה