שאלון מוסיקלי ....

dor and more

New member
שאלון מוסיקלי .... ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

ההופעה הכי טובה שהיית בה למה דווקא זו? הדיסק הכי טוב שקנית [ישראלי] - הדיסק הכי טוב שקנית [לועזי] - שיר לימים שמחים שיר לימים עצובים שיר שמזכיר לך אדם אהוב שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור השיר הכי רומנטי השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? מילים או לחן? אייפוד או MP3? בעד הורדות? למה? אתה אוהב לשיר? אתה כותב/מלחין/מנגן? תן קישור לדפיוצר שאתה אוהב לסיום: שיר היום שלך

dor and more

New member
עונה:

ההופעה הכי טובה שהיית בה - מוקי ביום העצמאות בראשל"צ למה דווקא זו? הוא שר 3 שירים - אבל זה אחרי תקופה ארוכה מדי שלא הייתי בשום הופעה -אולי 7 שנים- ההופעה הזאת החזירה אותי לחיים. הדיסק הכי טוב שקנית [ישראלי] - עברי לידר- מלטף ומשקר הדיסק הכי טוב שקנית [לועזי] - bon jovi- ktf שיר לימים שמחים - היא כל כך יפה שיר לימים עצובים - the drugs dont work שיר שמזכיר לך אדם אהוב - אין לי שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור - אני לא שומעת כאלה שירים- אז אין לי השיר הכי רומנטי - כמובן- allways - bon jovi השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך - Boyzone - Father And Son השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- פיספסתי כבר....
אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? מירי מסיקה- היא הייתה שרה את עשיו אתה חוזר בחזרה- אני הייתי נחנקת
מילים או לחן?לחן אייפוד או MP3?MP בעד הורדות? כן למה?כי זה נוח יותר- אין הרבה זמרים או הרכבים שאני מעונינת בכל האלבומים שלהם- חוץ מג'קו- את שלו אני אקנה. אתה אוהב לשיר? כן- אבל אני גרועה אתה כותב/מלחין/מנגן? לא - פעם בילדותי כתבתי. תן קישור לדפיוצר שאתה אוהב - מה זה דיופיצר? לסיום: שיר היום שלך- ירמי קפלן- אני אשתנה

eilati27

New member
או.קיי.. הנה שלי...../images/Emo140.gif

ההופעה הכי טובה שהיית בה למה דווקא זו? הדיסק הכי טוב שקנית [ישראלי] - הדיסק הכי טוב שקנית [לועזי] - שיר לימים שמחים שיר לימים עצובים שיר שמזכיר לך אדם אהוב שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור השיר הכי רומנטי השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך - living and die השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך - שיר הנושא מ"אלאדין" אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? - עם ג'קו את "נרדם על החולות" ("תחבק אותי,אחבק אותך..") מילים או לחן? - מילים אייפוד או MP3? - אמ.פי בעד הורדות? - לא של היקרים לי... למה? - אין לי כח להסביר,אבל בגדול כי יש כאלו שמגיע להם התמלוגים אתה אוהב לשיר? - באמבטיה אתה כותב/מלחין/מנגן? לא תן קישור לדפיוצר שאתה אוהב - סליחה??? למה??? לסיום: שיר היום שלך - אמממ... היא כ"כ יפה... שמעתי אותו בבוקר וישר חשבתי על הנסיך זה עשה לי מצב רוח מעולה!!!

eilati27

New member
אוי יש המון שלא עניתי עליהם...

אז עכשיו אני יענה... ההופעה הכי טובה שהיית בה - מוש בן ארי בהשקת הדיסק החדש למה דווקא זו? מכיוון שהוא אירח המון אומנים וביניהם ברי סחרוף והייתה הופעה מחשמלת!!! הדיסק הכי טוב שקנית [ישראלי] - נגיעות/ברי סחרוף.. אי אפשר להסביר במילים למה... תקשיבו וזהו! הדיסק הכי טוב שקנית [לועזי] - האוסף של קווין... שיר לימים שמחים - היא כ"כ יפה שיר לימים עצובים - .... לא יודעת...
שיר שמזכיר לך אדם אהוב - כל שיר של הספייס גירלז הייתה לי חברה שמאוד אהבה אותן...
שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור - אין דבר כזה.. לא בורחים מהעבר... השיר הכי רומנטי - השיר מתוך הסרט אלאדין...

eilati27

New member
למה קריזה???

ואם התכוונת לאילת... אז היה פצצה... למה חזרתי? למה????????? טוב יש לי לחכות עד חודש הבא,חפיף!

a d i d a s 2 1

New member
כי לקח לי הרבה זמן לענות

החיים שלך יפים ילדה יפה כל חודש באילת בסוף נעשה תחרות את באילת ואני בטבריה... ההורים שלי לא חשבו על הדברים עד הסוף היו צריכים לקרוא לי כנרת מה לא רץ?

a d i d a s 2 1

New member
יא עכשיו אני

אני חשבתי לעצמי שאני אוהבת את הפורום הזה... ההופעה הכי טובה שהיית בה... שלמה ארצי בקיסריה לפני שלוש שנים נדמה לי.. למה דווקא זו? צרחתי כמו מטורפת.. בערך כמו ביום העצמאות ברחובות הדיסק הכי טוב שקנית [ישראלי] - אביב גפן-עכשיו מעונן והיהודים- מציאות נפרדת. הדיסק הכי טוב שקנית [לועזי] - מהפח אל הפחת.. זה יותר קשה.. guns-greatest hits ו.. pink floyd-the wall שיר לימים שמחים..אלה וג'קי - היהודים, paradise city-guns שיר לימים עצובים.. wish you were here-punk floyd שיר שמזכיר לך אדם אהוב.. זה שלמעלה :) וניצחת איתי הכל של עמיר בניון שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור.. אין כזה אדם, אז אין כזה שיר. השיר הכי רומנטי.. מה רומנטי עכשיו.. שיהיה michel-anouk או hotel california או here without you השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך.. לפעמים-היהודים ו.. ממיליארד טועים של אביב השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך... זה יותר קשה ממה שחשבתי שתדעו.. סיבני אחיבק בביצוע של עופר לוי אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? עם מכר שלי.. הייתי שרה שיר שלי "overdose" או שיר שלו... מילים או לחן? שניהם.. לצורך העניין למוסיקה אין שפה.. אז הייתי אומרת לחן. מצד שני מילים זה כח תוכן ועומק, אז מילים. ומה שיוצא מהכל יחד, זה.. מילים, לחן, אוקטבה... בקיצור, מוסיקה! אייפוד או MP3? אמפי, שיהיה. בעד הורדות?כן, אז זה למטרת התרשמות. למה? אוהבים מה ששומעים והולכים לקנות. זה לא יפה להוריד!!! יש מאחורי השירים הרבה אנשים שהשקיעו הרבה משאבים! אתה אוהב לשיר?כן. וגם לצרוח. אתה כותב/מלחין/מנגן?כן כן וכן. תן קישור לדפיוצר שאתה אוהב..סבבה לסיום: חשבתי זה הולך לקחת דקה, דור אנד מור לא בא לי עלייך עכשיו אבל בחרת אחלה שיר אבות ובנים, וגם חסכת לי עכשיו תגובה אליך, לגבי השיר הזה. אבל אני הייתי הולכת על קאט סטיבנס שיר היום שלך... november rain שיר הכל יום שלי. יום טוב וביי לכולם!

dor and more

New member
כן גם אני אוהבת אותו יותר של קאט סטיבנס

אבל הכרתי אותו בתור בת 14 - ואז היה לי רק את בויזון. חוץ מזה- לקח לך הרבה זמן כי את אוהבת מוסיקה- אז התשובות שלך משוקעות. אהבתי לקרוא אותך. זה היה לי מוזר - hotel california - כי בעצם זה לא שיר על אהבה בעייני אלא על סמים... ככה שאני לא מבינה מה רומנטי בו- אבל בהחלט בעלי הכתיר אותו כשיר הטוב של זמנו- אני רק חושבת שהוא מעולה.

a d i d a s 2 1

New member
אממממממ

הרומנטיקה אצלי מעורערת.. זה שיר על סמים שאפשר לקחת לעודהרבה כיוונים זה שיר שמזכיר לי מאוד מישהו ולא סתם.. אז לא יודעת אם הוא רומנטי בעיני כמו שהוא נוגע.. וזה נכון גם לגבי שאר השירים.. בקיצור את בסדר את, זה אני עם המשהו המשובש:) ו..לקח לי הרבה זמן כי הנייתי צריכה זמן לבחור!!! זה היה קשה משחשבתי..

Karina85

New member
אוהו...

כמה פירושים יש להוטל קליפורניה... סמים, כת השטן ומה לא... אבל מה - אחד השירים האהובים עליי.

Nova5

New member
גם עלי

אבל על השאלון לא אוכל לענות, אחרת זה אקח כמה ימים וכמה דפים בעיקר, מה אני רוצה לשמוע בחתונה שלי

a d i d a s 2 1

New member
חחחחח את בסדר את

בא לי להתעלף... היום קבלתי.. מתנה אני לא עומדת בזה יותר.. זהו. כואב לי.. מתפוצץ לי.. לא מסתדר לייייייי

Nova5

New member
מברוק, דידה

המתמות האלו... עושות טוב בכל מצב...

יאאא עכשיו אני, איך אני אוהבת!!!

למרות שזה די קשה... הופעה הכי טובה שהייתי: של גאנס אנד רוזס, כאן בארץ, למה? כי אקסל וסלאש הם שני מלכים
הדיסק הכי טוב שקניתי (עברי): עמיר בניון - שלכת הדיסק הכי טוב שקניתי (לועזי) אי אפשר לבחור אחד; , grace jeff buckley /the smiths - the oueen is dead / pink floyd- wish you were here שירים לימים שמחים: ליפול - היהודים / black - pearl jam(ומי שלא מכירה את השיר הזה, לא מבינה מה היא מפסידה , יצירת מופת) grace - jeff buckley (שהוא הכי מלך מכולם!!!) come as you are - nirvana שיר לימים עצובים: lover you should've come over- jeff bucley / שלמה ארצי - אף פעם לא תדעי/ there is a light that never goes out - the smiths שיר שמזכיר אדם אהוב: אלה - היהודים שיר שיושמע בהלוויה שלי? kashmir - led zeppelin השיר הכי רומנטי: i want you - elvis costelo/ david grey - sail away, לילות לבנים - אביב גפן שיר לחתונה - התחתנתי כבר פעמיים אז מספיק, שלא נעשה עין הרע!!!
דואט הייתי עושה עם אורלנדו בלום שנינו לא שרים מי יודע מה, אבל איזה יפים נהיה ביחד!!! וזהו נמאס לי, בחיאת דור כבר חצי שעה אני יושבת על זה http://www.youtube.com/watch?v=tTaOvzZKRxA

dor and more

New member
כן זה קשה, אבל כייף

קרדיט לא אמרתי- אבל לפורום שי גבסו האבוד.

שיחקת אותה דור עם ריצ'רד אשקרופט

אז אני מוסיפה אותו גם לרשימת השירים לימים עצובים the drugs dont work, בעצם זה עם ה- The verve, אבל זה לא משנה, כי ריצ'רד אשקרופט הוא גם סוג של מלך. קחי דפיוצר או איך שקראת לזה http://www.youtube.com/watch?v=n4XCGeckA-E

dor and more

New member
אוי.. זה אחד השירים - הכי טובים !

ובאמת לא ידעתי איך קוראים לו אישית- אבל באמת הוא סוג של מלך.

dor and more

New member
איזה כייף- לא ראיתי את הקליפ הזה כבר 10 שנים.

מאז החזרה בתשובה .

למעלה