שאלון מורחב +הדירוג לקטעים החדשים

שאלון מורחב +הדירוג לקטעים החדשים../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שם: מה הנך אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי : הכי מעצבן אותי כש: הכי טוב לי בעולם כש: המוזיקה המעודפת עליי כשאני שמח : המוזיקה המעודפת עליי כשאני מצוברח : השיר עם המילים הכי נוגעות: השיר עם הלחן הכי נוגע: השיר הכי נוגע: משפט שתיקח איתך לעד: הדירוג: 1. 2. 3. 4.

אז אני מתחילה לה לה ../images/Emo99.gif

שם: לירן מה הנך אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי : לשמוע מוזיקה ואינטרנט חורשתת לבלות לשתות טעם החיים קוקה קולההה חח הכי מעצבן אותי כש: אני באה למק דונלדס ומבקשת בלי בצל ושמים לי איכססס זה קרה לי היוםםםם רציתי להרוג אותהה הכי טוב לי בעולם כש:אני רואה את ג'ואלי שלי מייי לאבבב פשוטט אין עליההה מושלמתתתת המוזיקה המעודפת עליי כשאני שמח :דודי שרון וג'ואל כמובבןןןן איזווו שאלהההה ובית הבובות גם המוזיקה המעודפת עליי כשאני מצוברח : אהה גם ג'ואלל שתחזיר לי חזרה את המצב רוח שיהיה לי נעים :]]]]]]] השיר עם המילים הכי נוגעות: NEVER EVER שומעת אותו המון בזמן האחרוןןן הורססס השיר עם הלחן הכי נוגע:התגעגעתי אין עליווו השיר הכי נוגע:DUFFY ורנטציאה פשוט המיקס החדששש פשוט עושה לי את זהההההה חארשווו הבאאאאאאא משפט שתיקח איתך לעד:לא מבטיחה שום דבר לאף אחד!! הדירוג: 1.JASON 2.REANTAZIA 3.STEPPING STONE 4.BOMBASTOS שבוע מעלףףףףףףףףףףף לכולםםםםםםםםםם!!!

עכשיווו אניני ../images/Emo140.gif

שם: נטלי מה הנך אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי : לחרושש על האינטרנטטט ולשמועע מוזיקהה :p הכי מעצבן אותי כש: כשעושים לי דווקאא אני יכולה להרוג מישוו ! הכי טוב לי בעולם כש: כשאני במסיבה עם חברותת ורואה את ג'ואל :( ( חבל שאני רואה אותה רק כשהיא בירושלים... לא מפרטת כאן... ) המוזיקה המעודפת עליי כשאני שמח : דודי שרון וג'ואל לא מפסיקה לשמוע אותם לשנייה אפילו ומזרחית !! המוזיקה המעודפת עליי כשאני מצוברח : ג'ואלל ואז היא מעלה לי תמצב רוחח על השנייה הראשונה ! השיר עם המילים הכי נוגעות:FEEL IT שירררר ח=ז=ק !! שומעת אותוו כל הזמןןן ! השיר עם הלחן הכי נוגע: התגעגעתתייי :) השיר הכי נוגע: אין שיר אחד שנוגע כל השירים מבחינתיי ! משפט שתיקח איתך לעד: אני עושה מה שבראש שלי בלי חשבון לאפחחחחחחחחד ! הדירוג: 1.JASON 2.REANTAZIA 3.BOMBASTOS 4.STEEPING STONE

TAL BAR ZOHAR

New member
אוקי מקסים אני :) ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

שם:טל מה הנך אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי : ל"עבוד" על דודי וג'ואל בכלל יש בינונו קטע מצחיק שאנחנו אומרים היום אי אפשר ביטולים וכל מיני לא נורא אין לי בדיוק את האפשרות להסביר :) הכי מעצבן אותי כש: לא מגלה (כך יידעו את נקודת התורפה שלי !! הכי טוב לי בעולם כש:לא מגלה (מחשש למציקנים :) המוזיקה המעודפת עליי כשאני שמח : הכל מהכל וברור שג'ואל ודודי פותחים את רשימת המועדפים המוזיקה המעודפת עליי כשאני מצוברח :הכל מהכל כנ"ל לגמרי!! השיר עם המילים הכי נוגעות:אין שום שאלה ברור שהתגעגעתי אחד שקשה להיתעלם מהטכסט העצום!! השיר עם הלחן הכי נוגע:הפתעת השנה לדעתי DUFFY השיר הכי נוגע:ברגעים אלו DUFFY זה ריגוש ברמות שאי אפשר להירגע!! משפט שתיקח איתך לעד: אמונה מתכון טעים! הדירוג: 1.DUFYY 2.JASON 3.REANZAZIAE 4.BOMBASTOS -למרות שבמסיבה טובה אין כמו השיר "בומבסטוס" והאנדרנלין מתחיל לזרום בצורה מטורפת !! שבוע מקסים לכולכם טל בר-זוהר!

עכשיו אני... : ))

שם: נופרי.... מה הנך אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי : לישון ולשמוע דודיייייי וג'ואל!! הכי מעצבן אותי כש: שאנשים חפוריםםםם ואאייי זה מחלה.... הכי טוב לי בעולם כש: שאומרים שיש הופעה של דודי וג'ואל באילת!!!!!!!! : ))) המוזיקה המעודפת עליי כשאני שמח : שאלה רטוריתתתתת נו באמת.... רק ד-ו-ד-י המוזיקה המעודפת עליי כשאני מצוברח : דודי מחזיר לי תמצב רוח בשנייה.... השיר עם המילים הכי נוגעות: " מכור אליך..." השיר הכי נוגע: צ'מני לנצח... משפט שתיקח איתך לעד:" קח גוש חרא תשים לו בושם וחליפה יקרה ויהלומים.. אבל לא משנה מה הוא עדיין נשאר גוש חרא..." והמבין יבין.... הדירוג: 1.צ'מני 2. בומבסטוס 3.אנה ג'ואלה 4.פטה מורגנה יום מדהים לכולם!!!

^ Alora Rola עונה ^

שם:ניקולטה מה הנך אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי :לבלות עם חברות בבתי קפה הכי מעצבן אותי כש:חופרים טו מאץ" הכי טוב לי בעולם כש:אני עם חבר שלי =) המוזיקה המעודפת עליי כשאני שמח :האוס המוזיקה המעודפת עליי כשאני מצוברח :רוק כבד השיר עם המילים הכי נוגעות:WHY של מאיה עם עופר ניסים השיר עם הלחן הכי נוגע:Wish You Were Here של מאיה השיר הכי נוגע: כול העולם של מאיה משפט שתיקח איתך לעד:"עצות נעוריי לכם נתתי" הדירוג: 1.CHECK IN TAMPA 2.QESQESE שעדיין לא יצא רשמית 3.This Is My Chimnny 4.VOZE VOZE

עכשו אני=]

שם:סלים מה הנך אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי :לישוןןןןןןןןןןןןןןןן/לשבת במחשיב הכי מעצבן אותי כש:כשאנים אוו חברים אוו לא משנה מה משקר אוו מתחיל לדבר שטיות כאילו הם מבנים בכל דבר הכי טוב לי בעולם כש:כשאני עם הבן זוג שלי=]והמשפחה שלי וחברים שליייייייייייייי המוזיקה המעודפת עליי כשאני שמח :Dudi Sharon Feat Jouel המוזיקה המעודפת עליי כשאני מצוברח :דיכאון השיר עם המילים הכי נוגעות:Dudi Sharon Feat Jouel-התגעגעתי בכל הגרסאות השיר עם הלחן הכי נוגע:Dudi Sharon Feat Jouel-Chek In Tampa השיר הכי נוגע:Dudi Sharon Feat Jouel-התגעגעתי משפט שתיקח איתך לעד:אני יודע מה כולכם חושבים זה לא מציק לי ולא עצוב לי בפנים אם תסתקלו הטיב תראו חיים מאוהב ולא פוחד הדירוג: 1.התגעגעתי 2.Feel It Chemnny 3.Stepp!ng Stone 4.Never Ever

נטליליי אצלי מזמן זה עבר על כל הקירות בבית הכ

הכל תמונות של ג'ואליי כל החדר שלי מעוצב פצצצצצצההההה אני יצלם ויעלה לכאן בהזדמנות<<

אני =)

שם:תומר מה הנך אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי :חברים כדורגל ים שללל זמןן ופולל וליוםם מוזיקההה הכי מעצבן אותי כש:צריך לשמור על האחין שלי בעע הכי טוב לי בעולם כש:אמא שלי קונה לי מעדן (((הכי טעים בעולללםםםםםם!!!! המוזיקה המעודפת עליי כשאני שמח :דודי &ג'ואל אינפקטייד וסינרגיה המוזיקה המעודפת עליי כשאני מצוברח :לא שומע כשאני עצבני אני נטו עצבני. השיר עם המילים הכי נוגעות:DUFFY במצב הזה כרגע השיר עם הלחן הכי נוגע:הלחן שהכי נגע בי של חצי חצי פשוט מדליק רצחחח בשיר שמח ועושה ררררר בבוקר =) שומע עכשיו חח השיר הכי נוגע:הההשיר שעשה לי את זה זה VOZE VOZE פשוט גאונות צירוף של טכסט ומוזקה קליטה זה הולך להיות הלהיט! משפט שתיקח איתך לעד: לא לוקח איתי שום דבר חח הדירוג: 1.VOZE VOZE 2.YES MASSTER 3.JASON 4.BOMBASTOSSSSSSSS

חשבתי לעשות בקיר של החדר שלי עיצוב

ישלי קיר צהוב עננים ואני רוצה לרשום שם dudi sharon & jouel you are love of my life רק אני לא יודעת איזה צבע לעשות את זה אם זה ייצא לפועל ...תעזרו ליי לחשוב על רעיוןן :)

יהיה יפה אם אני יכתוב את זה במסגרת שחורה וכתב

צהוב בפניםם או שאני יכתוב על קיר שהיא בלי צבע ואז מסגרת שחורה ובפנים צבעי הגאווה ?

Omriza

New member
או שפשוט תרדי מהרעיון....

אם את כלכך אוהבת את דודי וג'ואל ורוצה להנציח את זה על הקיר בחדר אין לך מה לכתוב דודי וג'ואל לאב אוף מיי לייף חחח קיר זה לא אווי של אייסיקיו תשלמי 200 שקל לאיזה צייר או ציירת שיעשו לך איזה עיצוב עם תמונה של ג'ואל זה יכול להיות יפה... לכתוב dudi & jouel you are love of my life זה סתם מיותר

וואיייי נופרר חחחח גוש חרא נשאר חרא כנסי=

מה הקטע או שזה פרטי לחבר/ה מהפורום?? נקרעתי מצחוק בושם על חרא עדיים חרא חחחחחחח

לירן... כנסי

אני מתכוונת להגיד שיש סתם אנשים שתופסים מעצמם יותר מדי ומחזיקים מעצמם על פרש וחושבים שאם הם יתלבשו יפה או יסעו על אוטו יפה אז זה הופך אותם ליותר טובים אבל אם הם סתם אנשים חראאאא אז לא משנה מה יעשו הם ישארו סתם חרא....... מבינה אותי?? חחחח : )

דורעעע

New member
אני =]]]]

שם: דור =] מה הנך אוהב/ת לעשות בזמנך הפנוי : לשים שירים של ג'ולה בפול ווליום לצעוק כמאאן ולהשתגע ! הכי מעצבן אותי כש: אנשים מתעצבנים על שטויות הכי טוב לי בעולם כש: אני שם זין על כולם ועושה רק מה שבא לי ! המוזיקה המעודפת עליי כשאני שמח : ניו יורק האוס, עופר ודודי כמובן !! המוזיקה המעודפת עליי כשאני מצוברח : כשאני עצוב רק השירים של ג'ואל משמחים אותי השיר עם המילים הכי נוגעות: התגעגתי כמובן השיר עם הלחן הכי נוגע: התגעגתי השיר הכי נוגע: התגעגתייייייי משפט שתיקח איתך לעד: "לחשתי לכם את סוד נעוריי, לא התביישתי, אני ניצחתי !" הדירוג: 1. צ'ק אין צ'ק אאוט המקורי !!!!!!!! כמה עוצמה בקטע אחד. 2. Feel It 3. Love Or Is It Sex בין הקטעים הכי טובים של דודי לפי דעתי 4. Run 2 U

למעלה