שאלון מיוחד בשבילכם על אליסה

always be me mc

New member
שאלון מיוחד בשבילכם על אליסה../images/Emo23.gif

(יהיה נחמד לראות השתתפות של כולם!) 1. מהי התוכנית הראשונה שבה ראיתם את אליסה? 2. מה היה הדבר הראשון שחשבתם עליה או על הדמות שהיא גילמה? 3. איזו תוכנית שעוד לא יצא לכם לראות את אליסה משחקת בה הייתם ממש רוצים לראות?(במה שהיא באמת שיחקה כמובן דוג': מי הבוס, מלרוז פלייס ועוד) 4. אילו תכונות אתם מעריצים באליסה ובדמויות שהיא גילמה והאם אתם חושבים שיש איזו דמות שדומה לה אם כן אז איזו? 5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים? 6. באיזה תקופה הפכתם למעריצים כבדים? 7. איזו עובדה על אליסה הכי הפתיעה אתכם לשמוע? 8. מה הסרט הראשון שלה שראיתם (אם ראיתם) ומה חשבתם עליה שם? 9. אם יכולתם לחזור אחורה במכונת זמן ולפגוש את אליסה באיזו תקופה/שנה הייתם בוחרים לפגוש אותה? 10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזיה? 11. מתי, אם בכלל, הייתה הרגשת השפל בהערצה שלכם? והכי חשוב: 12. האם אתם חושבים שבעוד 10 שנים אליסה תמשיך להיות בכותרות? וגם האם תמשיכו לדעתכם להעריץ אותה גם בעוד 10 שנים?

FRIENDSforever

New member
עונה../images/Emo105.gif (../images/Emo49.gifלהוליי!!!!!)

1. מהי התוכנית הראשונה שבה ראיתם את אליסה?מכושפות..
2. מה היה הדבר הראשון שחשבתם עליה או על הדמות שהיא גילמה?איזה מתוקה..איך היא דומה לי(באופי)..
3. איזו תוכנית שעוד לא יצא לכם לראות את אליסה משחקת בה הייתם ממש רוצים לראות?(במה שהיא באמת שיחקה כמובן דוג': מי הבוס, מלרוז פלייס ועוד)לא יודעת, לא ראיתי את כל הסרטים שלה 4. אילו תכונות אתם מעריצים באליסה ובדמויות שהיא גילמה והאם אתם חושבים שיש איזו דמות שדומה לה אם כן אז איזו?סובלנות, נאמנות, אכפתיות.....בדיוק כמוהה 5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים?שנה שעברה...14
6. באיזה תקופה הפכתם למעריצים כבדים?כשמכושפות הייתה משודרת 7. איזו עובדה על אליסה הכי הפתיעה אתכם לשמוע?שבביתה היו מסתובבים עירומים חופשי 8. מה הסרט הראשון שלה שראיתם (אם ראיתם) ומה חשבתם עליה שם?ראיתי סרט אחד שלה...או סרט וחצי..והיא הייתה לסבית חח..שיחקה מעולה 9. אם יכולתם לחזור אחורה במכונת זמן ולפגוש את אליסה באיזו תקופה/שנה הייתם בוחרים לפגוש אותה?אממ לפני 4 שנים. 10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזיה?
11. מתי, אם בכלל, הייתה הרגשת השפל בהערצה שלכם?אממ לא יודעת.. 12. האם אתם חושבים שבעוד 10 שנים אליסה תמשיך להיות בכותרות? וגם האם תמשיכו לדעתכם להעריץ אותה גם בעוד 10 שנים?או שתיהיה ירידה או שתיהיה עליה...נקווה לטוב. אני חושבת שכן, כי היא בערך עוד 6-7 שנים תתחיל להקים משפחה...

עונה בקצרה../images/Emo70.gif../images/Emo49.gifלהולי היא ילדה

מהי התוכנית הראשונה שבה ראיתם את אליסה? מכושפות 2. מה היה הדבר הראשון שחשבתם עליה או על הדמות שהיא גילמה? שהיא מדהימה יפה חכמה ומצחיקה-ונראתה לי מוכרת 3. איזו תוכנית שעוד לא יצא לכם לראות את אליסה משחקת בה הייתם ממש רוצים לראות?(במה שהיא באמת שיחקה כמובן דוג': מי הבוס, מלרוז פלייס ועוד) מי הבוס 4. אילו תכונות אתם מעריצים באליסה ובדמויות שהיא גילמה והאם אתם חושבים שיש איזו דמות שדומה לה אם כן אז איזו? אני חושבת שמלבד זה שהיא משחקת טוב יש לה דמויות מדהימות שמתאימות לאישיות שלה מה שהופך אותה לנפלאה
5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים? 9 6. באיזה תקופה הפכתם למעריצים כבדים? 11 7. איזו עובדה על אליסה הכי הפתיעה אתכם לשמוע? שמלבד אליסה יש לה את השם גיין 8. מה הסרט הראשון שלה שראיתם (אם ראיתם) ומה חשבתם עליה שם? ראיתי אותה בסרט שהוט-אבל לא זוכרת את השם 9. אם יכולתם לחזור אחורה במכונת זמן ולפגוש את אליסה באיזו תקופה/שנה הייתם בוחרים לפגוש אותה? עכשיו
הכי יפה הכי חכמה והכי עוזרת
10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזיה? כן בראונות בהיכר בפרק האחרון של מכושפות ובפרק8.21 11. מתי, אם בכלל, הייתה הרגשת השפל בהערצה שלכם? לא הייתה נראה לי והכי חשוב: 12. האם אתם חושבים שבעוד 10 שנים אליסה תמשיך להיות בכותרות? וגם האם תמשיכו לדעתכם להעריץ אותה גם בעוד 10 שנים? אני חושבת שהביא תהיה עוד שחקנית מצליחה
אבלא ני לא יכולה לנבא את העתיד-חיזיון לא נמצא באחד הכוחות שלי

always be me mc

New member
עונה בפירוט ../images/Emo8.gif

1. התוכנית הראשונה שראיתי אותה הייתה ללא ספק "מי הבוס?" הייתי אצל חברה שלי והיא ראתה את זה...
2. לא יכולה להגיד מה חשבתי על אליסה כי אני מאלו שלא ידעו שזו הייתה אליסה. אבל לא אהבתי את הדמות המורדת שהיא גילמה..לא התחברתי..(למרות שלעלילה הכללית ולמונה כן התחברתי חח ולכן צפיתי בסידרה)
3. הייתי ממש רוצה לראות אותה במלרוז פלייס, מגלמת בחורה רעה!
4. באליסה: שהיא חכמה, אכפתית- שלא רק אכפת לה מבני אדם אלא גם מבעלי חיים. אה וגם שהיא בן אדם אוהב ומתוק!
שהצליחה להתגבר על המכשולים בחייה ולהגיע לאן שהיא הגיעה
ויש עוד הרבה.. בפיבי למשל(כי אני מכירה את הדמות הזאת הכי טוב משאר הדמויות שהיא גילמה): אני אוהבת את זה שהיא אכפתית, אוהבת ומתוקה, עצמאית, יודעת מה היא רוצה ונלחמת על זה. דומה לאליסה בהרבה מובנים לדעתי. אם אליסה לא הייתה מתוקה ואוהבת וכל זה אז כל הרגשות האלה לא היו מתבטאים על המסך אבל בגלל שהיא כן כזאת אז רואים אותה, מקבלים את ההרגשה הזאת כי למשל אצל לורי רום לא מקבלים את תחושת החמימות וכו'... למרות שגם מתאים לה להיות מורדת כמו הדמות שלה ב"מי הבוס?" אבל זה לא סותר.. אליסה היא בחורה שעבדה קשה כדי לזכות בעצמאות לעשות את מה שהיא אוהבת לעשות ולהגיע לאן שרצתה להגיע(לייק פיבס) אם זה אומר שהיא צריכה לשבור את תדמית הילדה המתוקה והקטנה מימי הסידרה אז בסדר.. היא לא תמימה אבל גם לא דיווה והיא אוהבת את המעריצים שלה
ואוהבת לדעתי בכלל(אין טיפה אחת של רוע בעצמות שלה לדעתי)
5. המ. 14 בערך.. כשגיליתי את מכושפות ב2002
6. בטח בעת שידורי עונה 5 כשסגדתי לכל תמונה ותמונה שלה
ממש התחברתי לפיבי בעונה הזאת
7. שיש לה דילסקציה
א
8. הסרט הראשון היה נשק את הכלה.. ולא אהבתי את התפקיד שלה שם והסרט היה דיי משעמם שאני לא זוכרת בכלל איך היא שיחקה שם חחח אבל קומנדו שראיתי השנה היה יותר נחמד(איזו חמודה
)
9. אולי בתקופה של "מי הבוס?" כשהייתה קטנה היה יכול להיות מעניין בהתחשב בדעה שלי על ילדים. אבל הכי הכי הייתי רוצה לפגוש אותה איך שהיא היום!
10. או כן כשהעברתי ערוץ וראיתי בספין סיטי את אליסה אני כזה "אההה אליסה מילאנו, אליסה מילאנו!"
11. לא יודעת.. הרגשת שפל קצת פה שם.. העיקר שאני חוזרת תמיד למוטב
וחוזרת להיות מאוהבת בה
12. אני מאמינה שאליסה עדיין תעשה כותרות בעוד 10 שנים
אני מאמינה שאני אהיה מעריצה שלה בעוד 10 שנים

spelling

New member
אוי באמת..הנה פה!

1. מהי התוכנית הראשונה שבה ראיתם את אליסה?:מי הבוס? 2. מה היה הדבר הראשון שחשבתם עליה או על הדמות שהיא גילמה?: האמת היא עיצבנה אותי קצת חחח 3. איזו תוכנית שעוד לא יצא לכם לראות את אליסה משחקת בה הייתם ממש רוצים לראות?(במה שהיא באמת שיחקה כמובן דוג': מי הבוס, מלרוז פלייס ועוד):הייתי רוצה ש.ד של מי הבוס.. 4. אילו תכונות אתם מעריצים באליסה ובדמויות שהיא גילמה והאם אתם חושבים שיש איזו דמות שדומה לה אם כן אז איזו?:אני חושב שהיא ופיבי דומות כי יש להן אותן חלומות ושתיהן עושות הכל בשבילה משפחה ואממ שתיהן חתיכות בטירוף! 5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים?:בגיל 14 כשהתחלתי עם מכושפות 6. באיזה תקופה הפכתם למעריצים כבדים?:בגיל 14... 7. איזו עובדה על אליסה הכי הפתיעה אתכם לשמוע?:שהיא שיחקה בפורנו(אבל אני בהכחשה) 8. מה הסרט הראשון שלה שראיתם (אם ראיתם) ומה חשבתם עליה שם?קומנדו שבוע שעבר..סרט מטומטם חחח 9. אם יכולתם לחזור אחורה במכונת זמן ולפגוש את אליסה באיזו תקופה/שנה הייתם בוחרים לפגוש אותה?בזמן העונה ה5..היתה הכי יפה חח 10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזיה?ב2.02 וכל סצנת בכי יש לה בכי משכנע... 11. מתי, אם בכלל, הייתה הרגשת השפל בהערצה שלכם?:כשכתבתי את השםש לה בכל עמו במחברת בזמן ששעמם יל בשיעורים!וצעקתי על חבריםש לא הבינו מי זאת.. והכי חשוב: 12. האם אתם חושבים שבעוד 10 שנים אליסה תמשיך להיות בכותרות? וגם האם תמשיכו לדעתכם להעריץ אותה גם בעוד 10 שנים?:אני מאמין שעד אז אמן כבר תהיה לה משפחה ושתהיה עסוקה בלהנות איתם ולא בפפארצי הטמבלים האלה ואם כבר אז סדרות מגניבות!

dandi221

New member
אנייייי../images/Emo9.gif

1. מהי התוכנית הראשונה שבה ראיתם את אליסה? "מי הבוס?" 2. מה היה הדבר הראשון שחשבתם עליה או על הדמות שהיא גילמה? שהיא מגניבה ודומה לי
3. איזו תוכנית שעוד לא יצא לכם לראות את אליסה משחקת בה הייתם ממש רוצים לראות?(במה שהיא באמת שיחקה כמובן דוג': מי הבוס, מלרוז פלייס ועוד) "מלרוז פלייס" 4. אילו תכונות אתם מעריצים באליסה ובדמויות שהיא גילמה והאם אתם חושבים שיש איזו דמות שדומה לה אם כן אז איזו? מממ בה עצמה שהיא נדיבה וטובה ומדהימה
בסמנת'ה שהיא מגניבה לאללה והייתה מאוד דומה לי כשהיא הייתה קטנה וקצת גם עכשיו ובפיבי שהיא מתוקה ומקסימה והחיפוש שלה אחרי אהבה שבו גם אני לא כל כך מוצלחת
5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים? מממ 12 וחצי-13 נראה לי 6. באיזה תקופה הפכתם למעריצים כבדים? חחחח 13 וקצת? 7. איזו עובדה על אליסה הכי הפתיעה אתכם לשמוע? שהיא עשתה פורנו... 8. מה הסרט הראשון שלה שראיתם (אם ראיתם) ומה חשבתם עליה שם? לא ראיתי
9. אם יכולתם לחזור אחורה במכונת זמן ולפגוש את אליסה באיזו תקופה/שנה הייתם בוחרים לפגוש אותה? כשהיא הייתה בגילי או היום
10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזיה? כן הרבה
11. מתי, אם בכלל, הייתה הרגשת השפל בהערצה שלכם? ממממ לפני כמה שבועות... והכי חשוב: 12. האם אתם חושבים שבעוד 10 שנים אליסה תמשיך להיות בכותרות? וגם האם תמשיכו לדעתכם להעריץ אותה גם בעוד 10 שנים? ממממ יכול להיות שהיא עדיין תהיה בכותרות אבל בהחלט פחות אלא אם כן ממש עכשיו יהיה לה להיט ענק, ולא נראה לי שאני עדיין אעריץ אותה בגיל 24...

עונה

1. מהי התוכנית הראשונה שבה ראיתם את אליסה? : מי הבוס. 2. מה היה הדבר הראשון שחשבתם עליה או על הדמות שהיא גילמה? : עליה כמו שכולם חושבים שהיא בנאדם יוצאת מהכלל ואת הדמות שלה במי הבוס אני לא זוכרת כי הייתי ילדה קטנה אבל במכושפות אני חושבת שהיא גילמה את פיבי כמו שצריך. 3. איזו תוכנית שעוד לא יצא לכם לראות את אליסה משחקת בה הייתם ממש רוצים לראות?(במה שהיא באמת שיחקה כמובן דוג': מי הבוס, מלרוז פלייס ועוד) אולי לא תוכנית אבל סרט הייתי רוצה לראות. 4. אילו תכונות אתם מעריצים באליסה ובדמויות שהיא גילמה והאם אתם חושבים שיש איזו דמות שדומה לה אם כן אז איזו?: באליסה את טוב ליבה את האכפתיות ודמות אני בטוחה שפיבי דומה לאליסה באכפתיות ברגישות ובדאגה. 5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים? 6. באיזה תקופה הפכתם למעריצים כבדים? : אני לא מעריצה כבדה אבל מעריצה =). 7. איזו עובדה על אליסה הכי הפתיעה אתכם לשמוע?: הפרונו. 8. מה הסרט הראשון שלה שראיתם (אם ראיתם) ומה חשבתם עליה שם? : לא ראיתי =(. 9. אם יכולתם לחזור אחורה במכונת זמן ולפגוש את אליסה באיזו תקופה/שנה הייתם בוחרים לפגוש אותה?האמת שלא משנה לי העיקר לפגוש אותה. אבל עכשיו שחושבים על זה תקופת הנסיעות הנסעות שלה לאנגוליה לראות מקרוב את טוב ליבה. 10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזיה? 11. מתי, אם בכלל, הייתה הרגשת השפל בהערצה שלכם?: הפרונו. והכי חשוב: 12. האם אתם חושבים שבעוד 10 שנים אליסה תמשיך להיות בכותרות? וגם האם תמשיכו לדעתכם להעריץ אותה גם בעוד 10 שנים? : אולי לא להעריץ אבל לעניין כן.

שכחתי לענות על שתי שאלות 5 ו10

5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים? : 15 שהתחלתי לראות מכושפות.. 10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזה: אני מתרגשת בכל פעם שיש במכושפות רגעים דרמתיים אצל פיבי כי את אליסה כעצמה לא ראיתי בטלוויזה.

West Doll

New member
אני עונה...

1. מהי התוכנית הראשונה שבה ראיתם את אליסה? מכושפות
2. מה היה הדבר הראשון שחשבתם עליה או על הדמות שהיא גילמה? חח אני אצוטט לכם מה אמרתי "איככ, מה מדע בדיוני עכשיו?? שמישו יעביר ערוץ בחייאת!!" 3. איזו תוכנית שעוד לא יצא לכם לראות את אליסה משחקת בה הייתם ממש רוצים לראות?(במה שהיא באמת שיחקה כמובן דוג': מי הבוס, מלרוז פלייס ועוד) מי הבוס? בא לי לראות אותה קטנה וחמודה. 4. אילו תכונות אתם מעריצים באליסה ובדמויות שהיא גילמה והאם אתם חושבים שיש איזו דמות שדומה לה אם כן אז איזו? באליסה אני מעריצה את כל התכונות שלה...היא כזאת נדיבה וטובת לב, אני בכלל אוהבת יותר אותה בתור בנאדם ולא ממש כשחקנית או משו...למרות שזה בונוס מעולה
אממ ובקשר לדמות שדומה לה...אני לא ממש מכירה את כל הדמויות שהיא שיחקה אז קצת קשה לי לענות...אבל בטח פיבי מזכירה אותה קצת...כל שחקן מכניס לדמות שהוא מגלם משו אמיתי משלו.. 5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים? אני לא ממש מעריצה אותה ואני בכלל לא אוהבת את המילה הזאת...אני יותר מעריכה את אליסה על כל הטוב שהיא עושה בעולם...ואני הייתי בת 16 וחצי...חח שנה שעברה ליתר דיוק
6. באיזה תקופה הפכתם למעריצים כבדים? אממ מעריצים כבדים?? חח לא נראה לי שאני נקראת אחת כזאת...למשל לא תמצאו אותי הולכת ומצטטת כל מה שהיא אומרת במכושפות או מצטטת סתם משפטים שהיא אומרת(חוץ מאחד חרוש
) גם לא תמצאו אותי עם תמונות על הקיר...כמו שאמרתי, אני יותר מעריכה את אליסה בתור בנאדם וזה מה שיותר חשוב לי
7. איזו עובדה על אליסה הכי הפתיעה אתכם לשמוע? אממ אני לא ממש זוכרת עכשיו..אבל בטח אם אני לא זוכרת זה לא ממש הפתיע אותי
8. מה הסרט הראשון שלה שראיתם (אם ראיתם) ומה חשבתם עליה שם? לא ראיתי כלום:( 9. אם יכולתם לחזור אחורה במכונת זמן ולפגוש את אליסה באיזו תקופה/שנה הייתם בוחרים לפגוש אותה? התקופה שהיא עכשיו הכי שווה לדעתי..חח 10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזיה? אממ לא...חחח 11. מתי, אם בכלל, הייתה הרגשת השפל בהערצה שלכם? אף פעם:) והכי חשוב: 12. האם אתם חושבים שבעוד 10 שנים אליסה תמשיך להיות בכותרות? וגם האם תמשיכו לדעתכם להעריץ אותה גם בעוד 10 שנים? אני מקווה שהיא תשאר בכותרות...אבל קשה לי להאמין שאני אמשיך להעריץ אותה ולאסוף כל פיסת מידע עליה גם בעוד 10 שנים...אני עדיין אעריך אותה זה בטוח אבל לא נראה לי שאני ממש אתעניין וזה..יהיו לי משפחה וילדים

CheN323

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo112.gif

1. מהי התוכנית הראשונה שבה ראיתם את אליסה
מכושפות. 2. מה היה הדבר הראשון שחשבתם עליה או על הדמות שהיא גילמה
שהיא מתוקה אמיתית 3. איזו תוכנית שעוד לא יצא לכם לראות את אליסה משחקת בה הייתם ממש רוצים לראות
(במה שהיא באמת שיחקה כמובן דוג': מי הבוס, מלרוז פלייס ועוד)
מי הבוס
היא כל כך חמודה שהיא קטנה
4. אילו תכונות אתם מעריצים באליסה ובדמויות שהיא גילמה והאם אתם חושבים שיש איזו דמות שדומה לה אם כן אז איזו
לא הייתי אומרת מעריצה. אבל הטוב שלה בהחלט מעורר השראה
5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים
הערצה זו מילה כבדה. 6. באיזה תקופה הפכתם למעריצים כבדים
כנ"ל. 7. איזו עובדה על אליסה הכי הפתיעה אתכם לשמוע
הכמות חיות שלה
חחחח 8. מה הסרט הראשון שלה שראיתם (אם ראיתם) ומה חשבתם עליה שם
לא ראיתי
9. אם יכולתם לחזור אחורה במכונת זמן ולפגוש את אליסה באיזו תקופה/שנה הייתם בוחרים לפגוש אותה
אחרי צילום הפרק הראאשון של מכושפות
10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזיה
כן
כשהיה בערוץ E משהו על מכושפות חחח לא זוכרת מה זה היה 11. מתי, אם בכלל, הייתה הרגשת השפל בהערצה שלכם
עם הקטע של האתר מעריצים שלה
והכי חשוב: 12. האם אתם חושבים שבעוד 10 שנים אליסה תמשיך להיות בכותרות? וגם האם תמשיכו לדעתכם להעריץ אותה גם בעוד 10 שנים
שוב- הערצה זו מילה קשה. אבל אני לא חושבת שאפסיק לאהוב אותה ולהעריך אותה מתישהו. אלא אם תהיה לי סיבה ממש טובה.

מכושפת15

New member
עונה ../images/Emo9.gif

גל ראיתי את זה מזמן ורק עכשיו יש לי ממש זמן לענות ברצינות
1. מהי התוכנית הראשונה שבה ראיתם את אליסה? ב"מי הבוס", אבל אז עוד לא הערצתי אותה ממש, רק מתקופה "מכושפות" .2. מה היה הדבר הראשון שחשבתם עליה או על הדמות שהיא גילמה? שהיא מאוד חמודה :] .3. איזו תוכנית שעוד לא יצא לכם לראות את אליסה משחקת בה הייתם ממש רוצים לראות?(במה שהיא באמת שיחקה כמובן דוג': מי הבוס, מלרוז פלייס ועוד) מלרוז פלייס, אף פעם לא יצא לי לראות וזה נשמע מעניין .4. אילו תכונות אתם מעריצים באליסה ובדמויות שהיא גילמה והאם אתם חושבים שיש איזו דמות שדומה לה אם כן אז איזו? אממ באליסה, הטוב לב בעיקר. ובדמות שהיא גילמה, פיבי, חוש ההומור, האהבה לסביבה וכמובן שכישרון הכתיבה ונתינת העצות, כיוון שאני מאוד אוהבת לכתוב
.5. בני כמה הייתם שהפכתם למעריצים? אממ בערך 11 .6. באיזה תקופה הפכתם למעריצים כבדים? בשנים האחרונות.. .7. איזו עובדה על אליסה הכי הפתיעה אתכם לשמוע? שהיא נהגה להסתובב ערומה בבית (?!?!) ושהיא השתתפה בסרט פורנו
.8. מה הסרט הראשון שלה שראיתם (אם ראיתם) ומה חשבתם עליה שם? לצערי הרב לא ראיתי סרטים שלה.. .9. אם יכולתם לחזור אחורה במכונת זמן ולפגוש את אליסה באיזו תקופה/שנה הייתם בוחרים לפגוש אותה? אממ בתקופה של העונות הראשונות של מכושופות.. .10. קרה לכם פעם שממש התרגשתם כשראיתם את אליסה בטלוויזיה? כל פעם כשאני רואה אותה
.11. מתי, אם בכלל, הייתה הרגשת השפל בהערצה שלכם? אה? למה שתהיה?
והכי חשוב: .12. האם אתם חושבים שבעוד 10 שנים אליסה תמשיך להיות בכותרות? וגם האם תמשיכו לדעתכם להעריץ אותה גם בעוד 10 שנים? אממ אני בטוח ימשיך להעריץ אותה, אין הרבה אנשים כמוהה. ואני לא יודעת אם היא תהיה בכותרות.. מקווה מאוד שכן :]

למעלה