שאלון מעפן חחח סתם סתם

שלקוששש

New member
שאלון מעפן חחח סתם סתם

הכי סקסי: הכי שאפתן: הכי יצירתי: הכי מוכשר: הכי רגיש: הכי מוזר: יש לו בוקסר שחור עם לבבות אדומים ופפיון: היו לו הכי הרבה חברות: שוקל הכי קצת: ישן מוזר: הכי חברותי: החיוך הכובש: יש לו משקפיים/עדשות [תנחשוו.. חח אם יש בכלל]: הכי נקי ומסודר: הכי רגוע ושלוותי: יש לו את השיניים הכי נקיות: הבגדים הכי יפים: הכי "חיי בסרט" [ חולם.. חיי בבועה]: הכי שובב: הכי חוצפן: ולסיום: הגוף הכי יפה:

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

הכי סקסי: מייקל לואיס
הכי שאפתן: אין לי מושג
הכי יצירתי: אני
מה, ציירתי את איגי וקסמן בשיעור אנגלית- יצירתית או לא?
הכי מוכשר: עברי לידר
הכי רגיש: אממ... הכי מוזר: אממ... יש לו בוקסר שחור עם לבבות אדומים ופפיון:
היו לו הכי הרבה חברות: אממ... שוקל הכי קצת: אממ... ישן מוזר: אממ... הכי חברותי: לא יודעת החיוך הכובש: חברה שלי
יש לו משקפיים/עדשות [תנחשוו.. חח אם יש בכלל]: ילד אחד מהשכבה שלי. הכי נקי ומסודר:
לא יודעת הכי רגוע ושלוותי:
אח שלי יש לו את השיניים הכי נקיות: חברה שלי הבגדים הכי יפים: מממ.. לא יודעת
הכי "חיי בסרט" [ חולם.. חיי בבועה]: ילדה מהשכבה שלי הכי שובב: מממ הכי חוצפן: מממ ילד מהכתה שלי. ולסיום: הגוף הכי יפה: צ'אד מייקל מורי

שלקוששש

New member
../images/Emo26.gif

הכי סקסי: יריב תומר גדי ניר איתמר פונדק אביחי לוי דודו טסה אביב אלוש.. או הא יש מלאאאא הכי שאפתן: אני והמנהלת שלי הכי יצירתי: אני הכי מוכשר: אני ארתור ודודו טסה הכי רגיש: אני הכי מוזר: אני ודניאלה יש לו בוקסר שחור עם לבבות אדומים ופפיון: אביחי לוי היו לו הכי הרבה חברות: תומר שוקל הכי קצת: אחותי הקטנה ישן מוזר: אחותי הקטנה הכי חברותי: אני החיוך הכובש: שלי ושל אביחי לוי ודודו טסה יש לו משקפיים/עדשות [תנחשוו.. חח אם יש בכלל]: אני הכי נקי ומסודר: אני הכי רגוע ושלוותי: אין כזה דבר נראה לי יש לו את השיניים הכי נקיות: לי הבגדים הכי יפים: שלי הכי "חיי בסרט" [ חולם.. חיי בבועה]: אני הכי שובב: אני ואחותי הכי חוצפן: אני ולסיום: הגוף הכי יפה: לכל מי שעושה לי נעים בלב חחחחחחחחחחחחח

למעלה