שאלון משוקס

שאלון משוקס../images/Emo3.gif

תענו
1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? 2. ובלי מוזיקה? 3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? 4. אם לסבתא היו גלגלים... ? 5. אם לסבא היו כנפיים? 6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) 7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? 8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. 9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? 10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך?

אנוכי

1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? הרבה 2. ובלי מוזיקה? אפילו דקה לא 3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? בצפר, דא 4. אם לסבתא היו גלגלים... ? כיף לה 5. אם לסבא היו כנפיים? הייתי אומרת לו להפסיק לשתות רדבול 6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) מודה לאלוהים על כך שהפעם כן הכנתי שיעורים
7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? לאלא, אני רוצה כסף! 8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. הייתי קוראת לשירן
9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? סקס 10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? מן הסתם אתן לה את הכסף? מה אני אעשה עם סיגריה? אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך? אף פעם לא.

:)

1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? אין לי שום בעיה להסתדר בלי טלוויזיה גם שנה.. הדבר היחיד שאני רואה זה יצפאן. אז אין לי בעיה להסתדר בלי טלוויזיה, כל עוד יהיה לי יצפאן. 2. ובלי מוזיקה? לא יודעת.. תלוי במצברוח. תלוי ביום. 3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? בשיעורי ספרות. זה השיעור הכי מיותר שקיים. 4. אם לסבתא היו גלגלים... ? אז היא הייתה קורקינט. 5. אם לסבא היו כנפיים? סבא מלאך עכשיו... אז יש לו כנפיים... 6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) האמת, סביר מאוד שדבר כזה יקרה, כי יש לנו מורה שקצת לא בריאה בנפשה, ולכן לא נתפלא. אם (וכש..) זה יקרה, אני אגיד לה "עכשיו, זאת ההזדמנות שלי להודות לך, מורתי היקרה, על ההזדמנות הנפלאה שאת מעניקה לי ברגעים אלה, כשהכוונת לראשי, להגיד לך את אשר בראשי, שעומד להתפוצץ בעוד מספר שניות וכבר אין לי מה להפסיד- אני כל כך שונאת אותך. אני כל כך שונאת אותך ואת הפרצוף שלך וכל דבר שקשור אלייך. את צבועה ומסריחה וגם מכוערת, ועכשיו, אחרי שאת יודעת- תירי." 7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ) . בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? תלוי בן כמה הוא. אם הוא כזה ממש מבוגר, אני אעזור לו גם בלי התמורה. אם הוא כולה עצלן, אז לא. 8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. אני אבשל אותו במיקרו!!! אני אעשה ממנו בוטן !!! 9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? אני לשמוע מוזיקה בפול ווליום! 10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פינקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? קודם כל, הדילמה לא קשה כלל, כי אני לא מעשנת. זה דבר ראשון. דבר שני- כולה שקל, מסכנה.. בטח שאני אתן לה. אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך? וואו.. אין לי מושג בכלל כאילו....

Saffron

New member
מממ :) ../images/Emo29.gif

1. כמה זמן אתה חושב שאתה יכול לחיות בלי טלויזיה? פעם הייתי מכורה. לאחרונה אני רואה מעט מאוד טלוויזיה, ונראה לי שהייתי יכולה לחיות בלי. בעצם, אני לא יכולה לוותר על "ארץ נהדרת" בימי שישי, ומדי פעם "טיסת לילה" בלילות בערוץ 24.
2. ובלי מוזיקה? כמה ימים, לא יותר. 3. היכן אתה מרגיש שאתה מבזבז את זמנך, אך בכל זאת אתה שם? למה? מול המחשב. כלומר, יש הרבה דברים שאני עושה שמעניינים אותי ומשעשעים אותי ולא הייתי אותו דבר בלי המחשב, אבל הרבה מזמן המחשב שלי מנוצל לריענון בלתי-פוסק של פורומים ואתרים שלא מתעדכנים. >< 4. אם לסבתא היו גלגלים... ? היא הייתה נוסעת. 5. אם לסבא היו כנפיים? הוא היה עף. אוי, השנינות והמקוריות של התשובות שלי.
6. המורה נכנסת לכיתה כשהיא חמושה בתת-מיקלע ענקי. היא צורחת בזעם: "יא מניאקים!! נמאס לי כבר מהבלאגן שלכם! מי שלא הכין היום שיעורי-בית, אני מכסחת לו ת'צורה!!" והיא מכוונת על ראשך... ---- מה אתה עושה במצב החביב הזה? נמק, פרט והסבר. ( אה כן, רצוי להשאיר צוואה ) ממ.
7. מוכר המכולת החביב מציע לך לסדר את החלב בבוקר השכם ( 6:00 למתעקשים ). בתמורה תוכל לאכול כאוות נפשך כל היום ( אך בלי לחלק לחבר'ה שלך ) -- האם תסכים? האם לא? האם תחשוד שהוא נצלן? גם ככה בקושי יש לי שעות שינה, אז לקום ב- 6:00? 8. חברך\חברתך הטוב\ה ביותר מזמין\ה אותך לישון אצלו\ה. בלילה את\ה שומע רחשים מכיוון המטבח שלו\ה. אתה צועד באפילה על קצות אצבעותיך, נזהר לא להיתקל בכלום... והנה אתה רואה שחברך\תך בעצם חיזר ירקרק שמוסר הודעות במכשיר מוזר. כיוון שברוס ויליס\שוורצינגר\בחר שחקן מגניב לא נמצא, עליך להציל את העולם. ( החיזר זומם להשתלט! כן, כן! חבריו בחלליות מרחפים גבוה ממעל, מחכים לסימן ממנו ). מה אתה עושה? ספר לנו את התוכנית שתציל את האנושות. להציל את האנושות? אני מורידה את התחפושת, מנערת את האנטנות שלי שנמעכו קצת במשך היום, ומצטרפת אליו.
9. אמא הלכה לשכנה. אבא בעבודה. הבית שומם. הציפורים מצייצות. מה אתה לעשות? אני לשמוע מוזיקה בדיסקמן ולעשות "שחור ופתור".
10. דפיקה על הדלת. אתה ניגש. ילדה קטנה עם פנקס גדול מבקשת שקל לאוטובוס לבאר שבע. אתה מבחין בעויתות מוזרות על פניה ובחורים בזרועותיה. עכשיו, במיקרה, יש לך שקל שתיכננת לקנות בו סיגריה לאחרי האוכל. הדילמה קשה, אך מה תעשה? אני מבחינה בעויתות על פניה לפני שאני מבחינה בבחורים בזרועותיה? היי היי, סיגריות זה פיכס. שום דילמה. אחרונה. היכן אתה חושב שתפגוש את בחיר\ת-ליבך? לא יודעת.

למעלה