שאלון - נא חוו דעתכם

elindith

New member
שאלון - נא חוו דעתכם

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי / גורמת לי להראות כמו אידיוט. חיזור: זה פאסה / זה הכרחי. סקס: מתוך אהבה / מתוך צורך. מערכות יחסים: להסתער ומהר / לקחת את הזמן. אהבה ממבט ראשון: רק באגדות / קרה לי. יודעים אם מישהו מתאים לך: מיד בדייט הראשון / אחרי כמה פגישות.

liontamer

New member
הממממ למה לא?

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי חיזור: הכרחי. סקס: מתוך אהבה מערכות יחסים: לקחת את הזמן. אהבה ממבט ראשון: רק באגדות יודעים אם מישהו מתאים לך: אחרי כמה פגישות. לאון דלקת בטיבליוס השמאלי זה רע?

*חווה את דעתי* ../images/Emo13.gif

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי חיזור: זה הכרחי. סקס: מתוך אהבה . מערכות יחסים: לקחת את הזמן. אהבה ממבט ראשון: רק באגדות . יודעים אם מישהו מתאים לך: אחרי כמה פגישות.

=>

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי חיזור: זה הכרחי. סקס: מתוך אהבה / מתוך צורך=גם וגם. מערכות יחסים: לקחת את הזמן. אהבה ממבט ראשון: רק באגדות. יודעים אם מישהו מתאים לך: מיד בדייט הראשון

PinkWin

New member
דעתי

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי / גורמת לי להראות כמו אידיוט שילוב של ה-2 חיזור:זה הכרחי. סקס: מתוך אהבה. מערכות יחסים:לקחת את הזמן. אהבה ממבט ראשון: רק באגדות. יודעים אם מישהו מתאים לך:אחרי כמה פגישות

Simply me1

New member
אם כבר, אז כבר

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי חיזור: זה הכרחי סקס: מתוך אהבה מערכות יחסים: לקחת את הזמן אהבה ממבט ראשון: רק באגדות יודעים אם מישהו מתאים לך: מיד בדייט הראשון

תורי

התאהבות: גורמת לי להראות כמו אידיוט (במובן החיובי של הכוונה :p) חיזור: זה פאסה - כן-כן, לא-לא. מעדיף יושר וכנות אלא מה שיכול להתברר כהולכת שולל. סקס: מתוך אהבה מערכות יחסים: להסתער ומהר...רצוי להגיע לפואנטה, וזריז :\ אהבה ממבט ראשון: קרה לי. Been there, done that. יודעים אם מישהו מתאים לך: מיד בדייט הראשון

elindith

New member
למי שהתעניין, אם היו כאלה

אלה התשובות שלי: התאהבות מוציאה את הטוב שבי וגורמת לי להיראות כמו אידיוטית. חיזור זה הכרחי. סקס גם מתוך אהבה וגם מתוך צורך (כשאני עם מישהו שאני אוהבת). מערכות יחסים: תלוי באדם שמולי. אהבה ממבט ראשון: קרה לי. יודעים אם מישהו מתאים בד"כ מיד בדייט הראשון.

בשלולית

New member
יאללה...

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי חיזור: זה הכרחי. סקס: מתוך אהבה (כרגע). מערכות יחסים: לקחת את הזמן. אהבה ממבט ראשון:קרה לי. יודעים אם מישהו מתאים לך: אחרי כמה פגישות. יום נעים לכולם

../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif../images/Emo185.gif../images/Emo25.gif../images/Emo186.gif../images/Emo136.gif

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי / גורמת לי להראות כמו אידיוט. אני חושבת שברגע שאני מאוהבת במישהו, אז אז אני רוצה להיות כלפיו ובשבילו הכי טובה שיש. ברור שבין השאר אני גם אשתטה ואתנהג כמו אידיוטית גמורה, כן.. זאת האהבה
חיזור: זה פאסה / זה הכרחי. ממש ממש לא פאסה! חשוב לחזר תמיד, אחרת איך הצד השני ידע שהוא רצוי? אפילו כשכבר השגתם את מושא אהבתכם ואתם ביחד, חשוב להמשיך לחזר!! סקס: מתוך אהבה / מתוך צורך. גם וגם. ברור שעדיף שיהיה מתוך אהבה, כי ככה הוא יהיה הרבה יותר טוב, אבל לבני אדם יש גם צרכים, ולא תמיד יהיה משהו קבוע שיספק אותם.. אז אפשר למצוא בן אדם נורמלי שיספק את אותם הצרכים. מערכות יחסים: להסתער ומהר / לקחת את הזמן. תלוי מה מרגישים - אם המערכת יחסים התחילה בוידוי אהבה סוער, אז ברור שלהסתער ומהר! אבל אם המערכת יחסים התחילה במטרה להכיר לאט לאט את הפרטנר, צריך לתת לזה את הזמן הדרוש.. אפילו אם מרגישים שזה כל כך נכון להסתער, צריך להתחשב גם בצד השני שעד לפני לא הרבה זמן לא כל כך הכיר אתכם. אהבה ממבט ראשון: רק באגדות / קרה לי. אהבה ממבט ראשון בהחלט לא קיימת רק באגדות, למרות שבאגדות היא נשמעת יותר מתוקה. אני מכירה הרבה זוגות שהתאהבו אחד בשני ממבט ראשון ויחיד.. האהבה ממש תוקפנית, והיא מגיע המתי שלא מצפים לה.. בגלל זה אני מאמינה שקיים דבר כזה "אהבה ממבט ראשון", אפשר להסתכל על הבן אדם וישר לקלוט "הנה האדם שאני רוצה לבלות איתו בזמן הקרוב. יודעים אם מישהו מתאים לך: מיד בדייט הראשון / אחרי כמה פגישות. אני חושבת שאחרי כמה דייטים... בדייט ראשון יודעים אם יש כימיה, מישהו לדבר איתו.. אבל בתכלס רק אחרי כמה פגישות אפשר לדעת אם יש התאמה!

ChilD SouL

New member
דעתי... ../images/Emo3.gif

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי / גורמת לי להראות כמו אידיוט.
חיזור: זה פאסה / זה הכרחי. [אבל לא להגזים
]
סקס: מתוך אהבה / מתוך צורך. - שניהם ביחד.
מערכות יחסים: להסתער ומהר / לקחת את הזמן.
אהבה ממבט ראשון: רק באגדות / קרה לי.
יודעים אם מישהו מתאים לך: מיד בדייט הראשון / אחרי כמה פגישות. אבל לא תמיד הכל שחור או לבן, יש גם אפור וצריך לקחת זאת בחשבון.

pain is MY love

New member
דעתי: ../images/Emo13.gif

התאהבות- גורמת לי להיראות כמו אידיוטיות גמורה. חיזור- זה ממש הכרחי סקס- חלאס להיות יפי נפש! סקס עושים בשביל הצורך... מערכות יחסים- לקחת את הזמן אהבה ממבט ראשון- קרה לי והרבה... יודעים עם מישהו מתאים לך- מיד בדייט הראשון. מה לעשות אני שופטת מהר...

elindith

New member
חמודה, ליפי נפש אין שום קשר

לזה. מגיע שלב, או גיל מסוים שבו סקס ללא אהבה נהיה סתם עוד משהו שכבר ניסינו ולא עושה לנו את זה יותר. יש גבול כמה אפשר לזיין עוד אחד ועוד אחד. זה כבר נהיה קר, שבלוני, ואולי אפילו אפשר לומר אלים. פתאום רוצים יותר, ולחזור לזה זה קצת כמו לחפור לעצמך בפצעים. מדברת בשם עצמי, כמובן.

tuty fruty

New member
התשובות שלי

התאהבות: גורמת לי להראות כמו אידיוט. חיזור: זה הכרחי. סקס: מתוך אהבה . מערכות יחסים: לקחת את הזמן. אהבה ממבט ראשון: קרה לי. יודעים אם מישהו מתאים לך: מיד בדייט הראשון / אחרי כמה פגישות. גם וגם

Zoharrr

New member
נאמ....

התאהבות: מוציאה את הטוב שבי / גורמת לי להראות כמו אידיוט - את שניהם במידה מסוימת, אני משערת שיותר מוציאה את הטוב ממני. חיזור: זה פאסה / זה הכרחי - משו מאוזן...אני אוהבת רומנטיה אבל יש גבול, לפמים בא כבר להקיא מרוב קיטש. סקס: מתוך אהבה / מתוך צורך - הפעם הראשונה שלי חייבת להיות מתוך אהבה...אין...אבל אח"כ זה עניין של אהבה אבל גם של צורך. מערכות יחסים: להסתער ומהר - וזאת הטעות שלי....אני צריכה להאט לפעמים... אהבה ממבט ראשון: רק באגדות / קרה לי - קורה יותר מדי.... יודעים אם מישהו מתאים לך: מיד בדייט הראשון - לפחות אצלי...

שייירן

New member
תשובות

התאהבות- מוציאה את הטוב שבי חיזור-הכרחי סקס- מתוך אהבה מערכות יחסים- לקחת ת'זמן אהבה ממבט ראשון- קרה אפילו כמה פעמים יודעת מי מתאים לי כבר בדייט הראשון, קרה גם שנדלקתי\ התאהבתי במישהו אחרי שנים של היכרות.

kamila19

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

התאהבות- מוציאה את הטוב שבי חיזור- זה הכרחי סקס- מתוך אהבה (וגם מותך רצון כשזה עם מישהו שאוהבים) מערכות יחסים-לקחת את הזמן אהבה ממבט ראשון- קרה לי יודעים אם מישהו מתאים לך- מיד בדייט הראשון

המורה אני יכולה לענות?!../images/Emo45.gif

התאהבות-מוצאיה רק את הטוב שבי חיזור...סו הכרחי סקס,תמיד! אה מתך אהבה...אפשר גם בלי אהבה מערכות יחסים זה לא מלחמה אין צורך להסתער אלא יש לקחת את הזמן אהבה ממבט ראשון למזלי קרה לי התאמה-אחרי כמה פגישות..יואו היה כיף

../images/Emo23.gif

התאהבות
מוציאה את הטוב שבי חיזור
הכרחי סקס
מוך אהבה מערכות יחסים
לקחת את הזמן אהבה ממבט ראשון
קרה לי ... וזה כזה כיףףף יודעת אם מישהו מתאים לי
מיד בדייט הראשון... הבעיה מה קורה אם אני חושבת שהוא מתאים לי והוא לא חושב שאני מתאימה לו... קצת תסבוכת .. :/

למעלה