../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif../images/Emo185.gif../images/Emo25.gif../images/Emo186.gif../images/Emo136.gif
התאהבות: מוציאה את הטוב שבי / גורמת לי להראות כמו אידיוט. אני חושבת שברגע שאני מאוהבת במישהו, אז אז אני רוצה להיות כלפיו ובשבילו הכי טובה שיש. ברור שבין השאר אני גם אשתטה ואתנהג כמו אידיוטית גמורה, כן.. זאת האהבה
חיזור: זה פאסה / זה הכרחי. ממש ממש לא פאסה! חשוב לחזר תמיד, אחרת איך הצד השני ידע שהוא רצוי? אפילו כשכבר השגתם את מושא אהבתכם ואתם ביחד, חשוב להמשיך לחזר!!
סקס: מתוך אהבה / מתוך צורך. גם וגם. ברור שעדיף שיהיה מתוך אהבה, כי ככה הוא יהיה הרבה יותר טוב, אבל לבני אדם יש גם צרכים, ולא תמיד יהיה משהו קבוע שיספק אותם.. אז אפשר למצוא בן אדם נורמלי שיספק את אותם הצרכים.
מערכות יחסים: להסתער ומהר / לקחת את הזמן. תלוי מה מרגישים - אם המערכת יחסים התחילה בוידוי אהבה סוער, אז ברור שלהסתער ומהר! אבל אם המערכת יחסים התחילה במטרה להכיר לאט לאט את הפרטנר, צריך לתת לזה את הזמן הדרוש.. אפילו אם מרגישים שזה כל כך נכון להסתער, צריך להתחשב גם בצד השני שעד לפני לא הרבה זמן לא כל כך הכיר אתכם.
אהבה ממבט ראשון: רק באגדות / קרה לי. אהבה ממבט ראשון בהחלט לא קיימת רק באגדות, למרות שבאגדות היא נשמעת יותר מתוקה. אני מכירה הרבה זוגות שהתאהבו אחד בשני ממבט ראשון ויחיד.. האהבה ממש תוקפנית, והיא מגיע המתי שלא מצפים לה.. בגלל זה אני מאמינה שקיים דבר כזה "אהבה ממבט ראשון", אפשר להסתכל על הבן אדם וישר לקלוט "הנה האדם שאני רוצה לבלות איתו בזמן הקרוב.
יודעים אם מישהו מתאים לך: מיד בדייט הראשון / אחרי כמה פגישות. אני חושבת שאחרי כמה דייטים... בדייט ראשון יודעים אם יש כימיה, מישהו לדבר איתו.. אבל בתכלס רק אחרי כמה פגישות אפשר לדעת אם יש התאמה!