שאלון נורא נחמד

ketas

New member
שאלון נורא נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

נגנב מפורום בון ג'ובי (אלוהים מה עשיתי שם בכלל?) אבל זה בטוח גם לא מקורי שלהם אז בלי רגשות אשם
הוראות: שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר.. ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באקראיות.[בווינאמפ - Shuffle בווינדוס מדיה פלייר - בעברית "הפעל בסדר באקראי", באנגלית - SHUFFLE. או CTRL+H ואז ליד כל שאלה תכתבו איזה שיר יצא. לא לרמות
------ איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

ketas

New member
אגב...אחרי כל שאלה להעביר שיר.

אחרת תסימו את השאלון עם בערך 2 שירים

ketas

New member
התשובות שלי../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

איך העולם רואה אותי? כאדם אופטימי, מתנדב לכל דבר, ובדרך כלל די שוחכ את עצמו (oasis - let there be loved) האם יהיו לי חיים מאושרים? אני מקווה שכן, תלוי עד כמה אני אעשה דברים שאני אוהבת ולא שאני מחוייבת (Bob Dylan - Hurricane) מה אנשים באמת חושבים עליי? שאולי אני אפילו יותר מידי סוג של "קדוש מעונה" שמנסה להשיקע יותר מידי בשביל אחרים (Travis - Side) האם אנשים חושקים בי בסתר? אמ כן, אז ממש בסתר
(Bob Marley - No Woman No Cry) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? תאמת שאני לא יודעת. אם כולנו היינו יודעים היה ממש קל נכון? (דן תורן-שוב השקר הזה) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לכוון אותם במסלול שאני רוצה, ולהיות בשליטה על דברים (לא בקטע המשעמם, אלה בקטע של החלטות שלי) Phil Collins - You Can't Hurry Love האם יהיו לי ילדים? אני מאמינה שכן...נראה לי (pink floyd - any calor you like) עצה טובה בשבילי: השיר שיצא לי אומר הכול- brian may - too much love will kill you מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? dont stop me now זה השיר שלי (מאור כהן-מה ידוע על היום הזה) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אממ שאלה קשה. תאמת לא יודעת (פורטיסחרוף-ניצוצות) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ככה זה-של ברי סחרוף. Eric Clapton - River of Tears ובהלוויה שלי? tears in haven של אריק קלפטון. (the beatels - love me do איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מישהו מצחיק, עמוק ורצוי בריטי
(רעש- לעיתים) איך יהיה לי היום? יהיה מצויין, אבל שום דבר מיוחד
(מוניקה סקס-סאן חוזה) למה אני כאן? בעיקר כדי לשמע קיטורים של אנשים אחרים ולתת להם לבכות לי על הכתף
(Deep Purple - Smoke On The Water בתור מה אנשים יזכרו אותי? מישהי שתמיד היתה מוכנה לעזור, וצחקה מדברים ממטומטמים (אביב גפן - רומיאו ויוליה) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? נראה לי משהו של מוניקה סקס, קניתי היום דיסק שלהם
(Jamie Blunt - Your Beautiful) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מקווה שלא, אם כן זה מפחיד, וגם השיר שיצא מפחיד אותי (Creed - One Last Breath) איך תהיה השנה הזו? לא משנה מה, בטוח יותר טובה מהשנה שעברה (ג'וני שועלי-עכשיו) נחמד

daveScorpions

New member
בון ג'ובי ../images/Emo99.gif

כאילו בתקופה שהוא היה צעיר והלהקה באמת עשתה מוזיקה טובה כה?

skaramoosh

New member
איזה **********

כבר הייתי באמצע של לענות על השאלות, וזה היה מאד מעצבן ומורט עצבים כי כל הזמן הווינדוס פלייר נתקע לי (זה הלך ככה-שיר- מעבירה- נתקע- לוחצת X- הודעת מערכת- פותחת- נתקע וכו') ואז נתקע לי העכבר והייתי צריכה לעשות הפעלה מחדש של המחשב וזה ממש ממש מעצבן!!!! @$%!&^%)^&@)#&%^@!)&%#$!&%$ )# &~)(&#%^($*^%#)$&!%

skaramoosh

New member
אגב בון ג'ובי...

בת אל(devul women) חולה עליו אז בטח פגשת אותה שם בפורום... היא לא כותבת פה כל כך הרבה אבל היא חברה שלי (גם כן חברה... חטפה לי את וומבלי 86 בדיוידי היחיד שהיה בחנות ואני גרה במקום שיש בו רק חנות דיסקים אחת.. והיא קנתה את האחרון שהיה בחנות!!! ועכשיו אני צריכה לחכות עד שיגיע מאמזון.. זה מתעכב כבר 3 שבועות.. סתם בתאל אל תקחי ללב אני פשוט לא יכולה לחכות שזה יגיע כבר!!)

Oukami Kun

New member
גאד

בשאלון הזה מסתובב בכל מקום. אפילו לישרא זה הגיע! אהההההה ברחו על נפשותיכם!!!!!

daveScorpions

New member
שלי ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? חפשן (Scorpions - Holiday) האם יהיו לי חיים מאושרים? כנראה שלא, כי כולם מציקים לי (The Bloodhound Gang - Why's Everybody Always Pickin) מה אנשים באמת חושבים עליי? אני מנהיג מלידה (Red Hot Chili Peppers Give - Save The Population) האם אנשים חושקים בי בסתר? מרחוק (Nickelback - Far away) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? להפסיק לנטוש את עצמי (Sevendust - Desertion) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? לקרוע את העיר (Scorpions & Berliner Philharmoniker - Big City Nights) האם יהיו לי ילדים? אחורי זה, כי עכשיו אני עסוק בלימודים (Emery - Studing Politics) עצה טובה בשבילי: הגורל שלך תלוי רק בעצמך ולא באף אחד אחר (Dark Tranquillity - No One) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Helix - Heavy Metal Cowboys מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Joan Armatrading - Love And Affection איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Sevendust - Hero ובהלוויה שלי? זה דיי מצחיק, Headgirl - Please Don't Touch איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מלאכים, Guns N' Roses - Knockin On Heavens Door איך יהיה לי היום? היה בסיידר אבל עוד מעט..
דויד ברוזה - ...עוד מעט למה אני כאן? כי מישהו מלמעלה שומר עלי, Seal - Kiss From a Rose בתור מה אנשים יזכרו אותי? איש של אהבה, פבלו רוזנברג - Luna Tucumana איזה שיר יתקע לי בראש מחר? דויד ברוזה - סרבנד האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ממערכות שמש אחרות, Dark Tranquillity - Indifferent Suns (Live) איך תהיה השנה הזו?

bazmaster

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? sweet child of mine-guns n roses האם יהיו לי חיים מאושרים? מעבר לברי העמלק-משינה מה אנשים באמת חושבים עליי? who whant to live forever האם אנשים חושקים בי בסתר? innuendo איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אהבתיה-שלמה ארצי מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? a change of seasens-dream theatre האם יהיו לי ילדים? child in time-deep purple עצה טובה בשבילי: היהודים-הימים שלנו מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? change your mind-sister hazel מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מפנה מקום-ברי סחרוף איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מאיר אריאל-צליל מכוון ובהלוויה שלי? אביב גפן-הולך קדימה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? עוד ארון אחד- היהודים איך יהיה לי היום? מי אוהב אותך יותר ממני-ארקדי דוכין למה אני כאן? keep yourself alive-queen בתור מה אנשים יזכרו אותי? its my life-bon jovi איזה שיר יתקע לי בראש מחר? behind blue eyes-the who האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רמי קלינשטיין-תפוחים ותמרים איך תהיה השנה הזו?אחלום לנצח-קספר

למעלה