שאלון נחמד...כדי להעיר את הפורום...

נופ18

New member
שאלון נחמד...כדי להעיר את הפורום...

שם: גיל: מיקום: כיתה: מין: כללי: מאכל אהוב: מאכל שנוא: תחביבים: מה עשית היום? מה עשית אתמול? בן אדם אחרון שהתקשר אליך: בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מתי התעוררת היום: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחיסים עם ההורים? אחים: איך החדר שלך נראה? חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש לך אוייבים? מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כמה חברים טובים יש לך? יש חבר/ה? כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציןו אחרון שקיבלת: מבחן אחרון שהתכוננת אליו: ליד מי אתה יושב? מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? עם מי הכי כייף לך ללמוד? מגמה: מורה אהוב: מרוה שנוא: מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? היית פעם בקרית שמונה? מה היית רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אתה בן אדם מושפע חברתית? הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בן אדם אחרון שראית: שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכי שונא: מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? סורי שזה כזה ארוך....חעחע....

מתוך שעמום..

שם: אמיר גיל: בקרוב 16 מיקום: פרדס חנה כיתה : י' מין: הרבה..חח זכר מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: חסה מה עשית היום? למדתי..ואחר כך אכלתי פיצה מה עשית אתמול? חילקתי פלאיירים לבחירות בן אדם אחרון שהתקשר אליך: ידידה בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: א-מ-א !! מתי התעוררת היום: 6 וחצי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: ידידה שלי שלא ראיתי כמעט חודשיים בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: ידידה שלי שעברה לארה"ב איך היחיסים עם ההורים: ברוך השם.. אחים: אחות איך החדר שלך נראה: תבואו תראו.. כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך: מנודה..חח סתם תותח על כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]: כל אחד שונה.. יש לך אוייבים: ממ לא שאני יודע. כמה חברים טובים יש לך: המון יש חבר/ה: אממ כרגע לא כמה היו: בכיתה ג' הפסקתי לספור...חחח לא סתם..אממ רציניות..4 התנשקת?: כן.. מתי בפעם הראשונה: בין כיתה ז' לח'.. בית ספר: עמל חדרה שולט {"עמל חדרה כאן ויאללה בלאגן! מקצוע אהוב: חלון מקצוע שנוא: אנגלית {5 יחידות} ציון אחרון שקיבלת: 85 במתמטיקה מבחן אחרון שהתכוננת אליו: מבחן בחשבון בכיתה ד' ליד מי אתה יושב?: כרגע? ליד המחשב מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?: בבצפר..המון..זבל עם מי הכי כייף לך ללמוד?: עם הכדורגל מגמה: אלקטרוניקה {בנתיים} מורה אהוב: דב רוזנטל מרוה שנוא:עזבו..אם היא תיכנס לא נעים.. מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אמרתי שהיא סתומה והיא הייתה מאחורי אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?:לבטל את חוק חינוך חובה. ימני/שמאלי (פוליטיקה)?: ימני.. במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?: ליברמן..או ליכוד הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? המוןןן איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו): רמת השרון בנים: תארו את החברה המושלמת: מממממ חמודה באופי וביופי=] עיניים בהירות יתרון.. היית פעם בחו"ל? ברוררררר מלא! איפה ההכי נהנת? קפריסין מרבה לטייל? ממ כן היית פעם בקרית שמונה? כן מה היית רוצה להיות בצבא? מג"בניק מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? קטן אתה בן אדם מושפע חברתית? לא בדרך כלל הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: נאבד לי העט! הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: מצאתי 5 שקל בן אדם אחרון שראית:חבר שדיברת איתו פנים מול פנים:אותו חבר ובטלפון/פלאפון: ידידה עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? שמור במערכת לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?: להפסיק להיות פרנציפיסט.. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: פרפקציוניסט...עם אני עושה משהו..אז הכי טוב שאני יכול. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לישון

iEyal

New member
ארוך מידי ../images/Emo178.gif

סורי... אולי מחר אני אמלא

צליל 14

New member
בגלל שמשעמם...חח

ובגלל שהפורום באמת קצת מת.. שם:צליל גיל:עוד חודשיים 16 מיקום:בית אליעזר כיתה:י' מין:נקבה כללי: מאכל אהוב: כל דבר שלא הייה לו פעם עיניים. מאכל שנוא: ממ..לא מצליחה לחשוב על משהו כזה...חחח תחביבים:רכיבה על סוסים,רולר,כלבים...כל דבר שקשור בחיות...
מה עשית היום?הלכתי לבי"ס,מיד אחרי זה למחויבות אישית בפינת חי,הייתי קצת בבית ועכשיו חזרתי מיום הורים. מה עשית אתמול?בי"ס,למדתי כל היום למבחן,הלכתי לשיעור רכיבה,ו...חזרתי ללמוד למבחן...
בן אדם אחרון שהתקשר אליך:המדריכה שלי בנוע"ל בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:המדריכה שלי בנוע"ל
מתי התעוררת היום:קמתי ב6:30..אבל להתעורר...זה קורה רק בסביבות 10 בבוקר.. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:חבר שלי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:חבר שלי איך היחיסים עם ההורים? בסדר.. אחים: אחת איך החדר שלך נראה? מבולגן בעיקר...מתחת לבלאגן הוא דווקא ממש יפה. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? המצב בערך אותו הדבר כמו בשנה שעברה...כל הזמן נוספים עוד חברים למעל חברים שלי. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? פריקית
יש לך אוייבים? לא כאלה שאני יודעת עליהם... מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא זוכרת כמה חברים טובים יש לך?3-4 ממש טובים יש חבר/ה?כן כמה היו?אחד בית ספר: מקצוע אהוב: אומנות ומתמטיקה מקצוע שנוא:לשון ציון אחרון שקיבלת:95 באומנות מבחן אחרון שהתכוננת אליו:הסטוריה ליד מי אתה יושב? ענברררר מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? ממ..בערך כל דבר שקיים בעולם..אבל עכשיו הוא בתהליכים של לעבור להיות פריק קשוח ואפל-משמע...אני צובעת את כולו בשחור. עם מי הכי כייף לך ללמוד? ענברר מגמה:אומנות מורה אהוב:המורה לאומנות והמורה למתמטיקה מרוה שנוא: המורה ללשון! מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:אמרתי עלייה משהו בקול רם ונראה לי שהיא שמעה..אבל ממש לא אכפת לי.. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? דבר ראשון הייתי נותנת לכל העולם סטירה,שיתעורר כבר! מה הייתי משנה...מפסיקה את ההתעללויות בבע"ח סוף סוף, וגורמת איכשהו לזה שהשיטות לרצח של בע"ח בתעשיית הבשר יהיו יותר "הומאניות" אם בכלל יהיו. ימני/שמאלי (פוליטיקה)? שונאת פוליטיקה,למה הכל במדינה שלנו סובב סביב הפוליטיקה..?\: במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?--- הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:לא יודעת מה הכי מפחיד..אבל האחרון הכי מפחיד הייה כשרכבנו על סוסים והסוסה שלי נבהלה והתחילה לרוץ בכביש המהיר במחלף של אולגה..
הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?כשענבר סיפרה לי את תורת הקקי של אח שלה חעחה. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) באיזה מושב בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:........... היית פעם בחו"ל?לא איפ ההכי נהנת?--- מרבה לטייל?כן היית פעם בקרית שמונה?נראה לי שכן מה היית רוצה להיות בצבא?לא יודעת... מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? לטפל בעזרת בע"ח אתה בן אדם מושפע חברתית? לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: שחכתי את המפתח לבית והייתי צריכה ללכת למנקה לבקש ממנה. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: כיהודה עשה אפצ'י...איזה חמוד! בן אדם אחרון שראית:אמא שלי שדיברת איתו פנים מול פנים:אמא ובטלפון/פלאפון:איה המדריכה עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם ההורים,ועם החברים...כל אחד לחוד כמובן חחח. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? שאני אהייה קצת יותר רגועה... התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: ממ...נראה לי זה שאני מתחשבת. הכי שונא:עצבנות מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך לגלוש באינטרנט ולתהות אם מישהו באמת קרא את הכל...

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם:אורָן גיל:16 מיקום:חדרה כיתה:י' מין:זכר כללי: מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:אממ.. לא יודע.. תחביבים:מחשב, טלוויזיה, מוזיקה.. מה עשית היום?הלכתי להשלמות בלשון בבצפר, מחויבות אישית וראיתי טלוויזיה.. מה עשית אתמול? אותו דבר.. רק בלי המחויבות האישית בן אדם אחרון שהתקשר אליך:ידידה שלי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:ידידה שלי מתי התעוררת היום:7 וחצי
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אין בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:דוד שלי איך היחיסים עם ההורים?טובים אחים:כנ"ל איך החדר שלך נראה?מסודר חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?היה נמוך ועכשיו הוא בסדר כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?אף אחד מאלה.. יש לך אוייבים?לא שידוע לי מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא זוכר כמה חברים טובים יש לך?בערך 3 יש חבר/ה?לא כמה היו?2 התנשקת?כן מתי בפעם הראשונה?לפני 3 שנים בית ספר: מקצוע אהוב:אנגלית? מקצוע שנוא:מתמטיקה. וספורט. וערבית. הכל בקיצור ציןו אחרון שקיבלת:87 בלשון מבחן אחרון שהתכוננת אליו:היסטוריה.. אבל הוא נדחה ליד מי אתה יושב?ידידה שלי מריה מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?בטח מקושקש.. אבל הרוב מישו אחר צייר עם מי הכי כייף לך ללמוד?אה? מגמה:ג"ג מורה אהוב: צמח פרחי מרוה שנוא:ננסי מיטשל
מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:אין אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?לא יודע ימני/שמאלי (פוליטיקה)?שום דבר במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?אף אחד הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:היו יותר מדי.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?היום בכיתה.. המורה ללשון רצתה שמישהו יפתור שאלה ואמרה "מי רוצה לעשות את תום?" היא רצתה להגיד את המילה שצריך לענות עליה ובגלל שילד בשם תום הצביע כשהיא דיברה היא אמרה את זה.. יצא מצחיק
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)מקום שקט בנים: תארו את החברה המושלמת:מצחיקה, יפה, חכמה.. היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת?איטליה מרבה לטייל?לא ממש היית פעם בקרית שמונה?לא נראה לי מה היית רוצה להיות בצבא?לא יודע מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?כנ"ל אתה בן אדם מושפע חברתית?לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:השלמות בלשון הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:מה שכתבתי על המורה ללשון בן אדם אחרון שראית:אבא שדיברת איתו פנים מול פנים:ידידה שלי ובטלפון/פלאפון:כנ"ל עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?לא יודע.. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?--- התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:אוהב לצחוק? הכי שונא:קרציה לפעמים מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לראות טלוויזיה

למעלה