שאלון נחמד של 40 שאלות

שאלון נחמד של 40 שאלות ../images/Emo13.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו ? 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? 3) איפה את/ה עכשיו ? 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? 7) האם את/ה משועם/ת ? 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? 12) בא לך על מישהו/י ? 13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י ? 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? 15) בן/ת כמה את/ה ? 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? 19) האם יש לך הרגל משונה ? 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? 25) האם את/ה צמחוני/ת ? 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? 32) מה בא לך לעשות ? 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? 35) מה המילה האהובה עלייך ? 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? 40) מה החלום שלך ? זהו, לא היה קשה, נכון ? תהנו ! (אני כתבתי את השאלון
)

N o E i T

New member
../images/Emo142.gifשיהיה../images/Emo3.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו ? עונה על השאלון הזה. 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? לא.. 3) איפה את/ה עכשיו ? בחדר שלי 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? לא משהו מיוחד 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? יאפ
6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? חס וחלילה 7) האם את/ה משועם/ת ? קצת.. 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? חלקם 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? ממ חלקם 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? טרם 12) בא לך על מישהו/י ?
13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י ? מה
14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? הכלבה שלי 15) בן/ת כמה את/ה ?15 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? ממ בסדר 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? =\ 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? לכתוב 19) האם יש לך הרגל משונה ? 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? 1 בלילה לאחר שסידרתי לי את השעות 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?11-12 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? אחיות או לא להיות,טופ מודל,גבר גבר,אהבה או כסף 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? =\ 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? פופ 25) האם את/ה צמחוני/ת ?לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? כלבים 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? חרקים 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? כנות, נחמדות, צניעות והאישיות 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?לא 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? חלאס 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?לאאאא 32) מה בא לך לעשות ? לסגור את השאלון הזה 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? כן 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? לא 35) מה המילה האהובה עלייך ? לא יודעת 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? כוס עמק
37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? תנ"ך 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?ברוך השם 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? שאני אצליח בבגרויות ושכל מה שאני ארצה ייתגשם 40) מה החלום שלך ?להיות מאושרת

faina s

New member
עונה

1) מה את/ה עושה עכשיו ? רואה טלויזיה 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? לא אוכלת 3) איפה את/ה עכשיו ? בחדר 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? כל מני 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? כן 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? לא 7) האם את/ה משועם/ת ?כן 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? אתמול 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?לא 12) בא לך על מישהו/י ?כן 13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י ? אה? 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? המשפחה 15) בן/ת כמה את/ה ?15 עוד 28 יום 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? טוב 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? אממממ לא זוכרת 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? רפואה 19) האם יש לך הרגל משונה ? לא 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? 1-2 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? 11 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? מכושפות 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? ראיתי הרבה 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? פופת רוק 25) האם את/ה צמחוני/ת ? לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? כלבים ודולפינים 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? חרקים וזוחלים 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? שידע להקשיב 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? חמודה 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? שאני רוצה לישון 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? כן 32) מה בא לך לעשות ? לישון 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? לא 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לא 35) מה המילה האהובה עלייך ?אממממ 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? לא יודעת אני צריכה לחשוב על זה 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? חנ"ג 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? כן 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? הרבה דברים 40) מה החלום שלך ? זה סוד

faina s

New member
תיקון קטן

40) מה החלום שלך? שתהיה לי משפחה גדולה ושאני אהיה מאושרת

crazy girll

New member
עונה....

1) מה את/ה עושה עכשיו ?עונה על השאלון ושומעת מוזיקה 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?לא 3) איפה את/ה עכשיו ?בחדר מחשב 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ?על השאלון.....? 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?כן 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?לא 7) האם את/ה משועם/ת ?קצת 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?ממזמן 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?כן 12) בא לך על מישהו/י ?לא 13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י ?עגבניה..כיאלו אני נוגעת בה אבל לא אכניס לפי
14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?החיים 15) בן/ת כמה את/ה ?עוד 4 חודשים 14 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?אה...דיי נבהלתי 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?אממ...חניבעל......? 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?אמ...לא יודעת 19) האם יש לך הרגל משונה ?לא 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?אחת שתים 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?עשר וחצי 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? השיר שלנו 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? לא יודעת 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?הכול כמעט חוז ממזרחית 25) האם את/ה צמחוני/ת ?לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?חתול!! 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?חשופית 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?אופי 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?לא 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?מתי השאלון נגמר???? 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?לא.. 32) מה בא לך לעשות ?לישון 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?לא 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לא 35) מה המילה האהובה עלייך ?מאמי חחחח..סתם לא יודעת 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?מאמי 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?ספורט ביסודי זה היה כיף כי לא עשינו כלום אבל עכשיו מעבידים אותנו 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?כן 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?שאני יהיה עם חברות שלי בכיתה 0ערבבו לנו את הכיתות) (שוב) 40) מה החלום שלך ?אהה...לדעת

olsen cool

New member
אני עונה../images/Emo3.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו?צם וגולש 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן,מה?אני צמה לא קלטתם? 3) איפה את/ה עכשיו?בבית?! 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה?כמה שאני צמאה
5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות?כן! 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא)?לאאאאאאא 7) האם את/ה משועם/ת?קצת 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?לא נראה לי שעשיתי את זה 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?אני מקבלת מהביה"ס 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?גם מהביה"ס 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?הרוב כן 12) בא לך על מישהו/י ?לא 13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ?לא כשר 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?יש הרבה 15) בן/ת כמה את/ה ?15 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?איזה באסה יש צום 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?לא זוכרת 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?מחשבים,תקשורת,אינטרנט 19) האם יש לך הרגל משונה ?לקסוס ציפורניים 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?11 וחצי בלילה 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?בין 9 וחצי ל10 וחצי 22) מה התוכנית האהובה עלייך ?אחיות או לא להיות/חברים 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?גם פה יש הרבה 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?פופ ופאנק 25) האם את/ה צמחוני/ת ?לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?דולפינים 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?חיות שטורפות בני אדם 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?מצטערת אבל גם פה יש הרבה 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?כן!
פגשתי אותה 5 פעמים 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?שהצום כבר יגמר 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?לא 32) מה בא לך לעשות ?לשתות 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?לא 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לא 35) מה המילה האהובה עלייך ?אממ לא יודעת 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?OK?בסדר?משעמם? 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?טימטומטיקקה 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?לא 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?לקבל 100 בטימטומטיקקה ושלינדזי והילארי יבואו לארץ 40) מה החלום שלך-לפגוש את כל מושאי הערצותיי

יאללה נענה../images/Emo3.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה ותוהה למה 2) את/ה אוכל/ת עכשיו? אם כן, מה ? לא אוכלת..
3) איפה את/ה עכשיו? פורום 1337.. נו, בחדר
4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה? *גררררררר איזה מושלמת הלינדזי הזאתתתת* 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות? וואי, שאלה מכשילה 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא)? 7) האם את/ה משועם/ת? קצת 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !)? 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר? לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן? נופ 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה! קנית? נוט יאט 12) בא לך על מישהו/י? עליך, מעוניינת? 13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י? הנגבי 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם? הרבה 15) בן/ת כמה את/ה? 14 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום? מצב מצבתי 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים? 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד? משחק 19) האם יש לך הרגל משונה? לענות על שאלונים כאלה 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש? עד עכשיו בבוקר, אבל אני מתחילה לישון מוקדם, אז 1
21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר? 12+- 22) מה התוכנית האהובה עלייך? הרבה, ביניהם- סטרדיי נייט לייב, הופ ופיית', TRL 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית? אני בטח זוכרת.. 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת? פופ ורוק 25) האם את/ה צמחוני/ת? לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת? כלבים 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת? אם ג'וקים נחשבים חיות 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך? יש הרבה 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת? לא
30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע? כלום 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו? לא 32) מה בא לך לעשות? לסגור את השאלון הזה 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה? ברור, אני רוצחת סדרתית 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי? לא 35) מה המילה האהובה עלייך? .. 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה? .. 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת? תנ"ך 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה? מאוד 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה? שתגמר 40) מה החלום שלך? לפגוש את לינדזי ואת כל מי שאני מעריצה
איך לא?

Vegetable Salad

New member
מאוחר ומשעמם ../images/Emo42.gif

אז למה לא? 1) מה את/ה עושה עכשיו ? עונה על השאלון 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? לא 3) איפה את/ה עכשיו ? בממד ליד המחשב 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? שהשאלות קצת מוזרות 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? בוודאי 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? ממש לא 7) האם את/ה משועם/ת ? כרגע כן 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? זה לא נחשב, כי זה כולה הלחי והיא כולה חברה טובה 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? אנחנו נקבל אותם בהשאלה מהבית ספר 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? כנל 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? מחברת כן 12) בא לך על מישהו/י ? רק סלב 13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י ? בשר, דגים, משהו שצריך להיות מבושל והוא לא 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ? משפחה, בריאות, אושר ועושר, וכמובן החברים והמראה 15) בן/ת כמה את/ה ? 14.5 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? לארוחת צהריים (ככה זה כשקמים ב2) 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? אכזבה 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? או אומנויות הבמה או להיות רופאה, ועדיף בפלסטיקה, יש הרבה אנשים עם דימוי עצמי נמוך... 19) האם יש לך הרגל משונה ? לפעמים כששואלים אותי משהו אני עונה דברים מפגרים 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? אני אמורה הכי מאוחר ב2, לפעמים מחזיקה עד 4 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? 11 וחצי, בשישי (והחל מעכשיו גם בחמישי מתי שבא לי) 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? מכושפות, האו סי ועקרות בית נואשות 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? אין לי זכרון לכאלה, אבל אולי הקליפ שלמייקל ג'קסון נשרף השיער והוא המציא על זה סיפור שלם?
24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? R&B, ראפ, היפ הופ, ישראלי, פופ 25) האם את/ה צמחוני/ת ? מגיל 3 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? כולן חוץ מעקרבים, עכבישים וכל מיני ג'וקים ודבורים וכאלה... 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? אופס 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? שהוא לא יהיה וירטואלי
סתם. הרבה דברים 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? כמו שבירקון יש מים צלולים 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? רוני סופר יותר מתאימה לתפקיד קופאית 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? על החתולה שלי 32) מה בא לך לעשות ? לאכול משהו 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? יש מצב 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? לא 35) מה המילה האהובה עלייך ? ביטוי. שזה לא יאמן 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? מאמי 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? כל מה שמלמדים בבית ספר 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? בדרך כלל 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? שטום/רופרט/דניאל (הסרטים של פוטר) יבינו כבר שאני אהבת חייהם 40) מה החלום שלך ? אופס

עונה

1) מה את/ה עושה עכשיו ? -במחשב 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? לא אני לא אוכלת עכשיו 3) איפה את/ה עכשיו ? החדר שלי 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? על השאלון שאני עונה עליו 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ? עכשיו כן 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? לא במילא משעמם לי 7) האם את/ה משועם/ת ? מאווווווד 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? לא זכור (אבל אם אתם מתכוונים לנשיקה בין בני זוג זה לא קרה!!! אני מתכוונת לחברה שלי או משהו.. 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ? לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ? לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? את הרוב 12) בא לך על מישהו/י ? לא 13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י ?דגים/אוכל לא כשר 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?משפחה וחברות קרובות וטובות (והמריכה שלי ) האא וגם הכלבה שלי! 15) בן/ת כמה את/ה ?13 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? צמב רוח רותח (היה לי חם!) 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? לא יודעת 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? מחשבים תיכנות 19) האם יש לך הרגל משונה ? להקיא! 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? בבוקר! 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? 12 וחצי בערך 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? אחיות או לא להיות והפיג'מות 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ? לינדזי לוהאן רמורס 1 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? פופ לועזי וקצת עברי 25) האם את/ה צמחוני/ת ? לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ? כלב וחתול 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? דגים!!! מדוזות חרקים וכל מיני 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? האופי 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? מזה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? בא לי לנסוע לאילת עם חברות שלי!!! אבל אין תקציב
31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? כה על המדריכה החמודה שלי !! 32) מה בא לך לעשות ? להיות באילת עם חברות שלי! 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? הרגתי? לא הגזמתם?? אבל כן היו דברים רעים שעשיתי בכוונה אבל לא הרגתי אף אחד! 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ? לא 35) מה המילה האהובה עלייך ? יאפ 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ? יאפ 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ? ביולוגיה! 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ? לא יודעת 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? לנסוע לאילת עם חברות! 40) מה החלום שלך ? יש לי יותר מידי וזה לא יגמר היום! אני יתחיל בלנסוע לאילת עם חברות ויסיים בפעם אחרת

פאק. זה ארווךךךך :

1) מה את/ה עושה עכשיו ?עונה על השאלון
2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ? - לע. אבל עמדתי לרדת למטבח 3) איפה את/ה עכשיו ? בחדר. הכי טוב 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ? על זה שהשאלון ארוך ונשארו לי עוד 36 שאלות 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?סתכלו קצת למעלה 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ? לאאאא! זה כיף. מואי כיף. 7) האם את/ה משועם/ת ? אכן. 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ? ......
. עכשיו. 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?כע. מפחיד. לקחתי 5 יחידות פיזיקה 5אלקטרוניקה, ו5 מחשבים . 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?כן 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ? כמעט הכל חח 12) בא לך על מישהו/י ? כן .אבל לו לא בא עלי . 13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י ?חציל? 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?נלי פורטדו
15) בן/ת כמה את/ה ?15.3 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ? אחלה 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ? לא יכול להגיד, סתם כי אני לא ארגיש נעים 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ? לאיודע, אני מקווה שיהייה לי עתיד
19) האם יש לך הרגל משונה ? לאדע. :-\ 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ? לא יודע, אבל אתם רואים שאני עדיין ער 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ? 2 ככה? 22) מה התוכנית האהובה עלייך ? השיר שלנו,זל . 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?הקליפ הכי מושקע? חח . צריך מלא זמן לחשוב על זה. יש מלא למדונה ומייקל שהם מושקעים, למאריה גם לא חסר. אמ. גם לנלי יש כמה צבעוניים ויפים כרפעליה. אבל בעקרון אין לי מושג מה הכי טוב 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ? פופ,ארנדבי,ראגיי 25) האם את/ה צמחוני/ת ? נא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?כלב,תוכי,כמעט הכל 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?גוקים.בע 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ? אמינות,נחמדות, לצחוק, לאוהב, וגם יופי איפשהו 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ? אני אסתום... 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ? איך מישהו אמר שרוני מהממת. 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ? לא. 32) מה בא לך לעשות ? לשיר. 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ? הרגתי? עדין לא:\ חעחע . אממ כן עשיתי נזק למישו 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לאאאאאאא
35) מה המילה האהובה עלייך ?חח יש מלא,: כאילו , לייק דא,מויסא מויסא, ועוד. 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?קציצה 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?לא שונא משו מסוים 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?לא יותר מידי 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ? שלום במזרח התיכון. סתם . ברצינות. שנלי פורטדו תוציא אלבום ותייהייה להיט ענק באמריקה ואריופה! כפרעליה 40) מה החלום שלך ?לאדע, אני לא ישן

אני../images/Emo70.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו ?
עונה על השאלון 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?
לא, לא רעבה בכלל
3) איפה את/ה עכשיו ?
מול המחשב.. 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ?
אממ שאני חולה על what are you waiting for
5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?
עכשיו כן 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?
לא למה
הוא נחמד 7) האם את/ה משועם/ת ?
??? 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?
אתמול 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?
אממ נראה לי..
לא אני קונה.. ההורים קונים 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?
לאדעת
11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?
חח עוד לא 12) בא לך על מישהו/י ?
לא ממש 13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י ?
???? 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?
לאדעת
15) בן/ת כמה את/ה ?
13 ויומיים
16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?
מעולה
17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?
צ'וקי
18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?
אממ שחקנית
19) האם יש לך הרגל משונה ?
לא
20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?
בין1 וחצי ל8 בבוקר 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?
12-1 22) מה התוכנית האהובה עלייך ?
טלנובלה בע"מ פיק אפ רבלדה
נולד יש המוןןןןןןן 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?
לא זוכרת 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?
פופ רוק, לטיני..
25) האם את/ה צמחוני/ת ?
26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?
27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?
אממ חרקיםםםם
28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?
אהבה וכנות 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא
30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?
אין כזה דבר.. 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?
32) מה בא לך לעשות ?
לקנות בגד ים חדש
33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?
אולי
34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?
35) מה המילה האהובה עלייך ?
לינדזי
36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?
אממ... לאדעת
37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?
מתמטיקה
38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?
כן 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?
שאני יעבור את ה50 במתמטיקה
ועוד הרבה דברים.. 40) מה החלום שלך ?
אין לי

נו9וש

New member
שלי!!!!!1

1) מה את/ה עושה עכשיו ?רואה סוף הדרך הגמר!! 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?לא, רק שותה קולה 3) איפה את/ה עכשיו ?בחדרי הקט 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ?על הצרחות של ז'ניה ועל עובד המסכן 5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?אממ..לא 6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?אמשיך..בשמחה..חח 7) האם את/ה משועם/ת ?תאמת שלא...רק לרגעים אחדים 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?כל בוקר בנשיקת "בוקר טוב"עם האנשים בבית ספר..אבל הפעם האחרונה זה היה בקרס מש"צים רולז!! בתחילת יולי. 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?יאפ 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?יאפ 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?כן חוץ מיומן..מה זה הדברים המזוויעים האלו השנה??אין יומן נורמלי אחד... 12) בא לך על מישהו/י ?כן 13) באיזה מכאל בחיים לא תגע/י ?עוף 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?המשפחה והחברים וכמובן המש"צים:) 15) בן/ת כמה את/ה ?14 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?מעולה:)... 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?אממ..לא עולה לי כרגע שם כזה.. 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?להיות שחקנית...:) 19) האם יש לך הרגל משונה ?לא אני 99% נורמלית..האחוז האחרון נאבד במשך היותי מש"צית. 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?4 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?11\12 22) מה התוכנית האהובה עלייך ?השיר שלנו 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?אממ..לא יודעת אבל אניאוהבת את הקליפ של גוון סטפני.."בנאנאס".. 24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?לא משנה לי , הכל חוץ ממזרחית..כל השירים שם הם דיכאון ..( 25) האם את/ה צמחוני/ת ?אממ...לא נראה לי כי אני אוכלת שניצלונים אבל אני לא נודעת בבשר ועוף שנראים כמו בשר ועוף..חח 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?סוס.....חיה אצילית:) 27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ?חרקים 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?שיהיה אכפתי ומבין.. 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?היא יפה..אבל לא יותר מזה 30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?מיטל שלי.. 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?כן כתבתי- מיטל שלי.. 32) מה בא לך לעשות ?ללכת לים 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?לא 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לא 35) מה המילה האהובה עלייך ?בובי....(הכל תודות לדין) 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?יאפ 37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?מתמטיקה 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?בחלקי.. 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?רק טוב 40) מה החלום שלך ?להיות שחקנית זהו, לא היה קשה, נכון ?לא..ממש לא.......תודה על השאלון דרך להעביר את הזמן:)

עונה../images/Emo3.gif

1) מה את/ה עושה עכשיו ?עונה על השאלון. 2) את/ה אוכל/ת עכשיו ? אם כן, מה ?לא,אני לא אוכלת. 3) איפה את/ה עכשיו ?בבית. 4) מה את/ה חושב/ת ברגע זה ?על מישהו חתיך שהיה איתי במלון
5) את/ה מודע/ת שיש לנו עוד 35 שאלות ?מהההה?
לאאאא
6) האם את/ה רוצה להפסיק את השאלון (לאאאא) ?בטח
סתם,סתם
7) האם את/ה משועם/ת ?מאוד. 8) מתי בפעם האחרונה נישקת מישהו/י (לא משפחה !) ?בפה?אף אחד. 9) האם קנית כבר את כל הספרים לבצפר ?לא 10) ומה עם החוברות, קנית את כולן ?לא 11) וציוד ? זה הדבר כמעט הכי חשוב לקראת השנה החדשה ! קנית ?לא 12) בא לך על מישהו/י ?כן
על זה שהיה איתי במלון
13) באיזה מאכל בחיים לא תגע/י ?אממ,לא יודעת..יש כל מיני. 14) מה הדבר הכי חשוב לך בעולם ?המשפחה 15) בן/ת כמה את/ה ?עוד 3 חודשים בת 13 16) באיזה מצב-רוח התעוררת היום ?מעצבן 17) מה השם הכי מטומטם ששמעת בחיים ?אממ לא יודעת. 18) במה את/ה רוצה לעסוק בעתיד ?לא יודעת 19) האם יש לך הרגל משונה ?לא עולה לי עכשיו 20) באיזה שעה את/ה הולך/ת לישון בחופש ?בסביבות 2 בלילה בדרך כלל 21) ובאיזה שעה את/ה הולך/ת לישון כשיש בצפר ?10 וחצי 22) מה התוכנית האהובה עלייך ?כרגע תשוקת הנצים 23) מה הקליפ הכי מגניב ומושקע שראית ?אממ לא יודעת..אני אוהבת אבל זה הקליפ פירסט..של לידנזי
24) איזה סוגי מוזיקה את/ה אוהב/ת ?אני אוהבת היפ הופ,רוק ופופ 25) האם את/ה צמחוני/ת ?לא 26) איזה חיות את/ה אוהב/ת ?אממ..טיגריס היא חיה מהממת
27) ואיזה חיות את/ה מתעב/ת ? 28) מה לדעתך הכי חשוב בבן/ת זוג שלך ?אממ לא יודעת.. 29) נכון שרוני סופרסטאר פשוט מהממת ?לא
30) מה הדבר היחיד שעובר לך בראש כרגע ?להלהלהלה 31) האם את/ה חושב/ת על מישהו/י מיוחד/ת עכשיו ?כן
32) מה בא לך לעשות ?כל מיני 33) האם הרגת/עשית נזק למישהו/י בכוונה ?אממ..לא חושבת 34) האם אי פעם תלבש/י משהו קיצוני רק בשביל צומי ?לא 35) מה המילה האהובה עלייך ?שתוק
סתם,לא יודעת. 36) מה המילה שאת/ה משתמש/ת בה הכי הרבה ?סתמי\סתום את הפה
37) איזה מקצוע את/ה שונא/ת ?מתמטיקה,ספרות,הבעה..ועוד 38) יש רק עוד 2 שאלות, את/ה שמח/ה ?מאוד 39) מה את/ה רוצה שייקרה בשנה הבאה ?לא יודעת 40) מה החלום שלך ?יש לי כל מיני.

למעלה