שאלון נחמד

שאלון נחמד../images/Emo14.gif

קרדיט לפורום אהבה מעבר לפינה
בחרו 10 חברי פורום: (גם כאלה שלא פה, כי לא נראלי שיש פה 10
) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: האם פגשתם את 9? האם 1 ו-3 נפגשו? האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? באיזה פורומים גולש מספר 8? בן/בת כמה מספר 4? האם פגשת את מספר 6? מה אתם חושבים על מספר 10? האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? האם מספר 3 אוהב לאכול? האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? תנו מחמאה למספר 8: האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? האם 2 ו-6 נפגשו? האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? האם מספר 6 נעל?

עונה../images/Emo14.gif

בחרו 10 חברי פורום: (גם כאלה שלא פה, כי לא נראלי שיש פה 10
) 1. מעיינוש
2. דרור
3. ספיר
(סתם
) 4. טל
5. הדר 6. עומר 7. לורי 8. מימי 9. דנה (קמילה רוחאס) 10. ליהי עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: ילדה מקסימה
האם פגשתם את 9? לא האם 1 ו-3 נפגשו? אני כמעט בטוחה שלא
האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? כן:) באיזה פורומים גולש מספר 8? אינלי מושג
בן/בת כמה מספר 4? 15, נכון? האם פגשת את מספר 6? לא מה אתם חושבים על מספר 10? שהיא אחלה ילדה
האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? לא האם מספר 3 אוהב לאכול? לא יודעת, ספיר את אוהבת לאכול? (אם היא בכלל נמצאת פה
) האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? אינלי מסנג'ר תנו מחמאה למספר 8: כנ"ל לגבי שאלה ראשונה
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? לא יודעת... האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? לא האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? אני חושבת שכן, לא בטוחה האם 2 ו-6 נפגשו? אני לא חושבת... האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? לא, כמעט ולא האם מספר 6 נעל? לא ובאלי לצרף תמונה אפשר? תודה:)

לספר עליהן כאילו?../images/Emo14.gif

סבבה, הנה... 1. מעיינוש - השם משתמש שלה הוא פלור וחואן לנצח, קוראים לה מעיין, היא בת 14, החברה הטובה ביותר שלי בכל העולם
, אנחנו חברות מהגן... היא מעריצה את יהודה לוי, אוהבת מאוד את הסדרה פלוריסיינטה, ועוד כמה דברים... 2. דרור - את רוצה שאני אספר לך על עצמך?
3. ספיר - אני מניחה שאת קצת מכירה אותה, אבל אם לא, אז היא ילדה מקסימה, מצחיקה, מציפנית לפעמים, היו לה 600000000 שמות משתמש (וזה לא בטוח, אני כבר לא עוקבת) והיא עשתה פעם משו לא כ"כ יפה, אבל סלחנו לה על זה... 4. טל - גם אותה את מכירה... 5. הדר - היא הצטרפה לא מזמן ואחרי כמה זמן לא הייתה פה שוב, היא מעריצה את לירז צ'רכי
ואת ג'סי מקרנטרני (או איך שלא רושמים את זה
) והיא בת 14 אם אני לא טועה... 6. עומר - גם הייתה פה דיי מזמן ועזבה, גם היא מעריצה את לירז צ'רכי ובת 14 7. לורי - הייתה יותר בקומונה אבל גם קצת פה, השם משתמש שלה הוא לורילוש והיא גם בת 14 (איזה מגניב, כולם פה בנות 14
), והיא מאוד אוהבת את אחיות או לא להיות (למרות שנדמה לי שיש פה עוד כמה כאלו
) 8. מימי - כנ"ל, הייתה יותר בקומונה, שם משתמש - מימי 4 ילדה נחמדה, אבל לא ממש כתבה הרבה, כך שאנחנו לא ממש יודעים עליה הרבה... 9. דנה (קמילה רוחאס) - הייתה פה הרבה פעמים, אני מניחה שאת מכירה אותה או לפחות ראית את השם משתמש שלה כמה פעמים... 10. ליהי - כתבה יותר בקומונה, יש לה קומונה לריאנה והיא גם ילדה מאוד נחמדה, שם המשתמש שלה הוא לוש Hilary duff זהו, פירטתי לך על כולם
עכשיו את יכולה לעשות?

אוקיי../images/Emo9.gifחחח אז שלי../images/Emo6.gif:

1. מעיין 2. ספיר 3.לירז
4. טל 5. הדר 6. עומר 7. לורי 8. מימי 9. דנה (קמילה רוחאס) 10. ליהי עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה:יש לה שם נורא חמוד האם פגשתם את 9?לא האם 1 ו-3 נפגשו?כן האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים?
באיזה פורומים גולש מספר 8?חח לא יודעת בן/בת כמה מספר 4?15 לא?
האם פגשת את מספר 6?
מה אתם חושבים על מספר 10?שם נחמד! האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]?
האם מספר 3 אוהב לאכול?
חח כן? האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1?
תנו מחמאה למספר 8:אין לי מושג מי זאת
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9?לא יודעת האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך?
האם מספר 10 שלח לך פעם מסר?
האם 2 ו-6 נפגשו?אין לי מושק האם מספר 7 כותב הרבה בפורום?
האם מספר 6 נעל?לא חח

פגשת את עומר פעם?../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif

איפו? וכן, אני אוהבת לאכול, כאילו מי לא? (חוץ מאנורקסיות
) זו לא אחת ההנאות של החיים?

עונה

1.לירז(חברתי הטובה ביותר) 2.חברה שלי נטלי 3.אני 4.אמא שלי 5.נתן(סתם שם שהצאתי...) 6.סבא שלי(מצד האמא) 7.אני 8.לירז 9.יהודה לוי 10.אבא שלי תנו למספר 7 מחמאה:יפה ומתוקה.. האם פגשתם את 9?כן באיכילוב לצילומי הבורר.. האם 1 ו-3 נפגשו?כן בטח כאילו אנחנו חברות! האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים?לא באיזה פורומים גולש מספר 8?בפורומים של:יהודה לוי,אגם רודברג,אהבה מעבר לפינה,האלופה,הפורם של זאתי ממרחק נגיעה (רוחלה) וזהו נראה לי... בן/בת כמה מספר 4?42 האם פגשת את מספר 6?לא וחבל... מה אתם חושבים על מספר 10?שהוא הכי טוב שבעולם במיוחד כלפי... האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]?כן ברור היא גם חברה טובה שלי... האם מספר 3 אוהב לאכול?לא ממש אבל תלוי מה אני יודעת ששולקד אני מאוד אוהבת לאכול אני מקווה שזה בסדר?! האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1?לא לצערי אין לה מסנג'ר תנו מחמאה למספר 8: היא הכי נשמאמי ומתוקה וחמודה שלי בכל העולם כולו!!! האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9?לא אבל הייתי מתה שאמא שלי תמצא ברשימת החברים של יהודה לוי... האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך?לא זה סתם שם שהמצאתי.. האם מספר 10 שלח לך פעם מסר?לא הוא בכלל לא רשום בפורום הזה וגם לא בשום פורום אחר... האם 2 ו-6 נפגשו?לא הייתי מתה שקודם יפגשו אותי ואז אולי אותה אבל גם מה קשור שחברה שלי הייתה פוגשת את סבא שלי?! האם מספר 7 כותב הרבה בפורום?אפשר להגיד שככה ככה לפעמים מתי שאני יכולה ויש לי זמן... האם מספר 6 נעל?לא!!!!!!!!!התחת של מי שכתב את השאלון הזה נעל!!!!ומי שיקרה לסבא שלי נעל אני ירצח אותו שיהיה בקבר!!!!

חחחחח, מצחיקה...../images/Emo14.gif

אגב, הקלטתי לך, אבל זה לא הכי מההתחלה, זה מ-15:57 בערך כי לא שמתי לב לשעה...סורי:)

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif כן , ראיתי ...

אבל בכל זאת - מאיפה אני אמורה לדעת ? D:

אה?../images/Emo14.gif

תקראי שוב את המשפט שכתבת, לא כתבת נכון, "כן ראיתי, אבל מאיפה אני אמורה לדעת?" זה טיפשי להגיד את זה ככה... אם כבר - "כן ראיתי, אבל בכל זאת אני לא יודעת עליהן הרבה..."

למעלה