שאלון נחמד

Boglob

New member
שאלון נחמד

שלום, בגלל שבשבועות האחרונים כול מה שעשיתי בפורום זה לבקש עזרה חשבתי לעשות שאלון חמוד כדי לנסות להעיר את הפורום.
מתי אתם עושים בדיקות מציאות?
מה היא בדיקת המציאות שלכם?
מה הוא עוגן החלום שלכם? (משהו או מישהו שנמצא ברוב החלומות שלכם)
באיזה תדירות יש לכם חלומות צלולים?
כמה זמן אתם עוסקים בחלומות צלולים?
מי הוא מדריך החלום שלכם? (אם אתם יודעים)
מתי התחלתם להתעסק בחלומות צלולים?
האם אתם מכירים חולמים אחרים? (מחוץ לפורום)

אני: אני עושה בדיקת מציאות כול פעם שאני חושב על חלומות צלולים (פיתחתי לעצמי אובססיה קטנה אז זה קורה הרבה)
אני סופר אצבעות 3 פעמים.
עוגן החלום שלי זה ילדים מהכיתה שלי ומוות...
אני רק בהתחלה אבל היה לי 2 חלומות צלולים בשבוע.
אני עוסק בחלומות צלולים כשלושה שבועות.
יש לי חשדות לגבי מדריך החלום אבל אני לא בטוח.
כמו שאמרתי קודם, מלפני שלושה שבועות.
אני מכיר חולם טבעי אחד וילד שגם רוצה לחלום אבל הוא לא משהו בזה (התחיל כמה שבועות לפני והוא עדיין לא זוכר יותר מחלום בשבוע)

תהנו!

תשובון נחמד

כשאני נזכר בזה, אז מדי פעם. זה ממש לא מסודר כי אני במודע לא מתאמן עכשיו בחצלולים.
ספירת אצבעון, כמעט תמיד. לפעמים אני מנסה לעבור דרך משהו או בודק עם טקסט.
כרגע אין לי עוגן חלום שאני מזהה
תדירות..? אני לא רוצה לדבר על זה

אני עוסק בחלומות צלולים כבר עשר שנים בערך, אבל הרבה מהזמן לא באופן פעיל. זה תחום עניין יותר מאשר אימון בפועל.
מדריך החלום שלי הוא אני (עצמי, לרוב בגילאים שונים). יש לנו מערכת יחסים מורכבת קצת, והוא יותר אניגמתי מאשר מסייע בדרך כלל.
אני מכיר כמה חולמים אחרים, אחותי וחבר מהתיכון (שחולם צלול טבעי. בנזונה).

אחלה שאלון :)

וולפהרט

New member
תשובון

כתבתי דווקא לא מזמן: כשמשהו לא נראה לי הגוני, כשמשהו מעצבן קורה שהייתי מעדיפה שלא יקרה, כשמשהו טוב קורה ואני רוצה לוודא שהוא באמת קרה, כשאני מזכירה משהו לגבי חלומות צללים וסתם כשאני נזכרת.
&nbsp
אני פורסת את היד מלפני ומרחיקה ומקרבת בין האצבעות, בלי לספור, זה מספיק אצלי. בהרחקת האצבעת יצמחו לי עוד אצבעות בן לבין ובקרוב האצבעות הן יבלעו אחת בתוך השניה. אני צריכה לעשות הדמיה של זה!
&nbsp
מעליות, מגלשות מים (למרות שאין במציאות היום יומית) ועוד.
&nbsp
עכשו בגלל עומס ועיפות אני אפילו לא רושמת חלומות או מתאמצת לזכור, אז גם אם יש לי חצלולים, אני לא זוכרת אותם:\ כרגע כמעט ואין. אחכה לגל הבא, בגל הקודם היה לי פעם בשבוע\שבועיים.
&nbsp
אני עוסקת בחלומות צלולים 8 שנים
&nbsp
אני לא בטוחה, אבל אני מקווה שוולפהרט, הדמות שלי, שיכול להופיע בתור בנדם או עם ראש זאב, או זאב לגמרי. רק שיופיע! הוא סרבן.
&nbsp
ב:2006
&nbsp
שאלה יפה ומעניינת! שתיים מהאחיות שלי התחלו בעקבותי גם לחצלל, בלי לנסות או להשתדל. אחותי אפילו נעזרה בי כסוג של מדריך חלומות שלה- אני זאת שגיליתי ל בחלום שזה חלום.
&nbsp

אל על2

New member
היי :)

האמת שעכשיו כבר הפסקתי לעשות בדיקות מציאות 0.0 (אולי בקרוב אני יחזור לזה)
ספירת אצבעות כמובן..השיטה הכי קלה עבורי :)
עוגן ספציפי? אין..
גם תדירות אין...חח זה משתנה אצלי התדירות
מאז שנה שעברה בעצם... אולי קצת יותר...
(כשהייתי בן 5 או משהו כזה היו לי הרבה חלומות צלולים..פשוט לא ידעתי איך זה קורא או איך קוראים ל'תופעה' הזאת חח)
אין מדריך...(וואי אני צריך ממש להתחיל מחדש לחלום צלול אם אין לי את התשובות האלו..)
מחוץ לפורום..לא..לא ממש (אבל פעם שמעתי ילדים שדיברו על זה בבית ספר אז זה כביכול נחשב)
&nbsp
(האמת היא עכשיו שאם אתה באמת בן 13 אז זה נורא כיף שיהיה עוד מישהו שהוא בגיל שלי בפורום חח)
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Boglob

New member
כן אני כן

אני כן בן 13 (כיתה ח') אבל מידי פעם חושבים שאני י'.
ואל תדאג, להרבה אנשים יש תקופות כמו מה שיש לך.

אל על2

New member
כיתה י?

אתה נראה כמו מישהו בכיתה י?
אני נראה כמו מישהו בכיתה ט חחח

Boglob

New member
ילדון

בכול מקרה, נחמד לדעת שיש אנשים עם ניסיון בגיל שלי, נראה לי נדיר לגמרי.

למעלה