שאלון נחמד..=]

«Pink Girl»

New member
שאלון נחמד..=]

טוב, תגידו שאני חופרת או כל דבר, אבל מה לעשות שצריך להעיר ת'פורום
קדימה, אל תתעצלו, תביאו אנשים לפורום, ותענו על השאלון!! תהנו..
קצת בכללי.. שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם.. את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

פורום פורום עור עור עור! ../images/Emo198.gif

קצת בכללי.. שם:עינב פירסינג:לא.. יהיה בגבה קעקועים:עדיין לא גובה:1.45 בערך.. מידת נעליים:37-38 צבע שיער:כרגע בלונדי.. יהיה כתום.. אחים/אחיות:אחות גדולה, קטנה ואח קטן בת כמה את נראית:8.. [אבל רק בפרצוף..=\] משקפיים?לא גשר?לא צריך עבר פלילי:לא שפות:עברית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:"איך הומצא לגמרי במקרה הקאבאב הרומני סרט מושכר שראית:לא זוכרת.. סרט בקולנוע:צ'ארלי והשוקולדה שיר ששמעת:שיר בעיפרון\בית הבובות השיר שנתקע לך בראש:יונתן הקטן הדיסק שקנית:אני קניתי? אמינם הדיסק ששמעת:אבריל לאבין האיש שהתקשרת אליו:המורה שלי.. בעע האיש שהתקשר אליך:אחותי תוכנית טלוויזיה שראית:חברים איש שחשבת עליו:רותם ודניאל [ידידים] האם.. את/ה דלוקה על מישהו:לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:כן את/ה אוהבת רכבות הרים:תלוי איזה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:ספרד פעמיים,שוויץ, איטליה, סיני, תאילנד ויוון בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:כל אחד מה שבראשלו.. נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד תוכנית ההתנתקות של שרון:אין דעה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:לעלע ממתק:סוכריות על מקל הקמח האלה סרט מצויר:שאלתיאל קוואק קורנפלקס:סיני-מיני מסטיק:כולם צבע:אפור יום בשבוע:ראשון היום הכי לא מועדף:חמישי ג'לי:איכס תכשיט:שרשרת חורף\קיץ:קיץ בחדר:? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אחותי ראה אותך בוכה:חברה הלכת איתו לסרט:דודה צעק עליך:אמא שלח לך אימייל:חברה האם אי פעם... הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?מלא פעמים היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?פעם אחת דברים אהובים: שיר אהוב:יש כמה אוכל אהוב:פלאפל תוכנית אהובה:שאלתיאל קוואק ספורט אהוב:רכיבה על סוסים וקפוארה תחביב:רכיבה על סוסים וקפוארה זמר/זמרת/להקה אהובים:מלא עיתון אהוב:ראש1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?22:12 תפוח או בננה?אפחד כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?צ'יפס בצהריים תיכון או אוניברסיטה?אוניברסיטה אתה משועמם/ת?כה רעש אחרון ששמעת?אני וידיד מתפקעים מצחוק [זה רועש] ריח האחרון שהרחת?נאד זייהו!

Rowdy Girl

New member
עונננההה :)

קצת בכללי.. שם: קורל פירסינג: אממ באוזניים(?) קעקועים: נופפ גובה: 1.60 ומשו מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: נופ בת כמה את נראית: בגילי משקפיים? נופ גשר? יאפ
עבר פלילי: נופפ שפות: עברית ספרדית ואנגלית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הארי פוטר2 אני כבר חצי שנה באותו עמוד סרט מושכר שראית: הגבר המושלם סרט בקולנוע: נמנממ קינג קונג:-S שיר ששמעת: SHE WILL BE LOVED - MAROON 5 השיר שנתקע לך בראש: WELCOME TO MY LIFE - SIMPLE PLAN הדיסק שקנית: נממ של SON OF DORK - WELCOME TO LOSERVILLE הדיסק ששמעת: נמממ STILL NOT GETTING ANY - SIMPLE PLAN האיש שהתקשרת אליו: נממ אבא שייקח אותי מבצפר האיש שהתקשר אליך: נממ אבא שהוא בחוץ תוכנית טלוויזיה שראית: נממ דרייק וג'וש איש שחשבת עליו: פייר מסימפל
האם.. את/ה דלוקה על מישהו: יאפפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יאפ את/ה רוצה עוד פירסינג: יאפ את/ה אוהבת רכבות הרים: נופ את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: במלא מקומותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים: נופ להרוג אנשים: נופ עישון אצל בני עשרה: נופ נסיעה במכונית אחרי ששתית: נופ מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: יאפ תוכנית ההתנתקות של שרון: נופ דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מחשב/פייר ממתק: שוקולד סרט מצויר: פיטר פן קורנפלקס: נמ מסטיק: נמ צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: הא? תכשיט: צמידים חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: נממ הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: נממ שלח לך אימייל: נממממממממ אנלא ממש בודקת דואר האם אי פעם... הופעת בציבור בפיג'מה? נופ בכית בסרט? יאפ היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? יאפ נכשלת במקצוע?: יאפ הורידו אותך כיתה? נופ הקפיצו אותך כיתה? נופ רצית להיות המין השני? יאפ דברים אהובים: שיר אהוב: SHE WILL BE LOVED - MAROON5 / WELCOME TO MY LIFE - SIMPLE PLAN אוכל אהוב: במבה.. תוכנית אהובה: דרייק וג'וש ספורט אהוב: נמ תחביב: נמ זמר/זמרת/להקה אהובים: יש מלאאא =/ עיתון אהוב: SMASH HITS |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 13:19 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לענות על השאלון השני איזה ארוחה אחרונה אכלת? ב10 בבצפר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? יאפ רעש אחרון ששמעת? המקלדת ריח האחרון שהרחת? נמ

«Pink Girl»

New member
אני ../images/Emo9.gif

קצת בכללי.. שם: שירי פירסינג:3 באוזנים ונזם לשעבר
קעקועים:אין.. גובה:ממ 1.60 ומשו נראה לי מידת נעליים:38 צבע שיער:חום-דבש בהיר (היה ג'ינג'י כשהייתי תינוקת
)
אחים/אחיות:2 אחים =] בת כמה את נראית: נראה לי 14.. משקפיים? אין גשר? יש
עבר פלילי:חח ממש לא
שפות:עברית, אנגלית, ספרדית ולומדת ערבית :) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: תרנגול כפרות (בעע משימה בספרות לחנוכה..לא רוצה להיזכר בזה בכלל חח) סרט מושכר שראית:אממ לא רק בלונדינית 2
סרט בקולנוע:חח מזמן לא הלכתי לקולנוע.. שיר ששמעת:sorry-madona השיר שנתקע לך בראש:because of you הדיסק שקנית:ממ לא זוכרת..=/ הדיסק ששמעת:של קלי קלארקסון האיש שהתקשרת אליו:אמא האיש שהתקשר אליך:סתיו תוכנית טלוויזיה שראית:השיר שלנו איש שחשבת עליו:דנה האם.. את/ה דלוקה על מישהו: לא.. את/ה רוצה לגור במקום אחר:בכןן
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:ממש לא
את/ה רוצה עוד פירסינג:כןן
את/ה אוהבת רכבות הרים:מאודדד =] את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן..בארה"ב פעמיים, יוון, לונדון, סלובניה, קרואטיה בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
אבל שכל אחד יעשה מה שבא לו..
נסיעה במכונית אחרי ששתית:ממש
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כל אחד והנטיות שלו..חח שיהנו
תוכנית ההתנתקות של שרון:לא יודעת..=/ דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שירי? חח סתם לא יודעת ממתק:oreo's
סרט מצויר:בנות הפאוור=פאף
קורנפלקס:ברנפלקס מסטיק:must- מלון צבע:תכלת יום בשבוע:חמישי בערב היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט:יש המון =] חורף\קיץ:קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:לא זוכרת..=/ ראה אותך בוכה:סתיו נראה לי הלכת איתו לסרט:חח מי הולך לקנולנוע אם יש קאזה?
צעק עליך:לא זוכרת :=/ שלח לך אימייל:אבא :) האם אי פעם... הופעת בציבור בפיג'מה?כן חח
בכית בסרט?כן..
היית על במה?ברור.. חשבת שאת\ה הולך למות?בערך חח נכשלת במקצוע?:כן חח הורידו אותך כיתה?לאא.. הקפיצו אותך כיתה?ממש לא
סדגש| רצית להיות המין השני?לאא דברים אהובים: שיר אהוב:just a girl
אוכל אהוב:הכלל של סבתא.. תוכנית אהובה:נולד לרקוד חח ספורט אהוב:ריקוד ושחיה תחביב:לרוקדד..לצאת עם חברים.. זמר/זמרת/להקה אהובים:נו דאוט וגוון ברור חח =] וגם קלי קלארקסון עיתון אהוב:מעריב לנוער |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 18:22 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?שיעורי בית..אי אפשר להתחמק מזה עוד חח
איזה ארוחה אחרונה אכלת?בצהריים.. תיכון או אוניברסיטה?אוניברסיטה אתה משועמם/ת?לא ממש
רעש אחרון ששמעת?מהטלויזיה.. ריח האחרון שהרחת?עוגה שהכנתי

למעלה