שאלון נחמד

noname202

New member
שאלון נחמד

השאלון בחסות אדון בלון
[המשועממם שהביא לי את הקישור] שאלון אישיות נחמד - איזה מין טיפוס אתה? http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=1336525 אני הכלאה בין הספקן למחוקק, מה אתם?

SuperKeren

New member
אני הדרמטית../images/Emo12.gif

למרות שלדעתי אני השילוב של כולם... כאילו בדרמטי יש את הקטע הקיצוני של לראות הכל שחור..ומזמן אני לא ככה.. אני אופטימית מאוד^^

Big Joni1

New member
זה היה ארוך ../images/Emo122.gif

יצא לי ככה: המחוקק - 5 המסייע - 10 הביצועיסט - 6 הדרמטי - 12 המדען - 6 הספקן - 9 הנהנתן - 14 הבוס - 6 משכין שלום - 12 אבל למה 144 שאלות, למה?

kate162

New member
ארוך...

המחוקק-6 המסייע-7 הביצועיסט- 10 הדרמטי- 11
המדען-14 הספקן-6 הנהנתן-14 הבוס-6 משכין השלום-10

אכן די ארוך

המחוקק 11 המסייע 10 הביצועיסט 9 הדרמטי 12 המדען 10 הספקן 6 הנהנתן 11 הבוס 8 משכין שלום 9

יצא לי...

משכין שלום- 5 הבוס- 10 הנהנתן- 7 הספקן- 4 המדען- 4 הדרמטי- 5 ביצועיסטי- 3 המסייע- 5 המחוקק- 9

תמיר1991

New member
ידידה שלי שלחה לי את זה בכיתה ז'../images/Emo98.gif

11 ביצועיסט, 11 ספקן, 11 בוס
חזק במדען, דרמטי ומחוקק
אני שילוב של הרבה אישיויות
תמיר.

אהמ.

המחוקק - 6 המסייע - 16 הביצועיסט - 8 הדרמטי - 12 המדען - 12 הספקן - 9 הנהנתן - 14 הבוס - 11 משכין שלום - 14 אני מטרידה את עצמי, לא יודעת מה איתכם.

Science Fiction

New member
מממ... ../images/Emo119.gif

מחוקק - 6 מסייע - 7 ביצועיסט - 3 דרמטי - 8 מדען - 7 ספקן - 3 נהנתן - 5 בוס - 5 משכין שלום - 5 אויה :S

../images/Emo221.gif >.<''

מחוקק - 3 מסייע - 5 ביצועיסט - 3 דרמטי - 6 מדען - 3 ספקן - 1 נהנתן - 5 בוס - 6 משכין שלום- 1

גם אני עשיתי ../images/Emo98.gif

אני ספקן. בסה"כ: ספקן - 9 משכין שלום - 8 נהנתן - 8 מחוקק - 7 בוס - 7 מדען - 7 דרמטי - 5 ביצועיסט - 5 מסייע - 3

..

המדען - 12 הבוס - 12 המחוקק - 11 הספקן - 9 הדרמטי - 8 הביצועיסט - 7 המסייע - 5 משכין השלום - 5 הנהנתן - 5

אה

משכין שלום 10 הבוס 3 הנהנתן 8 הספקן 6 המדען 11 הדרמטי 10 הביצועיסט 5 המסייע 6 המחוקק 8 בואו נראה אם הם צדקו
דברים שטיפוס 5 בחיים לא יחלום לעשות: לארגן מסיבה גדולה.
להתנדב לנהל את טכס כנס המחזור של בית הספר התיכון שלהם.
לעשות מינוי לעיתון רק עבור מדורי הרכילויות.
למכור שואבי אבק מדלת לדלת.
לדבר אל הצמחים בגינה שלהם.
אה.. זה עוזר להם לגדול אבל
לנסוע יחד עם קבוצה למקום בו לא יהיה להם רגע אחד לעצמם במשך שבועיים.
נכון מאוד להזמין כמה אנשים שמעולם לא פגשו להצטרף אליהם לחופשה שלהם.
לבלות שמונה שעות בקניון במדידת בגדים.
להחליט שלקרוא עשרה ספרים נוספים בתחום שלהם יהיה בזבוז זמן מוחלט.
איך להסתדר אתי: הייה עצמאי, אל תיתלה בי.
קיבלתי גם נקודות על "המסייע" :| דבר לעניין, בצורה ישירה וקצרה.
כבד את הצורך שלי במרחב.
זכור שאם אני נראה צונן, מרוחק או יהיר, עשוי להיות שאני מרגיש חוסר נוחות.
עזור לי להימנע מההצקות השנואות עלי: מסיבות גדולות, מוסיקה רועשת של אנשים אחרים, רגשות מוגזמים והפרעות לפרטיות שלי.
(אלא אם כן הרועשת של אנשים אחרים זה בסדר
הלא לפלורליזם) לעולם אל תביך אותי או תכוון את אור הזרקורים עליי.
אבל כשזה בקטנה אפשר לשרוד אל תלחץ עלי לעשות דברים שאני לא רוצה לעשות, במיוחד כשמדובר בתחום החברתי.
(אני מספיק דוחפת את עצמי לעשות דברים שאני לא רוצה בתחום הזה, אם אמרתי "לא" אז יש סיבה) גם אם אני נראה לך קשוח, אל תטעה, יש לי רגשות. (אני נפגע, גם אם איני מראה זאת כלפי חוץ)
אני באמת לא נפגעת
טוב, הם לא ממש קלעו

דיידי

New member
מה זה כאן, שאלון 300???

החזקתי מעמד עד הסוף... היה מייגע ביותר... מסתבר שאני דרמטית (??) ומסייעת בעיקר, וגם קצת נהנתנית

סתיו1995

New member
התוצאות שלי

המחוקק-8 המסייע-7 הביצועיסט-7 הדרמטי-6 המדען-10 הספקן-7 הנהנתן-7 הבוס-8 משכין שלום-6

למעלה