שאלון נחמד..

orianush

New member
שאלון נחמד..

ראיתי את השאלון הזה בפורום גיים בויז וחשבתי שאולי זה יהיה נחמד אם גם אנחנו נענה עליו.. האמת שזה די מעניין אותי מה כל אחד חושב ומרגיש פה.. {מי שלא רוצה לא חייב לענות על הכל אבל 2 השאלות האחרונות הכי מעניינות וחשובות וכדאי לענות עליהן} 1. האנשים הכי קרובים אלי בפורום: 2. האנשים שהתחברתי אליהם ישר, כאילו נוצר בינינו חיבור: 3. הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה [ יעני חשבתם עליו שהוא ככה וגילתם שהוא אחר..] : 4 הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה רק : 5 הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן: 6 הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום: 7 הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר : 8 מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה: 9 מיהם הבנות/בנים שאת/ה מבלה איתם את רוב היום בשיחות: 10 יש בנות/בנים שאת/ה מרגיש/ה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם? 11 את/ה מרגישה שהחברויות פה ימשיכו עוד הרבה זמן ומעבר לפורום? 12. את/ה מרגיש/ה שהחברויות שיצרת בפורום הם כמו החברות/חברים שלך עם החברות/חברים שלך ה'רגילים' כלומר מאז ומתמיד?

ממ...

מתאים יותר לפורום של מויאל וסקעת לא?
שם ממש המעריצות ישנות אחת אצל השניה... נראה לי שכאן יש את זה פחות, אין ממש קשרים של חברויות, אלא אם כן אני טועה..............?

orianush

New member
אני חושבת שאתה טועה..

חברויות זה לא דווקא לצאת לבלות ביחד.. אפשר לקיים חברויות גם פה ובקשר למה שאמרת על הפורומים של מויאל וסקעת.. זה לא חייב, הפורום הזה קיים כבר שנה ואני בטוחה שנוצרו כל מיני חברויות שונות ואני חושבת שלכמעט כולם פה יש מישהו מהפורום שהוא סומך עליו ויכול לשתף אותו בדברים אני מקווה לפחות.. והשאלון הזה נועד בשביל לראות איך כולם מרגישים פה, ומה חושבים אחד על השני ואני חושבת שאם יש פה מישהו שלא מרגיש בנוח לדבר עם אחד מחברי הפורום אז זה חבל.. ואני דווקא מרגשיה שאנשים פה הם כמו חברים ואתה תראה את זה במשך..

אוריאן שאלון קשה

השאלות הן שאלות שדיי קשה לענות אליהן ככה אני חושבת

אז ככה... אני יענה כזה בכללי ../images/Emo26.gif

אבל תענו גם אתם.. שאני לא יהיה היחידה...
אני מחכה לראות גם את שלכם ו..אני אומרת מראש שאני אוהבת את כווולם
פורום מושלם
אני חושבת קודם כל שכן... נראה לי שהחברויות כן יכולים להמשיך גם מעבר לפורום..! באמת! השאלה הראשונה קשה... רוב הפורום מסתדר אחד עם השני... כאילו כולם קרובים פחות או יותר... גם אם הם מהגדולים שפה.. אהמ.. מורן ניר ואריאל, וגם אם זה הקטנים יותר
האנשים שישר התחברתי אליהם- אוריאן ושני... לא יודעת... הרגשתי חופשי לדבר איתם והכל... עוד מהמפגש... הפעם הראשונה שנפגשנו..
והם גם פחות או יותר אותו גיל... וכל מי שהיה במפגש גם.. הם הראשונים שפגשתי מהפורום.. אז זה היה קל יותר
הבנאדם שהפתיע אותי הכי לטובה? חחח אין כזה... כולם היו מדהימים מההתחלה
הבן/הבת שהתחברתי איתו/איתה בתקופה האחרונה- נראה לי שכוכבה ואודליה חחח הבן/הבת שהינו קרובים והתרחקנו עם הזמן: חחח אני לא חושבת שיש כזה... הבן/הבת שהכי דומה לך מבחינת אופי בפורום: מממ וואי לא יודעת.. שאלה קשה
הבן/הבת שלא יצא לך להכיר לעומק והיית רוצה להכיר יותר- נראה לי שיצא לי להכיר את כולם פחות או יותר... אני לא יודעת גם מה הם הכי אוהבים לאכול <חוץ מיוסי
> וכל מיני פרטים כאלה... אבל אני חושבת שאני יודעת עליכם דברים... יותר ממה שחשבתם
מאיזה ילד/ילדה את/ה מרגיש/ה שאת/ה צריכ/ה לבקש סליחה ועל מה: חח יוו נראה לי אריאל... עם כל המסרים... חח נראה לי נמאס לו ממני
ומניר... שלא צילמתי אותו לבד במפגש..
כי נראלי שאת כולם צילמתי חח חוץ ממנו... הייתי בלחץץץ אבל בפעם הבאה... חחח תתכוננו לפגוש אותי ואת ה-מצלמה
ואני רוצה לראות מי לא יסכים...! <ניר.. גם אתה> יש בנות/בנים שאת/ה מרגיש/ה שאת/ה יכול/ה לספר להם הכל ולשפוך את הלב שלך? אם כן מי הן/הם? אני חושבת שלמדתי להכיר פה את כולם... ונראה לי שלכולם... אבל הכי לאוריאן ולסיון... הם פשוט יודעות עליי הרבה יותר ממה שאחרים... זהו... יצא לי ממש ארוךךךך, ולא נראה לי שמישהו באמת יקרא את זה אבל באמת אני מרגישה פה טוב בפורום ושמחה להיות פה... ואם לא הזכרתי פה אנשים זה לא בכוונה... אני אוהבת את כולם!

למעלה