שאלון (סוג של)

שאלון (סוג של) ../images/Emo9.gif

לפני עשרה חודשים בערך, שמתי בקומונה (ז"ל) שאלון קצר בעקבות השמיעה הראשונית של UTIS, לכולנו היו דעות שונות (ומשונות
) על האלבום, אבל מאז עברו כבר עשרה חודשים.... אז דבר ראשון - קפצו לקומונה ותבדקו אם עניתם שם על השאלון. דבר שני- מי שלא ענה אז על השאלון, מוזמן להיזכר במה הוא חשב לפני 10 חודשים ולענות על השאלון שכאן
וזה כולל גם את כל האנשים ה"סמויים" שרק קוראים- הגיע הזמן גם לכתוב!
וברור לכולם שאין טעם לעשות את אותו הדבר על H&F כי הוא מושלם לגמרי
שם: השיר הטוב ביותר באלבום, אז והיום: השיר החלש ביותר באלבום, אז והיום: לאיזה שיר מהאלבום הכי נדבקתי, אז והיום? אם הייתי צריך לבחור איזה שיר להוציא כסינגל הבא- באיזה שיר הייתי בוחר ולמה?

What do you know...../images/Emo12.gif אני ראשונה..

שם: שרִי
השיר הטוב ביותר באלבום, אז והיום: אחרי שמיעה ראשונית, מסתבר שדווקא TRY AGAIN היה השיר האהוב עלי... זה היה לפני שהתחברתי לNIMW ולBD שהיום הם האהובים עלי
מי מהם?!?!- תלוי במצב רוח
למרות שאני עדיין נורא אוהבת את TA... השיר החלש ביותר באלבום, אז והיום: אז חשבתי שLSS הוא השיר הכי חלש, מאז למדתי ממש לאהוב אותו, ואת מקומו (המכובד?!) במשבצת השיר הגרוע תופס....PIBY שדפי וג'ניפר נורא אוהבות, אבל אני מדלגת עליו רוב הפעמים... לאיזה שיר מהאלבום הכי נדבקתי, אז והיום? אז, הכי נדבקתי לNIMW ולBD, זה עדיין נכון, רק שאני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מזמזמת דווקא את LSS או את BT...
אם הייתי צריך לבחור איזה שיר להוציא כסינגל הבא- באיזה שיר הייתי בוחר ולמה? בחרתי את BD וזה נכון גם להיום
.. אין לי מה להוסיף...

justin9

New member
שנייייה ../images/Emo163.gif

קודם כל, כל הכבוד לשרי על היוזמה
שם: ג'ניפר
השיר הטוב ביותר באלבום, אז והיום: אז לא עניתי על השאלון אבל עדיין הבחירות שלי קצת השתנו. בשמיעה הראשונה ממש ממש ממש אהבתי את A Bad Dream ואת Nothing In My Way אבל היום אני גם נורא אוהבת את Crystal Ball. אז בעיניי שלושתם השירים הטובים ביותר באלבום בדיוק באותה מידה. השיר החלש ביותר באלבום, אז והיום: אז לא יכולתי לשמוע את Put It Behind You ממש חשבתי שהוא גרוע. היום כבר למדתי לחבב אותו (אבל אני עדיין לא עד כדי כך אוהבת אותו שרי) ונכון לרגע זה Hamburg Song לא שורד ברשימה שלי
לאיזה שיר מהאלבום הכי נדבקתי, אז והיום? ללא ספק A Bad Dream ו - Nothing In My Way אבל ממש חרשתי מאז וטיפונת מיציתי אז עכשיו אני דבוקה חזק ל- Crystal Ball ו- Leaving So Soon? אם הייתי צריכה לבחור איזה שיר להוציא כסינגל הבא- באיזה שיר הייתי בוחר ולמה? בלי לחשוב פעמיים
The Frog Prince
והייתי מוסיפה לו קליפ מושקע ביותר למה? - למה לא?

lesli

New member
שלישית

שם:לסלי,חדשה,aka אחותה של ג'ניפר,15,מאוהבת בקין קשות. השיר הטוב ביותר באלבום, אז והיום: בפעם הראשונה ששמעתי את האלבום אהבתי ביותר את Nothing In My Way ואת A Bad Dream היום אני חושבת שהשירים הטובים ביותר הם Crystal Ball ו-Try Again השיר החלש ביותר באלבום, אז והיום: אז חשבתי שהשיר החלש ביותר באלבום הוא Put It Behind You והיום אני עדיין חושבת שהוא השיר החלש ביותר... לאיזה שיר מהאלבום הכי נדבקתי, אז והיום: אז נדבקתי לשיר Is It Any Wonder? והיום ל-Crystal Ball אם הייתי צריך לבחור איזה שיר להוציא כסינגל הבא- באיזה שיר הייתי בוחר ולמה?אז גם אני כמו ג'ניפר הייתי בוחרת ב-The Frog Prince בגלל שהוא שיר ממש יפה והייתי רוצה לראות איך הם יעשו לו קליפ...

למעלה