שאלון סוף הדרך
:

nitzan 89

New member
שאלון סוף הדרך ../images/Emo13.gif:

זוגות:
איזה זוג מסתדר הכי טוב? מהו הזוג המועדף עליכם? איזה זוג פחות חביב עליכם? האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים? איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ?
מתמודדים:
אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה? מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך? מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך? איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך?
מהלך התחרות:
מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס? מה אתה חושב על המשימות? איזו משימה שהייתה לא היית עושה? איזו משימה היית ורצה לעשות?
הפרס:
מה אתה חושב על הפרס? אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן? *השאלון מנוסח בלשון זכר,אך מיועד לשני המינים.

nitzan 89

New member
עונה:

זוגות: איזה זוג מסתדר הכי טוב? ז'ניה ועובד
מהו הזוג המועדף עליכם?ז'ניה ועובד
איזה זוג פחות חביב עליכם?אמילי ורותי. האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים?ז'ניה ועובד
איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ?ז'ניה ועובד
מתמודדים: אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה?עובד
מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך?יהודית. מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך?עודד. איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך?אמילי. מהלך התחרות: מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס? בסדר גמור.במיוחד שם הם מנצחים,הם תורמים את הכסף לעמותה לפי בחירתם. מה אתה חושב על המשימות?המשימות מעולות.אהבתי בעיקר את משימות הקומבינה. איזו משימה שהייתה לא היית עושה?אמ,הדבורים.אני אלרגית,פעעם היית בגלל זה בביה"ח. איזו משימה היית רוצה לעשות?קומבינות למינהם. הפרס: מה אתה חושב על הפרס?מצויין.מכונית,כסף. אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן?הייתי נותנת חופשה למקום יוקרתי לכל אחד מבני הזוג,מיליון ש"ח,רכב.אני לא יודעת.אם זה יהיה רציני אני בטח אדע.

ש י ר 0 0 1

New member
סבבה של שאלות ../images/Emo13.gif

איזה זוג מסתדר הכי טוב? = עובד וג'ניה מהו הזוג המועדף עליכם? = עובד וג'ניה איזה זוג פחות חביב עליכם? = הבנות שעכשיו בגמר, בגלל אמלי
האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים? אריאל ולימור, אבל הם נהיו מקסימים
איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ? = נראה לי חמודי ודנה, הם עשו הכל באיזי כזה, בלי לחץ... הזוג השני הם אריאל ולימור (לאחר שהשלימו) הם כל הזמן זרקו בדיחות והיו משוחררים כאלו... מתמודדים: אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה? = לא יודעת... מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך? = רעות - נראה שלא היה לה פחד בשום משימה, כולל להכנס לג'וקים. מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך? = לא זוכרת את כולם כרגע איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך? = נראה לי אמלי, היא לוקחת את זה יותר מידי ברצינות... מהלך התחרות: מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס? = זה מצויין ! כי זה למטרה טובה
מה אתה חושב על המשימות? = מ ד ה י מ ו ת - אחת אחת ! כותבים יצירתיים, כל הכבוד !
איזו משימה שהייתה לא היית עושה? הייתי עושה הכלללללל !
איזו משימה היית ורצה לעשות? = הכי הייתי רוצה לעשות את המשימות אקסטרים המפחידות!!! הפרס: מה אתה חושב על הפרס? סבבה, היה אפשר גם לעשות את זה בשביל הספורט ושכל הכסף יתרם למטרה חשובה יותר... (נראה לי...) אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן? גלידת שוקו וניל עם פצפוצים (סתאאאם) נראה לי, נגיד, אם לא היה הגבלה של כסף בתוכנית, אז הייתי נותנת מליון למתמודדים ועוד מליון לאיזו עמותה שהמתמודדים יחליטו שהם רוצים לתרום. ולסיום עוד מליון למי שנותן את הפרס, שהוא האחראי - חחחח

ahron 100

New member
אלו הן התשובות שלי:

הזוג שמסתדר הכי טוב: עובד וג'ניה אבל גם יהודית ורעות מהסבב הראשון הזוג המועדף עליי: עובד וג'ניה כמובן!!! הזוג פחות חביב: אמילי ורותי (אמילי היא המקור לזה) הזוג שפחות אהבתי ועכשיו אוהב: לימור ואריאל! הזוג שהכי נהנה במרוץ: יהודית ורעות! מתמודדים: איזה בן זוג היית רוצה: עובד- מצויין במשימות האקסטרים, לא נגעל מכלום, מקמבן טוב! המתמודדת הכי אמיצה: יהודית מהסבב השני! המתמודד הכי אמיץ: עובד! המתמודד שלא בא להנות אלא לנצח: אמילי!!! (תחרותית כזאת) בנוגע למשימות: המשימות היו מגניבות לאאללה הן ממש ברמה!!! כל הכבוד להפקה שארגנה ככה! משימה שלא הייתי עושה: המשימה עם הג'וקים בסבב הראשון! לעולם לא! משימה שהייתי עושה: משימות האקסטרים ומשימות הקומבינה! הפרס: הוא ממש אחלה! וזהו

התשובות שלי

הזוגות איזה זוג מסתדר הכי טוב? עובד וז'ניה מהו הזוג המועדף עליכם? ז'ניה ועובד איזה זוג פחות חביב עליכם?אמילי ורותי, לימור ואריאל(בגלל לימורי המעצבנת) האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים?לא איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ?אוהד וישאל מתמודדים: אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה?עובד מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך?רותי מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך?עובד איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך?אוהד מהלך התחרות: מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס? מה אתה חושב על המשימות? מעניינות יותר מבשנה שעברה איזו משימה שהייתה לא היית עושה?משימות אקסטרים איזו משימה היית ורצה לעשות?משימות חיפוש הפרס: מה אתה חושב על הפרס?גדול, אך למרבה הצער יש לשלם עליו מס הכנסה כחוק אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן?חולצה ותקליט

תשובות

איזה זוג מסתדר הכי טוב? עובד וג'ניה מהו הזוג המועדף עליכם? עובד וג'ניה איזה זוג פחות חביב עליכם? אמילי ורותי (בגלל אמילי) האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה ועכשיו אתם אוהבים? לימור ואריאל, אני לא אוהבת אותם עכשיו, אבל בהתחלה ממש שנאתי אותם ורציתי שהם יעופו ואחרי הבלוג טי וי שהיה עם אריאל (ועם לימור בטלפון) ראיתי שהם לא כאלה נוראיים. איזה זוג הכי נהנה מהמירוץ? אמממ קשה לענות על השאלה הזאת, יש הרבה זוגות שנהנו מהמירוץ, אבל אם בכל זאת חייבים לתת אחד אז אוהד וישאל, הם עושים הכי הרבה צחוקים ורואים שהם ממש נהנים

תוספת- שכחתי את השאר ../images/Emo9.gif

אם היית משתתף בתוכנית, איזה בן זוג היית רוצה? עובד-כי הוא מתחשב בבת הזוג ומוותר כשצריך. מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך? לימור-שמתי לב שיש לה פחד גבהים אבל למרות הפחד שלה היא ביצעה את המשימות איזה מתמודד בא לא כדי להנות, אלא בשביל לנצח לדעתך? ללא ספק אמילי ורואים את זה ביחס שלה לשאר המתמודדים מהלך התחרות מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס? אני חושבת שזה מהלך טוב של ההפקה, כי זה הופך לחלק מהשיקולים של המתמודדים בביצוע המשימות וזה עושה את המשחק יותר מעניין מה אתה חושב על המשימות? המשימות מעולות! מאתגרות ומעניינות ובהחלט לא פשוטות איזו משימה לא היית עושה? את מנת השף, התערובת הזאת הייתה ממש מגעילה, רק מלהסתכל על המתמודדים שותים את זה כמעט הקאתי הפרס מה אתה חושב על הפרס? לדעתי הפרס הוגן, ומפצה על כל מה שהמתמודדים עוברים אם אתה היית אחראי, איזה פרס היית נותן? את אותו הפרס, לדעתי זה עדיף ממכונית או מדירה כי בצורה כזו המתמודדים שזוכים בכסף יכולים להחליט מה לעשות איתו, אם הם לא רוצים דירה או מכונית הם יכולים להשקיע אותו במשהו אחר

עונה!!!!!!!!!!

איזה זוג מסתדר הכי טוב? יהודית ורעות, יהודית ואירית, רותי ואמילי, אוהד וישאל, עובד וז'ניה...מלא מהו הזוג המועדף עליכם?יהודית ורעות....אבל אם רק ממי שנשאר אז רותי ואמילי איזה זוג פחות חביב עליכם? לימור ואריאל בגלל אריאל לא בגלל לימור האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים? לימור ואריאל כי בהתחלה לא אהבתי את שניהם עכשיו אני אוהבת את לימור איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ?לא יודעת....הרבה מתמודדים: אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה?אמ יהודית לבי (מותר לי רק מהדתיים נכון?) מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך? רעות מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך? עובד איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך? אולי אריאל מהלך התחרות: מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס? רעיון מצוין מה אתה חושב על המשימות? מהממם נפלא הכי טוב שיש איזו משימה שהייתה לא היית עושה?לשתות עיניים של דגים וראשים של תרנגולות איזו משימה היית ורצה לעשות? כל המשימות קומבינה הפרס: מה אתה חושב על הפרס? נחמד.... אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן? מיליון שקל כשחייבים לתרום רבע לפחות לארגון שבוחרים.

noooga

New member
עונה...../images/Emo13.gif

זוגות: איזה זוג מסתדר הכי טוב? אני חושבת שז'ניה ועובד. מהו הזוג המועדף עליכם? ז'ניה ועובד איזה זוג פחות חביב עליכם? שכרגע מתמודד? אממ.. 2 הבנות. האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים? לא איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ? האם אני אמורה לדעת את זה? מתמודדים: אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה? עובד מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך? אמילי מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך? עובד איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך? אריאל מהלך התחרות: מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס? עצם זה שזה נתרם לאגודה מסויימת וחשובה- על הכיאפק. מה אתה חושב על המשימות? מגניבות לאללה
איזו משימה שהייתה לא היית עושה? נראה לי שהייתי רוצה לעשות את כולן.. אבל אי אפשר לדעת.. איזו משימה היית רוצה לעשות? את כל האכילה והשתיה האלה.. הפרס: מה אתה חושב על הפרס? יפה מאוד.. אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן? סוכריה על מקל

238

New member
תשובות:

בס"ד איזה זוג מסתדר הכי טוב?עובד וז'ניה מהו הזוג המועדף עליכם?עובד וז'ניה איזה זוג פחות חביב עליכם?ישאל אוהד האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים?כן,לימור ואריאל איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ? מתמודדים: אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה?עובד מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך?אמילי מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך?אריאל איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך?אמילי מהלך התחרות: מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס?דווקא נחמד מה אתה חושב על המשימות? מ-א-ג-נ-י-ב-ו-ת!
איזו משימה שהייתה לא היית עושה?לאכול חגבים וכאלה.אני צמחונית. איזו משימה היית ורצה לעשות?את כל המשימות גובה. הפרס: מה אתה חושב על הפרס?שווה. אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן?אוטו

joycekand1

New member
אחלה שאלון

זוגות: מסתדר הכי טוב:רותי ואמילי זוג מועדף: עובד
וג'ניה זוג פחות חביב: רותי ואמילי זוג שקודם לא אהבתי ועכשיו נסבלים: אוהד וישאל זוג שהכי נהנה מהמירוץ: אין כזה........כולם כאן בשביל הכסף (ובצדק) מתמודדים: איזה בן זוג הייתי בוחרת: עובד
מתמודדת הכי אמיצה: רותי
מתמודד הכי אמיץ: עובד (
אין תחרות) מתמודד שבא לנצח: אמילי
מהלך התחרות: הוצאת כסף מהפרס: זה לא ממש מוצא חן בעיני, הם מתאמצים בשביל הכסף ואת רובו הם צריכים להוציא כבר במהלך התוכנית....חבל שיהנו מזה אחרי הניצחון. המשימות: קשות מאוד, כל הכבוד למי שמוצא ומארגן אותם
. משימה שלא הייתי עושה: עם הג'וקים, דבורים (מה שזה לא יהיה) ומנת השף. משימה שהייתי רוצה לעשות: הליכה על בניין (מפחיד רצח,מאתגר) פרס: אחלה פרס, זה המון כסף ומגיע להם אחרי כל המאמץ (יותר טוב מהג'יפ) איזה פרס הייתי נותנת: מליון שקל אבל בלי שיוציאו מתוכו במהלך התוכנית.

עונה

זוגות: איזה זוג מסתדר הכי טוב? ישאל ואוהד מהו הזוג המועדף עליכם?ישאל ואוהד איזה זוג פחות חביב עליכם?אמילי ורותי האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים? לימור ואריאל איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ? אוהד וישאל מתמודדים: אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה?אוהד מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך? ציפי מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך?אריאל איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך?רותי מהלך התחרות: מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס? לא טוב מה אתה חושב על המשימות?יפות איזו משימה שהייתה לא היית עושה?עם הבריכה איזו משימה היית ורצה לעשות?לאכול חגבים ולשתות תמיץ מהעיני דגים והראש תרנ גול הפרס: מה אתה חושב על הפרס?לא הכי טוב אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן? דירה מרוהטט רכב ופלאפון מהדור השלישי (תהכי טוב) ו100 מיליון שקל

לדעתי...

איזה זוג מסתדר הכי טוב
ז'ניה ועובד...
מהו הזוג המועדף עליכם
ז'ניה ועובד ולימור ואריאל
איזה זוג פחות חביב עליכם
אמילי ורותי.. במיוחד רותי... האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים
ז'ניה ועובד... ז'ניה בהתחלה עיצבנה אותי... וזה שהיא בוכה כל שניה... אבל בפרק גלגל הצלה דווקא היא הייתה מעולה ורואים שהיא רוצה היא עושה יפה מאוד
איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ
ז'ניה ועובד... מתמודדים: אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה
עובד מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך
ציפי... מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך
רב הבנים חשים אמיצים
ישאל, אריאל ועובד(רק שעובד לא חש) איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך
אמילי... מהלך התחרות: מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס
:-\ זה מוריד להם... אבל אין ברירה... מה אתה חושב על המשימות
איזו משימה שהייתה לא היית עושה
עם הג'וקים
וזה שצריך ללכת עם הראש למטה... איזו משימה היית ורצה לעשות
מה שבגובה... שצריך ללכת או משהו בגובה... וגם הקומבינה... הפרס: מה אתה חושב על הפרס
מעולה
כי הכל הם תורמים.. אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן
את זה

Moi../images/Emo9.gif

זוגות
איזה זוג מסתדר הכי טוב
ז'ניה ועובד מהו הזוג המועדף עליכם
ז'ניה ועובד איזה זוג פחות חביב עליכם
אמילי ורותי
האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים
Nope איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ
ז'ניה ועובד
מתמודדים
אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה
מה,רק מהגמר כאילו
עובד.. מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך
ז'ניה מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך
עובד איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך
התשובה ברורה מאוד: א-מ-י-ל-י
מהלך התחרות
מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס
נחמד שזה נתרם לכל מיניי אגודות...יש לזה מטרה טובה
מה אתה חושב על המשימות
מגניבות
איזו משימה שהייתה לא היית עושה
הכל הייתי עושה
איזו משימה היית ורצה לעשות
משימות אקסטרים
הפרס
מה אתה חושב על הפרס
נחמדו'ש..יכול לעזור לאנשים בחיים
אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן
וופל

tally123

New member
תשובות

בס"ד איזה זוג מסתדר הכי טוב? עובד וז'ניה מהו הזוג המועדף עליכם? ישאל ואוהד-ברור איזה זוג פחות חביב עליכם? אמילי ורותי, אריאל ולימור האם יש זוג שפחות אהבתם בהתחלה,ועכשיו אתם אוהבים? לא איזה זוג הכי נהנה מהמרוץ? ישאל ואוהד מתמודדים: אם היית משתתף בתכנית,איזה בן זוג היית רוצה? ישאל או עובד מי המתמודדת הכי אמיצה לדעתך? ז'ניה מי המתמודד הכי אמיץ לדעתך? עובד\ישאל איזה מתמודד לא בא כדי להנות,אלא בשביל לנצח,לדעתך? אמילי מהלך התחרות: מה אתה חושב על העובדה שבמהלך המרוץ המתמודדים מוציאים מכסף הפרס? מבאס אבל מה לעשות? מה אתה חושב על המשימות? אדירות איזו משימה שהייתה לא היית עושה? כל מה שקשור לג'וקים איזו משימה היית ורצה לעשות? כל משימות האקסטרים הפרס: מה אתה חושב על הפרס? מצוין אם אתה היית אחראי,איזה פרס היית נותן? לא יודעת

למעלה