שאלון סוף שבוע

AeroFan

New member
שאלון סוף שבוע

תענו אבל שיר השבוע של אינקובוס: אלבום השבוע של אינקובוס: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

AeroFan

New member
שלי

שיר השבוע של אינקובוס: Blood On The Ground אלבום השבוע של אינקובוס: שמעתי בעיקר את ההופעה בלונדון מ-1 לאוקטובר שיר השבוע כללי: Clutch- Immortal אלבום השבוע כללי: Kid Rock- Rock N Roll Jesus.. האלבום החדש שלו סרט השבוע: Next תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: קניתי מסך למחשב החדש, 20 אינץ' של סמסונג משהו ליגהההה! וגם אקדח אויר שהשקעתי בו מלא כסף והוא קוטל. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא משהו מיוחד.. תמונת השבוע: אין

Musedol

New member
מה זה בוקר בכלללל?!

*ע"פ שיעור של מוקי... עוקף מלמעלה* בוקר טוב:] שיר השבוע של אינקובוס: The warmth אלבום השבוע של אינקובוס: Make yourself שיר השבוע כללי: what a wonderful world- louis armstrong אלבום השבוע כללי: louis armstrong- the ultimate collection סרט השבוע: superbad תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול ספר השבוע: ספר תיאוריה ציטוט השבוע: "אתה חי בסט הודי!" -"לא סתם הודי! עתיק!!!" הדבר הטוב של השבוע: חזרות משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חזרות תמונת השבוע: אין לי משהו מעניין ואני לא מצליחה להעלות תמונה מהפלאפון

AurelieG

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אינקובוס: When it comes אלבום השבוע של אינקובוס: X שיר השבוע כללי: cool down the pace - mattafix mark ronson ft. amy winehouse - valerie אלבום השבוע כללי: X סרט השבוע: הילדים של מחר תוכנית השבוע: ג'קיל ספר השבוע: X ציטוט השבוע: X הדבר הטוב של השבוע: החמשוש !!! חחח משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: החמשוש הבא!! חחחח תמונת השבוע: הדבר ההכי כיף בסופי שבוע - הים !!!

patito ƒeo

New member
:) ../images/Emo107.gif

שיר השבוע של אינקובוס: Are You In אלבום השבוע של אינקובוס: Morning View שיר השבוע כללי: Matchbox 20 - If You're Gone אלבום השבוע כללי: האלבומים של אוונסנס אחרי הפסקה של חודש סרט השבוע: אחרי שלושה שיעורים סיימנו לראות כביש אבוד במגמת קולנוע DD: אבל זה חרא סרט תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא ספר השבוע: לא קראתי ציטוט השבוע: לא יודעת>: הדבר הטוב של השבוע: היה לי שיעור נהיגה שני והיה יחסית טוב חח
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לעבור תאוריה :\ תמונת השבוע:

noynav

New member
עונה:)

שיר השבוע של אינקובוס: אממ the warmth אלבום השבוע של אינקובוס: morning view שיר השבוע כללי: Nightwish-sahara אלבום השבוע כללי: Nightwish- Dark Passion Play סרט השבוע: סופרבאדP: תוכנית השבוע: כ"כ הירוס! כ"כ אבל!! ספר השבוע: ghost world ציטוט השבוע: לא משהו שעובר לי בראש כרגע.. הדבר הטוב של השבוע: המחשב שלי חזר!! בלי מידע אבל זה גם משהו משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יומולדת לאחי הגדול:) תמונת השבוע: שום תמונה, אין לי כלום על המחשב :(

o pie

New member
המממ

שיר השבוע של אינקובוס: a kiss to send us off אלבום השבוע של אינקובוס: a crow left of the murder שיר השבוע כללי: radiohead - arpeggi / weird fishes אלבום השבוע כללי: radiohead - in rainbows סרט השבוע: הסרטים היחידים שיצא לי לראות השבוע הם סרטי שואה, אז רשימת שינדלר... תוכנית השבוע: american dad הדבר הטוב של השבוע: המסע לפולין תמונת השבוע:

orit a3at

New member
היי גם אני!!

שיר השבוע של אינקובוס: make yourself אלבום השבוע של אינקובוס: וואלה לא יודעת.... נראה לי משהו בין morning view ל- a crow ל- make yourself שיר השבוע כללי: soulja boy (superman that ho) פשוט קורע אותי השיר הזה!!! וeternal life של ג'ף באקלי המצויין!! אלבום השבוע כללי: in rainbow הבאמת מצוין של רדיוהד הדגולים!! סרט השבוע: דוגמה!! תוכנית השבוע: מממממ heroes, moonlight, gossip girl, csi, ספר השבוע: הארי פוטר 7 באנגלית שוב!! ציטוט השבוע: i wont let them make me its more than i can allow הדבר הטוב של השבוע: שהוא תיכף נגמר?? וואלה לא יודעת... משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ממממממממ לא יודעת עזבו אותי.... תמונת השבוע:

shaylasri

New member
גמאני גמאני גמאני P:

שיר השבוע של אינקובוס:אמממ אני חושבת Megalomaniac אלבום השבוע של אינקובוס:X שיר השבוע כללי:כמו למעלה חח כל השבוע אני שומעת רק אותו P: אלבום השבוע כללי:X סרט השבוע:אממ בליינד דייט נראהלי תוכנית השבוע:סטארגייט :) ספר השבוע:אממממממממ הנסיכה מתאהבת :) ציטוט השבוע:" בום עלייך אח שלו " " עלייך השלום יא צדיק " הדבר הטוב של השבוע:אתמול ,באולינג :) משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:X תמונת השבוע: ברנדון

למעלה