שאלון סוף שנה

שאלון סוף שנה

איך הייתה השנה מבחינה מוזיקלית? איזה אמן מהווה מבחינתכם פריצת השנה? למה? איזה אלבומים הכי עשו לכם את השנה? ושיר השנה האישי שלכם? יש אמן שהתאהבם בו השנה למרות שהוא יצא עוד לפני? מה אתם שומעים עכשיו? מסר לאומה?

dsol

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif_../images/Emo189.gif

איך הייתה השנה מבחינה מוזיקלית? מעולה... מאוד טובה מבחינת הדברים שיצאו איזה אמן מהווה מבחינתכם פריצת השנה? ואי קשה... אני נמנע
למה? אמרתי.. קשה איזה אלבומים הכי עשו לכם את השנה? יש בסיכום/תחרות/משהו למטה... ושיר השנה האישי שלכם? אין שיר אחד ויחיד ! יש אמן שהתאהבם בו השנה למרות שהוא יצא עוד לפני? תהרגו אותי אבל רק השנה "נחשפתי" ל Black Sabbath (עד השנה שמעתי שירים שלהם בלי באמת להייחס או לדעת שזה הם...) מה אתם שומעים עכשיו? little miss sunshine - OST פשוט אלוהי
מסר לאומה? תראו גם את הסרט

galoosh33

New member
Little Miss Sunshine ../images/Emo47.gif

אחד הסרטים הכי כיפיים ואהובים עלי! האמת שבכלל לא ידעתי שיש לזה גם סאונדטראק..
אני אסתכל. :)

dsol

New member
ראיתי אותו אתמול בפעם הראשונה_../images/Emo189.gif

והתאהבתי !! הוא נכנס אצלי מיידית לקלאסיקות שחובה לראות ולרשימת ה TOP 10 שלי..

galoosh33

New member
אה, נחמד

אני ראיתי בזמנו בקולנוע אחרי זה קרה לי משהו מצחיק שנסעתי באוטו עם אבא שלי.. האוטו נכבה\הפסיק לעבוד משום מה.. וזה היה בדרך בינעירונית שגם ככה הייתה פקוקה לגמרי [הכביש הזה של סינמה סיטי..דרך נמיר].. אז פתחנו את שתי הדלתות הקדמיות והתחלנו לדחוף את האוטו בריצה עד לתחנת האוטובוס הקרובה .. זה בדיוק היה כמה ימים אחרי שראיתי את הסרט אז זה ממש הצחיק אותי, וכל האנשים הסתכלנו עלינו רצים איתו
תכלס הופתעתי מכמה שזה היה קל לדחוף אוטו, אבל אולי זה פשוט בגלל שאבא שלי עשה הכל..

dsol

New member
../images/Emo6.gif מגניב !_../images/Emo189.gif

ובעיקרון ממש לא קשה לדחוף רכב... רק סתם מציק

D C R

New member
עונה

איך הייתה השנה מבחינה מוזיקלית? האמת שלא רעה,יצא כ"כ הרבה חומרים חדשים ומעניינים השנה מכל הסגנונות איזה אלבומים הכי עשו לכם את השנה? כבר ציינתי הרבה פעמים את האלבום השני של ג'יימס בלאנט באמצע השנה חרשתי על לינקין,עד שהוא נמאס עליי.גם על גרדואשיין חרשתי השנה התמקדתי על אלבומים יותר משירים בודדים אולי בגלל זה קשה לי לבחור את שיר השנה יש אמן שהתאהבם בו השנה למרות שהוא יצא עוד לפני? השנה התאהבתי בסטרוקס למרות שאהבתי אותם לפני זה,אותו דבר עם בלאנט. התחברתי יותר עם הביטלס ולמדתי להעריך את הקילרז מסר לאומה?הלוואי ששנה הבאה תהיה אפילו יותר טובה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifעונה (מותר לי,כן?../images/Emo9.gif)

איך הייתה השנה מבחינה מוזיקלית? הייתה שנה מאוד טובה לפי דעתי. נחשפתי להמון המון סוגי מוזיקה חדשים שלא באמת חשבתי שאי פעם אשמע,גיליתי אמנים חדשים,ושמעתי המון מוזיקה. איזה אמן מהווה מבחינתכם פריצת השנה? מיקה ואיימי ווינהאוס. למה? כי הם שני אמנים שעשו לי את השנה עם שירים מאוד מאוד טובים,שאהבתי לחזור ולשמוע. ולשניהם יש כמובן קול יוצא דופן. איזה אלבומים הכי עשו לכם את השנה? הדיסקוגרפיה של טוקיו הוטל (כן,כן. אפילו שרק סקרים באנגלית יצא השנה),האלבום של איימי,האלבום של מיקה,האלבום של הפו פייטרז היה מצוין,האלבום של דיוויד גוואטה (הציפיה ל)אלבום של גרין דיי וכו' וכו'. ושיר השנה האישי שלכם? בחרתי במצעד השנתי ב-Love is Gone של דיוויד גוואטה. אם הייתי מחכה עוד קצת,נגיד לתקופה הזאת,יש סיכוי שהוא היה משתנה,אבל לא בטוח. יש אמן שהתאהבם בו השנה למרות שהוא יצא עוד לפני? בזכות ההופעה שלהם (ובחינם) הכרתי את טוקיו הוטל,שהם מהווים חלק די נכבד מרצועת ההשמעה שלי בנגן. גם הכרתי את איימי ווינהאוס שאלבומה "פראנק" יצא אאל"ט ב2003,ואת הWombats,שאני לא באמת מכירה הרבה שירים שלהם-משהו כמו 3-אבל זה מספיק לי ואני אוהבת אותם. מה אתם שומעים עכשיו? את הפרסומות בערוץ 2
מסר לאומה?בואו נקווה ש2008 תהיה שנה מלאה במוזיקה טובה. וכמובן שגרין דיי יוציאו כבר את הפאקינג אלבום שלהם!!!!1111111

ady18

Well-known member
מסכמת

איך הייתה השנה מבחינה מוזיקלית?לא אהבתי אותה די חלשה איזה אמן מהווה מבחינתכם פריצת השנה?אין משהו מיוחד בטח מיקה יקח לא התלהבתי לגמרי ממנו אבל הוא לא רע אבל יש בו בשירים המון מיאוס למה? איזה אלבומים הכי עשו לכם את השנה?בלועזי לא ממש ובעברי זה נועם רותם+אריק ברמן ושיר השנה האישי שלכם?אמממ מונסון טוקיו הוטל למרות שאין אחד ממש בולט יש אמן שהתאהבם בו השנה למרות שהוא יצא עוד לפני? מה אתם שומעים עכשיו? מסר לאומה

just me155

New member
מנסה לענות ../images/Emo9.gif

איך הייתה השנה מבחינה מוזיקלית? -פצצה, התמכרתי קשות איזה אמן מהווה מבחינתכם פריצת השנה? -היו המון, רק בשנה האחרונה התחלתי להיפתח לסוגי מוזיקה שונים ולאמנים מסוימים... למה? - הסברתי
איזה אלבומים הכי עשו לכם את השנה? -טוב זה ארוך, נראה אם אני אצליח.. Lifehouse - Who We Are כמובן, עד היום מלווה אותי כל הזמן Secondhand Serenade - Awake יצא השנה או לא יצא השנה, חרשתי עליו.. Keane - Under The Iron Sea The Fray - How To Save A Life כמובן, רצועות מדהימות 30 Second To Mars - A Beautiful Lie Daughtry - Daughtry אולי גם טראוויס, ועוד כמה שלא יצאו השנה.. מה לעשות, אמרתי כבר מתישהו שאני תמיד בדיליי בכל מה שקשור למוזיקה
ושיר השנה האישי שלכם? - זה כבר קשה מדי
יש אמן שהתאהבם בו השנה למרות שהוא יצא עוד לפני? - בטח, אבל קשה לי לזכור מסוימים כרגע מה אתם שומעים עכשיו? - Nickelback -Far Away מסר לאומה? סופסוף יש לי את לירן במסנג'ר!! שבת שלום

mickey tam

New member
אוהב סיכומים :)

איך הייתה השנה מבחינה מוזיקלית? וואלה נחמד איזה אמן מהווה מבחינתכם פריצת השנה? האמת שיש כמה... Missy Higgins היא לא בדיוק מהשנה האחרונה, היא די וותיקה בתעשייה אבל אני אישית שמעתי עליה רק השנה בזכות אלבומה השני On A Clear Night דיסק מעולה ובכלל זמרת מעולה.. אני כל כך אוהב את הקול שלה והביצועים שלה מעולים, במיוחד בבלדות... יש לה שני דיסקים ושניהם מעולים לטעמי, למי שרוצה לנסות אני ממליץ על Where I Stood , The Special Two, Steer שלושה שירים מעולים. בנוסף למיסי שי גם את Colbie Caillat שכמו שיצא לי לשים לב אין צורך לערוך הכרות שלה פה בקומונה ואני שמח לראות שהיא מקבלת וזוכה להכרה הראויה לה, יש בה משהו מתוק שסוחף... אני ממש התחברתי אליה והדיסק שלה התנגן אצלי המון בשנה האחרונה... זמרת נוספת היישר מבריטניה היא כמובן Kate Nash, איך לא שמענו עליה עד עכשיו אני לא מבין?, מדובר פה בבחורה מוכשרת ברמות.. אם זה מבחינת הכתיבה השנויה במחלוקת והקול הקליל שסוחף אותך לאורך השיר... הדיסק עצמו הוא סביר אבל בתוכו חבויים כמה שירים שבקלות יכולים וחלקם אף הפכו ללהיטים... אני מקווה שעם הזמן היא רק תשתפר, מבחינתי היא אחד הדבריים הכי איכותיים שהגיעו אלינו השנה מבריטניה והאחרונה חביבה Amy Winehouse שפה בכלל אין צורך בהכרה, היא פשוט חצתה קווים שהמון זמרים בריטים היו רוצים לחצות... השנה האחרונה הייתה בלי שום ספק השנה שלה מבחינה מסחרית ומקצועית... דיסק מעולה וביצועים מעולים.. מקווה שתתעשת על עצמה ושנמשיך לשמוע ממנה עוד בעתיד. איזה אלבומים הכי עשו לכם את השנה? אז ככה: Missy Higgins - On A Clear Night פשוט מעולה... Mary J. Blige - Growing Pains האלבום השתחרר בעיקרון רק לפני חמישה ימים אבל הוא פשוט מעולה... מארי פשוט אחת המבצעות הכי טובות שיש, אני אוהב את הדרך שבה היא מעבירה ומבצעת את השיר, הדיסק הזה גרם לי לחזור לאלבומה הקודם The Breakthrough מלפני שנתיים שלא פחות טוב מזה, זמרת מעולה ומוערכת מאוד אצלי. Lifehouse - Who We Are יש לי חולשה לקול של ג'ייסון סולן הלהקה, שלדעתי הוא אחד הוואקליסטים הטובים ביותר, לייפהאוס חזרו השנה אחרי הפסקה של שנתיים עם דיסק מעולה וההמתנה הייתה שווה, אחד השירים שהכי תפסו אותי בדיסק הזה הוא Storm שהוא אנדריטד רציני לדעתי, הוא ממש מזכיר לי את Everything שלהם מאלבום הבכורה שלהם. בכל מקרה דיסק מעולה ולהקה לא פחות טובה, למי שעדיין לא יצא לשמוע וקשה לי להאמין שיש כאלו פה אז חובה... Joss Stone - Introducing Joss Stone אני פשוט אוהב את הזמרת הזו... היא מדהימה בעיניי, וגילה הצעיר עוד יותר מפליא אותי.. קשה להאמין שאפשר להגיע לאיכויות ווקאליות כמו שלה כבר בגיל 16 כששוחרר אלבום הבכורה שלה... בדיסק הזה היא לא מאכזבת והדיסק הזה מכיל את אחד השירים שהכי אהבתי בשנה האחרונה Tell Me What We Gonna Do Now Colbie Caillat - Coco Carrie Underwood - Carnival Ride אחת הזמרות האהובות עליי, אומנם לא פה הרבה אבל בהחלט הותירה את חותמה בז'אנר שלה, השנה היא שיחררה את הדיסק השני שלה שלדעתי אפילו עולה על הראשון שלה שאצלי היה ברשימת הדיסקים הטובים ביותר אי פעם, אין לי הרבה מה להוסיף, ממליץ במיוחד לשמוע את Just A Dream בלדה מרגשת ומבוצעת ללא רבב. Alicia Keys - As I Am בלי שום ספק הדיסק הכי טוב שלה... זמרת האראנבי הכי טובה היום לדעתי ואחת הזמרות האהובות עליי, פשוט שיחקה אותה כל שיר בדיסק הזה מעולה.. אני לא יכול להצבע על שיר אחד ולומר שהוא מיותר, אלבום מעולה... למי שלא יצא להאזין אני מאוד ממליץ... במיוחד על Tell You Something ועל Like Youll Never See Me Again שמתפקד כסינגל שני. Bruce Springsteen - Magic כמו שאפשר לראות השנה האחרונה בלי שום ספק הייתה השנה של הבנות אצלי לפחות.. ברוס הגבר היחיד שהצליח להשתחל אצלי ככה לרשימה בזכות אלבום מעולה וקסום ממש כשמו.. מפתיע אותי לראות שאדם בגילו עוד שמר על וואקל מדהים כשלו.. דיסק בעל שירים מעולים עם ניחוח של פעם לאורך כל אווירת האלבום... למי שלא מכיר מומלץ... יש אמן שהתאהבם בו השנה למרות שהוא יצא עוד לפני? Imogen Heap זמרת ויוצרת מעולה.. יצא לי רק לא מזמן לשמוע עליה וההפסד הוא כולו שלי... מי שלא מכיר פשוט חייב לנסות את Hide and Seek אחד השירים היפים והמצמררים שיצא לי לשמוע. James Morrison מכיר אותו מלפני שנה אבל אצלי בפלייליסט הוא כיכב בעיקר השנה... דיסק הבכורה שלו הנושא את שמו דיסק מעולה ואני מחכה לשמוע עוד חומרים ממנו... David Gray שאצלי לפחות תפקד כזמר סינגלים ואף פעם לא יצא לי להתעמק בו ממש, אוסף הלהיטים שיצא לו השנה גרם לי לגלות בו קצת יותר עניין ונראה לי שאני אנסה את אחד הדיסקים שלו.. לראות איך הוא סוחב דיסק מלא.. מקווה להתרשם ממנו לטובה... Keith Urban אותו סיפור כמו עם דיוויד... מה אתם שומעים עכשיו? The Corrs - Unplugged אחד מאלבומי האנפלאגד האהובים עליי... מסר לאומה? יהיה טוב :)

yrutoo

New member
נהניתי לקרוא!

הרשימה שלך מאוד דומה לשלי (שאני אפרסם מאוחר יותר)...

גם אני עונה

איך הייתה השנה מבחינה מוזיקלית? הייתה שנה מצויינת איזה אמן מהווה מבחינתכם פריצת השנה? יש כל כך הרבה אמנים שעשו לי את השנה, בין אם יונתן רזאל, מיקה דיגיטליזם, ג'סטיס ועוד ועוד למה? איזה אלבומים הכי עשו לכם את השנה? גם כאן יש המון, האלבום של באלאקן ביט בוקס, איימי ווינהאוס, מרק רונסון, קייטי טנסטל, יונתן ראזל, עובדיה חממה ועוד ועוד ושיר השנה האישי שלכם? אין אחד... יש אמן שהתאהבם בו השנה למרות שהוא יצא עוד לפני? ג'וני קאש שהשנה התחלתי לשמוע ממש ברצינות ופשוט התמכרתי, עובדיה חממה שהכרתי בזכות האלבום האחרון שלו. מה אתם שומעים עכשיו? הדיסקוגרפיה של פראו פראו מסר לאומה? תהיו שמחים

זה לא כזה מסובך

יצא אלבום רשמי אחד מעבר לכך יצאו שלושה סינגלים שכוללים מלא מיקסים ועוד דיסק מיקסים לא רשמי ל breathe in

galoosh33

New member
אה, אוקיי

התפלאתי שיש להם כבר דיסקוגרפיה כי אני מכירה רק איזה שני שירים שלהם. חשבתי שאולי את מדברת על להקה אחרת באותו שם. Let Go פשוט מדהים, אחר השירים היותר יפים בעיניי. מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם?

למעלה