שאלון סופשבוע. [הפעם לא שכחתי..]

LimiMimi

New member
שאלון סופשבוע. [הפעם לא שכחתי..]

והי, בגלל שיש לי פינה אחרת, מי שרוצה להחליף מוזמן לדבר איתי במסרים. עד אז בשביל לא לשבור מסורת שרק התחלנו, אני אכבד אתכם בשאלון הקבוע
שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע: בברכת have a nice weekend. לימור

עונה

שיר השבוע: piece of me של skid row. מומלץ בחום לכל אוהבי גאנז. שיר גאנז השבוע שלי: :-S אלבום השבוע שלי: Skid row תכנית טלויזיה של השבוע: כוכב נולד
סרט השבוע: אין ספר השבוע: :-X ציטוט השבוע: "אני ממש מתפלא עליכם" - נאמר על ידי חבר אחרי שאני וחברים נכנסנו לגינה שלו ועשינו שם פיקניק בלי שוא ידע ^^ המלצה לסופ"ש: תבלו, תנוחו. מה שיוצא לכם. תמונת השבוע:

Cloudy Now

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LimiMimi

New member
התשובות שלי.

שיר השבוע: אוף. אני תמיד נתקעת בשאלה הזאת. Coldplay - What if. נניח. וUnder Pressure.
שיר גאנז השבוע שלי: בעיקרון אני עדיין חזק על TWAT, אבל אתמול שמעתי Dony cry אחרי שנים, ואני חייבת לציין שהוא ממש ריגש אותי.
אלבום השבוע שלי: אוקיי, זה בכלל אכזרי. אז אני ארשום כמה- Coldplay - X&Y Queen Greatest hits, הדיסק השני. מ-כ-ו-ר-ה. ואחרון חביב.. Play של מובי.
תכנית טלויזיה של השבוע - אוסי. נו, אני לא רואה טלויזיה.
סרט השבוע - אין. אבל יש הסרט הכי גרוע, וזה American Dreamz. לעולם אל תעשו את זה לעצמכם - אל תלכו!!!
ספר השבוע - התחלתי צופן דה וינצ'י.
ציטוט השבוע - Every step that you take Could be your biggest mistake It could bend or it could break But that's the risk that you take [וואט איף - קולדפליי.]

oneman2

New member
אוי...

*מקיא מאיזכור השם קולדפליי ו"שיר/אלבום/ציטוט השבוע באותו משפט*

eran377

New member
הצעה שלי...

תקבל ותכבד את מה שאחרים אוהבים כמו שהיית רוצה שיכבדו את מה שאתה
גם אם אתה לא אוהב את זה...

So like a rose

New member
טאם טאם.

שיר השבוע: metalica- fade to black שיר גאנז השבוע שלי: anything goes אלבום השבוע שלי: לא משהו ספציפי. תכנית טלויזיה של השבוע: כל יס סטאר. סרט השבוע: - ספר השבוע:- ציטוט השבוע: הפעם אני לא מקורית ואין לי שום ציטוט. המלצה לסופ"ש: תלכו לים. תמונת השבוע: חהחה

So like a rose

New member
כדי להבין את התמונה. תלחצו עליה.

שתופיע בקטן יותר. סופשבוע טוב לכולם.

eran377

New member
הממ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: היהודים - הימים שלנו. שיר גאנז השבוע שלי: Civil War אלבום השבוע שלי: שוב מציאות נפרדת
תכנית טלויזיה של השבוע: סיינפלד
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע... ספר השבוע:
ציטוט השבוע: שעה אני מתעקב פה, לא עולה כלום פשוט! חוץ מהקטע הטוב כמובן... המלצה לסופ"ש: תישנו כמה שיותר. תמונת השבוע: ממ נאא. השאלון שלי היה מאוד מאוד עמוק, אני יודע...

למעלה