שאלון סופש :)

XxXSynergitXxX

New member
שאלון סופש :)

פתחתי שרשור חדש =) מוזמנות לענות... שם: תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? חיות מחמד: גובה: העדפה מינית: צבע עיניים: צבע שיער: צבע ציפורניים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לקחת פעם סמים? אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? ההופעה הכי טובה שראית: אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? האם יש לך: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: חדר משלך: 2 הורים: חתולים בחצר: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? היית בהופעה? קנית משהו? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? קנית בגד? ישנת עם מישהו/י? מה הדבר האחרון.. שאכלת? קנית? שתית? בכית עליו? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רצית? האם אי פעם.. התנשקת? צרפתית? שכבת עם מישהו/י? עישנת? הייתה לך חיית מחמד? אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? שמת כובע מרצון? היה לך פלאפון? היית בהופעה? התאהבת בידיד? קנית קונדום סתם בשביל הכיף? הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? מישהו ממש ממש פגע בך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה אכלת דבר ראשון? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? ואיתו? כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? שיהיה סופש נעים.

שאלון שרוצה לדעת יותר מדי:)

שם: תאריך לידה: 27.12.1990 מקום מגורים: ראשל"צ הדגש|כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם אבא אחי ואחותי חיות מחמד: בקרוב:) גובה: 1.60 ומשהו.. העדפה מינית: סטרייטית צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע ציפורניים: אממ? צבע קיר בחדר: תכלת צבע מצעים: אדום צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: כחולה צבע מכנס:ג'ינס צבע תחתונים:לבן צבע גרביים:אין לי גרביים:) כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודעת בעצמי מה אני מעדיפה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יהדגש|יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? תופים! על מה היית רוצה לנגן? לא יודעת ההופעה הכי טובה שראית:הייתי בהרבה טובות אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן,נועם מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר,האח הגדול:) מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? הולנד האם יש לך: חיית מחמד: בקרוב:) טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
חדר משלך:
2 הורים:
חתולים בחצר:
| מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? פיי..חח התאהבת? אממ די הרבה זמן.. נשבר לך הלב? כנ"ל צחקת? לפני כמה דקות בטלפון עם שירה בכית?השבוע מתישהו היית בהופעה?שבוע+ ק נית משהו? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שבוע מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל:) חיבקת מישהו/י? אממ היום עישנת? אממ ממש ממזמן איכס שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת? חח אממ לא זוכרת שכבת עם מישהו/י? תשאלו עוד פעם.. קנית בגד? שבוע וחצי ישנת עם מישהו/י? וואו לא זוכרת:O מה הדבר האחרון.. שאכלת? תפוחי אדמה קנית? אנערף שתית? חצי שעה בכית עליו? לא זוכרת | מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? הילי התקשרת אליו? ניב התקשר אלייך? כנ"ל פגע בך? אממ לא יודעת שימח אותך? שירה :) רצית? אממ לא יודעת.. האם אי פעם.. התנשקת?
צרפתית?
שכבת עם מישהו/י? אולי עוד פעם?!?! עישנת? לצערי כן הייתה לך חיית מחמד? בכיתה ט' כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה?כן| שמת כובע מרצון?
היה לך פלאפון?
היית בהופעה?
התאהבת בידיד?
קנית קונדום סתם בשביל הכיף?
הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו?
מישהו ממש ממש פגע בך?
היום: באיזו שעה התעוררת? תאמינו לי שמוקדם. מה/מי העיר אותך? אני. מה היה הדבר הראשון שאמרת? איף. מה אכלת דבר ראשון? חביתה. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן? איף. ניסיתם להתחיל איתו? לא. די נמאס לי לענות ביי :) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמ ן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? ואיתו? כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? י ש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? שיהיה סופש נעים.

XxXSynergitXxX

New member
אבל האקדמיה ללשון קבעה...

שאם יש רוב מוחץ של בנות אפשר לפנות בצורה כזו
.

../images/Emo3.gif אני יודעת......

אבל בקצב הזה נבריח את הבן היחיד בפורום..... את יודעת שהאקדמיה גם קבעה ש"דייט" בעברית זה "פיגשוש"

פלדלמן

New member
וואו זה ארוךךךךך

שם: יעל תאריך לידה: 18.5.1988 מקום מגורים: לוד כמה אחים/אחיות? אח גדול ואחות פחות גדולה גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים ואחי חיות מחמד: 2 כלבות, בלונדה ושחורה (למניעת אפליות גזעניות) גובה: 1.72 העדפה מינית: גברים
צבע עיניים: חום צבע שיער: חום בהיר צבע ציפורניים: כרגע אין לק, אבל עדיפות לפרנץ' צבע קיר בחדר: 3 קירות סגולים וקיר תכלת צבע מצעים: סדין לבן, כריות ירוקות וציפה ירוק-לבן-בורדו צבע מקלדת: שחורה צבע טלפון: כסף צבע פלאפון: שחור עם קונדום סיליקון
צבע חולצה: כחול כהה (של הצבא) צבע מכנס: שחורות צבע תחתונים: סגולות
צבע גרביים:
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מה זה זה????? 4
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין ולא יהיה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה לי לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? כן, קרן יער, קלידים, חצוצרה, העצבים של אבאמאחי על מה היית רוצה לנגן? מפוחית, אקודיון ההופעה הכי טובה שראית: ריטה
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מממ...נועם, האמת..סוג של גאון מוזיקלי מה מתנגן עכשיו? אביב גפן - שיר הסמרטוטים שירק'ה, יצא ככה!!! חחחחחח
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, אימיול, ווינאפ, אינטרנט, NERO ו-CDex מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בקיבוץ בצפון (מישהו מהצפון רוצה לאמץ אותי??) האם יש לך: חיית מחמד: כן, 2 טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא חדר משלך: כן 2 הורים: כן (ברוך השם!! שלא נדע מצער!!!!!!) חתולים בחצר: לא, עם כלבה כמו ניקי, למי יהיו חתולים?? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? לפני שעה התנשקת? לפני איזה חודש וחצי
עצוב! ולקח לי הרבה זמן להיזכר התאהבת? לפני 3 שבועות
נשבר לך הלב? לפני כמה ימים
צחקת? אתמול בכית? אתמול היית בהופעה? יום שלישי, ריטה
(עם ציטרין המלך!) קנית משהו? דיאט קולה במקס ברנר נחשב? כי אם כן אז אתמול, אם לא אז ב25.10 את הדיסק של נעמה פנחסוב, ואת האוסף של יגאל בשן
(אה שיט, ב30.10 את הדיסק של דגני
) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני יותר משנה, לרותם
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שבוע שעבר
חברה שלי חחחח חיבקת מישהו/י? אתמול
את ידיד שליייי עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? בסוכות השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? 2.10.08
קנית בגד? אני לוקחת לאמא בעיקר, אבל..ממ...באילת, בסוכות ישנת עם מישהו/י? מממ....בינואר מה הדבר האחרון.. שאכלת? מוסקה שהכנתי עם אמא
קנית? לא דיברנו על זה כבר? ב30.10 את הדיסק של דגני שתית? דיאט ספרייט בכית עליו? כאב ראש חחח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? דודה שלי חשבת עליו? ורד, חברה שלי התקשרת אליו? ורד התקשר אלייך? ורד פגע בך? גבי
שימח אותך? ורד
רצית? גבי האם אי פעם.. התנשקת? כן
צרפתית? דה ליברמן
שכבת עם מישהו/י? כן, חחחחחחח
עישנת? לא הייתה לך חיית מחמד? ועדיין יש לי, 2 אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? כן
שמת כובע מרצון? חחח כן היה לך פלאפון? ועדיין יש לי
היית בהופעה? דה ליברמן!!!
התאהבת בידיד? כן
קנית קונדום סתם בשביל הכיף? אף פעם לא קניתי, זה המטלה של הב"ז הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? כן
בטעות, היה רשום שזה "דובוני אכפת לי"
עלק "דובוני אכפת לי" זה היה יותר "אכפת לי לתת לך בת....." מישהו ממש ממש פגע בך? כן
היום: באיזו שעה התעוררת? 12:15 מה/מי העיר אותך? החלום
מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסאמוק מה אכלת דבר ראשון? פרוסה עם אבוקדו ועגבנייה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? הוא אהב אותי, אבל לא אהבה כזו, אנחנו ידידים ממש טובים אם כן, כמה זמן? 3 שנים ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא, אני LoveFree זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא, וטוב שכך אם כן, כמה זמן?
אתם אוהבים אותו?
פעם בגדתם בו?
כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד?
מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? שכבתי איתו......... ואיתו?
כמה אקסים יש לכם? אקסים רציניים ממש? 1. רותם (אתם יודעים שהייתי אמורה להיות נשואה לו עכשיו?! התאריך היה ב17.10
) האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, ולא..זה לא הצליח אל תחזרו אל האקס! יש סיבה למה נפרדתם!! יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא... האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן, רותם שיהיה סופש נעים. תודה נשמה!!

פלדלמן

New member
אה חחח על הצפון

כרמיאל זה לא כזה צפון אני מדברת על קרוב ללבנון וכאלה חחחחח אבל צריך לעשות איזו התנחלות אצלך פעם!!!!

וואי חפרני אש

שם:יעל תאריך לידה:10.4.91 מקום מגורים:כרמיאל כמה אחים/אחיות?אח ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים. חיות מחמד:אין. גובה:מטר ו62 ס"מ העדפה מינית:לא מגובשת
צבע עיניים:חום צבע שיער:חום/שחור צבע ציפורניים:כמו של כולם. כמעט. צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים:כחול משהו.. צבע מקלדת:לבן ושחור. שני מחשבים
צבע טלפון:אפור שחור צבע פלאפון:אדום שחור צבע חולצה:ורודה צבע מכנס:חאקי!!!!1 צבע תחתונים:סגול כהה. צבע גרביים:אין כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציב. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?וואו כבר הפסקתי לספור
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?חורים באוזניים אבל זה לא נחשב באמת. לקחת פעם סמים?לא. אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?פסנתר. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה. ההופעה הכי טובה שראית:עברי לידר בניצנים 2007,שלום חנוך באילת. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?עברי לידר. מה מתנגן עכשיו?קטע ג'ז נחמד מהרדיו. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד בנתיים. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי:) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?איפשהו במרכז הארץ. האם יש לך: חיית מחמד:לא. טלוויזיה בחדר:לא. מחשב בחדר:כן. חדר משלך:לא. 2 הורים:כן.. אבל הורים גרושים אז רק אחת בבית. חתולים בחצר:לא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום ב2 וחצי לצופים. אכלת?היום ב2 וחצי קצת שוקולד. התנשקת?מממ.. איפשהו באמצע הקיץ. התאהבת?ממ.. איפשהו באמצע הקיץ נשבר לך הלב?ממ.. איפשהו בסוף הקיץ. צחקת?היום. מלא! בכית?היום. מלא! היית בהופעה?חמישי לפני שבוע וקצת. יואבי קנית משהו?ממ.. לא זוכרת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום בטוח. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום בטח
חיבקת מישהו/י?היום מלא! עישנת?לא זוכרת. שתית משקה אלכוהולי?לפני הרבה זמן.. שבועיים בערך אם לא יותר. השתכרת?מממש מלא זמן.. יותר מדי זמן! שכבת עם מישהו/י?לפני חצי דקה.. אהה סליחה 45 שניות!
קנית בגד?מזמן ממש! ישנת עם מישהו/י?איפשהו בקיץ. מה הדבר האחרון.. שאכלת?שוקולד.=\ קנית?אוכל בת"א. שתית?מים. בכית עליו?שטויות. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא.. חשבת עליו?לא זוכרת כבר.. מתערבב לי הכל. התקשרת אליו?ממ.. מנהלת שלי. התקשר אלייך?ענברי. פגע בך?ממ.. לא זוכרת. שימח אותך?בופי:) רצית?ממ.. זה כבר לא משנה
האם אי פעם.. התנשקת?אכן. צרפתית?אכן. שכבת עם מישהו/י?אולי. עישנת?כן. הייתה לך חיית מחמד?לא. אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה?כן. שמת כובע מרצון?כן. היה לך פלאפון?כן. היית בהופעה?כן. התאהבת בידיד?כן. קנית קונדום סתם בשביל הכיף?לא. הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו?לא. מישהו ממש ממש פגע בך?כן. היום: באיזו שעה התעוררת?9 מה/מי העיר אותך?מעצמי. מה היה הדבר הראשון שאמרת?שיט אני צריכה ללכת לעבודה. מה אכלת דבר ראשון?כלום. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן. אם כן, כמה זמן?מלא. ממש מלא זמן. ניסיתם להתחיל איתו?לא. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא. התנשקתם איתו?לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא
אם כן, כמה זמן?לא. אתם אוהבים אותו?כן. פעם בגדתם בו?בזמנו לא. כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד?יותר מדי. מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו?מה זה משנה?
ואיתו?סיים שיט. כמה אקסים יש לכם?ממ.. 4. 5. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא הצליח. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?קצת. כבר לא. לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן. מאד!!

ליהי54

New member
יום ראשון יום הולדת ../images/Emo3.gif

שם: ליהי תאריך לידה: 9.11.91 מקום מגורים: קיבוץ אורים כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד
חיות מחמד: אין :/ גובה: 1.52 (כן תצחקו עליי
) העדפה מינית: זה משנה? צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: רגיל. צבע קיר בחדר: לבד צבע מצעים: וואי אני ממש לא זוכרת... צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אפור
צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: לבן כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא משנה.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא :/ יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 1 בגבה, 3 באוזן ימין, 2 באוזן שמאל. לקחת פעם סמים? ממש לא. אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על גיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר ההופעה הכי טובה שראית: אוטוביוגרפיה - כנסיית השכל. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ווא יש כל כך הרבה... מה מתנגן עכשיו? שמתי לב עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ופייסבוק מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? רק בקיבוץ... האם יש לך: חיית מחמד: לא :/ טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא חדר משלך: כןןן 2 הורים: כן.. חתולים בחצר: לא........ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? לפני שעתיים התנשקת? הרבה זמן התאהבת? לא מזמן נשבר לך הלב? לא מזמן צחקת? עכשיו (אני רואה שבוע סוף) בכית? אתמול בערב היית בהופעה? 15.10 - מההופעה של נועם... קנית משהו? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? לפני 2 דקות
שתית משקה אלכוהולי? תוך כדי השאלון.. השתכרת? יום שישי שעבר שכבת עם מישהו/י? לא מדברים על זה קנית בגד? חודש ישנת עם מישהו/י? הרבה זמן מה הדבר האחרון.. שאכלת? שניצל קנית? סיגריות שתית? עכשיו בכית עליו? אתמול בערב מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? מאור התקשרת אליו? ג'וני התקשר אלייך? נעמה פגע בך? סתו שימח אותך? מאור רצית? סתו האם אי פעם.. התנשקת? כן צרפתית? כן שכבת עם מישהו/י? עישנת? כן הייתה לך חיית מחמד? כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? כמובן. כמו כל הזמן. שמת כובע מרצון? כן היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף? לא
הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? לא..
מישהו ממש ממש פגע בך? כמובן. היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כוסאמק צריך ללכת לעבוד..."
מה אכלת דבר ראשון? שתיתי קפה, יותר מזה אני לא זוכרת... האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כמובן אם כן, כמה זמן? 3 חודשים ניסיתם להתחיל איתו? לא כל כך.. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? שבוע זה נחשב? התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אני מקווה שלא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? לא מדברים על זה ואיתו? גם על זה לא כמה אקסים יש לכם? 0 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא בדיוק אקס.. אבל כן.. שיהיה סופש נעים. בהחלט

פלדלמן

New member
אחי שירת בבסיס אורים :-\ צוחר זה לידך נכון?

אם כן, אז אני מכירה מישהו משם
חחח

ליהי54

New member
גם אחותי משרתת בבסית אורים ../images/Emo9.gif

וכן, צוחר זה יחסית קרוב...

XxXSynergitXxX

New member
יופיייייי.

שם: אורפז תאריך לידה: 10.09.1994 מקום מגורים:קריות כמה אחים/אחיות?2 חורגות.. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?אמא'לה. חיות מחמד:לא ממש. גובה:1.60
העדפה מינית:סטרייטית. צבע עיניים:כחול-ירוק צבע שיער:חום בהיר צבע ציפורניים:ורוד בהיר. צבע קיר בחדר:ורוד וכחול
. צבע מצעים:ירוק
. צבע מקלדת:שחור-אפור. צבע טלפון:שחור ואפור צבע פלאפון:אפור כהה צבע חולצה:גופייה לבנה צבע מכנס:שחור צבע תחתונים:לבנות צבע גרביים:שחורות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?המ. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?מה?! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?ב"ה.
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?איך ליאוריק אומרת? יש לי באוזניים שניים. לקחת פעם סמים?לא. אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה?קלידים..פעם ידעתי
וגם חליל
ובעיקר עצבים. על מה היית רוצה לנגן?פסנתר,גיטרה ותופים. ההופעה הכי טובה שראית:היו כמה. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?נועם פנחסוב. מה מתנגן עכשיו?עכשיו את פה :) עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?עם אמא
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?תפוז-פד,וורד,מדייה פלייר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת"א/קיבוץ. האם יש לך: חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:כן חדר משלך:כן 2 הורים:זה תלוי איך מסתכלים. חתולים בחצר:כן. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבוקר אכלת?לא מזמן התנשקת?בוהו.
לפני...חודש? התאהבת?לפני חצי שנה בערך נשבר לך הלב?הייתי אומרת שזה יותר געגוע.. לא הכי נשבר. צחקת?היום. בכית?עכשיו בא לי..נחשב? היית בהופעה?יום שבת!!!! קנית משהו?היום! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום =) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום.. במיוחד כל ה"אני אוהבת אותך" במכתב של זור. חיבקת מישהו/י?היום. עישנת?לפני כמה דקות. פאסיבית אבל... שתית משקה אלכוהולי?בחג. השתכרת?בחג שכבת עם מישהו/י?חחחחחחחחחחח. קנית בגד?היום!!! ישנת עם מישהו/י?וואו.. לפני שנה כמעט עם מישהו ובחודש שעבר אצל מיכלי עם שאל. מה הדבר האחרון.. שאכלת?זיתים
. קנית?כמה ג'קטים,ג'ינס וטוניקות ארוכות :) שתית? ספרייט/כדורים =) בכית עליו?הוא. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אם אמא לא נחשב אז את שרוני.. חשבת עליו?הוא התקשרת אליו?*הולכת לבדוק*זוריק התקשר אלייך?אמא פגע בך?הוא בעיקר. שימח אותך?היפות שלי 3> . רצית?אותו.עדיין. האם אי פעם.. התנשקת?כן
. צרפתית?כן!
. שכבת עם מישהו/י?לא.
עישנת?פאסיבית,כי אני מגניבה. הייתה לך חיית מחמד?אוגרת ז"ל. אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה?כן שמת כובע מרצון?כן! ואני ממש אוהבת :) היה לך פלאפון?ברור. היית בהופעה?בטח התאהבת בידיד?כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף? חחחחח לא. מה בדיוק כייף בזה? הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו?ממש. מישהו ממש ממש פגע בך?כן. היום: באיזו שעה התעוררת?6:30,נמנמתי עוד קצת עד 6:55. מה/מי העיר אותך?פלאפון עם fix you ואח'כ אמא ביציאה מעצבנת של 'עוד פעם הלכת לישון מאוחר כלכך?' מה היה הדבר הראשון שאמרת?מלמלתי 'כן...מה?אה.טוב.ביי אחי' מה אכלת דבר ראשון?רולדה של סבתי המדהימה. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן. אם כן, כמה זמן?ה מ ו ן. ניסיתם להתחיל איתו?לא. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זה לא ברור זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא
אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו?אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי אבל כלום. פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד?היה לנו קטע אז.. מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו?עזבו ואיתו?עזבו כמה אקסים יש לכם?חחחחחחחחחחחחח גם כן. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? וווהוווו כמה שזה הצליח. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?כן. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?בהחלט. שאלון ממש חופר,אבל לא אשמתי..רק העתקתי :)

אני מסטולה לגמרי... זה ה-זמן לענות על שאלון

שם: דנה תאריך לידה: 30.6.91 מקום מגורים: חיפה כמה אחים/אחיות? אחות אחת קטנה גר עם ההורים/לבד/עם שותף: הורים חיות מחמד: כלבה גובה: לא מדברים על זה העדפה מינית: גברים צבע עיניים: כחול צבע שיער: חום בהיר צבע ציפורניים: רגיל צבע קיר בחדר: 3 בסגול ממש בהיר ואחד בסגול כהה צבע מצעים: לבן עם פרחים צבע מקלדת: במחשב אחד שחור ובשני לבן צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: כסוף צבע חולצה: שחור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: אפור כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אני אבחר שלא לענות האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? פסנתר, קצת גיטרה וטיפה חליל צד על מה היית רוצה לנגן? תופים ההופעה הכי טובה שראית: ההופעה בבארבי בסוכות... היה מדהים.. בחיים לא הרגשתי ככה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? נועם מה מתנגן עכשיו? הוט בידור ישראלי..... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אני לא... איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב האם יש לך: חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן חדר משלך: כן 2 הורים: כן חתולים בחצר: לא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום... חזרתי לפני חצי שעה.... אכלת? לפני 6 שעות.... פיצה... התנשקת? פפפפפפפפפפ התאהבת? לא מזמן האמת נשבר לך הלב? לפני שנה בערך צחקת? לפני שעתיים בכית? האמת שכבר די הרבה זמן לא בכיתי ואני בוכה מכל שטות בדרך כלל היית בהופעה? בסוכות... בבארבי קנית משהו? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? היום השתכרת? בחתונה של בן דוד שלי לפני 4 חודשים שכבת עם מישהו/י? וגם על זה אני לא אענה קנית בגד? אני לא בדיוק קונה בגדים... אני ואחותי אותה מידה אז היא קונה ואני לובשת ישנת עם מישהו/י? לא זוכרת כרגע מה הדבר האחרון.. שאכלת? פיצה קנית? בריזר שתית? תה בכית עליו? לא זוכרת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ידיד שלי חשבת עליו? ידיד שלי.... חשבתי עליו בשאלה הקודמת התקשרת אליו? אמא שלי... שתפתח לי את הדלת התקשר אלייך? אחותי הקטנה פגע בך? לא נדבר עליו... זה סיפור ארוך על בן אדם בכלל לא שווה את ההשקעה של לכתוב שימח אותך? חברה טובה שלי רצית?
האם אי פעם.. התנשקת? צרפתית? שכבת עם מישהו/י? עישנת? לא הייתה לך חיית מחמד? כן אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? כן שמת כובע מרצון? כן היה לך פלאפון? כן היית בהופעה? כן התאהבת בידיד? כן קנית קונדום סתם בשביל הכיף? הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? מישהו ממש ממש פגע בך? כן היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? המורה שלי לספרות עד כמה שזה משמע נורא - וזה באמת נורא מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו מה אכלת דבר ראשון? קורנפלקס האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? הרבה יותר מדי ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, כמה זמן?
אתם אוהבים אותו?
פעם בגדתם בו?
כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד?
מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו?
ואיתו?
כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא... כל דבר שקורה צריך לקרות..

Miny2

New member
"כמה טוב שבאת הביתה...אווו..."

שם:שני תאריך לידה: 6/3/1990 מקום מגורים: במקור ב"ש. כמה אחים/אחיות?5 בלי עין הרע טפו טפו טפו... גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם חברות חיות מחמד: אין...הלוואי! גובה:1.61 נראלי...:) העדפה מינית: ממ בנים בעיקר...חחח צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור/אדום,משו' לא מוגדר. צבע ציפורניים: בלי צבע... צבע קיר בחדר:וורוד,כמה קיצ'י זה נשמע,אבל זה וורוד בצורה יפה צבע מצעים:ממ לא זוכרת...:) צבע מקלדת:לבן צבע טלפון:אפור נראלי. צבע פלאפון:גם צבע חולצה:לבן צבע מכנס:אני עם חצאית ומכנס...אז החצאית משובצת שחור לבן והמכנס לבן. צבע תחתונים: נסחפנו הייתי אומרת...:) צבע גרביים:שחור כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?נראלי יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?ממ נזם... לקחת פעם סמים?לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? טיפה על אורגנית. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה ההופעה הכי טובה שראית: של עברי באשדוד ונועם בצוותא אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי,נועם,אביב ושלמה ארצי מה מתנגן עכשיו?כלום... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אני די מנותקת מהעולם כרגע,הפלא' לא לידי ואני לבד מול המחשב. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?תיקיה של תוכנות. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטת יחיד בשאיפה לוחצי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בבית שילי:) האם יש לך: חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:לא חדר משלך:בבית המקורי כן... 2 הורים:כן ברוך ה':) חתולים בחצר:כן ואו התייאשתי...חחח

שלי פאר

New member
משהו שיעביר לי את הזמן לטובה ..

שם: שלי תאריך לידה: 15.05.87 מקום מגורים: רמת גן כמה אחים/אחיות? 3 אחים ואחות . גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד חיות מחמד: נמלים ותיקנים . גובה: מטר 49 . העדפה מינית: סטרייטית . צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע ציפורניים: פרנץ לבן צבע קיר בחדר: שמן צבע מצעים: סגול לבן צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: לבן צבע פלאפון:לבן צבע חולצה:שחור צבע מכנס:גינס צבע תחתונים:לא זוכרת צבע גרביים:שחורות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע !? יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חחחח הם לא היו בני הזוג שלי . האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? משהו מתפתח באוויר . יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2 . אחד של פרח ברגל שמאל ואחד שהמשמעות שלו היא " לא יודעת " בוריד של יד שמאל יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא . לקחת פעם סמים? לא אתה מנגן על משהו? אם כן אז מה? על עצבים של אנשים . על מה היית רוצה לנגן? גיטרה , תופים , פסנתר ההופעה הכי טובה שראית: של איה כורם בתמונע . אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אלה שאני שומעת . מה מתנגן עכשיו? כלום . עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מקושרים , יומן עבודה , מסנג'ר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית . איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפה שאני גרה . האם יש לך: חיית מחמד: נמלים ותיקנים . טלוויזיה בחדר: לא . מחשב בחדר: לא . חדר משלך: בית משלי . ( שהוא בעצם , חדר . ) 2 הורים: כן . חתולים בחצר: כן . מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר . אכלת? אתמול בלילה התנשקת? שבועיים .. התאהבת? בגיל 15 . נשבר לך הלב? לפני שבוע . צחקת? היום בבוקר . בכית? שבוע שעבר . היית בהופעה? בתחילת החודש . קנית משהו? אתמול . אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום בבוקר . מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול . חיבקת מישהו/י? אתמול . עישנת? אף פעם . שתית משקה אלכוהולי? בהופעה של נעם בבארבי . השתכרת? אף פעם לא השתכרתי . שכבת עם מישהו/י? לפני שבועיים / שלוש . קנית בגד? לפני המון זמן . ישנת עם מישהו/י? שבוע שעבר . מה הדבר האחרון.. שאכלת? סלט עוף של ארומה . קנית? ^^^ שתית? נס קפה בכית עליו? אור מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחד העו"ד שלי . חשבת עליו? אור . בגלל השאלה . התקשרת אליו? הבנק . התקשר אלייך? אני רק באס.אמ.אסים . פגע בך? אור . שימח אותך? הדר רצית? אור . האם אי פעם.. התנשקת?כן . צרפתית?שונאת את זה . שכבת עם מישהו/י?כן . עישנת?לא . הייתה לך חיית מחמד?כלב . אהבת מישהו שלא אהב אותך בחזרה? לא . שמת כובע מרצון? לא . היה לך פלאפון?כן . היית בהופעה?כן . התאהבת בידיד?לא . קנית קונדום סתם בשביל הכיף? חחח כן . הורדת בטעות[או אפילו עלק בטעות]סרט פורנו? לא . מישהו ממש ממש פגע בך? אולי . היום: באיזו שעה התעוררת? 8 ( ומ 7 בבוקר קיללתי את השעון המעורר ) מה/מי העיר אותך? השעון המעורר . מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסאמא של השעון הזה . מה אכלת דבר ראשון? לא אכלתי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא . זה שאלה שהייתה כבר . אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא . זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אולי אם כן, כמה זמן? אתם אוהבים אותו? פעם בגדתם בו? כמה זמן אהבתם אותו לפני שהייתם יחד? מה הכי רחוק שהגעתם עם מישהו? סקס ואיתו? כמה אקסים יש לכם? הרבה האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מיריב האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן .

למעלה