עונה וכאלה..
הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: בכנות, שהשבוע הזה נגמר. סתם כי נאצלתי לסגור את פסח ב' בבסיס וזה היה נראה הסופ"ש הכי ארוך שעבר עליי מזה שנים בשבוע שעבר. באמת שאין כמו קצת שקט (עם הרבה מוסיקה רועשת
) בשביל לנקות את הראש בבית. אה, וגם המתנה הנחמדה הדמות Fungus Amongus שקנה לי אחי השבוע לרגל היומולדת שהייתה לי לפני שבועיים שהוא קצת פיספס בגלל שהיה בתאילנד.. הוא ידע שזה האלבום היחידי שחסר לי בשביל להשלים את האוסף (לא שאי פעם אני באמת אשמע אותו באמת בדיסק.. חח דיסקים מבחינתי זה לקישוט המדף בלבד
). התוכניות של השבוע: כמו תמיד אצלי בערך, הפמליה. אין כוחות פשוט. אין ספק, התוכנית הכי טובה שיס טורחים לשדר. אני מחכה לחלק השני של העונה השלישית שנפתחה השבוע בארה"ב, פשוט אין לי זמן להוריד.
פרק 6 השבוע אגב, היה אדיר (למי שעוקב). גם התוכנית החדשה של טינה פיי (יוצאת SNL) עם אלק בולדווין, רוק 30. אחת התוכנית הטובות שעלו בזמן האחרון על מסכינו, ובאמת שלא חסר כאלה בזמן האחרון. אה נו, ופמילי גאי, רק כי אי אפשר להשאיר את זה בחוץ.
הסרט הכי טוב שראיתם השבוע: אלפא דוג, אין ספק. ג'סטין פשוט פרפורמר ענק, באמת שהוא הדמות הבידורית שאני הכי אוהב עכשיו בעולם בערך. החל מהמערכון ההיסטרי שלו בסאטרדיי נייט לייב (!~DICK IN A BOX), הקליפ היפהפה שהוא עשה עם סקרלט ג'והנסן
, ועד לסרט הגאוני הזה שראיתי השבוע. משחק ובימוי מעולים, סיום קשה וטוב. מומלץ לכולם.
השירים שהכי אהבתם השבוע: וואו. יש לי השבוע ליסט מטורף. אני אהיה חייב להתחיל מהשיר החדש והאדיר של לינקין פארק - What I've Done. זה השיר שהיה לו הכי הרבה הייפ ברשת עד שהוא יצא, והוא פשוט מדהים. הוא הדבר הכי טוב שהם עשו אבר לדעתי (ואני מאוד אוהב את LP, אבל אני חושב שהם הגיעו לרמה מוסיקלית הרבה יותר איכותית). הקליפ עושה צמרמורת. אני מאוד מחכה לאלבום שיוצא בחודש הבא. עוד כמה שרצו אצלי חזק השבוע: The Academy Is... - We've Got a Big Mess on Our Hands Billy Talent - Surrender (שיר מדהים) Mark Ronson - Stop Me (השיר הכי קיטשי/חמוד/מדבק ששמעתי השבוע, חידוש לשיר ישן של הסמית'ס) Fall Out Boy - Golden (שיר כל כך טוב, עם סגנון שונה לגמרי מכל האלבום עצמו למעשה) Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs (אפשר לנחש כבר מה תהיה הבחירה שלי לאלבום השבוע
) Deftones - Mein Waking Ashland - Sinking Is Swimming (מרגש ויפהפה) וכמובן, Arctic Monkeys - Brianstorm. גאוניות מתומצתת ל-2:49 דק'. אלבום/ים מומלצים לשבוע: יש כמה שרק השבוע שמעתי לראשונה, והם היו פשוט מדהימים. אני אתחיל עם Fall Out Boy ששיחקו אותה לגמרי באלבום שכמעט כל שיר בו מצוין (Infinity on High). אפשר פשוט להריץ אותו בלופ והוא לא ימאס. פאנק רוק בשיאו. גם האלבום של בילי טאלנט ששמעתי השבוע פשוט אדיר (Billy Talent II). מומלץ לאללה
והרכב אוסטרלי שהכרתי דרך חבר שנקראים Sick Puppies (כן, אני יודע..
), פשוט מעולים. יש להם אלבום מדהים בשם Dressed Up as Life. למקרה שאתם לא בקטע של הורדה של אלבום שלם (שזה מובן לגמרי), נסו את My World שלהם, ותשפטו לבד. שיר פשוט אדיר. תוכניות לסופ"ש: מקווה שמועדון, יומולדת של ידידה שלא ראיתי שנים.. תלוי בחברים שלי (נו מה, אני אלך לבד עד לכפר ויתקין?
). ושיר השבוע של Happy Knappy וחבורתו (חחח, וואו כמה סמים הם היו עושים אז.. מה הולך עם הכינויים האלה שהם היו מדביקים לעצמם?
) - אני אאלץ להגיד Vitamin מלווה ב-Hello (של ליונל ריצ'י) שהם עשו בלולהפלוזה.
גם Love Hurts באקוסטי
תבלו חברים.