שאלון סופ"ש

Rock Bottom

New member
שאלון סופ"ש ../images/Emo13.gif

מסכמים עוד שבוע בפורום הכי בתול בתפוז!
(במובן הטוב נו..) סתם כי ממש ממש משעמם לי, וכי הרבה זמן לא יצא לי לבקר פה. |צבא סא הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: התוכניות של השבוע: הסרט הכי טוב שראיתם השבוע: השירים שהכי אהבתם השבוע: אלבום/ים מומלצים לשבוע: תוכניות לסופ"ש: וכמובן, שיר השבוע של האלה שלשמם כולנו התכנסנו כאן
אחח, בית. מוי כיף. סופ"ש מהנה לכולם!

Rock Bottom

New member
עונה וכאלה..

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: בכנות, שהשבוע הזה נגמר. סתם כי נאצלתי לסגור את פסח ב' בבסיס וזה היה נראה הסופ"ש הכי ארוך שעבר עליי מזה שנים בשבוע שעבר. באמת שאין כמו קצת שקט (עם הרבה מוסיקה רועשת
) בשביל לנקות את הראש בבית. אה, וגם המתנה הנחמדה הדמות Fungus Amongus שקנה לי אחי השבוע לרגל היומולדת שהייתה לי לפני שבועיים שהוא קצת פיספס בגלל שהיה בתאילנד.. הוא ידע שזה האלבום היחידי שחסר לי בשביל להשלים את האוסף (לא שאי פעם אני באמת אשמע אותו באמת בדיסק.. חח דיסקים מבחינתי זה לקישוט המדף בלבד
). התוכניות של השבוע: כמו תמיד אצלי בערך, הפמליה. אין כוחות פשוט. אין ספק, התוכנית הכי טובה שיס טורחים לשדר. אני מחכה לחלק השני של העונה השלישית שנפתחה השבוע בארה"ב, פשוט אין לי זמן להוריד.
פרק 6 השבוע אגב, היה אדיר (למי שעוקב). גם התוכנית החדשה של טינה פיי (יוצאת SNL) עם אלק בולדווין, רוק 30. אחת התוכנית הטובות שעלו בזמן האחרון על מסכינו, ובאמת שלא חסר כאלה בזמן האחרון. אה נו, ופמילי גאי, רק כי אי אפשר להשאיר את זה בחוץ.
הסרט הכי טוב שראיתם השבוע: אלפא דוג, אין ספק. ג'סטין פשוט פרפורמר ענק, באמת שהוא הדמות הבידורית שאני הכי אוהב עכשיו בעולם בערך. החל מהמערכון ההיסטרי שלו בסאטרדיי נייט לייב (!~DICK IN A BOX), הקליפ היפהפה שהוא עשה עם סקרלט ג'והנסן
, ועד לסרט הגאוני הזה שראיתי השבוע. משחק ובימוי מעולים, סיום קשה וטוב. מומלץ לכולם.
השירים שהכי אהבתם השבוע: וואו. יש לי השבוע ליסט מטורף. אני אהיה חייב להתחיל מהשיר החדש והאדיר של לינקין פארק - What I've Done. זה השיר שהיה לו הכי הרבה הייפ ברשת עד שהוא יצא, והוא פשוט מדהים. הוא הדבר הכי טוב שהם עשו אבר לדעתי (ואני מאוד אוהב את LP, אבל אני חושב שהם הגיעו לרמה מוסיקלית הרבה יותר איכותית). הקליפ עושה צמרמורת. אני מאוד מחכה לאלבום שיוצא בחודש הבא. עוד כמה שרצו אצלי חזק השבוע: The Academy Is... - We've Got a Big Mess on Our Hands Billy Talent - Surrender (שיר מדהים) Mark Ronson - Stop Me (השיר הכי קיטשי/חמוד/מדבק ששמעתי השבוע, חידוש לשיר ישן של הסמית'ס) Fall Out Boy - Golden (שיר כל כך טוב, עם סגנון שונה לגמרי מכל האלבום עצמו למעשה) Fall Out Boy - Thnks fr th Mmrs (אפשר לנחש כבר מה תהיה הבחירה שלי לאלבום השבוע
) Deftones - Mein Waking Ashland - Sinking Is Swimming (מרגש ויפהפה) וכמובן, Arctic Monkeys - Brianstorm. גאוניות מתומצתת ל-2:49 דק'. אלבום/ים מומלצים לשבוע: יש כמה שרק השבוע שמעתי לראשונה, והם היו פשוט מדהימים. אני אתחיל עם Fall Out Boy ששיחקו אותה לגמרי באלבום שכמעט כל שיר בו מצוין (Infinity on High). אפשר פשוט להריץ אותו בלופ והוא לא ימאס. פאנק רוק בשיאו. גם האלבום של בילי טאלנט ששמעתי השבוע פשוט אדיר (Billy Talent II). מומלץ לאללה
והרכב אוסטרלי שהכרתי דרך חבר שנקראים Sick Puppies (כן, אני יודע..
), פשוט מעולים. יש להם אלבום מדהים בשם Dressed Up as Life. למקרה שאתם לא בקטע של הורדה של אלבום שלם (שזה מובן לגמרי), נסו את My World שלהם, ותשפטו לבד. שיר פשוט אדיר. תוכניות לסופ"ש: מקווה שמועדון, יומולדת של ידידה שלא ראיתי שנים.. תלוי בחברים שלי (נו מה, אני אלך לבד עד לכפר ויתקין?
). ושיר השבוע של Happy Knappy וחבורתו (חחח, וואו כמה סמים הם היו עושים אז.. מה הולך עם הכינויים האלה שהם היו מדביקים לעצמם?
) - אני אאלץ להגיד Vitamin מלווה ב-Hello (של ליונל ריצ'י) שהם עשו בלולהפלוזה.
גם Love Hurts באקוסטי
תבלו חברים.

Incubus Creep

New member
Sick Puppies :O ועונה:)

הבן אדם הראשון שאני נתקלת בו שמכיר אותם, כמעט אף אחד לא מכיר אותם וחבל, כי הם להקה אדירה וMy World באמת שיר טוב.. הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: שום דבר.. טובנו, אולי השביתה, וזה שסוף סוף שמעתי את morning view אבל בכללי שבוע די מבאס. התוכניות של השבוע: וואי, יש הרבה.. האנטומיה של גריי, גיבורים (כי אי אפשר בלי), נמלטים (גם תוכנית חובה), מגרש ביתי, האו.סי, ועקרות בית נואשותX: גם הפמליה, אבל יש רק שידורים חוזרים אז אני לא רואה את זה.. הסרט הכי טוב שראיתם השבוע: לא ראיתי השירים שהכי אהבתם השבוע: לא של איקיובוס Lost Prophets - 4AM (forever) מה לעשות, זה מדבק Jet - Shine On Limp Bizkit - Behind Blue Eyes אלבום/ים מומלצים לשבוע: Morning View ולא של אינקיובוס 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie אין לי אותו אבל אני מתכוונת לקנות בקרוב.. תוכניות לסופ"ש: נראה כבר, אולי סרט אימה טוב:) וכמובן, שיר השבוע של האלה שלשמם כולנו התכנסנו כאן: קשה.. אבל Just a Phase, Under My Umbrella, Mexico-> גאונות טהורה..

itzikch

New member
אורון יא בתול בן 40 ...עונה

תוכניות השבוע: הולי שיט אבודיםםםםםםםםם עונה שלישית פרק 16 אומגדדדדדדדדדד איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק סרט : תאמת ראיתי את צבי הנינג'ה חזק ביותר !! חח אפילו שזה מצוייר גם הפסקול ליגה !! שירים: השיר החדש של לינקין פארק אלוהיםםם איזה שיר .... וקצת מוזיקה שחורה MIMS - LIKE THIS הולי שיט שיר השנה מספר 2 אחד השירים הטובים ביותר אלבום מומלץ: האלבום של טימבלנד אחד הטובים מלא שילובים מדליקים עם הסולן מ FOB , שיתוף פעולה עם THE HIVES גאסטין מיסי אליוט ודר דרה !! התחלתי לשמוע את הדיסק החדש של אווריל לווין בעע היא נהייתה חלשה אבל אני אבדוק עוד פעם את הדיסק.. שירי השבוע של אינקובוס: JUST A PHASE מההופעה באורלנדו זה היה השיר הפתיחה במופע תראו ב youtube איזה יופי שכולם שרים... ותאמת פעם ראשונה ראיתי השבוע את הקליפ של GREEN שיר טוב ... ו VITAMIN שיר ענק מסתבר! תוכניות לסוף שבוע: נראה לי אני ארקב בבית אין לי כוח לצאת , חרא מזג אוויר יהיה היום..... CERTIN SHADE OF ORON !! שבתתתתתתתת שלוםםם!!!

itzikch

New member
שכחתי לענות על הדבר הטוב שקרה לי השבוע..

מכרתי 11 מסכים למחשב היום !!! חזק ביותר בונוסים למשכורת !!

GD ROCKS

New member
הגעתי למסקנה

שאבודים זאת פשוט סדרה מעצבנת!!!!!!!! נמאס כבר מכל המריחות שלהם!!! אני בפרק 11 ואני לא רוצה לראות יותר :| סדרה מעצבנת. תראו גיבורים.

AeroFan

New member
עונה

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: השבוע בכלליות היה מעולה, אין משהו ספציפי האמת... התוכניות של השבוע: אין הסרט הכי טוב שראיתם השבוע: "תחושה מוקדמת" עם סנדרה בולוק, אחד הסרטים הטובים שיש כרגע בקולנוע! השירים שהכי אהבתם השבוע: Coldplay- Amsterdam Travis- Closer Incubus- Here In My Room Aerosmith- Devil's Got A New Disguise The Corrs- Runaway אלבום/ים מומלצים לשבוע: יצא לי לשמוע אחרי לא מעט זמן את האלבום "A Rush Of Blood To The Head" של קולדפליי, אלבום מעולההה! תוכניות לסופ"ש: תכננתי לנסוע לת"א אבל בגלל המזג אויר זה התבטל...אז יש מצב לכמה סרטי אימה היום לכבוד יום השישי ה-13 חחח...

orw93

New member
../images/Emo205.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: חופש->שביתה
התוכניות של השבוע: 8 כללים פשוטים הסרט הכי טוב שראיתם השבוע: השמועה אומרת ש.. מועדון 54 השירים שהכי אהבתם השבוע: כל האלבום החדש של Good Charllote אלבום/ים מומלצים לשבוע: Good Charllote-Good Morning Revival תוכניות לסופ"ש: לראות צ'אקי ואז לישון לישון לישון וללמוד להסטוריה
וכמובן, שיר השבוע של האלה שלשמם כולנו התכנסנו כאן Drive כי הצלחתי לנגן אותו והתלהבתי מזה

noGz

New member
יום שבת ה-14

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: אני נאלצת להודות כמו רבים שהשביתה הייתה פשוט מעולה, ממש באה בטוב בסוף החופש. חבל שזה קצת דופק את כל נושא המתכונות (האחרונות שאי פעם יהיו לי!!), אבל, משפט חכם אומר- "fuck it". התוכניות של השבוע: טוב, ברבע האחרון של שנתי האחרונה במוסד שהוא התיכון, הורידו אותי ל-4 יחידות מתמטיקה בעל כורחי (זה כנראה מה שקורה כשמבריזים ממתמטיקה חצי שנה. oh well), ולכן יש לי כחודש ושבוע עד המתכונת המותאמת שלי ללמוד את שאלון 03 ו-04 עם איזה מורה פרטי. השבוע אמצא את אותו אדם מיועד, ואתחיל את הסבל המתומצת. הסרט הכי טוב שראיתם השבוע: הלכתי ביום שני לראות את "300", היה ענק. זאת אומרת, כן, נכון שאין ממש עלילה, ונכון שזה קצת נראה כמו סצנה לא ערוכה של קרב ענק מימדים משר הטבעות, וכל מה שרואים זה ספרטנים (שווי עולם!!) עורפים את ראשיהם של הפרסים הכעורים, אבל ממש אהבתי את ה-sound tracks, ואחרי הכל, הספרטנים האלה...פאק. היה ללא ספק מצויין. וגם "fight club"! סרט אדיר! (גם בפעם העשירית). *אני בחורה אלימה* השירים שהכי אהבתם השבוע: אני נוטה לצד המיינסטרים ובוחרת ב-"Say it right" של נלי פורטדו (ותכף הבחור שפרסם את השאלון יכתוב בתגובה כמה הוא שונא אותה. ^_^) טרם שמעתי את השיר של לינקין פארק, ומהתגובות של חברי הפורום עושה רושם שכדאי לשמוע. אדאג לכך. אלבום/ים מומלצים לשבוע: "Morning View", מעולה, חרשתי על כל כיווניו. המלצת השבוע שלי, בהחלט. תוכניות לסופ"ש: לישון ולישון עד שאשכח מי אני ומה שמי ולמה לעזאזל אני ערה עכשיו. וכמובן, שיר השבוע של האלה שלשמם כולנו התכנסנו כאן- קשה לבחור, אלך על "warning". ו- "11am". וגם "just a phase". אה, ו- "mexico". וכמובן ש- "nice to know you". שניה, שכחתי את "blood on the ground". בקיצור, "morning view". וכל השירים!! כולם!!! לעזאזל!! לילה טוב, חברי הפורום המובחר ביותר בתפוז. אזמין את כולכם לחתונה שלי עם בראנדון.

noGz

New member
טעות.

היות וקמתי רק עכשיו, אני ערה לששגיאה המפגרת שעשיתי, כשעניתי על השאלון -5 בבוקר. השאלה, כמובן, הייתה- "התוכניות של השבוע", ולא "תוכניות לשבוע הקרוב", או מה שלא.. בקיצור, הייתי אמורה לכתוב על תוכניות טלויזיה. לא על המתמטיקה הארורה. אני טיפשה, בסדר.

Rock Bottom

New member
למען האמת

אני זונת מיינסטרים.
יצאתי פה בוידוי מרגש שאני חולה על ג'סטין טימברלייק, אז את נלי פורטדו אני לא אוהב? למען האמת, יש לי גם 2 אלבומים שלה על המחשב (את הראשון ואת האחרון, על האמצעי Folklore, אני לא כזה מת, בעיקר בגלל הסינגל המעצבן Forca שהיא הוציאה מתוכו). *אל תסקלו אותי באבנים*

orit a3at

New member
עונהההה.....

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: חזרתי לרקוד אחרי חופש פסח.. הרגיש כמו נצח... התוכניות של השבוע: heroes, entourage, ugly betty (תודה לשיתוף הקבצים) הסרט הכי טוב שראיתם השבוע: בופור השירים שהכי אהבתם השבוע: , Quietdrive - Time After Time, cold war kids - hang me up to dry אלבום/ים מומלצים לשבוע: מממ thom yorke- the eraser תוכניות לסופ"ש: קבלת תעודות בגרות.... וכמובן, שיר השבוע של האלה שלשמם כולנו התכנסנו כאן: glass

noynav

New member
מייסלף.

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: אתמול בערב והיום בבוקר, ואני בטוחה שטל תבין. התוכניות של השבוע: וואי, אז יש שניים, heroes ו..lost, אני מכורה לשתיהן, והיה פרק כ"כ טוווב של אבודים, פאק. הסרט הכי טוב שראיתם השבוע: ממ, 'המספר 23'. ללא ספק. השירים שהכי אהבתם השבוע: זה בטח grace kelly, ואממ.. what have you done [של ויט'ין] אלבום/ים מומלצים לשבוע: אממ.. החדש של ויט'ין. תוכניות לסופ"ש: חגגנו לידיד שלי יומולדת, והיה כ"כ כ"כ אבל כ"כ טוב(:) שיר השבוע של אינקיובס: וואי, אממ..mexico, בתכלס אני שמה כל פעם את כל השירים שלהם שיש לי על המחשב בבת אחת, ככה שאני לא חושבת שיש מה לבחור. סופשבוע מדהים:)

למעלה