שאלון סופ"ש

InfeCtedShesek

New member
שאלון סופ"ש../images/Emo219.gif

האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית/אתה הומו? דו? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית? מה השמות חיבה שלך? תוסיפי תמונה שלך!

DredLox

New member
וופה...התגעגעתי לחרא הזה...

האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? חחחחחחח...משהו כזה...סיפור ארוך : \ תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ספורטיבי כמו איציק, מגניב כמו דימה, וחתיך כמו עומר : ) מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? חחחח...כשגיליתי שהיילה סלאסי הוא בן זונה...סיפור עוד יותר ארוך : )) מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מיכאל אריה ו.......צור גם מכיר אותי קצת... מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? חחח..אבו עלי : ) מה הדבר שהכי פוגע בך? כל מיני משחקים מטופשים של בחורות מטופשות... איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? כיעור. חחחח, סתאם...הממממ...חוסר הומור עצמי. מה הכי מושך אותך אצל אנשים:סטלנות!! אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? וואו...זה כבר אישי מידי : ) על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? סטלנות : ) וחוש הומור. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לא אמרתי את זה בחיים...אבל אמרתי לענבר "אני אוהב אותך"...והיא אמרה לי שאני מכוער ושהיא שונאת אותי לעולמי עד... התכוונת לזה? בטח שהתכוונתי לזה...אנילא מדבר באוויר, בובות : ) מתי שיקרת? כשכשבתי שענבר אמרה שאני מכוער והיא שונאת אותי לעולמי עד...היא אמרה שהיא גם אוהבת אותי הכי הכי בעולם...יותר מאריה אפילו : ) מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? חחחחחחחחחחחח...בכיתה ו', כשיניב הונר הרביץ לי : )))) ובגלל בת? הממממ...איפשהו בשלהי כיתה י"ב... מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני כמה ימים גנבתי מהשותפים שלי בדירה קצת שתיה...יש לנו מלחמה פה...כל אחד שותה לשני את השתיה...אנחנו כולנו חושדים בדימה הסטלן הזה...הוא עוד ישלם...נשים לו שם חיידק טורף! למה? כי הייתי צמא, מה למה? למה מי מת? שילך כוסעומו הדימה הזה... מתי בפעם האחרונה התנשקת? הממממ...לפני שלוש שבועות ככה, אבל זה היה סתאם. משהו רציני, עבר הרבה זמן... עם מי? לא מגלה : ) היה כיף? בטח : ) מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? תמול בלאט...הבאתי 20 שקל לאיזה מישהו שאמר לי שנגמר לו הדלק באוטו...באותו רגע זה נראהלי אמין, אבל במחשבה שניה הוא סתאם הומלס בן זונה... איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לא יודע...כל אופנה זה חרא... מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? מהטרנד שכולן לא מוצצות בפגישה הראשונה... למי אתם הכי מתגעגעים? למציצות בפגישה הראשונה : \ איזה מקצוע לעתיד תרכשו? הנדסת אווירונאוטיקה וחלל...בוקאייה! איפה תואילו בטובכם להתגורר? Ariel 4 life, bitches! בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? כמה שיותר... באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מבחינתי עכשיו...רק צריך למצוא בת זוג מתאימה... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? עדיף לגור בנגב, במדבר...ליישב את הארץ, לעבוד את האדמה...לעשן מריחואנה בלילה...ואם ההורים גם שם, אז בכיף : ) חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? רק בארץ...ואם אני עובד דירה אז להונגריה... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני... מהו השיר שתקוע לכם בראש? לא תקוע לי כלום בראש עכיו...לעומת זאת בטע'חת...זה סיפור אחר לגמרי... מתי בפעם האחרונה התרגשתם? חחחחחחחח : )) ראיתי אתמול את פרק 9 של אחים לנשק...זה פרק על השואה...מאוד מרגש. ממה? ראה סעיף קודם. איזה פרסומת את הכי אוהבת? מה אוהבת, מה? הכי אהבתי את פרסומות של פלאפון צ'אט..."אני לא בא אליך עכשיו. למה? כי אמא ש'ך אצלי!!!!" את חושבת שאת מאושרת כרגע? שוב מאושרת. אני מאושר עכשיו, בלין נאפיג...כיאלו מאור יחסית...עדיין לא מושלם... את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? המממ...לא בדיוק... בגדת פעם? רק במטאל...לא בבחורות... מה את מעדיפה? בנים או בנות? אני מעדיף!!! בנות. מזה מעדיף...זה לא שכאיל אם יש בן ובת אנימעדיף בת...זה כאילו אם יש בן ובת אני בוחר בבת, ואם יש בן ובן אני לא בוחר בכלום! וכרגע? את אוהבת בת או בן? אני כרגע אוהב את אמא... איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? חחחח...בסדר גמור...יש כמה שהייתי שמח אם הם היו מתים בתאונת מטוס...ויש כמה מנתניה שהם נראים מגניבים : ) כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית...ככה פורקיופיין טרי, ומשם ישר לחתוך וורידים... לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא יודע...לכל החרא הזה שאריה שומע...אביתר בנאי ושאר חבורת ההומואים שלו... ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? ברוב הפעמים אנילא מסתכל אחורה. Let the chips fall where they may! מה הכי חשוב לך בחיים? המממ...שתמיד תהיה מישהי שתתקע לי אצבע בטע'חת... מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה : \ מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? חחחחחחחח : ) לא יודע...אורך איבר מין זה רגש? מהו הפרי האהוב עליך? חחח...קלמנטינות ואפרסמונים!! גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? לא יודע בלאט...גבינה לבנה יותר טעים... איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאלללללללללללה...תוכניות אירוח בטע'חת שלי... כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? חחח...לא יודע...120 כזה נראה לי... איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' שליט"א! מה לא תעשה לעולם? לעולם לא אתן לגבר להניח את טלפיו המזוהמות על איבר המין שלי. האם טסת פעם? בטח...כל פעם שאני מדליק באנג זאת טיסה מופלאה : ) מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? להיות בן 22 : \ שוקו\\תה\\קפה? תה...בלי סוכר...וככה שיהיה חלש... מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הממממ...חוש הומור... אתה מצונן עכשיו? לא...אני בריא כמו שור : ) את מי בא לך לחבק עכשיו? המממ...את אינה החמודה והמגניבה : ) למי בא לך להרביץ עכשיו? ללעוס...ככה שירגע... ממה הכי נמאס לך בחיים? מהתואר המחורבן הזה!! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? תמיד טענתי ואמשיך לטעון שאופי בא הרבה לפני יופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא יודע...המשתלה?

DredLox

New member
ארוך, החרא הזה...

מה הדבר האחרון ששתית? לקחתי שלוק מהספרייט שאני קניתי...מקווה שישאר גם למחר ושדימה לא יעקוץ... היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? אני כבר גר לבד כמעט... את לסבית/אתה הומו? אני סטרייט דו? חס וחלילה...אני לא מתקרב לשום מקום עם חבילות... איזה כיתה אתה: סמסטר שביעי בטכניון כלבות! בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחחחח..."רציתי להגיד שהמרק יצא מלוח מידי, ויצא לי..." : ))) איך אתה מרגיש: מרגיש כמו מיליון באקסים! הבנאדם הכי יפה שראית: הסולן של דיסונאנט...הוא כזה חתיך... חג מעודף: חחחח...שבועות...חג החקלאות : ) יס או הוט: יש לי הוט...אבל זה חרא...יס עדיף... ספורט מועדף: לא יודע...נרגילה זה ספורט? ערוץ מועדף: המממ...ביפ בזבזן או חסכן? חסכן חסכן ואז מוציא הכל על שטויות ומתחרט אח"כ : ) למי אתה מתקשר הכי הרבה? המממ...לא יודע...אין מישהו שמככב... איזה צילצול יש לך? טאם טאם טאם...טאם טאם טאם....טיניניניניני טנינייני טינייניניניניני....טאם טאם טאם....טאם טאם טאם....טיניניניני טייניניניניני טנינייניני...הבנתם? הקול הכי יפה ששמעת?של הילה נקסון הקסומה : ) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? צבע כחול כזה...מה שבא עם הווינדוס... ושומר מסך? מה שבא עם הווינדוס...האייקון של ווינדוס מרצד מצד לצד... אתה יודע מה אני יודע? אני יודע משהו שאת/ה לא יודע...אני בן וכל השאלון הזה בלשון נקבה...מזה החרא הזה???? למה לא יוניסקס? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בלאט...נמאס מהטכניון... קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? אני בד"כ מגיע קצת לפני הזמן...אלא אם כן אני קובע עם אריה ומיכאל בפיצוציה...ואז אנימאחר ב10 דקות, ועוד מחכה שהם יגיעו במשך 10 דקות... איך הייתה הנשיקה הראשונה? סתאם חרא...ציפיתי לרעמים וברקים, וקיבלתי רק טעם של וודקה על הלשון... עם מי? אלינה...מה זה אומר לכם? את מאמינה באהבה? אני מאמין!!! באהבה...בטח... מתי פעם אחרונה התקלחת: חחחחחחחחחחחחחח : ))) ביום שלישי : ))) מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: עשיתי גבות לפני 3 שבועות ככה... אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: חחחח...עדיף לתקוע שם צמר של כבשים או משהו...כוסעומו...האדם הקדמון הסתדר יפה מאוד בלי תחבושות היגניות... מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: כאמור, לפני 3 שבועות ככה... מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:חחחחחחחחחח!!! בנות מורידות זקן???? אני התגלחתי פעם אחרונה ביום חמישי שהיה... במכונה, קרם, חוט או שעווה: תער גילוח! איזה חברה: ג'ילט מאך 5 נראה לי... כמה בשמים יש לכם: בלאט...יש לי איזה 5 בקבוקים של בשמים...חלקם לא פתחתי אפילו...מי משתמש בחרא הזה בכלל...אני אוהב להריח כמו בן אדם, לא כמו פרח... אילו: לא יודע מה יש שם...כל מיני פירמות של ערבים... קשקשים, יש/אין? אין! לא היה ולא יהיה גם. יש לי את הקרקפת הכי בריאה במזרח התיכון... איזה שמפו: לא יודע...הרבל אסנס זה בן זונה... פין או פות: יש לי פין, ואני אוהב פות. ישנים ערומים?: חחחחחחחחחחחחח!!! הלוואי...רק בבוקסר...לא משנה כמה קר בחוץ : ) מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: חחחח...כן...לפעמים אני הולך לפורום הומואים ומתחזה לבחור בשם אריה שהוא עדיין לא יצא מהארון...ונותן להומואים מוצהרים את המספר שלי שיתקשרו אלי ויעודדו אותי במין אנאלי... שונאים את עצמכם?: לההה...אני בסדר גמור אני...אפילו הייתי מגזים ואומר שאני מתנת האל לנשים... אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? חחחח...18 ס"מ...קטן עלי : ) אם כן, רוצים תירס? מה תירס...תביאי גזר... השיר האחרון ששרת: לא יודע...משהו של ויסוצקי : ) הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחחח...איזה בחורה שאני מדבר איתה מפולין באייסיקיו...היא מצחיקה : ) הפעם האחרונה שבכית: בכיתי ממש כנראה בשלהי י"ב...אתמול כשראיתי אחים לנשק הייתה לי קצת רטיבות בעיניים...זה ממש מרגש ועצוב כל השואה הזאת... האדם האחרון שראית: חחח...חברה של דימה...היא חמה!! הדבר האחרון שאמרת: מה נשמע? הדבר האחרון שאכלת: חחח...פיתות עם חומוס ונקניק ככה... הדבר האחרון ששתית: ספרייט : ) הדבר האחרון שקנית: פחית קולה..ב3 ש"ח...לא רע בכלל : ) השיר האחרון ששמעת: משהו של טימור שאוב... הדיסק האחרון שקנית: חחחח...מה אני רוטשילד? קניתי את A Change of Seasons של Dream Theater לפני שנתיים ככה...זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שקניתי דיסק. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חחח...אני תמיד עוזר להכניס את הקניות מהאוטו הביתה... הדבר הכי מטורף שעשית: חחחחח...הכנסתי את האיבר מין שלי לתוך אגזוז של משאית...תענוג אמיתי... עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?אמא...ובסמסים עם רועי הסטלן : ) ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מרועי הסטלן... איזו הופעה אחרונה היית? המחווה לפנתרה לפני שבועיים...fucking hardcore! איזה סרט אחרון היית? באליל שלי, בוראט!! מה השמות חיבה שלך? יב, יבצ'ו, יבצ'וק, big daddy : ))) תוסיפי תמונה שלך! שוםפ תמונה...תשלמו לי קודם...

../images/Emo47.gif

האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון ואומץ מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? הגר ודנגור מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הצילומים של אתמול "לא בבר שליייי" מה הדבר שהכי פוגע בך? שמנסים לפגוע בי במכוון איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? זיין מוח מה הכי מושך אותך אצל אנשים: הידיים והעניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? אתמול ששחכחתי לצלם את אלון אומר "בעיירה הזאת אין מקום לשנינו" על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כישרון החינוך שלי. הייתי צריכה להתשלט על בנאדם היפראקטיבי עד כדי כך שהוא מכה את עצמו במשך שלושה ימים רצופים בלי שינה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? הצלם שלי התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? טחח... ובגלל בת? מזמן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שבוע בערך עם מי? עם ציף מקסיקני היה כיף? מאווווווווווווווווודדד מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זוכרת איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? נעליי פטפורמה וקליפסים בשיער מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? שנות ה-80 חוזרות אז לא הייתי רוצה להפטר מזה למי אתם הכי מתגעגעים? לאחותי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? בימוי איפה תואילו בטובכם להתגורר? באירופה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? לברך?? 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מי?? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? באמצע חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? ארד ממנה אך אבוא לבקר איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? לא תקוע לי כלום בראש חוץ מהמשפט "זה לא שווויייי" מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? לפני ששברנו את הבקבוק על הראש של ביל איזה פרסומת את הכי אוהבת? את כל הפרסומות של הסרטים שיש בסינמה סיטי את חושבת שאת מאושרת כרגע? כן את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? מה שיש לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? לרוב אני לא מתחרטת מה הכי חשוב לך בחיים? אהבה מה הרגש שהכי חסר לך? אין כזה דבר. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אין יותר מידי אבל מעצבן בכל זאת- קנאה מהו הפרי האהוב עליך? מנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? כמה שיש איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? דיוויד לטרמן כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? הרבה איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם?סמים כבדים האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? עקירת שיניים שוקו\\תה\\קפה? תה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? איכפתיות ודאגה אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? את דנגורו למי בא לך להרביץ עכשיו? לדנגור ממה הכי נמאס לך בחיים? מדנגור מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שניהם מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הרי הדולומיטים באיטליה מה הדבר האחרון ששתית? קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לא ניסיתי לגור לבד אז אני לא יודעת את לסבית/אתה הומו? דו? לא איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: עייפות ובדיוק עכשיו מגיע הקור הזה שמרגישים כשעייפים הבנאדם הכי יפה שראית: בון ג'ובי חג מעודף: חנוכה זה כיף יס או הוט: הוט ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף: אקסטרה הוט, ביפ, הוט דרמה והוט אקשן בזבזן או חסכן? גם וגם למי אתה מתקשר הכי הרבה? בזמן האחרון אני לא מדברת עם אף אחד בטלפון איזה צילצול יש לך? קוריצה הקול הכי יפה ששמעת? בון ג'ובי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של שקיעה ושומר מסך? שחור אתה יודע מה אני יודע? מה אתה יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? עולים לי כל מיני פלאשבים מדברים שחלמתי קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מקדימה איך הייתה הנשיקה הראשונה? זוועתית עם מי? את מאמינה באהבה? לא יודעת.. כאילו... כן. היא קיימת. אין מה להאמין מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני שעה מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שלשום אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מה? אני לא מבינה חדש או לא חדש. אמא עושה קניות מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לפני שבוע. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:לפני שבוע במכונה, קרם, חוט או שעווה:שעווה איזה חברה:חברה תימנית לשערות תימיות ובלתי נתלשות כמה בשמים יש לכם: 1 אילו: וניל קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: הרבלאסנס פין או פות: מה יש לי או מה אני מעדיפה? ישנים ערומים?: בקיץ למחצה מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: "אין חזק כמו גסטון ומהיר כמו גסטון מי נועל מגפיים מעור כמו גסטון" הדבר האחרון שצחקת בגללו: וואיי ווואיי היום בצילומים. בחור בן 18 משחק גבר בן70 עם זקן אפור ארוך ומקבל התקפף לב לפני שיוים בו. חחחחחחחחחחחחחחח זה יצא מצחיק!! הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: שווארמה הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: שווארמה השיר האחרון ששמעת: אין חזק כמו גסטון... הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: את הסרט הזה עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? הגר ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? "יא נקנקיה אל תשכחי אותי"- ניב איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית? אמן האשליות מה השמות חיבה שלך? טשי, טש, ברבוש וט'עחת תוסיפי תמונה שלך!

THE ronch

New member
לפני השינה

האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אמביציה, בטחון עצמי, קלילות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לא יודעת עזבואתכם מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אודליה, דנה, מיכלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? יום ראשון
מה הדבר שהכי פוגע בך? כשמזלזלים בי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? טפשות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אנשים מסקרנים כאלה, שאף אחד לא יודע עליהם ממש הכל אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? אני באמת לא יודעת. אני נוטה להשלים עם דברים שאני עושה על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? לא יודעת, אולי טאקט
[חח, 'מאירועי הימים החאורנים...'] מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? הממף נועם התכוונת לזה? ברור מתי שיקרת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? חחח וואו המון זמן ובגלל בת? כנל מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אני באמת לא זוכרת למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? ביום ראשון
עם מי? עם עירא היה כיף? היה מושלם מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? הממ.. כסף! (יעענטו, הצבע), ונעלי שפיץ מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? המנומר, כי זה מעצבן שאהבתי את זה הרבה לפני ועכשיו כולן הולכות עם זה
גם פנינים כוסומו למי אתם הכי מתגעגעים? לגלית היפה
חחח סתם נזכרתי בה לפני כמה ימים איזה מקצוע לעתיד תרכשו? בתקווה פסיכולוגיה איפה תואילו בטובכם להתגורר? בת"א (איזור מזא"ה-שינקין-בלפור-ברנר) בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כזה יבוא לי טוב האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא ממש אכפת לי, אבל לא רחוק ממש חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור בארץ (אולי תקופה בחו"ל אם יבוא, אבל את החיים שלי רק פה) איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? חח משהו הומואי של דרים ת'יאטר מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה? עירא בא לגינת שינקין :| איזה פרסומת את הכי אוהבת? נערף את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא אוהבת, אבל בהחלט ממש בא לי על מישהו בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? ברור שבנים! לאחרונה מצאתי את עצמי מסתדרת ומסתובבת רק עם בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסיידר כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? ג'ף באקלי לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אין כזה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? אולי לא מאושרת, אבל בהחלט מעדיפה להתחרט שעשיתי משהו מאשר להתחרט שלא עשיתי מה הכי חשוב לך בחיים? אני מה הרגש שהכי חסר לך? לא יודעת.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? קנאה מהו הפרי האהוב עליך? תותים ובננות ומנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה! 9% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אופרה כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? הרבה איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? נבר סיי נבר האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שיהרס לי עם עירא? :| שוקו\\תה\\קפה? קפה (כפית וקטנה) מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? ספונטניות אתה מצונן עכשיו? כן!!!
את מי בא לך לחבק עכשיו? את עירא למי בא לך להרביץ עכשיו? לעירא
ממה הכי נמאס לך בחיים? מהתחלות ארוכות מדי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? איזשהו אגם נמוך מאוד בסיני מה הדבר האחרון ששתית? חלב היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לא דו? לא איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איזה משהו מקלרקס2 איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: ג'ף באקלי חג מעודף: מעודף?
יס או הוט: הוט!!! ספורט מועדף: אין חיה כזו ערוץ מועדף: הוט3 בזבזן או חסכן? בזבזנית מהט'עחת למי אתה מתקשר הכי הרבה? לדנה איזה צילצול יש לך? אין לי הקול הכי יפה ששמעת? ג'ף באקלי (אני חוזרת על עצמי בשאלון הזה..) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חיחי תמונה יפה של דורי. נו התגעגעתי כוסעומו ושומר מסך? סתם של ווינדואוס אתה יודע מה אני יודע? שאני יודעת שאנ'לא יודעת כלום מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? 'כוסעומו' קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרת
איך הייתה הנשיקה הראשונה? טובה
עם מי? חיח את מאמינה באהבה? ברור (? מה זו האלה הזו) מתי פעם אחרונה התקלחת: ב7 בערב היום מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אתמול אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: וואטאבר מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מזמן.. :0 מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: חחח במכונה, קרם, חוט או שעווה: מה? איזה חברה:. כמה בשמים יש לכם: 2 אילו: וואיט מאסק של בודי שופ ו212 קשקשים, יש/אין? יש יותר מדי :| איזה שמפו: קרליין10 פין או פות: פין ישנים ערומים? לא (קר!) מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: כל יום שונאים את עצמכם?: מאוהבים בעצמנו אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? תירס אם כן, רוצים תירס? ^^ השיר האחרון ששרת: דרים ת'יאטר הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו בקלרקס2 ומעירא מזכיר לי איזה סצנה מבוראט הפעם האחרונה שבכית: מזמן האדם האחרון שראית: אמא (ולפניה- נועם עירא ואורי) הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: כריות עם חלב הדבר האחרון ששתית: חלב מהכריות ולפני זה קולה הדבר האחרון שקנית: סיגריות ומסטיקים השיר האחרון ששמעת: משהו של באקלי הדיסק האחרון שקנית: שנים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: משהו שאמא לא מרשה
עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? דנה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? "קטון אל תכעסי, אני אוהבת אותך" איזו הופעה אחרונה היית? הממממממממ...וואו זה קשה. ג'ט סאם בבלום בר! איזה סרט אחרון היית? בוראט מה השמות חיבה שלך? רונצ', רונצ'י, רונצ'ה, רוני (רק לעידן ולאדם מותר), קוקי (עירא..) לילה טוב

למעלה