וואו, זה קשה ../images/Emo13.gif
שיר השבוע (לא של אינקיובס): פףףף היו השבוע כמה שחרשתי עליהם בלופ, אז אני פשוט ארשום את כולם.
Billy Talent - Fallen Leaves Audioslave - Revelations (שמסתבר לי היום שהם התפרקו בגלל חילוקי דעות מקצועיים ומוסיקליים של כריס קורנל עם שאר חברי הלהקה
) Finger Eleven - Paralyzer Rise Against - Drowns Saliva - Ladies and Gentelman + Broken Sunday (מתוך האלבום החדש והמגניב שלהם) Good Charlotte - The River (איזה שיר ענק!~&@%$~!) וגם את הישראלי החמוד הזה "הלילה יעבור" של Ifty, רק כי כל השבוע חרשו עליו בגלגלצ שתמיד היה פתוח אצלי בצבא. שיר השבוע של אינקיובס: חפרתי את דיג.
אלבום השבוע: Light Grenades, אלא מה? סרט השבוע: המרדף לאושר עם ויל סמית'. סיפור חמוד להפליא באיזה DVD צרוב שמישהו הביא השבוע לבסיס. תוכנית השבוע: כמעט ולא ראיתי השבוע טלוויזיה, כי אין כל כך זמן בצבא. מכבי חיפה נגד דינמו מוסקבה?
אולי הישראלים, למרות שאני די לא סובל את מה קשור, היו שם כמה קטעים שהצליחו להצחיק אותי לגמרי (הדוכן פלאפל היה ענק). גם RAW של ה-5.2 (כן, אני פריק של רסלינג). ספר השבוע: או, זה קל! מוסף הספורט של ידיעות!
סתם, "תשליך" של ניר קיפניס, השמנמן מבלייזר. משהו מיוחד שקרה השבוע: טחנתי כרגיל, אה, ויצאתי אפטר בשעה 6 בערב! מוי כיף!
משהו מיוחד שיקרה שבוע הבא: אממ.. זה שאני יוצא גם את השבת הבאה? תמונת השבוע: חבר שלי נרדם לקראת הסוף יום עבודה על איזה כסא וחבר שלי ניצל את זה לזרוק לו חתיכות קטנות של נייר לתוך האוזן בלי שהוא ישים לב. צילמתי את זה בטלפון כי זה קורע, אבל אין לי כוח להעלות, אז סתם שיתפתי במקום.