שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע [לא של אינקובוס]: שיר השבוע של אינקובוס: אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע

....

שיר השבוע: famous last words-MCR שיר השבוע של אינקובוס - Pardon me אלבום השבוע: סינרגיה-מרגיש אחר ספר השבוע: לאדעת סרט השבוע: ראיתי אתמול את רוקי בילבואה ..סרט נחמד
משהו מיוחד שקרה השבוע: אמממ שהיה לי שבוע שוק....דבר כזה לא קורה אצלי כמעט
משהו מיוחד שיקרה שבוע הבא: סינמה סיטי
תמונה: סתם תמונה חמודה שמצאתי אתמול :]]

Incubus Creep

New member
תשובות לשאלון

שיר השבוע [לא של אינקובוס]: Snow Patrol - Run שיר השבוע של אינקובוס: בחירה קשה, אחד מהשירים בדיסק Light Grenades אלבום השבוע: Light Grenades סרט השבוע: לא יודעת>< תוכנית השבוע: הפמליה ומרחק נגיעה:) ספר השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: הממ הייתי בשופינג:) משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: המבחן האחרון לרבעון הנוכחי, ואז חופש לחודש ממבחנים(!) D: תמונת השבוע *תמונה שקסית של ברנדון*

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע [לא של אינקובוס]: Aerosmith- Sedona Sunrise שיר השבוע של אינקובוס: קשה מאוד כי היה מלא, אבל נלך על Warning אלבום השבוע: Incubus- Morning View סרט השבוע: "נערת החלומות" תוכנית השבוע: "אבודים", ראיתי ב-DVD בבסיס, תוכנית מעולה וממכרת. ספר השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: הייתי בערד ופגשתי חברים שלא ראיתי בערך 4 שנים... משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: לא יודע תמונת השבוע

PinkFloydit

New member
ויייי זה כייף כיופי

שיר השבוע [לא של אינקובוס]: dust in the wind שיר השבוע של אינקובוס: here in my room התמכרתי! אלבום השבוע: אממממ... morning view סרט השבוע: הנסיכה מונונוקי... סרט אנימציה מדהים! אני ממליצה ;) תוכנית השבוע: קשה קשה... אני לא רואה מספיק טלויזיה בשביל לענות אז... אני אוותר ספר השבוע: מקבת... חחח היינו אמורים לסיים לקרוא אותו לקרא שיעור... איזה ספר מעצבן! משהו מיוחד שקרה השבוע: התקבלתי לחובשות!!!! יייפפפיייי (ואני לא אומרת את זה בציניות) משהו מיוחד שיקרה שבוע הבא: טיול שנתי אחרוןןןןןןן וואאוו אני ע-נ-ק-י-ת !הולך להיות כל כך כיייףףף (הרי אילת- אוהלים, שקי שינה- מה שאני הכי אוהבת) תמונת השבוע

Anomally

New member
תשובות

שיר השבוע [לא של אינקובוס]: מממ patience של take that ! פאק אני מאוהבת בשיר הזה. שיר השבוע של אינקובוס: הגירסה האקוסטית של a certein shade of green אלבום השבוע: morning view :) סרט השבוע: קולד מאונטן תוכנית השבוע: מרחק נגיעה 3> ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו משהו מיוחד שקרה השבוע: אממ..חידשתי את הפסים הסגולים בשיער ומצאתי תחפושת :) משהו מיוחד שיקרה שבוע הבא: וואו,לא יודעת O: מה ששבוע הבא יביא,אהיה שם P: תמונת השבוע

noynav

New member
משהו מיוחד שיקרה לך השבוע

זה כנראה יום כיף עם צ'אקה P:

sappy song

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע [לא של אינקובוס]:enter shikari-mothership שיר השבוע של אינקובוס:drive אלבום השבוע:אין ממש סרט השבוע: רקוואים לחלום תוכנית השבוע:סקראבס ספר השבוע: ........ משהו מיוחד שקרה השבוע:רצתי 2 ק"מ בספורט בלי להתעלף באמצע משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: עושים התרמות דם בבית ספר שלי וזה אומר מזרק+הזרוע שלי= אני שמח
תמונת השבוע-מזדהה עם זה

../images/Emo223.gif

שיר השבוע [לא של אינקובוס]: Straylight Run - Hands in the Sky שיר השבוע של אינקובוס: earth to bella אלבום השבוע: מורנינג ווי ומה שיצא לי לשמוע מהחדש של פו"ב סרט השבוע: החשיכה תוכנית השבוע: -- ספר השבוע: -- משהו מיוחד שקרה השבוע: יומהולדת, והגיטרה שלי בת שבוע היום משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תערוכה בפסיכולוגיה

Rock Bottom

New member
Straylight Run!

וואו, איזה מגניב שעוד אנשים מכירים. השיר A Slow Descent שממשיך לתוך Hands in the Sky זה חתיכת יצירת אמנות. ממליץ לכולם!

o pie

New member
../images/Emo112.gif

שיר השבוע [לא של אינקובוס]: Alient Ant Farm - Glow שיר השבוע של אינקובוס: Megalomaniac אלבום השבוע: האמת שהשבוע חרשתי על האלבומים של אינקובס... אז A crow left of the murder סרט השבוע: בוראט, לא הכי מצחיק אבל היחיד שראיתי השבוע תוכנית השבוע: מרחק נגיעה תמונת השבוע:

MoonyAvFreak

New member
אני :)

שיר השבוע [לא של אינקובוס]: הממ... תנו לי להזכר..up against the wall- boys like girls שיר השבוע של אינקובוס:smile lines אלבום השבוע: נממ...אין סרט השבוע: גם אין תוכנית השבוע: ניפטאק ספר השבוע: אין חח משהו מיוחד שקרה השבוע:
למישהו איכפת. משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: הממ..מקווה לראות את המישהו הזה.

noynav

New member
עונה :)

שיר השבוע [לא של אינקובוס]: billy talent- fallen leaves חרשתי עליו כל השבוע. שיר השבוע של אינקובוס: בחירה קשה, אבל pardon me. אלבום השבוע: אממ, slayer- christ illusion סרט השבוע: אוח, זה קשה, נראה לי john tucker must die תוכנית השבוע:אבודים, פאק, העונה השלישית כ"כ מרתקת, אתמול היה פרק מדהים. ספר השבוע: memories of a geisha, תודה טאי :) משהו מיוחד שקרה השבוע: 84 בפיסיקה?XD משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: אממ, קורט אמור היה להיות בן 40? :/ תמונת השבוע: חחחח :)

Rock Bottom

New member
וואו, זה קשה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (לא של אינקיובס): פףףף היו השבוע כמה שחרשתי עליהם בלופ, אז אני פשוט ארשום את כולם.
Billy Talent - Fallen Leaves Audioslave - Revelations (שמסתבר לי היום שהם התפרקו בגלל חילוקי דעות מקצועיים ומוסיקליים של כריס קורנל עם שאר חברי הלהקה
) Finger Eleven - Paralyzer Rise Against - Drowns Saliva - Ladies and Gentelman + Broken Sunday (מתוך האלבום החדש והמגניב שלהם) Good Charlotte - The River (איזה שיר ענק!~&@%$~!) וגם את הישראלי החמוד הזה "הלילה יעבור" של Ifty, רק כי כל השבוע חרשו עליו בגלגלצ שתמיד היה פתוח אצלי בצבא. שיר השבוע של אינקיובס: חפרתי את דיג.
אלבום השבוע: Light Grenades, אלא מה? סרט השבוע: המרדף לאושר עם ויל סמית'. סיפור חמוד להפליא באיזה DVD צרוב שמישהו הביא השבוע לבסיס. תוכנית השבוע: כמעט ולא ראיתי השבוע טלוויזיה, כי אין כל כך זמן בצבא. מכבי חיפה נגד דינמו מוסקבה?
אולי הישראלים, למרות שאני די לא סובל את מה קשור, היו שם כמה קטעים שהצליחו להצחיק אותי לגמרי (הדוכן פלאפל היה ענק). גם RAW של ה-5.2 (כן, אני פריק של רסלינג). ספר השבוע: או, זה קל! מוסף הספורט של ידיעות!
סתם, "תשליך" של ניר קיפניס, השמנמן מבלייזר. משהו מיוחד שקרה השבוע: טחנתי כרגיל, אה, ויצאתי אפטר בשעה 6 בערב! מוי כיף!
משהו מיוחד שיקרה שבוע הבא: אממ.. זה שאני יוצא גם את השבת הבאה? תמונת השבוע: חבר שלי נרדם לקראת הסוף יום עבודה על איזה כסא וחבר שלי ניצל את זה לזרוק לו חתיכות קטנות של נייר לתוך האוזן בלי שהוא ישים לב. צילמתי את זה בטלפון כי זה קורע, אבל אין לי כוח להעלות, אז סתם שיתפתי במקום.

brass monkey

New member
מה?!?!?!

הם מתפרקים?! עד שהם מצליחים סוף סוף להוציא מוזיקה טובה יחד!!!??!?!?!? לעזאזל!

למעלה