שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע של אינקובוס: אלבום השבוע של אינקובוס: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

שיר השבוע של אינקובוס: Favourite Things אלבום השבוע של אינקובוס: S.C.I.E.N.C.E שיר השבוע כללי: Favourite Things אני פשוט חורשת עליו...
אלבום השבוע כללי: S.C.I.E.N.C.E
סרט השבוע: --- תוכנית השבוע: חברים!!! ספר השבוע: אני עדיין תקועה עם זכרונותייה של גיישה... ציטוט השבוע: --- הדבר הטוב של השבוע: הייתי כל השבוע בבית!!! משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יום חמישי
תמונת השבוע: ---

AurelieG

New member
עונה :)

שיר השבוע של אינקיובוס: Consequence אלבום השבוע של אינקיובוס: לא יודעת הכל.. שיר השבוע כללי: Ok Go - You're So Damn Hot אלבום השבוע כללי: אין סרט השבוע:לא יוצא לי לראות סרטים בזמן האחרון :( תוכנית השבוע:HEROES ספר השבוע: אין ציטוט השבוע:" boom right in the kisser" - פיטר גריפין חחח הדבר הטוב של השבוע: סופסוף סיימתי עם מחשבים (בגרות..) הלך חרא אבל זה נגמר!!! משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא משו ספציפי.. סתם שבוע רגיל :( תמונת השבוע:

o pie

New member
yeah it's just a... phase

שיר השבוע של אינקובוס: just a phase אלבום השבוע של אינקובוס: morning view שיר השבוע כללי: sigur ros - svefn-g-englar אלבום השבוע כללי: sigur ros - agaetis byrjun ספר השבוע: התנ"ך לצערי הדבר הטוב של השבוע: השבוע קרו רק דברים רעים
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: עוד מתכונות ובגרויות

orit a3at

New member
עונההההה

שיר השבוע של אינקובוס: a certain shade of green אלבום השבוע של אינקובוס: בעקבות התחרות או אנא'לא יודעת איך לקרוא לזה שאיציק תכנן, של השיר הכי טוב בלייט גרינייד אז light grenades שיר השבוע כללי: ross copperman- all she wrote אלבום השבוע כללי: להפתעתי, דווקא אין! סרט השבוע: Because I Said So תוכנית השבוע: Entourage, heroes ספר השבוע: עשיתי מרתון ארי פוטר אז אני עכשיו בחמישי (אין לי כוח ללכת לספרייה ולשמוע צעקות על שלא החזרתי ספרים מפבואר) ציטוט השבוע: dont ever let life pass you by הדבר הטוב של השבוע: הייתי בשיעור בלט אצל איזה מורה שאני כנראה ירשם אצלו אז סבבה! משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ממממ מצפה למשהו טוב... תמונת השבוע:

noynav

New member
עונה ^.^

שיר השבוע של אינקובוס: מממ.. new skin אלבום השבוע של אינקובוס: morning view שיר השבוע כללי: stonesour- through glass התאהבתי ובגדול. אלבום השבוע כללי: לא משו מיוחד. סרט השבוע: שמש נצחית בראש צלול. עאלק ראש צלול, הסרט הזה שיגע אותי! אבל נו, הוא יפה ^.^ תוכנית השבוע: heroes ו.. lost זה הופך לדבר רגיל, אני מכורה לשתי הסדרות האלה. למרות ש-csi n-y נגמר לפני כמה ימים וזה היה עצוב, היה פרק ממש טוב -_- ספר השבוע: האלכימאי, ללא ספק. ציטוט השבוע: מממ.. "השעה החשוכה ביותר היא השעה לפני עלות השחר" מהאלכימאי. הדבר הטוב של השבוע: שהיה ל"ג בעומר?XD משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לעבור את המגן ביום ראשון בשלום ואולי ת"א. תמונת השבוע: חדר החלומות שלי.

Nitzanyo

New member
ואללה, ממש ממש משעמם

שיר השבוע של אינקובוס: אלבום השבוע של אינקובוס: מ.ד.ע שיר השבוע כללי: Slipknot - Duality [אני לא אוהב את הלהקה הזאת, פשוט השיר הזה נדבר לי בראש] אלבום השבוע כללי: Linkin Park - Minutes to Midnight סרט השבוע: לא חושב שראיתי סרט השבוע תוכנית השבוע: וורוניקה מארס ספר השבוע: אם יש גן עדן [סוף סוף התחלתי לקרוא] ציטוט השבוע: I dare you, I dubble dare you הדבר הטוב של השבוע: חברה... [סוף סוף...] משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא חושב שיש משהו, אבל שבוע אחרי זה יש פסטיבל היי פיבר תמונת השבוע: ואללה, לא בנאדם של תמונות

itzikch

New member
עונה:

שיר השבוע של אינקובוס: Make A Move מהפסקול של החמקן וגם ויטמן ! בגלל lyric to send us off כי נדבקתי חח אלבום השבוע של אינקובוס: סיינס , התחלתי לשמוע יותר את הדיסק !! מעניין ביותר .. שיר השבוע כללי : יוני בלוך - אחריות ! איזה מלך הזמר הזה ... אני אלך על פארללל חח Can i have it like that מהמופע rock am ring חזק ביותר חח אלבום השבוע כללי: לינקין פארק החדש , אומרים שהוא מאכזב אבל הוא סביר ביותר ! סרט השבוע: (נו אני רוצה לראות ספיידרמן 3 !! ) תוכנית: LOST הולי שיטטטטטטטטטט איזה פרקקקקקקקקקק לא קורא ספרים ....... ציטוט השבוע: זה מאופיס דיפו : לקוח: יש לכם את המבצע 50 עטים ב 13 שקלים ? אני: לא נגמר לקוח: אז למה אתם מפרסמים אם אין לכם?? אני: (עונה לעצמי) כדי שלקוחות כמוך ייתלוננו .. לקוח: אז אפשר להזמין ? אני: זה כבר בהזמנות.. לקוח: תוכלו להביא מסניפים אחרים ? אני: (זה הקטע שצריכים להעיף את הלקוח סעמק) לא אי אפשר חח קיצר זה יכול להמשך עד לקטע של המנהל חחח ציטוטים ארוכים לא קשורים לעולם... הדבר טוב של השבוע: סוף סוף קניתי שולחן פינתי לחדר שלי !! שבוע הבא שיפוצים ויהיה לי חדר ליגה.. משהו שמצפים לו שבוע הבא: יום ירושלים ביום רביעי !!!!!!!!!!!!!!!!! (חחח סתם)

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אינקובוס: Priceless אלבום השבוע של אינקובוס: A Crow Left Of The Murder שיר השבוע כללי: Robbie Williams- Monson אלבום השבוע כללי: Travis- The Boy With No Name סרט השבוע: The Dead Girl תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - הדבר הטוב של השבוע: יצאתי הרבה פעמים מוקדם הביתה. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יש משהו ענק, אבל לא אוכל לספר אותו פה
תמונת השבוע: על מה מייק עומד??

PinkFloydit

New member
טוב אז.. שנים לא הייתי כאן

שיר השבוע של אינקובוס: pantomime כי מהפעם הראשונה ששמעתי לא הפסקתי לחשוב עליו אלבום השבוע של איקובוס: אני אלך על morning view כי חרשתי עליו כמו מטורפת בחודש האחרון שיר השבוע כללי: jeff buckley- so real אלבום השבוע כללי: jeff buckley- grace הבנאדם כזה גאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! למה תמיד הטובים הולכים? למה?!?! רבאק! תוכנית השבוע: אקסטרים מייקאובר- הום אדישיון (או משהו כזה) ריגש אותי מאוד סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: "שלג על עצי הדובדבן" אחלה בחלה של ספר ציטוט השבוע: My fading voice sings of love, But she cries to the clicking of time, of time שוב... באקלי גאון!!! הדבר הטוב של השבוע: קיבלתי צ'ק שמן במיוחד (יחסית לי).. זה טוב! משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: בגרויות, מתכונות, נסיעות ועבודה... אני פשוט לא יכולה לחכות! *נאמר בציניות כבדה במיוחד* תמונת השבוע: אני צילמתי... ו... לא יודעת.. דיי אהבתי את איך שזה יצא..

noynav

New member
תגידי לי להתחדש D:

התמונה שצילמת היא התמונת דסקופ החדשה שלי.

orit a3at

New member
דיייייייייייייייייייי אחחחחחחחח ג'ף באקלי

פשוט יצירת מופת....רק חבל שהאמא הכלבה שלו הוציאה לו עוד 11 דיסקים ושמונהתלפיים גירסאות לכל שיר אני מזה שמחה לשמוע על עוד מעריצים....

PinkFloydit

New member
בהחלט יצירת מופת!!

אני אומנם הכרתי אותו רק מלפני איזה חודש אבל כבר הספקתי להתמכר.. כל היום אני שומעת רק משפטים מהשירים שלו what will you say או ohhhh that was so real או wait in the fair או in my fantasy i'm a pantomime (בכל זאת.. פורום של אינקיובוס
) אני גם שמחה שיש עוד אנשים שמכירים אותו.. שאלתי את כל החברות/ חברים/ אחים / הורים שלי ואף אחד לא מכיר..

orit a3at

New member
בעעעעעעעעעעעע עליהם

אחותי התאומה הכירה לי את ג'ף לפני שנה או שנתיים והוא פשוט מדהים במיוחד בהופעות, תנסי להוריד הופעה jeff buckley- live in chicago הוא סקסייייייי בטירוף..... הכי רוק סטארררר.... תהני

PinkFloydit

New member
כןןןןןן ראיתי את זהההה

וואיייי אני לא מפסיקה לראות את זה ביוטיוב.. שמתי את זה במועדפים וכל יום אני קמה בבוקר ושומעת את המוזיקה... אני גם מתה על הקטעים שהוא מדבר עם הקהל.. איזה מלך!!! איך שיש קטע כזה שהוא אומר fuck off just fuck off חחח זה הצחיק אותי משומה... כזה שקסייי בעעעע אני שונאת את הנהר שהוא טבע בווו ש-ו-נ-א-ת-!-!-!

arTT916

New member
הנה תשובות...

שיר השבוע של אינקובוס: אנה מולי אלבום השבוע של אינקובוס: LIGHT GRANEDS שיר השבוע כללי: klaxson - mythes of the near future אלבום השבוע כללי:klaxsons סרט השבוע: שום סרט תוכנית השבוע:האלופה ספר השבוע: שום ספר ציטוט השבוע: שכחתי הדבר הטוב של השבוע: יום חופש משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ללכת לקניות תמונת השבוע: ברנדון בויד

singlestroke

New member
היי שוב :)

שיר השבוע של אינקובוס: Anna Molly אלבום השבוע של אינקובוס: Light Grenades שיר השבוע כללי: מממ כנראה Porcupine Tree - Trains אלבום השבוע כללי: Liquid Tension Experiment 1 סרט השבוע: Blue Streak (הנוכל המבריק) / 300 / אמריקן פאי 4 באנד קאמפ / מהיר ועצבני טוקיו דריפט... תוכנית השבוע: אין... ספר השבוע: העורב והיונה (ספר ענק) ציטוט השבוע: "אם לא תפיל את הראש, הראש יפיל אותך" ;) הדבר הטוב של השבוע: היא..? משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מממ כנראה הבגרות בספורט בראשון ב8 וחצי (תזכורת לעצמי ?) תמונת השבוע: אין כוח להביא אחת :<

למעלה