שאלון סיום שנה

שאלון סיום שנה../images/Emo140.gif

איך אתם חוגגים, אם בכלל, את הסילבסטר?
עם מי תתנשקו בחצות?
איך הייתם מגדירים, במילה אחת, את השנה שחלפה?
ובפירוט?
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה?
מה הדבר הכי גרוע?
מה-1 לינואר, ועד היום, אתם חושבים שהשתניתם? התבגרתם? או כלום?
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?
דבר אחד טוב שאתם יודעים שיקרה השנה-
דבר אחד רע שאתם יודעים שיקרה השנה- זהו
שנה מקסימה שתהייה לכם

אני אענה../images/Emo9.gif

איך אתם חוגגים, אם בכלל, את הסילבסטר? שאלה מצויינת. עם מי תתנשקו בחצות? עם עדי
איך הייתם מגדירים, במילה אחת, את השנה שחלפה? חשובה. ובפירוט? פשוט שנה מדהימה. התבגרתי במהלכה, למדתי המון דברים, על עצמי, על הסביבה... מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? התיכון, אני משערת. מה הדבר הכי גרוע? באמת שאינלי מושג. מה-1 לינואר, ועד היום, אתם חושבים שהשתניתם? התבגרתם? או כלום? מאוד השתניתי, ומאוד התבגרתי. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שהיא רק תשתפר
דבר אחד טוב שאתם יודעים שיקרה השנה- סוויט סיקסטין?
דבר אחד רע שאתם יודעים שיקרה השנה- אנשים מתגייסים לצבא ומשאירים אותי בודדה וגלמודה

One G

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני מניחה שלא התכוונת כאן אליי. תבלי.

Infinity AL

New member
עונה

איך אתם חוגגים, אם בכלל, את הסילבסטר? חברים וחברות עם מי תתנשקו בחצות?השנה אפחד
איך הייתם מגדירים, במילה אחת, את השנה שחלפה? אחלה ובפירוט? היו חלקים טובים וטובים פחות
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? פגשתי את עידן ועשיתי צניחה חופשית מה הדבר הכי גרוע? סבא שלי ז"ל נפטר
מה-1 לינואר, ועד היום, אתם חושבים שהשתניתם? השתניתי מאוד מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? אני רוצה חבר נורמלי
! דבר אחד טוב שאתם יודעים שיקרה השנה- אממ...מאיפה לי? אני לא חוזה עתידות דבר אחד רע שאתם יודעים שיקרה השנה- כנ"ל

Saffron

New member
עצוב שהשנה נגמרת ../images/Emo29.gif

איך אתם חוגגים, אם בכלל, את הסילבסטר? ממ. לקח לעתיד: לא לבנות על זה שהחברים יתכננו משהו, כי אז יש סיכוי להתקע בלי תוכניות.
עם מי תתנשקו בחצות? מממ. איך הייתם מגדירים, במילה אחת, את השנה שחלפה? קסם. ובפירוט? השנה הכי טובה שהיתה לי, אם אפשר להגדיר דברים כאלה. במיוחד האנשים שהכרתי. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? וואו. אני לא יודעת. השמיעה של האלבום הראשון בפעם הראשונה, זה הוביל להרבה מאוד דברים. מה הדבר הכי גרוע? עזבתי את ביה"ס שאהבתי. מה-1 לינואר, ועד היום, אתם חושבים שהשתניתם? התבגרתם? או כלום? בהחלט השתניתי והתבגרתי. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שיהיה לי חורף כמו שצריך.
דבר אחד טוב שאתם יודעים שיקרה השנה- איך אני אמורה לדעת?
דבר אחד רע שאתם יודעים שיקרה השנה- כנ"ל. שנה טובה!

Saffron

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

מסתבר. את יודעת גם לקרוא בקפה?

לא ממש../images/Emo8.gif

אבל אם תכיני לי תה עם דבש [ו2 סוכר] אני אגיד לך, אמ, איך קוראים לך

Infinity AL

New member
../images/Emo6.gif

את חייבת להפסיק להצחיק אותי
אני מתחילה להיכנס לפה הרבה יותר מדי

דנה עונה.

איך אתם חוגגים, אם בכלל, את הסילבסטר? לא חוגגת אף פעם. אבל חברים שלי יבואו, ואנחנו עושים מרתון של אפקט הפחד. :) עם מי תתנשקו בחצות? אף אחד. :) איך הייתם מגדירים, במילה אחת, את השנה שחלפה? סטנדרטית! מתקבלת על הדעת! וזה לא מילה אחת. אבל לא אכפת לי. P: ובפירוט? בפירוט.. אמ.. היו את הדברים הטובים של כל שנה, שזה יצפאן, וזה החברים וכו'.. והיו את הדברים החרא.. שאני לא אדבר עליהם, כי לא בא לי פשוט. :) מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? 27.03.05 - יצפאן אמר לי "את הקמע שלי..". מה הדבר הכי גרוע? זה לא קרה השנה.. אבל- הגעגועים לסבא. מה-1 לינואר, ועד היום, אתם חושבים שהשתניתם? התבגרתם? או כלום? אני חושבת שדי התבגרתי.. וגם הפכתי לעוד יותר סוציולוגית ממה שהייתי, שזה לא משמח אותי במיוחד. חוצמזה- אני חושבת שמשנה לשנה אני הופכת להיות הרבה יותר צינית. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? הרבה יצפאן, שזה הרבה אושר. וזה מספיק. :) דבר אחד טוב שאתם יודעים שיקרה השנה- 08.01.06- יצפאן חוזר. ואני לא פנאטית, שקט. :) דבר אחד רע שאתם יודעים שיקרה השנה- מסיימים ללמוד.. :/ שזה אולי אחד הדברים שאני הכי לא רוצה שיקרו כי כל כך טוב לי בבי"ס שלי. ו.. צבא. שזה רע.

אויש, צבא../images/Emo122.gif

הדבר הזה רודף אותי. מכל מקום. אני מכירה יותר מדי אנשים שמתגייסים השנה, יותר מדי אנשים בצבא, יותר מדי אנשים שהצבא עושה להם בעיות.... כוסעמק. בהצלחה.

willo1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איך אתם חוגגים, אם בכלל, את הסילבסטר? האממ לא רואה סיבה לחגוג.. זא אין לי שום דבר נגד מי שחוגג אבל זה נראה לי קצת מטופש..
עם מי תתנשקו בחצות? מישהו הציע לי אבל סירבתי בנימוס (הוא לא הבין את הרמז
)
איך הייתם מגדירים, במילה אחת, את השנה שחלפה? *וואו* ובפירוט? *ווווווואאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווו*
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השנה? *שומרת לעצמי*
מה הדבר הכי גרוע? אני מניחה שיש כמה שאני מסרבת להיזכר בהם עכשיו..
מה-1 לינואר, ועד היום, אתם חושבים שהשתניתם? התבגרתם? או כלום? קצת השתניתי.. קצת התבגרתי.. אבל בהחלט לא 'כלום'.
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? אני משאירה את זה ליעל
דבר אחד טוב שאתם יודעים שיקרה השנה- גאדדד אני מסיימת תיכון!!
דבר אחד רע שאתם יודעים שיקרה השנה- האממ אני מסיימת תיכון, שמצד אחד זה האושר בהתגלמותו, מצד שני.. זה קצת מפחיד.. ה'מעבר לתיכון' (עם סגול במ' ) הכוונה

למעלה