שאלון סיכום השבוע

lily kane

New member
שאלון סיכום השבוע

1. סיכום במילה אחת?
2. משהו חדש השבוע?
3. מתי הרגשתי את הגנדר קוויריות שלי השבוע?
4. משהו שמח שקרה השבוע?
5. משהו עצוב שקרה השבוע?
6. משהו להמליץ עליו השבוע?
7. לינק למשהו קווירי או גנדר קווירי?
8. סיכום במילים שלכם?

9. אנא צרפו תמונה מצחיקה לסיום!

ליזי133

New member
טוב אז, סיכום...

1. סיכום במילה אחת? בסדר
2. משהו חדש השבוע? לא ממש חדש, אבל נסענו לצימר היום
3. מתי הרגשתי את הגנדר קוויריות שלי השבוע? אז כאן נכנס סיפור דיי ארוך וכל זה... אז קראתי כל מיני דברים, בעיקרון מה שאני עושה לפעמים באינטרנט זה פשוט לחפש כל מיני דברים שמעניין אותי, לפעמים פשוט בא לי לחפש משהו מסויים וכו׳ וחיפשתי כל מיני דברים על טרנסג׳נדרים ועל אינטרסקס וכזה וכו׳והיו לי עוד עמודים על זה פתוחים אחרי שסיימתי לקרוא כבר חלק מהעמודים, ואז הרגשתי פתאום שלם/ה עם עצמי וכו׳ והרגשתי טוב והרגשתי שאני יודעת מה הזהות שלי וכו׳ שאני מבינה את זה וכו׳ והרגשתי טוב והכל...! בעיקרון יש עוד סיפור/ים על כל ועם כל העניין הזה אבל אולי אח״כ........
4. משהו שמח שקרה השבוע? לא יודעת טוב אולי זה, מה שפירטתי למעלה......
5. משהו עצוב שקרה השבוע? ויום למחרת, אחרי מה שסיפרתי למעלה, הלכנו לקנות בגדים וכו׳ וכל כך קינאתי בבנות שראיתי שם, בגלל שהו בנות, יותר בנות משאי פעם הייתי או שאי פעם אהיה..... וכו וכזה......
6. משהו להמליץ עליו השבוע? סרט משנת 80 ומשהו של ג׳ייןאייר, שזה בעצם בא בסדרה כזאת של 11 פרקים כלאחד חצי שעה, וזה באמת סרט לפי הספר והכל, בניגוד לסרט החדש, שהוא פשוט איכסה וכו׳.......
7. לינק למשהו קווירי או גנדר קווירי? לא, אין.....
8. סיכום במילים שלכם? מזכיר לי משימות מבית ספר- סכמו במילים שלכם....

9. אנא צרפו תמונה מצחיקה לסיום! זה אייפד ואין לי מושג איך לעשות את זה... והייתי שמח/ה לתמונה מצחיקה בעצמי.... אבל הסתכלתי לפני כמה ימים על סרטונים מצחיקים של חיות (בעיקר חתולים) ובחרתי מהם את אלו הכי מצחיקים... אבל זה לא שימח אותי אז הקשתי למוזיקה, וזה דווקא עזר, ושמרתי לעצמי כל מיני מוזיקות יפות....

lily kane

New member
מיאו

1. סיכום במילה אחת? מבלבל
2. משהו חדש השבוע? יש לי מנוי למסעדה אחרי שהלכתי 3 פעמים השבוע נפל לי האסימון
3. מתי הרגשתי את הגנדר קוויריות שלי השבוע? לצערי הרגשתי את זה כשהתחיל לי המחזור כרגיל אחת לחודשיים והמערכות היציבות שלי טיפה קרסו בין שלל המחשבות : "כי מה זה הדבר הזה,אני בכלל לא בת, אני מרגישה ריקנות, אני צריך בינדר".
4. משהו שמח שקרה השבוע? כנס עולמות
5. משהו עצוב שקרה השבוע? כאבי רגלים
6. משהו להמליץ עליו השבוע? לאכול לא קשר אבותניו לא סבלו 40 שנה כדי שאלפי שנים אחר כך גם הילדים שלהם יסבלו מצות
7. שירי על טרנסגנדריות 101
8. סיכום במילים שלכם? שבוע שלדעתי התחיל באמת עבורי איפשהו ביום רביעי

9. אנא צרפו תמונה מצחיקה לסיום

snoopytush

New member
לא אוהבת שנאת אנשים

snoopytush

New member
אני יודעת שלא יאמינו לי פה ויקראו לזה

קונספירציה אבל אחת מהבעיות שלנו כולל זיהום האויר וכל שאר הבעיות
זה בגלל מי שבשילטון כלומר אנשי ההון ולא אכפת להם מבני אדם כל כך
כפי ששמתם לב לאור המצב כיום אז אני לא אוהבת ששנאת בני אדם
באה גם מהעם

לא מפסיק שהאנשים שלמעלה רואים בנו אפסים מזהמים לנו את הסביבה
ומארגנים לנו מלחמות?

lily kane

New member
זה לא לגמרי מופרך

ידוע שבעלי מקמות יעדיפו להשאיר דרגות מסימות של זיהום במקום לעשות טיהור עם זה חוסך מספר שקלים

וזהו אני לא יודעת
אני כן חושבת שיש בבני האדם המון דברים גם רעים
ואני יכולה להבין למה ההסתכלות עליהם כדבר שהיה עדיף עם לא היה
אני כמובן לא בעד השמדות המוניות ,אבל אני כן מבינה את השינוי פרספקטיבה כאן

למעלה