שאלון/סיכום שבועי כדי לבדוק מי נשארבחיים

darklighter

New member
שאלון/סיכום שבועי כדי לבדוק מי נשארבחיים../images/Emo190.gif

שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: פרק השבוע של תשוקות: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: משפט/ציטוט השבוע: דבר שאתם מצפים לו השבוע: דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: תמונה שתעשה לכם את השבוע: מתכון לTSC: [התמונה אני חושבת שאיתן צילם מהסרט EPIC MOVIE)

darklighter

New member
חיה (בערך)../images/Emo190.gif

שיר השבוע:Drowning Pool-Sermon (חוץ מה10 שניות אחרונות שהורסות) 30 Seconds To Mars- The Kill להקת השבוע: 30STM אלבום השבוע: Breaking Benjamin- Phobia פרק השבוע של תשוקות: לא ראיתי שום פרק השבוע או שבוע הקודם
אז נגיד שהפרק של הפרום בואט... סרט השבוע: DEVOUR, רקוויאם לחלום, צ'אק ולארי סדרת השבוע: על טבעי. כי זה תמיד
הממ והשבוע אין פרקים חדשים של סדרות שאני רואה חוץ מהירוז ואנטומיה אז הם. ספר השבוע: Hidden Passions למרות שספר מתכוני הTSC של צלילה ודסי נותן פייט קשה... משפט/ציטוט השבוע: מסופרנטורל 215 שהיה אתמול ביס: Dean: Woah, woah, woah, woah... hold on a minute!! Sam: What? Dean: C'mon dude, that's not how it happened! Sam: No? So you never drank a purple nurple? Dean: Yeah maybe that, but i don't say things like fiesty little wildcat and her name wasn't Starla. Sam: Then what was it? Dean: (pauses) I don't know... but she was a classy chick. She was a grad student. Anthropology and folklore. We were talking about ghost stories דבר שאתם מצפים לו השבוע: אין כזה... דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: הרבה סדרות יוצאות לפגרה. כבר השבוע אין ריפר ואין סמולוויל וסופרנטורל...וגם דספרט לא היה.. תמונה שתעשה לכם את השבוע:
מתכון לTSC: אני מחכה שצלילה ודסי יכתבו.

נשארתי בחיים../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

שיר השבוע: SAVE ME " BY RAMY ZERO " (שיר הנושא של הסדרה סמולוויל) להקת השבוע: GREENDAY אלבום השבוע: "PARIS" (אלבום הבכורה של פריס הילטון) פרק השבוע של תשוקות: לא ראיתי סרט השבוע: אוצר לאומי סדרת השבוע: גיבורים ספר השבוע- משפט\ציטוט השבוע: תהיו בריאים ושמרו על עצמכם דבר שאתם מצפים לו השבוע: שיחזירו את תשוקות דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: שלא יחזירו את תשוקות ו\או שלא יתנו פרקים חדשים של תשוקות להורדה תמונה שתעשה לכם את השבוע: לינדסי המתוקה שלי!!! מתכון ל-TSC -

darklighter

New member
ברוך השב../images/Emo24.gifושמתי למטה תמונה של../images/Emo190.gif

לינדזי, ג'סטין והתינוקת...תסתכל... וגם התקצירים הם בעיקר על תרזה...וכדי לך לקרוא ולא לבנות על זה שתראה בקרוב...

rello

New member
בחיים - אמן

שיר: venus in blue jeans להקה: backstreet boys אלבום: robert miles - don't remember מצפים לו השבוע: למצוא אהבה מבאס: הולך להפסיק לרדת גשם

Charmed Or

New member
נמנמ../images/Emo112.gif

שיר השבוע: שעתיים אחרי - אפרת גוש. להקת השבוע: אני חושבת שילוקראד. אלבום השבוע: the reason פרק השבוע של תשוקות: ;[ סרט השבוע: הר ברוקבק סדרת השבוע: SN, כי היא היחידה שאני רואה. ספר השבוע: לא מזיק ברובו - דגלאס אדמס. משפט/ציטוט השבוע: "פורנו זה כמו אופרה, לאף אחד לא אכפת מהעלילה" דבר שאתם מצפים לו השבוע: אמממ אני נפגשת עם אביב וניר וגיל ואביחי :] דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: אמממממממ תמונה שתעשה לכם את השבוע: לא יודעת מתכון לTSC: 1 גרייס.

למעלה