שאלון סיכום שבוע

יוב101

New member
שאלון סיכום שבוע../images/Emo13.gif

איך היה השבוע?
שיר השבוע שלכם?
דבר טוב שקרה לכם:
דבר עצוב/רע שקרה לכם:
משהו מצחיק שקרה לכם:
האדם שעשה לכם את השבוע:
מאכל השבוע שלכם:
משקה השבוע שלכם:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
היום שעשה לכם את השבוע:
סיכום בכללי של השבוע:

עונהה;]

איך היה השבוע? סבבה.. קיבלתי 95, 92. חח שיר השבוע שלכם? mika - lolipop דבר טוב שקרה לכם: כרגע הייתי במסיבה.. לא היה משו יותר מיוחד מזה.. פחח
דבר עצוב/רע שקרה לכם: כלום, תודה לאלל! משהו מצחיק שקרה לכם: סידרתי את השרשרת שלי שאני הולכת איתה כל הזמן, ואיזה ילד הסתכל אליי, אז חברה שלי אמרה לו: אל תציץ לה בחולצה! חחחחח האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי
מאכל השבוע שלכם: ספגטי בולונז משקה השבוע שלכם: קולה ציטוט השבוע: "אל תציץ לה בחולצה" אין, זה קרע אותיי.. תמונת השבוע: ---> היום שעשה לכם את השבוע: שישי סיכום בכללי של השבוע: שבוע סבבה

hili2006

New member
../images/Emo26.gif

איך היה השבוע? ב"ה בסדר.. שיר השבוע שלכם? ברייקאוואי - קלי קלארקסון דבר טוב שקרה לכם: הממ הייתי בחופש קטן משלי.. דבר עצוב/רע שקרה לכם: נקבע מועד למבחן בתושבע.. =\ משהו מצחיק שקרה לכם: לא זוכרת.. האדם שעשה לכם את השבוע: רן דנקר.. חח לא שזה לא קורה כל יום... אלא שהעלו בוואלה את כל השיר שלנו ואני מתאהבת ברן כל פעם מחדש...
מאכל השבוע שלכם: פסטה... משקה השבוע שלכם: מים... ציטוט השבוע: דווקא השבוע היה משעמם רצח.. תמונת השבוע: היום שעשה לכם את השבוע: שישי סיכום בכללי של השבוע: נחמד..

יוב101

New member
עונה../images/Emo13.gif

איך היה השבוע?היה בסדר..
שיר השבוע שלכם?כל השירים של McFly וsimple plan
דבר טוב שקרה לכם:המורות אצלנו עוברות לאט לאט לארגון
דבר עצוב/רע שקרה לכם:הרבה
משהו מצחיק שקרה לכם:ראיתי friends
האדם שעשה לכם את השבוע:חברה שלי..
מאכל השבוע שלכם:מרק עוף..יאמי
משקה השבוע שלכם:מים
ציטוט השבוע:אין..
תמונת השבוע:
פייר!!!! וכל התמונות החדשות של סימפל
היום שעשה לכם את השבוע:לא זוכרת..
סיכום בכללי של השבוע:היה בסדר מינוס..

gal255

New member
עונה

איך היה השבוע? נחמד שיר השבוע שלכם? גלויה - רונה קינן דבר טוב שקרה לכם: אני קוראת ספר מדהים דבר עצוב/רע שקרה לכם: שהבריזו לי והפסדתי בגלל זה 70 ש"ח.. משהו מצחיק שקרה לכם: לא זכור לי כרגע האדם שעשה לכם את השבוע: אממ השיפוצניק של הבית שסוף סוף סיים את העבודה שלו. מאכל השבוע שלכם: עוף משקה השבוע שלכם: מיץ אפרסק ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין היום שעשה לכם את השבוע: ממ סיכום בכללי של השבוע: מממ ממ

עונה:)

איך היה השבוע? בסדר.. שביתה
שיר השבוע שלכם? לא יודעת.... דבר טוב שקרה לכם: שביתה דבר עצוב/רע שקרה לכם: שכמעט נגמרה השביתה.. וגם שנפלתי.....
משהו מצחיק שקרה לכם: המון..
האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי מאכל השבוע שלכם: במבה
משקה השבוע שלכם: קולה ציטוט השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: אין היום שעשה לכם את השבוע: אתמול, יום שבת.. סיכום בכללי של השבוע: היה שבוע סבבה!

../images/Emo26.gif../images/Emo7.gif

איך היה השבוע? לא משהו .. שיר השבוע שלכם? las divinis דבר טוב שקרה לכם: היה בת מצווה לאחותי וזה הדבר היחדי שקצת עודד אותי.. דבר עצוב/רע שקרה לכם: הכלב שלי הלך לאיבוד והוא לא חזר כבר 4 ימים ואנחנו לא יודעים מה קרה לו אני הכי קשורה עלייו בעוולם !!
משהו מצחיק שקרה לכם: כלוום.. האדם שעשה לכם את השבוע: חברה ילדוות ישננה .. מאכל השבוע שלכם: פיייייזזזההה משקה השבוע שלכם: רדבוול עם מיץ תפווזים.. ציטוט השבוע: "..נוגעת לא נוגעת.." תמונת השבוע: אין. היום שעשה לכם את השבוע: יום שישי וכל השאר פשווט חראאא !!! סיכום בכללי של השבוע: גרווווע במיוווווווווחחחחחדדד!!!

עונה

איך היה השבוע? סבבה שיר השבוע שלכם? mika-relex דבר טוב שקרה לכם: נפגשתי עם חבר שלי אחרי מלא זמן שלא ראיתי אותו
דבר עצוב/רע שקרה לכם: רבתי עם אמא שלי משהו מצחיק שקרה לכם: חח זה ארוךךך האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי מאכל השבוע שלכם: החלה שאמא של חברה שלי עשתה משקה השבוע שלכם: מים ציטוט השבוע: כשקמים בבוקר הדברים נראים אחרת תמונת השבוע: אין היום שעשה לכם את השבוע: אתמול סיכום בכללי של השבוע: מ=ע=ו=ל=ה

Meytar 888

New member
טיפה באיחור ../images/Emo13.gif

איך היה השבוע? טוב
שיר השבוע שלכם? אממממ יום הולדת,של שווים דבר טוב שקרה לכם: הייתי אצל אחותי דבר עצוב/רע שקרה לכם: לא יודעת משהו מצחיק שקרה לכם: חח הכל >< האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי מאכל השבוע שלכם: צי'פס משקה השבוע שלכם: פאנטה ציטוט השבוע: "עמוס רצח"
תמונת השבוע: אין :) היום שעשה לכם את השבוע: רביעי סיכום בכללי של השבוע: מעולה :)

למעלה